91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #13431 Azért a fórumban Te vezetsz... :)
-
#13430 Üdv a csapatban. Nem csinálunk egy nyugdijas századot ?, -
#13429 Na végre:) Nem én vok itt a fórumon a legidőssebb:DDDDD
Aszondom akkor maradsz fiatal,ha megörzöl magadban egy picit a gyerekkorodból. :) -
tothgyorgy #13428 Na megnyugodtam. Én féltem bevallani hogy 49 vagyok. Látom más is megőrzi a játékosságát. -
Lacusch69 #13427 Ritkáááán??? A "fél WarClouds" azzal megy. -
Lacusch69 #13426 A Lavórt akkor emelkeded le, ha 850-nel repesztesz lefelé a Dórával, meglövöd, aztán felhúzol. Így bármit le lehet emelkedni, a Lavórt erőből csak a K4 emelkedi le (meg a MiG29). Bár ezt tudod. -
#13425 Pont úgy kel vezetni mint a fókát,és akkor jó az. -
Valka #13424 nem rossz gép tényleg, de elég ritkán használják. bár igaz, ott a shit, meg a lavórocskin, akkó meg minek erőlködni?! a9-el dogoltam ellene többször, kis magasságon és ált. lenyomtam. az a baj, hogy ez is olyan gép amire specializálódni kell, de senki nem veszi a fáradságot. -
#13423 DE pl a Lavort le se emelkeded:) Nincs menekvés ,ha nem tök hüle a kollega aki benne ül.Max elgyorsulsz de hát az meg nem egy életbiztosítás. -
#13422 Apropó ! A legidősebb Il2-t nyűvő kollega akit ismerek az Flóra .70 fölött van már ,és ami a legszebb 65 évesen szerzett pilóta jogsit. Mondjuk a szimben vannak problémái,sőtt soha nem felejtem el amikor jelentkeztem a ricsibe oszt mentünk dogolni és észrevettem 5k-n egy gépet amit azonnal le is lőttem ,és nagyon boldog voltam,de erre mondták ,hogy ő Flóra és ő csak békésen repked nem illik lelőni:) Na amikor találkoztunk és mondta ,hogy megreptet bennünket hát erősen pislogtunk,de aztán sorsot húztunk és KV felment vele. Barátaim ,élőben tökéletesen csinálta. Olyan vajpuha landolást ritkán lát az ember amit produkált .Nekem őszintén mondom a példaképem,mert a gyerekkori állmát nem adta fel és bármily későn is de megvalósította.
Na de elég az érzelgősségből:) remélem nem untattalak benneteket evvel a kis történettel. -
Lacusch69 #13421 Aztán csodálkozik a sok hülye, hogy nem akarunk fordulóharcolni ellenük... -
#13420 Ó a tempest:))) A legcudarab repülő szerkentyű a játékban . Minap dogoltunk ,mondom kipróbálom. Őszintén mondom nem kellett tiz perc oszt összelőttem vagy kétezer pontot. Hihetetlen a fegyverzete ,olyan mint a száznyólcas csak nem esik le a golóbis hanem ellő a végtelenbe. Na meg nem egy lomha madár. A másik az volt amikor a war miatt mondták a 77esek ,hogy most mi menjünk orosz gépekkel. Őszintén mondom nem szoktam repülni velük,persze ki kipróbáltam már őket,de a LA5FN -nel hihetetlen mit lehet csinálni. Az valami ufó vagy mi mert még ha el is találják ,meg owerhitel,meg hiányos a szárnya akkor is vígan ledogolok vele bármilyen messát. -
Lacusch69 #13419 Itt tudomásom szerint Herr Laca (von Adalbert, stb...) a korelnök, Trucker a második, én a harmadik. Amúgy baxottul nem izgatja a korunk egyikünket sem.
4-5 ezer a legrosszabb magasság, ott minden állat előfordulhat, a felmerészkedő Tempestektől és LF Shitektől a normál Shiteken át a lemerészkedő amcsi gépekig.
Néhány jó tanács: Shitfire ellen igyekezz minél hamarabb sebességet gyűjteni, ne forgolódj! Shit ellen, ha távolabb van, jó a tartós emelkedés, különösen a csapott szárnyúak esetében.
Ha magasan meglep egy amerikai gép, akkor zuhanj, nem szívesen jönnek le közepes vagy alacsony magasségba forgolódni, abban gyengébbek.
