91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    "Valószínűleg a 64bit proc vs. 32bit service pack a probléma, mármint 5 percen belül lefagy tőle az SP2 és SP3, erre nem tud valaki megoldást? (a 64bit XP-n kívül, bár a végén lehet hogy az lesz..)"

Ez nem lehet a hiba oka, nekem évekig volt A64-es (3200+, 3700+) procim 32-bites XP SP2-vel.
    Voltak néha fagyásaim, de kiderült, hogy a Genius hangkártya kavart be...
  • Willenbrock
    BoB 2-ben hogy lehet a dinamikus pilótakampányban megoldani azt hogy a bevetést a felszállással lehessen kezdeni?Bocs az offért de a saját topikján nincs nagy forgalom.
  • nalyib
    A 800x600 határeset műszerszempontból...1024-re optimalizálták a programot, onnan felfelé konkrétan nem lesz szebb (sőt jobban kijönnek a poligonok is), persze akinek nagy monitora van és nem szereti a pixeleket, arra ez nem áll.
    Rám viszont igen, talán 21"-on is annyiban nyomnám, még nem teljesen sikerült kinőni a 90-es évek 14" 320*200 korszakát
    Talán ezért nem használok élsimítást sem, meg SP1 alatt egyébként sem nagyon bírja a kártya.

Valószínűleg a 64bit proc vs. 32bit service pack a probléma, mármint 5 percen belül lefagy tőle az SP2 és SP3, erre nem tud valaki megoldást? (a 64bit XP-n kívül, bár a végén lehet hogy az lesz..)
  • RedRiot
    Van aki 640x480-ban nyomja? Én 1280x1024-ben, 19"-nél ez már OK. 800x600 alatt talán már a műszerek is nehezen leolvashatók.

" rá kell venni 10-20 "világsztárt" (pl.: brad pitt, david backem, pamela anderson) hogy kezdjen el II.vgh-s repszimekkel játszani "

Honnan tudod, lehet hogy minden este online nyomják az Il2! :) Különösen Beckham gyanús: egyre kevesebb foci... esetleg több Sturmovik? :)
  • Lacusch69
    Pamela jöhet... (bár inkább Miss Zemanova...)

SoV, pár perce történt: Ki-84b-vel 59db 20mm-es találat részemről egy B29-esen (mások is lőtték...), és vígan repült...
  • Valka
    van egy nagyon egyszerű megoldás a megjelenési problémákra. rá kell venni 10-20 "világsztárt" (pl.: brad pitt, david backem, pamela anderson) hogy kezdjen el II.vgh-s repszimekkel játszani és kürtöljék ezt világgá. egyből népszerű lesz a dolog, mindenki elkezd repszimeket fejleszteni, kialakul egy versenyhelyzet és így a maddoxék is kénytelenek lesznek csipkedni magukat. na?!
  • Kferro
    Valaki árulja már el, hogy a Pumaszállás képgalériáját hogy lehet megnézni. :) Mert a lap bal oldalán lévő "képgaléria" az igazi Pumákról fog majd képeket tartalmazni ha jól sejtem, de engem az olyan képek érdekelnének, mint pl. a 2004-es duxfordi képek.
  • Kferro
    :(((
    Azt nem láttam, csak azt, hogy igen jól ki van dolgozva a belseje...
  • nalyib
    640*480?? oO

