91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    ja amugymeg nemegy ismerősöm van aki elvégezte és neméppen az az érzésük hogy semmihet sem értenek.de örülök h te onnan tudod h mit tanítanak és hogyan. no comment
  • Lebowski
    ez egy eéáág buta hozzólásvolt már ne haragudol...
  • AarPoe
    Azér' ahhoz is érteni kell ám, hogy a második világháború emberi borzalmaiból azonnal a tudományok/áltudományok véget nem érő háborújába csöppenjünk. :)
  • Szepy2884
    Bocs, de szigóm van makroökonómiából. Csak tudnám minek! Az egész közgazdaságtan egy nagy lóf@ssz! Csak túlmisztifikálják számvitellel amivel egy közepesen képzett könyvelő is elboldogul, meg egy csipetnyi matekkal, ami a műszakihoz képest csak egy vicc, + még egy rakás értelme sincs töltelék tantárggyal. Pl: mi az hogy "gazdaságpszichológia" ???? Ha a parasztnak van pénze akkor fogyaszt, ha meg nics akkor meg nem.
    Meg mi az hogy pénzügy??? Amit apu hazahoz, azt anyu beosztja, hogy kitartson hóvégéig. Mit kell ezen túlbonyolítani???

Majd ha elvégezted, te is rájösz, hogy túlképpen semmihez sem értesz.

Nekem ezt közgazdász haverjaim mondogatják súlyosan elérzékenyült perceikben a pultot támasztva.

Műszakin vagy felfogtad és megértetted, vagy repültél a vizsgáról mert a tanár egyből kiszúrta hogy csak bemagoltad, de semmi összefüggését nem látod.

Szakmunkásra és mérnökre/orvosra van szükség aki értéket -bocs- "jószágot" állít elő. És akkor jön a sok jogász meg gazdász és csak keveri a sz*rt.

Részemről ennyi, a repülés jobban érdekel.

• kiskorúbézoltán #12587
    Szántani a fenét... Lőni! Az jól jön az Il-2-ben is... Bár ha szántani megtanulsz akkor szépen tudsz majd hasraszállni... :)))

Ha má' offolunk...
  • Her Laca
    KV! Minek magolsz ha megbuksz?? Most komolyan kérdezem. Csak az idődet pazarlod így,tanulj úgy hogy ötös legyél. Az igen .Az már valami.
  • Her Laca
    Lúfa.....t!!! :) Sok pénzügyi zseni miatt tartunk itten:)
    Szántani ,vetni ! azt kell megtanulni DDDDDDDD
  • Lebowski
    magolj már egy pici mikro/makroökonómiát majd tanulj egy kis közgáztant. lécci
  • Lebowski
    hát a pénzügy neméppen bolt könnyű... de ahogy gondolod:) de meglett a 2es :D matek meg buko :)

amúgy akkor is 3vizsga egy nap és sztem az sok.
  • Szepy2884
    Pörög a topic... Most átmegyünk tanuló szobába... LOOL.

Aki találkozott már abrázoló geometriával, elektrotechnikával, fizikával és automatikával az már semmitől sem nyavajog. Csak a műszaki és/vagy orvosi tanulmányok érnek vmit. Mi a Miskolci Egyetemen aki nem műszakira járt, azt ember számba se vettük. Minden más csajoknak való.

Hát csak ennyit a szakmai sovinizmusról...
  • Bucser
    Pénzügy könnyű, gazdaságpszichó mese. A Matek viszont gecinehéz tud lenni:) (nem hiába futottam neki 3-szor az elsőnek:D)
  • Lebowski
    egy nap pénzügy,matek,gazdaságpszichológia vizsga.ezután pár üvegecske söröcske és grandiózus mennyiségű viszki:)
  • Lacusch69
    Oké, rendbe jött!
  • Lacusch69
    Köszi, működik!
  • joebacsi
    de van :)
  • Scottt
    Jövő szilveszterkor kiadnak egy demot
  • Szepy2884
    "És akkor jöhet a BOB bár minap olvastam valahol egyinteriut Oleggal,aki aszondta,hogy nyár előtt semmi képp nem lessz kész de lehet csak karácsonyra"