Ha egy Tempest beül mögéd, akkor inkább imádkozz...
Apropó Tempest... úgy tudom, igen megbízhatatlan volt a motorja, ezt miért nem szimulálták bele a játékba? -
tothgyorgy #13418 Én szerencsére nem ütköztem senkivel, de volt hogy beleültem a gépbe és kibombáztak belőle mielőtt elindulhattam volna. A korom (nem a fekete) már néha engem is aggaszt, de a szenilitás még nem jellemző.
Hm én csak 4-5 e magasan voltam, majd miután senkit nem láttam, lementem földközelbe. Vesztemre. -
Lacusch69 #13417 Aha... szóval Te is vén hülye vagy? :)
A statod miatt ne izgulj, vannak rossz napjai is az embernek (meg még rosszabbak is... pl. tegnap...)
Tegnap pl.többször "haltam meg", mint az egész hónapban összesen.
Az első volt a legjobb. Nézem a térképet, 3 repterünk van, egyiken 8, másikon 10, harmadikon 1 gép települt. Akkor irány a harmadik...
Kiválasztom a gépet, "Fly", megjelenik a pilótafülke kb. 0.5mp-re, és pont akkor gurul belém a reptéren levő másik gép. Na, ez betett az aznapi hangulatomnak.
Aztán még kétszer lelőttek emelkedés közben (bazi erős volt a "Nap", semmit sem láttam...)
De legalább lelőttem 7500-8000-ren egy P47-est.
A Shitfire-ökkel meg nehogy leállj alacsonyan fordulózni! Igazából én 6000m alatt rosszul érzem magam, inkább 8000m-en szeretek lenni. Bár a P47-esek miatt nem árt felfelé nézegetni abban a magasságban sem. -
tothgyorgy #13416 Hát nem is volt rossz. Persze nem az eredményre, hanem az élményre értve. A stat vérszegény ? Az. Az is marad, amíg tapasztalatot nem szerzek. Nem leszek élvonalbeli, de egy közepes elérése a cél. Már nem vagyok tinédzser. Mellesleg az utálatos légelhárítás is lelőtt v megrongált többször is. Hazafelé a megrongált gépet meg könnyen lelőtték. Sztem két gép őrködött a saját reptér felett és lecsaptak minden gyanúsra. Persze ha mindenki ezt csinálná az a játék halála volna. -
Szepy2884 #13415 Fú Laca! Megállt bennem az ütő, amikor a soraidat olvastam :)))
Távol álljon tőllem, hogy más teljesítményét negatívan bíráljam:))
Mielőtt írtam volna a hozzászólásomat, már sírt a szám Lacuschnak hogy milyen kár, hogy nem tudom hogy kit lőttem le, és hogy engem ki lőtt le.
Ebből a szempontból, meg a WOE statja sokkal jobb, csak azon meg újabban alig, vagy senki sincs :(
"Te sem voltál annó egy hú de mesterlövész ha nem csal az emlékezetem ,oszt mégse dörgölte az orrod alá senki. Atyailag:)) mondom."
Ezt kikérem magamnak kérem! :)) Én olyanokra emléxem, hogy: "Na végre egy gyerek aki tud lőni..." "Szepy haggyá má' élni!" De olyan is volt, hogy: "Szepy te egy kis vérszomjas dög vagy" :))))
-
#13414 Szerintem egyértelmü volt, hogy az oldal statjára gondolt! :) -
#13413 Akkor nem szóltam:) -
Valka #13412 Szepy talán a WC statját szidta mint olyat és nem a srác eredményeit... -
#13411 Szepy!!!!!! Nade ezt szerintem nem illik sőőőőtttt! Te sem voltál annó egy hú de mesterlövész ha nem csal az emlékezetem ,oszt mégse dörgölte az orrod alá senki. Atyailag:)) mondom.
-
Lacusch69 #13410 Ne bántsd, ma az én T/S-em 0.5-lett, és a teljesítési rátámat is lebaxtam 70%-ról 62.5%-ra...