Nekem az 14 colhoz is elég volt, pedig én aztán szarul látok:D

Egyébként igen zavaró volt, hogy sosem lehet eldönteni mit csinál a pixelhalmaz 200 méterre, 400-1000 m közt meg néha a színe miatt eltűnt a szemem elől, szóval 17" TFT-n maradok az 1024-nél:)
  • Bucser
    rá volt írva, hogy only AI.
  • Kferro
    Látom a SoW modellek közt, hogy lesz Bf-108-as. Remélem repülhető lesz, s el tudnék képzelni olyan küldetést, hogy "Vidd XY-t A-ból B-be".
    Annak azért örülök, hogy Kecskeméten, még ha csak a statikon is, de láthatjuk a Taifunt. A másik Typhoon-t viszont remélem, nem csak a statikon látjuk majd... :)
  • Her Laca
    1680X1050 és gyönyörű a játék,bár a szemet kicsit mereszteni kell de nem vészes ,ha megszokja az ember észreveszi a távoli gépeket is.
    Most kipróbáltam Vogel 800x600 asát és szörnyű:)) Bár eredményesség szempontjábol biztos jobb ,de személy szerint én szeretek gyönyörködni a felhőkben a tájban stb. Ja és persze mindent maximumra tenni ,hadd szaggasson a game:D
  • Trucker39
    Akkor én mit csináljak a 3840x1024-s felbontásommal???
    A tényleges látható mérete: 135,5x36,1 cm.
  • Vogel
    800*600 (sztem) vki szerint 640*480 (Maggi) :D Gépek highon, terep mediumon. Sokunknak bejött.
  • i robot
    A Mig-15P bisz SP-1 -es változatot felszerelték KORSUN lokátorral. Később SP-5 (ez a SP-1 átalakítása) megkapta az IZUMURUD (smaragd) felderítő lokátort. Ezt használták a Mig-17PF /PFU /PM típusokon is.
  • PhantomAss
    jajjaj
    asszem megint be kell szereznem egy joyt + trackirt ha ezek megjelennek...
  • Bucser
    tudtommal a Mig 15 soha nem rendelkezett radarral (lokátorral).. manuális rávezetéssel fogták el az ellenséges kötelékeket.
  • L Viper #13694
    Hú az mekkora szim volt anno.
  • blash
    Csak lesz-e hozza radar, es ha lesz milyen. Bar latni a Baufighter szarnyan par antennat, talan nem basszak el...
  • Willenbrock
    Remélem lesz valami ebből a Korean War-ból!A Mig-15-ös a jetkorszakból az egyik nagy kedvencem.Annak idején a Mig Alley-ben lehetett talán utoljára harci körülmények között röpködni ilyennel.
  • tothgyorgy
    A warcloudson a kedvenc taktikám :fel jó magasra, max sebességgel le, majd ismét fel. Sajnos legtöbbször nem látok senkit, pedig már a szemüvegem is felvettem. A nagy sebesség viszont többnyire megvéd a támadásoktól. Sajnos egyedül szinte semmi esélyem a géppárok ellen. Átszoktam viszont az uk1-re. Sokkal könnyebb. Legalább a saját gépek jól láthatóak. Most a földi célokra hajtok. Azok nem tudnak 2 mp alatt a hátamba kerülni. :))
  • nalyib
    "Szimuláció biztos tökéletes lesz."

már miért lenne tökéletes:P
  • Lacusch69
    1024x768 a vizuális észlelés titka...
  • Lacusch69
    Persze kinek a pap, kinek a paplan... :)
  • RedRiot
    Szimuláció biztos tökéletes lesz. Gépigény? Gondolom Paks is kevés lesz hozzá. Az ilyen részletes grafika tényleg szép, de remélem le lehet majd venni a detailt gyengébb pc-ken.

Az Il2-ben is van egy örök problémám: ha felmegyek jó magasra, hogy majd jól b'n'z-zek egyet, akkor a pár ezer méterrel alattam repülő gépekből pont 3 pixel méretű, így vagy észre veszem vagy nem. Ilyen esetekben pont lényegtelen, hogy a csak a futómű-aknában a fékcsövek 30.000 poligonból vannak lemodellezve.
  • tothgyorgy
    Szép képek. Vajon a szimulációs rész is jó lesz ? És a gépigény ?
    És a legfontosabb, a hangulat ?
  • sindelnet
    Új screenek a Storm of War-ról,meg a motorjára épülő Korean War simulator-ról------>ITT
  • Her Laca
    Engem azért érdekel:)
  • Lacusch69
    Nem azt mondtam, hogy ilyen lesz, hanem hogy szebb, mintha legkisebb részletességre állítod Szmolenszket.
    Természetesen a legutóbbi térképekről van szó.
    Annyit hozzáteszek, hogy a táj szépsége a kutyát sem érdekli, sőt...
  • Bucser
    Ilyen kinézetet soha nem kap állíthatod ahova akarod...
  • Lacusch69
    Állítsd a táj részletességét maximumra, és szép(?) lesz.
  • Vogel
    Bétából kiindulva semmi védelem nincs.
  • Vogel
    Menjél a szlovák vagy a francia mappon. Ne a Szmolenszki mappon :)
  • Vogel
    Re 2000 nem lesz benne azt biztos forrásból tudom.
  • Lysandus
    Azért megnyugtató, hogy ebben a Birds of Prey videóban a szarrá lőtt Hurkány még vidáman repül tovább, és teljes értékű gépként harcol. Van ami sosem változik! :-)

Egyébként sokkal szebb, mint a jelenlegi Il-2. Ha csak egy pillantást vet az ember a földre rögtön kiderül.
  • Scottt
    Tudjuk már a listát.:)
  • Lebowski
    LANCASTER FW200 HADNESOROLJAM
  • tothgyorgy
    1-2 új gép is jó lenne. Re-2000, Me-210. Rózaszínüt álmodom ? Biztos.
  • Trucker39
    "Két hét múlva" megtudjuk
  • Richtofen
    Mesterek!

A 4.09b-ben az új térképeken kívül van valami változás (FM, DM)? Benne lesz valami javítás az SFS hackelés ellen?