91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
tothgyorgy #14031 Hát ilyenek vannak leider. Bár ha spit volt lehet hogy még hazament volna. -
madmanic #14030 de rühellem a hiénákat basszus... úú de felrántottak..
lelövöm a madarat 1500 on, lángol, pilóta kiugrik, erre ráfordul még 3 bohóc, és lövik ezerrel, amíg földet nem ér..
3 ból kettő persze melléesik, mert ahhoz hülye, hogy idejében felhúzza, de a szaros 20 pont megvan..
-
Solyom2 #14029 Én ebbe a vitába nem szállok bele mert annyira nem tudom irányítani hogy kéne egy oktató.[Leszálláskor minimum a kerék letörik] -
VO101 tvr #14028 Srácok hagyjuk már meg az emberkét a saját világában. Idejön, reklámozza a saját plaxstation-ös beállíásait, légiharcait AI-val, és leálltok vele vadul vitatkozni, sőt meggyőzni akarjátok? Minek?
Ráadásul a Zero vs Hellcat eszmefuttatásból az is kiderül hogy a légiharcászat elméleti alapjaival (egyéni és csoportos légiharc, TnB vagy BnZ stb) is vannak hiányosságok. -
#14027 Már megy a fórum.
Akinek van kedvenc dog missionja és szeretne azon repülni, kérem küldje el a vo101sanyo kukac gmail pont com címre.
A dedikált szervert tegnap délután teszteltem, sajnos vannak még hiányosságai. Ma délutántól újra menni fog, FlyOnline néven találjátok meg a lobbyn. -
tothgyorgy #14026 Én nem repülök full reálban.
Nekem szükségem van az ikonokra és a tétképre. Na jó ez utóbbi nélkülözhető. Ikonok nélkül viszont a profikkal szemben iszonyú hátrányba kerülök. Ők 2-3 km-ről beazonosítanak, én meg csak közvetlen közelről. Zavar a csönd. Senki nem segít a másiknak, v csak néhány összeszokott egymásnak. A ts meg süket. Az is röhelyes, amikor új pálya kezdésénél felszállok és már a seggemben van valaki. Hogy került oda ? Nem a saját repteréről szállt föl ? Előbb kezdett ? Na azért tegnap a skies of valoron lőttem 2-t, igaz engem többször. -
#14025 Már ne is haragudj. Azóta repülök ezzel a szimmel, mióta kiadták és sikerült hozzájutnom. Már majnem 8 éve? Nagyon telik az idö. Igazi TrackIR-m két éve van. Az tény, hogy elötte több mint egy éven keresztül, a saját kezem által fabrikált fejkövetö rendszert használtam. Három monitoros rendszerem, meg tavaly december óta van. Azt le kell szögezzem, az elsö néhány hónap kisérletezgetései után döntöttem a csak fülkés repülés mellett. Nem mazochizmus miatt. Nekem sokkal nehezebb volt tájékozódni fülke nélkül, mint fülkével. Fülkében ülve, a kabintető elemei, nagy segitséget nyujtottak abban, épp merre nézek és merre van az elöre. E nélkül gyakran elveszitettem a tájékozódási képességem.
Kis számtan után a következö eredmény tapasztalható:
Majdnem 8 év repülés, ebböl fél év 3 monitoros rendszer használata, kb 3 év fejkövetö rendszer használata.
Végeredmény: kb 5 év egymonitoros, kitekintö kapcsolós repülés.
Igy dumálok én könnyen!
Ennyi erövel nyithatnánk vitát arról is FCS vagy no FCS (Flight Control System)
Akinek van az könnyen beszél?? Esetleg csaló, mert van pedálja ?
Mindegy, nem akarok feszültséget gerjeszteni. Tény, hogy FCS+pedál használatával sokkal komolyabb élményt nyujt ez a szimulátor.
Nem a saját, átlagosnak mondható tudásom akarom fényezni. Nagyon érdekes külsö szemmel nézni, hogy egy, repülés terén teljesen tapasztalatlan ember, hogyan közelit a repülő szimulátor elsajátitásának problematikájához. Azt elfeledtem mondani, hogy hölgy az illetö :)
Természetesen egyböl bedobtam a mélyvizbe: FCS+Pedál+TrackIR használata, repülés elmélet, stb.
Majdnem egy éve tanul nálam, igaz csak hétvégenként. Az eredmények?
Full reál beállitások melett (és természetesen fülke bekapcsolva !!)
- Ismeri és megfelelö módon használja a repüléshez szükséges kezelöszerveket.
- földi gurulás, taxi, nagy biztonsággal müveli.
- biztonságosan repüli a "Storch"-t 10-böl 10-szer törés nélkül fel-illetve leszáll vele
- Repüli az IL-2 1941-s verzióját, 10-böl 8-szor törés nélkül leszáll
- Repüli a Ju-87 B1 Stuka-t, 10-böl 8-szor törés nélkül leszáll
- Ez utóbbi eredménye még nagyon friss: Bf-109 E4 Messzer ! 10-böl 5-ször tud törés nélkül leszálni!
