91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Nézd, nekem nagyon sok barátom halt meg, igaz, (motor)balesetekben, és megtanultam értékelni az emberi életet. Nekem a mai napig nem természetes elmenni egy olyan srác temetésére, akivel a balesete előtti este még együtt vacsoráztam...

Prérikutya=határőr

Kb. egy éve történt, hogy egy srác, aki 3-4 utcával lakott mellettem, egy amerikai civil biztonsági cég embereként égett szénné Irakban egy terepjáróban. Maradt egy özvegye és egy 3éves árva kislánya.
    Egyébként sok pénzt keresett.Megérte?
  • Trucker39
    Ajándékozd meg egy nagy méretü, fekete, zippzáras zsákkal. ha érti, akkor jó. ha meg nem, hát akkor meg ugyis mindegy.
  • tothgyorgy
    Van aki örül ha embert ölhet. A polgári életben lecsuknák, hát elmegy katonának hogy büntetlenül ölhessen. Tisztelet aki nem ilyen. Én csak a virtuális háborúkat szeretem. Nem ártok vele senkinek és más sem árthat nekem.
  • Her Laca
    Na ezt még leírom.
    Szerintem az emberek egy része nem kimondottan erőszakos,viszont sokan kimondottan militáns hajlamúak. Ezt használják ki nagyon sokan. POLITIKA!
    Szomszédom rendőr ,most készül Afganisztánba és rém boldogan meséli miket tanulnak,milyen fegyvereik lesznek . És csodálkozik,hogy én csodálkozom ,hogy mi a francnak akar odamenni .Szerintem épeszű ember nem megy oda ahol lövöldöznek. De szerinte meg pont igen.
  • Her Laca
    Értettem én mit is akartál mondani,csak más szemszögböl is rá akartam világítani a témára.:) Egyszerűen arrol van szó ,hogy csóri zsidó srácok ,lányok egészen pici koruktól ebben a légkörben nevelődnek ,oszt nekik ez természetes.
    A prérikutyát nem értem, határőr voltam (fujj) .
    Én láttam embert a szöges kerítésen fennakadva AK-val kettészelve.
    Sőtt volt katonatársam aki négy év börtönt kapott ,mert nem volt képes (szerintem nem vitte rá a lelkiismerete) három tárból megállítani a határsértőt. Szóval én örülök ,hogy a gyerekeimnek nem kell olyan légkörben felnőniük,és ezek az "élmények " kimaradnak az életükből.
  • Valka
    2 év az izraeli seregben gyorsan elrepül. de nem.
  • Lacusch69
    Oda ment férjhez...

Félreértések elkerülése végett: részemről nem arról van szó, hogy "szegény zsidó srác", hanem inkább "szegény srác". Ha palesztin lenne, vagy orosz, vagy kínai, vagy amerikai, vagy német ugyanígy sajnálnám. Arról senki sem tehet, hogy hová születik... Az én szememben egy fiatal fiú, akivel időnként együtt kergetjük a "vörösöket".