És azt nem említette, hogy melyik nyár előtt vagy melyik karácsony????
  • Her Laca
    Hát nekem tökéletesek a weboldalak.
    Melyikeknél csinálja nálad?
  • Lacusch69
    Próbáld meg a ShturmovikStab-bal, nekem is csak azzal ment
  • PhantomAss
    8800gt tulajok
    nálatok engedi a játék az 1024*768-nál nagyobb felbontást? nálam ez a max amit be tudok állítani
    a conf-ba be tudom lőni, csak furcsa hogy a játékban nem
    a régi kártyával engedte a magasabb felbontást is
  • Lacusch69
    Valamit tudtál csinálni weboldalak 1680x1050-ben széteső menüjével?
  • Her Laca
    És akkor jöhet a BOB bár minap olvastam valahol egyinteriut Oleggal,aki aszondta,hogy nyár előtt semmi képp nem lessz kész de lehet csak karácsonyra. Na mondom magamba,akkor valószinűleg még lessz minimum két update-m,mire ez megérkezi:)
  • Her Laca
    Asus M2N-SLI Deluxe.
  • Her Laca
    Ja ja.
  • Bucser
    SLI-s alaplapod van?
  • Her Laca
    DE lehet ,hogy veszek mellé mégegyet,és aztán határ a csillagos ég!!!
    :D
  • Her Laca
    Én a jövő héten cserélek kártyát. Nemrég vettem egy 8600gts-t Gainward-ot.
    Szerencsémre mivel ez egy gyárilag tuningolt kártya (és a hűtése szépnek szép ,de nem hatékony:) ) ezért néha lefagyott. De mivel garis és le van billogozva ,nem nyúlhatok hozzá ,így kapóra jött a probléma. Mondtam a boltosnak ,hogy visszahozom,oszt ráfizetek egy 8800gt re. Aszondta ,hogy rendben:)
  • Bucser
    Én most cseréltem le egy 6600GT-t egy 8800 GT-re és abszolút nembántam meg:) azt megbántam volna ha egy korábbit veszek, de ez most jó választás volt úgy érzem:) (mondjuk mondtam minden ismerősnek, hogy várják meg a 2 generációs 8800-at még a DX10 mizéria elején, mert úgyis lesz)
  • Lacusch69
    Persze, meg a conf.ini-t is variálgattam.
    Következő beruházás egy 8800GT-lesz, elég emberi áron jutok hozzá (a barátom beszámolja a jelenlegi kártyámat), de csak 2-3 hónap múlva... :(
  • Her Laca
    Hát ez van:) Hála az égnek nem nagyon játszom mással mint az IL úgyhogy ezirányban nem idegeskedem:) De pl a COD4 az tök szép így wide-ban.
    Próbáltad ezt a IL-2 Shturmovik Stab
    Version 6.3 programot?
  • Lacusch69
    Lacához hasonlóan eszeltem én is, csak én tv-tuner nélkülit vettem (223bw).
  • Lacusch69
    Én is 1680x1050-ben. Meg lehet csinálni, hogy ne vágja le a tetejét, de akkor oldalt két fekete sáv marad, és kisebb a kép, kb. egy 19"-os 4:3-asnak megfelelő méretű lesz.
    Ami felbaxott az az, hogy pl. a BF2 nincs wide-ban. 2005-ös program!
  • Her Laca
    Pénztárca függő:)) Én is töprengtem mit is vegyek (gagyit nem akartam)
    aztán úgy döntöttem ,hogy olcsóbb egy 22 es monitor tv-m van ,megaztán idén autót is kéne cserélni:D De ha van rá pénz akkor minnél nagyobbat ,jobbat,stb. Meg két videókártyát ami meghajtja:)
  • Bucser
    Halódik a 17 colos Belinea CRT monitorom (szerencsétlen vagy 8 éves)

olyan kérdés vetődött fel bennem, hogy vegyek-e 1920*1080-as felbontású 16:9-es LCD tv-t vagy pedig egy nagyobb fajtácska monitort? hisz árban egyformák. És a FULLHD tévéknek a felbontása sem olyan ratyi.
  • Her Laca
    Mijen felbontásban használod?
  • Her Laca
    Hát én nem nagyon vettem észre. Legalábbis nem zavart annyira ,hogy akár elgondolkoztam volna rajta. Előszőr 1280x960 ban használtam mert így nem volt fekete sáv oldalt de ez azt vonta magával ,hogy elnyújtotta oldalra a grafikát. Kicsit fektetett tojás volt a célkereszt ,oszt célozni sem tudtam jól. Így viszont tökéletes és mondom nem hiszem ,hogy számottevő lenne a látótér csökkenése. Max 1-2 cm alulra fölűlre .
  • Lacusch69
    Igen, pénteken. Egy darabig elszórakoztam vele, mire összeállt a dolog valamennyire, de nem tökéletes. Leginkább a betűméretekkel problémázok.
  • Lacusch69
    Így viszont csökken az alsó-felső látótér egy kicsit. Nagyon zavaró?
  • Her Laca
    Csak nem megjött a monitorod Lacusch?
  • Her Laca
    1680X1050
    tökéletes nem nyújt semmit sehova köszönhetően az IL-2 Shturmovik Stab
    Version 6.3 programnak amit Sindelnet kollega ajállott. Beállítottam benne és azóta tökéletes.