91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    ahhh... -a :S
  • Solt
    Urak! A Saitek guruk nézzenek be a ide! Szükségem lenne egy kis segítségre! :) Köszi...
  • galimatika
    Az enyém cyborg ewo force, de maximálisan elégedett vagyok vele. Fél éve nyúzom mindenn nap és a kontakt problémától eltekintve hibátlanul szuperál.
  • tothgyorgy
    Nekem is saitekem van.(cyborg 3d rumble force). Jószívvel nem tudom ajánlani senkinek. Olyan iszonyú erős a rugója, hogy komoly erőfeszítés kell a kimozdításához, aztán hirtelen enged. Néha kész izomlázam lesz tőle. Már gondoltam rá, hogy a rugót egyszeűen elcsipem egy fogóval.
  • galimatika
    Az én saitek-emnek is ugyanez volt a nyűgje, de nem csak feltolta a gázt, hanem néha levette, néha meg semmire nem reagált. lacush69 tippje nálam nyerő volt. Mondjuk én előtte szét is szettem és kiganyéztam egy kicsit ozt jött a kontakt spraj. Azóta no problem
  • Lacusch69
    Ismerős...

http://oopslist.com/chop_chop.wmv
  • Mark007
    Persze, én úgy tudom, a Me 262 motorjai elég kezdetlegesek voltak, megbízhatatlanok.

Csak azért irtam, mert ha rányomja a 100%-ot egyből, akkor biztos, hogy kigyullad.
  • Kferro
    Gondoltam már erre, csak rá kellene vennem magam, hogy egyszer szétszedjem. :)
  • Lacusch69
    -t
  • Lacusch69
    Kontatktspray...
  • Kferro
    A Saitekemnek van egy aprócska hibája. Nevezetesen, a gázkar néha gondol egyet, s hirtelen feltolja magát fullgázra. Na most, mondanom sem kell, milyen kellemes, amikor repülők hajtómű kímélő 80-85%-os gázzal, aztán hirtelen 100 (vagy 110?)%-on találja magát. :)))
  • Sanyix
    Az 5% emelés, és kigyulladról még asszem meg is van a track.
  • Valka
    nekem hirtelen gázadáskor vagy elvételkor szinte mindíg kigyullad.... de spontán még nem történt meg.
  • Trucker39
    Soha nem tapasztaltam ilyesmit. Jónéhány, online, ilyen gépen repült órával a hátam mögött sem. Minden esetben a gázkarok kezelésének a problematikája. Vagyis pilóta hiba. Sokat repültem amcsi "álom gép"- YP-80 azt hiszem a neve - ellen is. A hajtómü csak akkor gyullad ki, mikor eltalálták.
  • Sanyix
    "Ha elindul, de kigyullad, az azért van, mert hirtelen adod rá a gázt.
    Fokozatosan csináld, akkor nem gyullad."

Vagy csak azért mert csak. Gyulladt már nekem ki mindössze 5% ráadásakor is, meg csak úgy is. Teljesen kiszámíthatatlan. Hirtelenkedésnél gyakoribb, de máskor sem lehet kizárni.
  • Kferro
    Anno pár éve láttam egy kesifilmet a DunaTV-n, melyben Tobak Cica mutatta be a Messzert. Elmondta, hogy hogyan működnek a műszerek, a pitot cső...stb. Akkor az egyik jóbarátom felvette nekem ezt a filmet, ám sajna elveszett. Valakinek nincs meg ez egész véletlen?
  • tothgyorgy
    Esetleg használj bootmanagert. Ha még nem használtál, feltétlen kérj tanácsot olyanoktól, akik már ismerik! Én még 98 alatt használtam. ott bevált.
  • Ombika
    Van 1 xp-s vinyom,de miota semmi bajom vistaval,meg ugye 4 gb ez latja jol ,nemsoka kedvem van visszadugni! :)
  • Willenbrock
    BoB2:Wings of Victory-t honnan lehetne beszerezni,elfogadható postaköltséggel,tud valaki tippet adni?
  • Trucker39
    Van de ez nem hivalatos. Söt, kifejezetten nem szerteik a fejlesztök.

Itt nézz szét:

Link

A letöltéshez persze regisztrálni kell.
  • gsg16
    Üdv mindenkinek!én leginkább lock on-oztam eddig,de szeretném megpróbálni egyszer a második világháborús szimulátort is.nekem az IL2 1946 van meg.nagyon tetszik!egyetlen egy gondom van vele.a gépek hangja olyan,mintha szintetizátorból jönne.van erre valami megoldás?létezik valamilyen soundpack,vagy valami?vagy a hangártyán kell álítani?nekem az alaplapra integrált 5.1-es NVIDIA nforce hangkártyám van.előre is köszi a segítséget!
  • madmanic
    próbáld átállítani másik billentyűre..