Amúgy prérikutya voltál?
  • Her Laca
    Öröm ,nem öröm de az tény ,hogy az egész állami létük (most ne térjünk ki miért is) a fegyveres erőre alapul. Ha nem így lenne nem sokáig lenne az övék az ország. De ha él ott ismerősöd és nem jó akkor miért is van ott?
    Végül is nem a szülőföldje. Szóval nem olyan rossz az ott ,kivéve ha valaki felrobbantja magát az utcán stb. Persze vannak békés területeik ,ahol nincs semmi probléma.Arról mondjuk nem szolnak a hiradások.
    Az elfoglalt területeken persze van hadd el had .
  • Lacusch69
    Egy volt osztálytársam kint él. Nem öröm ez nekik. Persze mindig vannak olyanok (mindkét oldalon), akinek az az érdekük, hogy ne legyen béke.
  • Her Laca
    Voltál már ott? Mert én igen. Banyek tiszta vadnyugat! Uzival mászkál a szakállas ,pajeszos kollega vásárolni. Csak néztem ,hol is vagyok.
    És ők úgy vannak nevelve,hogy ez nekik természetes, az egész létük erről szól. Persze jobb a pc előtt ülni ezt nem vitatom:)
  • Lacusch69
    Én is lehúztam a magamét,300km-re itthonról...
    Izraelben azért más egy kicsit a dolog...
  • Her Laca
    D Tudod amikor elvittek másfél év "kényszermunkára" És akkor még lőni kellett az enemire aki csúnya szándékkal ólálkodott a határ mentén ,na szóval senki nem sajnált:) Sőtt!:) Tudod nekik ez annyira természetes ,hogy akkor lennének zavarban ha nem kéne katonáskodniuk.
  • Lacusch69
    Nem erről szól a dolog...
  • tothgyorgy
    Igazad van Szepy, de ez nem politikai fórum.
  • Szepy2884
    Ccö-cccö Sz*r ügy. Talán kevesebbet kéne b*sztatni szerencsétlen palesztinokat. Ennyi erővel mi is lerohanhatnánk erdélyt, felvidéket, délvidéket. Csak nekünk nincs a seggünkben, no meg a markunkban amerika...
    56-nak is az volt a tragédiája, hogy itt "csak" vér folyt és nem olaj.
  • Her Laca
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dogfight
  • Her Laca
    Tévedtem! Az első VH ban használták előszőr ezt a megnevezést.
  • hooah
    Ja, kösz az infót bár úgy dúrván én is le bírtam fordítani.
    Mondjuk én is ilyesmire gondoltam, és szerintem azért pont ez, mert a gépek úgy kerdetik egymást mint kuty a farkát.
    Szerintem!
  • Muki100
    a catfight pedig egyébként egy afféle, "ribanc küzdelem"-ként fordítható magyarul :D
    hát igen, nem mindegy hogy kutya vagy macska
  • Her Laca
    Kutyaharc!!! Ezt a nevet adták a pilóták amikor egymást kerülgetve ,pörögve ,forogva közelharcot vívtak a levegőben. Na ezt elég egyszerűen írtam le ,remélem érthető volt. Asszem a második VH ra tehető az elnevezés és ,az angolszász pilótáktól ered,lévén a szó is englis:)
  • hooah
    Helló!
    Valaki meg tudná mondani, hogy a "dogfight" miért is dogfight?
  • Her Laca
    Azé ne féltsd őket ,aszondom. És tudom mit beszélek:)
  • Solt
    Ennek van egy másik oldala is... szerintem a Palesztinoknak több a félni valójuk! :))
  • tothgyorgy
    És hogy oktatják az öngyilkos merénylőt ?
    Jól figyeljen, mert csak egyszer mutatom meg.
  • Lacusch69
    Ha nem lövi le/ robbantja fel egy öngyilkos merénylő...
  • Lebowski
    besorozzák az izraeli hadseregbe ezért egyre kevesebbet fog repülni.
  • Trucker39
    Gratulálok!
  • tothgyorgy
    Tegnap megvolt az első online győzelem. Spit vs 109. Feladat hajóbombázás, gép 109e7b. Rádobtam a bombát az anyahajóra, aztán hazafelé láttam tüzharcot. Kis magassági fölényből rájukcsaptam. A gyanúsnak utána fordúlva, emelkedése közben két sorozat. A második után szétesett. Enemy aircraft destroyed.
  • Scottt
    Nemétem:$
  • Lacusch69
    Ezt azért sz@r volt olvasni... (IAF101_Maverick írta a WarClouds fórumon)

"In this Tuesday 29.04 I will be recruited to the Israeli army and I will be less online to fly in WC and so on. I will come every once and then but not almost everyday as I use to fly nowadays.

I want to say a little goodbye and to greet you all. It was pleasure to fly, meet and talk with each and every one of you and I'm sure you'll manage pretty good withouth Blue 11+ in the skies. "
  • Bucser
    NTRK-ban mented?
  • Willenbrock
    Miért van az hogy mikor online repülésről trackot készítek nem azeredeti repülésemet látom viszont hanem mindenféle lehetetlen figurázást?
  • Richtofen
    Ha eredeti a játék akkor is lehet gondja a másolásvédelmet ellátó szoftvernek, pl. a CD/DVD emulátorokkal (Daemon tools, stb). Ezeket célszerű kikapcsolni teljesen mielőtt a játékot indítod.
  • Lacusch69
    Kérdezd meg a haverodat...
  • Speedle
    a haveromnak is megvan ez a játék és ő se eredetivel nyomja és neki simán elindul!! csak azért kérdeztem
  • Trucker39
    Jahh, eredetivel kellene próbálkozni. :)
  • Speedle
    javítanám magam xd :

*ezekhez a dolgokhoz
  • Speedle
    Hellosztok, most tettem fel a játékot és mivel nem vok vmi nagy virtuóz a szgépek körében meg nagyon nem is értek ehhez a dolgokhoz, ekképen nemtom ez a pár sor mit jelent, amit akkor ír ki amikor indítani akarom a játékot, lécci ha tudtok próbáljatok meg segíteni! :

Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
    a linken semmi se magyar ígyhát azt se vágom :S ha tudtok lécci segítsetek!!
  • Willenbrock
    Csináltam felvételt egy online bevetésemről de mikor visszanéztem a gép teljesen másképpen mozgott mint a játék alatt pl:kúszott a talajon meg háttal előre repült szóval nem tudom hogy mi lehet a probléma?Hogy kellene úgy felvenni hogy azt lássam vissza ami történt valójában?
  • tothgyorgy
    "KŐR ÁSZ" Egy vadászrepűlő század története 1936-1941
    Író : Becze Csaba
    Puedlo Kiadó
    165 a4 oldal, a fele fotó. kb 1500 huf.