Összességében továbbra is azt mondom, hogy minél realisztikusabb (már amennyire a játék engedi) beállitásokkal kell megtanulni repülni.
A fenti példát azért emlitettem, mert egy, büszke vagyok rá, kettö, még nem felejtettem el tanitani. :)
-
Valka #14024 könnyen dumál az, aki három monitoron + tarackir-en követi az eseményeket...
már ne is haragudj. a te körülményeid közt én is elkötelezett híve lennék a fülkének. -
Valka #14023 "A fix fülke engem is baromira zavar, de:
- sokkal kevesebbet takar el, mint amennyit a kikapcsolt fülke megmutat
- az ellenségnek is fix fülkéje van, hacsak nem modol."
- annyit takar el, amennyit a kikapcsolt megmutat.
- ha egy olyan szerveren játszol, ahol nincs fix fülke, akkor nálad sincs fix fülke....
"Ha könnyebben lövöd le az AI hellcatet mint az AI zerot, az kizárólag azt igazolja, hogy a Te harcmodorod, tudásod Zeron érvényesül jobban."
nem hinném, hogy kizárólag csak azt.
"Az AI már csak azért is nulla tesztalany, mert más modell érvényes rá minden (!) szempontból, mint az emberi játékosra."
az ai pont olyan hülye zeron, mint hellcaten. nem tudom miért lenne különbség. -
#14022 Fülke nélkül??? Ugye most vicceltek?? Anélkül még a nálam trainingezö barátot sem engedtem egy métert sem repülni!!! Nem is szabad máshogy gyakorolni. Az már lényegtelen, hogy kitekintö kapcslót használ valaki, vagy valami fejkövetö rendszert. A legrosszabb az, ha fülke nélkül szokja meg valaki. Nagyon nehéz utána leszokni róla. -
nalyib #14021 A fix fülke engem is baromira zavar, de:
- sokkal kevesebbet takar el, mint amennyit a kikapcsolt fülke megmutat
- az ellenségnek is fix fülkéje van, hacsak nem modol.
Ha könnyebben lövöd le az AI hellcatet mint az AI zerot, az kizárólag azt igazolja, hogy a Te harcmodorod, tudásod Zeron érvényesül jobban.
Az AI már csak azért is nulla tesztalany, mert más modell érvényes rá minden (!) szempontból, mint az emberi játékosra.
-
#14020 Köszi, gondolom ez is vert- :( -
Lacusch69 #14019 Ezekkel a dolgokkal csak "mégárkádabbá".
Legalább az illúzió maradjon meg...
Én repkedtem itt egynéhány sráccal, de szerintem senki sem fogja azt mondani közülük, hogy valaha is hivatkoztam volna a TIR hiányára... -
Valka #14018 -
Valka #14017 attól függ mit? -
#14016 Hát a többség asszem a hihetetlen nehézségi fokon.D -
Valka #14015 ja, persze, csak az nem mindegy, hogy melyikkel egyszerűbb melyiket.
bár az, hogy bármivel bármit... csajkával ace d9 ellen még nem próbálkoztam :) -
Valka #14014 ez mindenképpen egy árkád lövöldözős játék, ha tetszik, ha nem. amíg a 6dof nincs számomra megoldva, addíg a fülke csak egy bosszantó és frusztráló fícsör. így nem fullreal max foolreal.
azt meg honnan tudhatnám, hogy a delikvens használ-e tir-t, vagy freelookot, vagy egyebet. -
#14013 Csak félve írom le (mivel egyrészt béna vok,másrészt meg öreg):D hogy ai-t
lett légyen az bármilyen gépben ,1vs1 ben kötelező lelőni.Még akkor is ha egy kétfedelű akármiben ül az ember. -
Solyom2 #14012 Ti milyen nehézséggel nyomjátok? -
Solyom2 #14011 Ez a mód most a Forgotten Battle-shez van. -
Valka #14010 repültem zeroval ai hellcat ellen és hellcattal ai zero ellen. ennél korrektebb tesztet nem tudok elképzelni, az eredmény pedig magáért beszél. zeroval minden helyzetből könnyedén leszedtem a hellcatet, míg fordítva ez távolról sem volt így. ergo a zero jobb. ez egyébként a valóságban is így volt. a hellek csak úgy tudtak győzni, ha jelentős számbeli és/vagy helyzeti előnnyel kezdték a harcot. biztos lehet hellel zerot lőni, de csak az általam korábban már felvázolt feltételek mellett. -
Rue East #14009 sehogyse jó ez
kipróbáltam, letöröltem az egész users könyvtárat, de még úgy is vígan működik ugyanaz a nem default konfiguráció amit csak úgy beállítottam, ha új pilótát csinálok, akkor se csinál neki könyvtárat a users-be
most már tényleg érdekelne hogy hogyis működik :) -
Lacusch69 #14008 Nem mindenki használ TIR-t. Pl. én sem.
