91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#13471 alap amint felrakod még nem peccseltem de a szavaidból kivéve kell peccselni amúgy minden peccset le kell tölteni vagy elég a legújabbat???? -
Lacusch69 #13470 Pontosan melyik verzió van meg neked? -
#13469 ez nálam nem műxik -
#13468 thx úgy látszik jobban el kellet volna olvasnom az FAQ-t thx -
Lebowski #13467 FAQ 22es pont -
#13466 tudom megjelent magyarul de már megvettem egyszer angolul nem lehetne valahogy lemagyarosítani a játékomat pls help -
Lebowski #13465 sztem érdemes a szárnyat lőni.kettévágni egy bombázót nehezebb mint leszakítani a szárnyát. pl Li-2es szárnyán van egy kicsi téglalap amit ha kiskalesszal meglősz akkor is leszakad ha naggyal akkor meg pláne.. a motort is érdemes lőni mert az meg kigyullad.és robban.és.... :D -
nalyib #13464 Na hagyjuk a hülye ötleteket, ha valamelyik képen lő lebombázom a házát..;Ð -
Kferro #13463 Szemből nem is lehet kérdéses a pilótafülke. :)
Amúgy jó ötlet legelőször a motort meglőni, erre nem is gondoltam. A farokrész lövése mi célból fontos? A védőlövész kiiktatása, vagy a farok leszakítása miatt?
Persze egy Fóka esetén ennyire nem kell gondolkodni, hogy mit is lőjjek a bombázón. :) -
Lacusch69 #13462 Én a motorral szoktam kezdeni az első rácsapásnál, így a keletkező füst miatt meg tudom jelölni, hogy merre jár.
Aztán vagy a szárnytő vagy a farokrész a célpont. Ez a 6órából gyors rácsapásra igaz.
Szemből a pil.fülke, egyértelmű. -
Kferro #13461 Urak!
Szerintetek egy bombázó támadásánál mit érdemes lőni, a motort, a pilótafülkét, vagy esetleg a szárnytöveket? Főleg, ha kisebb kaliberrel kénytelen támadni az ember. -
#13460 De szeretem nézni mikor leszáll az Ally. Apró, pici darabokban! :D -
Lacusch69 #13459 JG107_StayHigh kolléga filmje a WoE-ról:
http://www.youtube.com/watch?v=JdihrdJn4Yk&feature=related -
Lacusch69 #13458 Valamit valamiért... -
Szepy2884 #13457 Újabb frankó kis videjó faszányos zenebonával:
http://www.youtube.com/watch?v=8eK9APDsM6E&feature=related -
Szepy2884 #13456 nálam a szovjetunió már eleve pejorativ értelemmel bír, csak ezt nem lehetett kihallani a hozzászólásomból...
-
tothgyorgy #13455 De ha jönnek a vadászok akkor oldani kell rögtön, mert különben síma agyaggalamblövészet lesz. -
nalyib #13454 mindenkinek az marad meg amit túlélt:) -
Lacusch69 #13453 De a vadászok tudnak bombázni is, ha nagyon muszáj. -
Lacusch69 #13452 Szerintem rosszul emlékszel. Nekem a levegőben darabokra esett B25-ösök maradtak meg emlékként... -
nalyib #13451 Érdekes, erről nekem holmi lángoló Hayaték jutnak eszembe:)) -
Lebowski #13450 deha nincsenek vadászok akkor a bombázók nagyon nyugodtan bombázhatnak! viszont ha nincsenek bombázok a vadászok nemtudnak nyugodtan vadászni :P:P -
Lacusch69 #13449 De ha nincsenek saját vadászok a bombázód közelében, akkor az is mehet a MÉH-be... (megy is...) -
Lebowski #13448 -
nalyib #13447 Szerintem, már ha róla van szó, akkor volt honnan hoznia az Attitűdöt:DD
Lebo: na ja, ha nincsenek bombázók, a vadászok mehetnek a MÉH-be:) -
Lacusch69 #13446 Esetleg -=LFK=- ? (Lógó Farokkal Kelők) :) -
#13445 Erre visszatérve, alap Il2ben nincs skin váltás a kampányokban. Végig vittem a német fighter küldiket, 80akárhány küldi összesen. -
#13444 =BY=PIRAT a legnagyobb fasz a vidéken, nincs rá más szó. 84es strake után lőtt szándékosan ernyőn, visszafordulva. Aztán fél évig köszönt rám lobbyn hogy én vagyok az aki lelőtte. Még BW fórumban is megjegyezték a modorát, külföldiek, akik nem is repültek velünk. Nem sírtam én sehol csak vertem az asztalt otthon. Egy életre elásta magát nálam. -
Szepy2884 #13443 "pl pussy Pirat a volt su légierejében vadászbombe pilóta volt."
A szovjet unió hőse...
-
#13442 Ez lehetne a század neve is !!!!
Amugy meg legfeljebb kicsit lassabb a reflexe az embernek és akkor mivan ???
(meg nem ébred merev farokkal reggel) :) -
Lebowski #13441 bocsi a helyesírási hibákért! lusta voltam felkapcsolni a villanyt! nameg nemszeretem magamban ismételni magam. (fú ez kétértelmű.pfujj:) ) -
Lebowski #13440 ez a sim amú általában öregfiúl játéka.má bocsánat:D csak némely olyan fiatal marhát is megfertőz mint engem annó 14 évesen:D dejó is volt.mély benyomást tett rám a heinkel :) namost a sok "árkádvadász" (by KP:D:D:D) naddon szíd engemet:)
akkor is a bomberek csinájják az történelem! -
Lacusch69 #13439 Meglepődnél... minden tekintetben... -
#13438 Oldtimerek -
#13437 Pirat is járt afganisztánban:) Csak suhojjal operált,és asszem nem szerették:) -
Lacusch69 #13436 A Pumáktól "TB" Gripen-pilóta, "Scottish" megjárta Afganisztánt.
A WarCloudsok arcok között is vannak nem semmi figurák, pl. afganisztáni veterán britek... -
Lacusch69 #13435 Valamelyik nap nézegettem a WarClouds fórumán a ki-kicsodát. Vannak érdekes arcok. _79_SilverAce sem éppen mai gyerek...
http://www.war-clouds.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1890 -
#13434 Hát ezt már sokszor kitárgyaltuk,asszem, Hál istennek ez nemcsak a fiatalok játéka.SŐtt ! Akiket ismerek azok közelebb vannak a harminchoz ,de nem ritka a 40 körüli sem. Pár lengyel,ukrán ,belorus srácról is tudom,hogy már a 4x felé poroszkálnak.Meg igen sok a volt pilóta ,meg bőven vannak aktívak is. PL a Sthvs es srácok egy jó része repülőgép szerelő a hadseregben. Muhaha mindenképp. Ha jól tudom,és jól tudom mert mondta pl pussy Pirat a volt su légierejében vadászbombe pilóta volt.
Popey a pumáktól meg Ancsán ténfereg a világban, de kisgépes pilcsi is akad bőven. -
tothgyorgy #13433 Hát valakinek a legidősebbnek is kell lenni. Bár annak örülök, hogy nem csak tinik repülnek. Gyerek koromban az zavart, hogy mindig én vok a legfiatalabb. Ez már nem zavar. Sajnos. -
Lacusch69 #13432 Bakker, én csak jövőre leszek 40... Nehogy már ne férjek bele!!!???