91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Ben007
    alap amint felrakod még nem peccseltem de a szavaidból kivéve kell peccselni amúgy minden peccset le kell tölteni vagy elég a legújabbat????
  • Lacusch69
    Pontosan melyik verzió van meg neked?
  • Ben007
    ez nálam nem műxik
  • Ben007
    thx úgy látszik jobban el kellet volna olvasnom az FAQ-t thx
  • Lebowski
    FAQ 22es pont
  • Ben007
    tudom megjelent magyarul de már megvettem egyszer angolul nem lehetne valahogy lemagyarosítani a játékomat pls help
  • Lebowski
    sztem érdemes a szárnyat lőni.kettévágni egy bombázót nehezebb mint leszakítani a szárnyát. pl Li-2es szárnyán van egy kicsi téglalap amit ha kiskalesszal meglősz akkor is leszakad ha naggyal akkor meg pláne.. a motort is érdemes lőni mert az meg kigyullad.és robban.és.... :D
  • nalyib
    Na hagyjuk a hülye ötleteket, ha valamelyik képen lő lebombázom a házát..;Ð
  • Kferro
    Szemből nem is lehet kérdéses a pilótafülke. :)
    Amúgy jó ötlet legelőször a motort meglőni, erre nem is gondoltam. A farokrész lövése mi célból fontos? A védőlövész kiiktatása, vagy a farok leszakítása miatt?
    Persze egy Fóka esetén ennyire nem kell gondolkodni, hogy mit is lőjjek a bombázón. :)
  • Lacusch69
    Én a motorral szoktam kezdeni az első rácsapásnál, így a keletkező füst miatt meg tudom jelölni, hogy merre jár.
    Aztán vagy a szárnytő vagy a farokrész a célpont. Ez a 6órából gyors rácsapásra igaz.
    Szemből a pil.fülke, egyértelmű.
  • Kferro
    Urak!

Szerintetek egy bombázó támadásánál mit érdemes lőni, a motort, a pilótafülkét, vagy esetleg a szárnytöveket? Főleg, ha kisebb kaliberrel kénytelen támadni az ember.
  • Trucker39
    De szeretem nézni mikor leszáll az Ally. Apró, pici darabokban! :D
  • Lacusch69
    JG107_StayHigh kolléga filmje a WoE-ról:

http://www.youtube.com/watch?v=JdihrdJn4Yk&feature=related
  • Lacusch69
    Valamit valamiért...
  • Szepy2884
    Újabb frankó kis videjó faszányos zenebonával:

http://www.youtube.com/watch?v=8eK9APDsM6E&feature=related
  • Szepy2884
    nálam a szovjetunió már eleve pejorativ értelemmel bír, csak ezt nem lehetett kihallani a hozzászólásomból...

• tothgyorgy
    De ha jönnek a vadászok akkor oldani kell rögtön, mert különben síma agyaggalamblövészet lesz.
  • nalyib
    mindenkinek az marad meg amit túlélt:)
  • Lacusch69
    De a vadászok tudnak bombázni is, ha nagyon muszáj.
  • Lacusch69
    Szerintem rosszul emlékszel. Nekem a levegőben darabokra esett B25-ösök maradtak meg emlékként...
  • nalyib
    Érdekes, erről nekem holmi lángoló Hayaték jutnak eszembe:))
  • Lebowski
    deha nincsenek vadászok akkor a bombázók nagyon nyugodtan bombázhatnak! viszont ha nincsenek bombázok a vadászok nemtudnak nyugodtan vadászni :P:P
  • Lacusch69
    De ha nincsenek saját vadászok a bombázód közelében, akkor az is mehet a MÉH-be... (megy is...)
  • Lebowski
  • nalyib
    Szerintem, már ha róla van szó, akkor volt honnan hoznia az Attitűdöt:DD

Lebo: na ja, ha nincsenek bombázók, a vadászok mehetnek a MÉH-be:)
  • Lacusch69
    Esetleg -=LFK=- ? (Lógó Farokkal Kelők) :)
  • Vogel
    Erre visszatérve, alap Il2ben nincs skin váltás a kampányokban. Végig vittem a német fighter küldiket, 80akárhány küldi összesen.
  • Vogel
    =BY=PIRAT a legnagyobb fasz a vidéken, nincs rá más szó. 84es strake után lőtt szándékosan ernyőn, visszafordulva. Aztán fél évig köszönt rám lobbyn hogy én vagyok az aki lelőtte. Még BW fórumban is megjegyezték a modorát, külföldiek, akik nem is repültek velünk. Nem sírtam én sehol csak vertem az asztalt otthon. Egy életre elásta magát nálam.
  • Szepy2884
    "pl pussy Pirat a volt su légierejében vadászbombe pilóta volt."

A szovjet unió hőse...
  • Trucker39
    Ez lehetne a század neve is !!!!

Amugy meg legfeljebb kicsit lassabb a reflexe az embernek és akkor mivan ???
    (meg nem ébred merev farokkal reggel) :)
  • Lebowski
    bocsi a helyesírási hibákért! lusta voltam felkapcsolni a villanyt! nameg nemszeretem magamban ismételni magam. (fú ez kétértelmű.pfujj:) )
  • Lebowski
    ez a sim amú általában öregfiúl játéka.má bocsánat:D csak némely olyan fiatal marhát is megfertőz mint engem annó 14 évesen:D dejó is volt.mély benyomást tett rám a heinkel :) namost a sok "árkádvadász" (by KP:D:D:D) naddon szíd engemet:)

akkor is a bomberek csinájják az történelem!
  • Lacusch69
    Meglepődnél... minden tekintetben...
  • Scottt
    Oldtimerek
  • Her Laca
    Pirat is járt afganisztánban:) Csak suhojjal operált,és asszem nem szerették:)
  • Lacusch69
    A Pumáktól "TB" Gripen-pilóta, "Scottish" megjárta Afganisztánt.
    A WarCloudsok arcok között is vannak nem semmi figurák, pl. afganisztáni veterán britek...
  • Lacusch69
    Valamelyik nap nézegettem a WarClouds fórumán a ki-kicsodát. Vannak érdekes arcok. _79_SilverAce sem éppen mai gyerek...

http://www.war-clouds.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1890
  • Her Laca
    Hát ezt már sokszor kitárgyaltuk,asszem, Hál istennek ez nemcsak a fiatalok játéka.SŐtt ! Akiket ismerek azok közelebb vannak a harminchoz ,de nem ritka a 40 körüli sem. Pár lengyel,ukrán ,belorus srácról is tudom,hogy már a 4x felé poroszkálnak.Meg igen sok a volt pilóta ,meg bőven vannak aktívak is. PL a Sthvs es srácok egy jó része repülőgép szerelő a hadseregben. Muhaha mindenképp. Ha jól tudom,és jól tudom mert mondta pl pussy Pirat a volt su légierejében vadászbombe pilóta volt.
    Popey a pumáktól meg Ancsán ténfereg a világban, de kisgépes pilcsi is akad bőven.
  • tothgyorgy
    Hát valakinek a legidősebbnek is kell lenni. Bár annak örülök, hogy nem csak tinik repülnek. Gyerek koromban az zavart, hogy mindig én vok a legfiatalabb. Ez már nem zavar. Sajnos.
  • Lacusch69
    Bakker, én csak jövőre leszek 40... Nehogy már ne férjek bele!!!???