Nem vettél fel véletlenül tracket? -
Szepy2884 #13409 Kár hogy a statja nagyon vérszegény :((( -
#13408 Igen csakhogy az alap IL-2ben mikor megnyitom az armingot nincs is olyan hogy aircraftcustomization.Csak a benzin mennyiségét lehetne állítani meg a géppuskák összetartását vagy mit.Skinek közül nem enged választani.Meg sem jeleníti a típushoz rendelt skineket.A későbbi IL-2 ben már nem így van persze.De biztos lehet az alapjátékban is módosítani őket csak tudnom kéne hogyan.Meg a felirat sem tűnt el pedig átírtam 1-re a sorát a conf.ini-ben. -
Lacusch69 #13407 No, és hogy tetszik a WarClouds? -
tothgyorgy #13406 Ok. Este megpróbálom. -
Lacusch69 #13405 Most sehogy, mert minden hónap elsején van reset.
Egyébként beírod a neved a keresőbe:
http://warbirdsofprey.org/stats_spits/
Inkább gyere át a WarCloudsra, annak is statja, de csak félévente nullázzák.
-
tothgyorgy #13404 Lacus hogy kell a statot megnézni ? Még sosem próbáltam.
Maggi Lehet hogy igazad van, bár elméleteleg be volt konfigozva. Utoljára repűltem is a ju-val. Már amíg le nem lőttek. -
tothgyorgy #13403
Fly elött arming, aztán aircraftcustomization.
-
#13402 Ismét elkezdtem offline módban játszani az alap Il-2-vel és van 1-2 dolog amit nem értek.Pl hiába írtam át a conf.iniben a no subtitle-ot 1-re,akkor is van felirat.Kampány módban pedig nem tudom hogy lehet skint cserélni?Segítséget kérnék. -
Maggi4 #13401 Prop Pitchet / Propeller állásszöget próbáltál változtatni? Lehet alap beállításként neked az 0%, a vadászgép, ha Messzer, annak meg autómata, úgyhogy az azért megy... -
nalyib #13400 Csak az enyémet ne nézd meg, mostanában úgy hullok, hogy talán jobb lesz új bomber-hőskorba kezdeni;Ð -
Lacusch69 #13399 Tegnap megnéztem a statodat. Szerintem nem kell aggódnod, akik legyőztek többnyire általam is ismert pilóták.
Ha kikapsz egy JG2001-es sráctól, az nem szégyen.
Ha RAF238GunRunner lő le, az sem.
Ha a 77.Phoenix (magyar) század tagjai közül szed le valaki, ne keseredj el, régóta csinálják.
JAB_Jcaq-kal elég sokat mentem Pacific mapokon, elég jó a gyerek...
A másik kettőt nem ismerem.
Akit lelőttél, a BR44-estől Bambou szintén elég jó, úgyhogy erre büszke lehetsz... -
madmanic #13398 rakd át másik bill re.
nekem csak a num lockon működik -
tothgyorgy #13397 A ju elég jó, csak szar a kilátás. Szépen forgolódtam kb 4 enemy ellen, de csak lelőttek. Azért ketten vittek haza emlékeket.
A féktuskó be van konfigurálva elvileg, és mégsem. Ált bombázónál volt problem. Vadászgép megy. Zeke vs wildcat is csak állt. -
nalyib #13396 Fedezet nélkül is lehet némi esélyed, ha megtámadnak. He111-H-ből gyakorlatilag nulla (gyenge páncél, lassú védőfegyver, lassú és gyenge lőszer), hacsak nem a saját kortársai ellen (1941).
A Ju88A-val már sokkal jobb a helyzet, de kizárólag akkor, ha eszetlenül hátulról támadnak, ráadásul nem nagyon tudnak célozni (bomber-hőskoromban a SpitVs109-en is jó sok ilyen vadász volt:). 44-ben is lőttem már vele 3 gépet egy bevetésen, + 2-3 aminek sikerült leszállnia;) -
Lacusch69 #13395 Bocs, a "choke" szívatót jelent... -
#13394 Tedd azt, amit tanult kollégám javasolt.
Ime egy kép, hogy mit is kellene beállítani:
Chocks config -
Lacusch69 #13393 Konfiguráld be a féktuskó elvételét valamelyik gombra. "Choke away", vagy valami hasonló. -
tothgyorgy #13392 Térjünk vissza az il2-re. Tegnap nem sok sikert értem el. Megint bombázni kellett a spit vs 109-en. Fedezet nélkül hamar lelőnek mindenkit. Van úgy, hogy a kiválasztott gép el sem indul. Fullgáz és semmi. Pörög a csavar de a gép áll. Máskor meg semmi problema. Tipp ?