nincs több ötletem
  • tothgyorgy
    Akkor passz. Talán valaki tud rá választ. Próbálj más fórumon is infót találni hozzá. Esetleg ha a vista engedi és van elég helyed tégy fel 1 xp-t. Ha ott megy akkor már csak a vista a ludas, ha nem akkor az il2. Vagy próbáld meg barátnál ismerősnél. xp és vista.
  • Frike68
    Csak ezt az egy gépet nem tudom elindítani. Egyébként magyar nyelvű a játék, és eredeti.
  • Frike68
    Hát köszi! Tényleg így csináltam! De sajnos mindig "hajtómű ki" felírat jelent meg a képernyő. "Be" egyszersem. Vagy nagyon hülye vagyok, vagy valami más gond van!
  • madmanic
    tényleg nem tudjuk másképp leírni

select engine 1 --> start ( alapból i )

select engine 2 --> start

select all engines --> adagolod a tolóerőt finoman, de azért haladósan, mert túlmelegszik és kigyullad

ha már gurulsz ráküldheted a maxot...

a hajtómű kiválasztáshoz természetesen be kell állítani a billentyűket.
    nekem ctrl+1 ctrl+2 stb all engines ctrl+5
  • Her Laca
    Figyu! Mark007 leírta magyarul ,hogy kell indítani. Mit szeretnél még?
    Olvasd el figyelmesen !
  • Frike68
    Hát sajnos nem sikerült. Online szerettem volna játszani vele, de a hajtóművel nem boldogultam. A gyors feladat összeállításban a levegőben kezdek. Leszállok, majd próbálok indulni, de a hajtóművek nem hajlandóak. Egyszer auto pilótával sikerült elindítani, de csak egyszer. Ekkor először valami kerregő hang jött, majd felbőgtek a hajtóművek. Nem tudom miért nem sikerül nekem. Valaki?
  • Frike68
    Köszi!
    Megpróbálom
  • Mark007
    El se indul, vagy elindul, de kigyullad?

Ha nem indul, akkor beállitásokban "select engine 1"/"select engine 2"-re állits be egy-egy gombot.
    Aztán játék közben Megnyomod a "select engine 1"-et, aztán az I-betűt(vagy amivel általánosan inditod a motort), és ugyenzt a 2-es motorral, aztán a végén állits be egy gombot a "select all engine"-re. Ezzel kiválasztod mind a két motort, és nem csak a 2-est fogod szabályozni.

Ha elindul, de kigyullad, az azért van, mert hirtelen adod rá a gázt.
    Fokozatosan csináld, akkor nem gyullad.
  • Willenbrock
    You Tube-on láttam hogy a műszerfalakat-talán az egész fülkét le lehet valahogy cserélni még élethűbbre.Hogyan lehet ezt?És van-e esetleg Angol térkép is a játékhoz?
  • Frike68
    Sziasztok!
    Az Me 262 hajtóműveit nem sikerül elindítanom. Legyen szíves valaki informáljon róla!
    Köszönöm!
  • Ombika
    Igen az!! Mellesleg sp1-es vistaval semmi gondom,bar elotte se volt es ,dx 10 miatt is szuksegem volt ra,nah meg 4 giga ram miatt 64 bites!! Szal eddig csak ez nemindult el?! :(
  • tothgyorgy
    Jogtiszta vista ? Mellesleg sztem a vistára váltás fölösleges. Az xp kiforrottabb. Már van hozzár sp3, bár nem tudom mennyivel lett jobb. Egyébbként is 1-3 év és új vindows lesz. Tán arra váltok majd, de még ez sem biztos.
  • Ombika
    Nalam 1946 se fut 64 bites vista alatt?! :(
  • Szepy2884
    "Nem tudom,van e köztetek olyan, aki tud segíteni, de nyáron szeretnék összehozni egy A és egy B kategóriás siklórepülő jogosítványt :)
    Lehetséges ez?"

Hát, ha nagyon penge vagy... :)))

"...és hol tudom megcsinálni?"

Attól függ, hogy hol laksz és onnan hol van a legközelebbi repülős klub.
  • Strami11
    na.. 2 honap utan raneztem a topicra. :)) en nem vagyok nagy il2s.. inkabb mfs de annyit tudok hogy vista alatt nekem a hyperlobby nem fut.. de meg csak nem is megy. viszont az 1946 tokeletesen. :)
  • i robot
    Ezek szerint az Il-2 FB nem lesz jó a közös függésre.
    Hétvégén akkor megveszem a 1946-ot.
    De ettöl függetlenül nem tudom elindítani azt a hyperlobby progit. Egyszerüen nem indul el a telepítés. Vista 64 bit van fenn, lehet az a baj?
  • sirdond
    Sziasztok!
    Nem tudom,van e köztetek olyan, aki tud segíteni, de nyáron szeretnék összehozni egy A és egy B kategóriás siklórepülő jogosítványt :)
    Lehetséges ez? Valakinek esetleg van tapasztalata, és hol tudom megcsinálni?
    Pmben is jöhet, előre is köszi!
  • madmanic
    1946 ot tedd fel,

v4.08m

majd hyperlobbyval keresel szervert és mehet a vadaszat