91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#13551 Ez érdekes. Persze, átkapcsoltam DirectX módba. Attól tartok, nálam a felbotással lesz a gond. Ha megy valakinek, kellö dukumentálással szivesen olvasnám itt a fórumban.
-
#13550 Sziasztok! Véletlenül akadtam ma rá erre a topikra. Nekem az Il-2 FB a kedvencem. Nagy örömmel vettem észre hogy még nem halt ki ez a játék!
Gyorsan beleolvastam a dolgokba és lenne is egy két kérdésem:
pontossan melyik patch kell hogy multizni tudjak Il-2 FB vel?
Hogyan tudnám müködésre bírni azt a szerver kereső progit?
(már letöltöttem a legújabbat de valamiért nem tetszik a gépemnek)
Elöre is köszönöm a segítséget!
-
nalyib #13549 Nekem ment, bár először én is OpenGL-lel próbáltam, úgy nem használ.
Sajnos csak az egyik effekt működik, rendesen beállítani még nem volt időm. Azt még nem tudom harc közben mennyire zavaró, de hogy a naptól nem látni semmit az biztos...talán a beállítás megoldja. -
#13548 hmm, ne majd kipróbálom ,mert nincs még fent a gépemem a játék, és irok hogy megy-e. -
#13547 Letöltöttem, kicsomagoltam, bemásoltam, elinditottam, aktiváltam (illetve csak próbáltam) és ..... meg se nyikkan.
-
tothgyorgy #13546 Microsoft Sidewinder Precision Racing Wheel. Nem force-s.
Még nem. Milyen ? -
Kferro #13545 Milyen kormányod van? Az rFactort nem próbáltad még véletlenül? -
tothgyorgy #13544 Ha beüzemelted írd le mi változott, miben lett jobb, és hogy csináltad.
Üdv: togyo -
tothgyorgy #13543 Kormánnyal. Van 1 haverom aki nagyon jól irányítja bill-el is. Sztem úgy nehezebb. -
#13542 Innen töls HDR-t
bemásolod a főkönyvtárba majd a játékba Shift+F12 nyomsz és tádám faszák lesznek a fények és a szinek, de lehet pöcsölni kell a ini fálj módositásával. még nem teszteltem de szinte tuti hogy megy -
#13541 Nem tudjuk. Kicsit részletesebben ha lehet. -
#13540 HDR
azt tudjátok hogy van ez a HDR/Bloom progi ami elvileg a GTAsan andreashoz attak ki, működik a GTR, rfaktor, Flat out, Lock on, és IL2 vel is!!! sőt én még a Ship simuatorral is próbálkozok:)
próbáljátok ki egy jó beákllitással naygon szépen néz ki tőle a játék -
Lacusch69 #13539 WarClouds lovagok: ajánlom az új, "Mystery" nevű mapot. Ha láttatok már rendkívüli mennyiségű géptörést felszállás közben... -
tothgyorgy #13538 A skótok biztos nem. A többiek ki tudja ? :) -
Kferro #13537 Napjainkban szerintem nem igen szokták ledobálni. :) -
tothgyorgy #13536 Legtöbbször eldobják. A valós életben ebből itatják először a motort, így ez ürül ki előszőr. Aztán dobják. Tobak Tibor egykori pumás írta, egy alkalommal nem töltött neki, a főtankot kellett használnia. Amikor meg dobni akarta, nem jött le. Alig úszta meg. -
Kferro #13535 Kormánnyal, vagy billentyűvel játszol vele? -
tothgyorgy #13534 Magyar fejlesztésü teljesen ingyenesen használható autóverseny. Tuningolható verdák. F-től A fejlődési kategóriákkal. Ha bejelentkezel egy versenyre, 1-ből látod ki milyen ellenfél. Minden teljesített versenyért pontokat kapsz, amit levásárolhatsz. Kb öt fajta verseny, pályás, terep, utcai, zászlószerzés. Jó ! Próbáld ki. Netről le, instal, regiszt, berreg. -
Kferro #13533 A droptank (magyarul póttartály)funkciója az, hogy a repülőgépbe tankolható üzemanyag mennyiségét megnövelje. Ezek általában ledobhatóak, mivel a kiürülése után nincs több haszna, csak a gép légellenállását növeli. Persze a ledobás inkább csak harchelyzetre korlátozódik, azon kívül szépen hazaviszik, s a következő repüléskor újra használják. -
#13532 Még volna egy kicsi műveletlen kérdésem.
Gondolkoztam rajta, hogy mi értelme van a ,,droptank"-nek, de nem jöttem rá. -
#13531 Ez kicsit spam, de sebaj, illik.
Nagyon köszönöm! -
Lacusch69 #13530 Úgy tudod megnézni, hogy gáz 50%-ra, kerékfék be, és az oldalkormányt (rudder) az egyik irányba beléped. Ennek hatására helyben elfordul a gép, és kilátsz oldalra. -
Kferro #13529 Na, ezt meg én nem ismerem. :)
MI az?