Ikonos szerveren a hadviselés egyik legfőbb eleme nem tud érvényesülni: a meglepetés. Így már nem is annyira szimulátor, mint árkád lövöldözős játék. Ehhez meg a fülke hiánya...
A stat sok mindent elmond és sokat nem. Ha vagy olyan tapasztalatlan, hogy belemész az általad vázolt szituba, az is megjelenik. De ha nagyon ügyes vagy, akkor az üldözőkből lelősz vagy 2-3-at, az is megjelenik.
Az valóban nem, ha többen lőnek le.
Dehát Te is részt vehetsz olyan harcban, hogy többen lőttök le egy Hellcatet, és a végén neked adja meg.
Szerintem ez a kettő neutralizálja egymást. -
Lebowski #14007 Xfire
remélem angolul tudsz.letöltöd, elindítod az exe-t és feltelepíted.majd futtatod a progit. -
Solyom2 #14006 És hol lehet ezt az xfire letölteni és hogy kell telepíteni meg hogy indul mert mint mondtam nem értek a multihoz.
Üdv! -
Valka #14005 nem repülök fullreal szerveren.
1. a fejkövetős(és 6dof)-os rendszerekkel nem vehetem fel a versenyt, még fülke nélkül is hátrányban vagyok miatta.
2. nem is ahhoz vagyok szokva.
a zeke vs hellcaten egyébként most sincs senki, de ha lenne is mit bizonyítana a stat? ha mondjuk két két hellcat meg egy f4u rámakaszkodik és egy hell. leszed, az bizonyíték neked, hogy ez utóbbi jobb mint a zero? -
Lacusch69 #14004 Nem kell feltétlenül, a statban csak a Zero vs. Hellcat fog számítani. -
Valka #14003 ok, ha ők is kizárólag hellacattel repülnek... -
Lebowski #14002 sracák!
nyugalom szigete!
kéz felemel egy,hűtő kinyit kettő, sör kivesz három,sörkinyitésbelehúz négy :) -
Lacusch69 #14001 Van egy ötletem.
Menj a Zeke vs. Wildcatre, repülj 40-50 bevetést kizárólag Zeróval, és meglátjuk az eredményt... -
Valka #14000 "Elöljáróban: nem vagyok kiemelkedően jó pilóta. Soha nem állítottam."
én sem állítottam, hogy ilyet állítottál volna, nem tudom hogy jön ez ide?!
mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?!
"Számomra ez csak azt mutatja meg, hogy nem vagy túl tapasztalt játékos, és ha egy AI zerot nem tudsz legyőzni, akkor inkább gyakorolj."
"És ha elfogadsz egy építő jellegű kritikát: fő a szerénység."
mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?!
ha már szerénységről van szó, akkor olyanoknak osztogasd a tanácsaid, akik kérték! már bocs!
mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?! -
Lebowski #13999 az fb szobában repkedünk a 46-al uh nemjo fb-hez a hyperlobby ! -
Valka #13998 miért lennék pökhendi?! ha il2-vel lelősz egy a9-es fókát, az is egyértelmű, hogy vagy nagy előnyből csináltad, vagy sokkal gyengébb az ellenfél. kár lenne ezen vitatkozni. zero vs hellcat ugyanez a helyzet. -
tothgyorgy #13997 Tölts le a hiperlobby-t. A többség ezen repül. -
Valka #13996 fenntartom a véleményem, hogy a hellcat egy kalap sz@r a zerohoz képest. érdekes módon zeroval hátrányból is simán lenyomom a hellcatet, fordítva viszont egy félórás kínkeserv az egész. innentől kezdve egyértelmű, hogy melyik jobb. a hellcatnak CSAK akkor van esélye, ha fölényből indulhat és jobb a pilóta, de fölényből szinte mindegy is, hogy az ember milyen gépben ül. -
istikovacs76 #13995 Szia Solyom2 4
Én letöltöttem az xfiret, és az automatikuasn megtalálja a játékot.
Ott tudsz szervert keresni, és csatlakozni valamelyikhez. -
Solyom2 #13994 Eltudja valaki hogy a Forgotten Battlesbe hogy kell multizni mert egyáltalán nem értek hozzá de már úgy szeretnék online repülni! -
#13993 Itt nézz utána például -
Solyom2 #13992 Mért a másik kettőn nem lehet.Bár ez hülye kérdés mert ott egy szervert se hozz be de hát én a multihoz nem értek,nem is vagyok a rajongója mert vannak akik elrontják a játék élményt.De lehet megfogadom a tanácsot.Ez a 1946 a kiegészítő vagy valami letölthető izé?