-
tothgyorgy #13528 Csak névazonosság. Az egyetlen online autós pr a Project Torque amiben bent vagyok, csak ott más néven. -
Kferro #13527 Egy nagyon jó F1-es liga, vagy még inkább baráti társaság. Ott volt egy ugyanilyen nevű, s hasonló korú emberke. -
#13526 És vedd ki az ékeket a futók alól ! :) -
nalyib #13525 szia,
egyes gépeken kézzel kellett a kereket letekerni és visszahúzni, be kell állítani rájuk 1-1 billentyűt, vagy kombinációt. (raise/lower gear manually).
Az előrelátást 1-2 anyahajós gépen segíti a megemelhető ülés (kinyitott fülkénél), a többin behúzott fékkel kanyarodj el kicsit helyben.
Offline/cooperative küldetésnél egyébként látszik ha már az előtted álló gép indul, láthatóan közelről fújja rád a port. -
#13524 Jó estét!
Nekem van két olyan gondom ezzel, amióta megvan a Pacific Fighters.
Az ,,F4" típúsú repülőknél, nem nagyon akar mozogni a kerék, se ki, se be.
Meg amikor állunk a kifutón, és nem tudom állnak e elöttem, akkor hogy tudok magam elé nézni?
Előre köszönöm. -
tothgyorgy #13523 Nem. Nem is tudok róla semmit. Mi az ? -
Kferro #13522 Ok.
Csak halkan kérdezem meg, nem versenyeztél te véletlenül az IndexF1 ligában? -
tothgyorgy #13521 De igen. Repültem vagy négy küldetést. 1 ki61,1 zéro,2 d3. 3x lelőtek én meg lőttem 4 földi célt. A küldetést buktuk. Erős volt az ellenséges vadászvédelem. Én sem tudok mindig belépni. Néha tán túl sokan vannak, és azért.(?) Ha láttok szóljatok. Hátha összehozhatnánk egy közös bevetést.
Üdv : togyo -
Kferro #13520 Akkor ott néha összefuthatunk, mert szoktam ott is lenni. Van ott jónéhány magyar srác.
Tegnap este nem te voltál ott "togyo" néven? Sajna valamiért nem tudtam belépni a szerverre. -
Valka #13519 ki csinálja ezt a fun gamer club szervert? az van beleírva, hogy hungarian. viszont a difficulty beállítás ölég gagyi, meg nincsenek szabályok és csak 1 map van. bombázni sincs mit sajna. ez valami kísérleti stádium? -
tothgyorgy #13518 Na megvan 15x. Hm kevesebbre gondoltam, de biztos így van. -
tothgyorgy #13517 Ukdedicated1
Most néztem van négy győzelmem, meg 38 földi cél. Azt nem láttam hányszor lőttek le. -
Richtofen #13516 Emlékszem rá, jó kis móka volt :D
A pirosak is csinálnak ilyet néha. Elképesztően keserves küzdelem volt a kékek számára egy pár hónapja, amikor összekoordináltak vagy 12-15 Mitchellt, és elég szoros kötelékben jöttek kb 1000 méteren. Ez igen durva tűzerőt jelentett alapból is (alig győztem nyomkodni a Refly-t), de mellette még vagy 6-8 vadász fedezte őket magasabbról. Csináltak két ilyen offenzívát, és ledaráltak minket. -
Lebowski #13515 én KP-val (egyeseknek nemmond semmit ez a név de mind1) anno nagyon sokat jártunk dog szerverekre bombázi.több okból.először is évezet volt nézni ahigy a sok buta beseggelt a hatórádba és szépen le lehetett kopogtatni az arcát:) a másik h mind a ketten ugye bombázok vagyunk főleg.nemegyszer volt olyan hogy két H6ossal 2x2000 bombával egy rácsapásbol 97%os volt a földi cél megsemmísítési arány:):) szal érdemes odafigyelni a bomberekre. -
Kferro #13514 Nem semmi! Nagyon meggyőző látvány lehetett egy arra repülő piros számára az a sok 110-es. :) Egész véletlen nem csináltál screenshotot? -
Kferro #13513 Melyik UKD szerver volt az? -
nalyib #13512 A WarClouds eléggé "nagymonitoros" szerver. Aki nehezen látja meg a messzi gépeket (mint én) az könnyen elunhatja.
Másrészről viszont általában pont azért térek vissza, mert '44-ben a légiharc nagy sebességet, nagy tereket, előrelátást igényel, szinte művészet, ahogyen figyel, időzít a jó pilóta, még közelharcban is:)
A közös bombázásnál nincs is jobb! Egyszer kb. dupla túlerőben voltak a pirosak (talán 12/24 körül), úgyhogy Octoberfest rávette a népet hogy induljon egy 8-9 gépes Me-110 raj.
Eszméletlen hamar kopárrá vált az összes célretület és 40 percen belül győztünk! Richtofen, és még 1 vagy 2 vadász fedezett minket (tömeges légiharcban a 110 amúgy is elég veszélyes), így az a 6-8 piros, aki épp ott tudott (és akart is) lenni, alig tudott közbeszólni.
A szervezettség azért csodákra képes.