91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#14111 Én ezt nem értem????
Én már azért elég régóta repkedek,ismerek jórészt mindenkit ,és soha egy rossz szót nem hallottam senkitől. Asszem az Il2 -őt használók a legtoleránsabb társaság . Mindig segítőkész volt mindenki,lett légyen az bárki akár a dongóktól,vagy a pumáktól is. Persze ehhez két fél kell ,de ha valaki elfogadja ,hogy pl a másik ügyesebb ,és nem szégyell tanulni akkor nincs gond. Szerintem.Ha meg valakinek olyan a vérmérséklete ,hogy mindenért káromkodik az biza hamar kikopik. Én egész egyszerűen azt szoktam csinálni,hogy lenémítom a ficakot és akkor hiába beszél.:) -
tothgyorgy #14110 Nem kell egymást sértegetni. Otthon lehet káromkodni. A másikat leszóllni udvariatlanság. Aki másként gondolja menjen máshova.
Egyébbként elég brutál beállítások vannak. -
Solt #14109 Hát nem tudom, mi ArmA-val teljesen jól el vagyunk! Minden este játszunk, 4-10 fő között vagyunk, és nagyon jó a hangulat! Szerintem ez a jó magyar szokás. Vannak néha viták, de az abból adódik, hogy nem mindenkinek azonos az elképzelése a szabályok terén. Tisztáztuk, egyszer így, másszor úgy játszunk, így mindenki kívánsága teljesül. Viszony anyázás egyszer sem volt! -
#14108 De ha jó brutál szerverbeállítások vannak szerintem elég hamar kiszűrné az anyázosabb fajtáját a játékosoknak (meg engem is :() gondolom én, inkább csézni mennek. -
#14107 pff előbb utóbb erős anyázásba torkollna. Jómagyar szokás. Bár ofp-vel sokat nyomtuk a magyar csapattal, és ott csak csíter west-east, lelőttél köcsög volt, de persze mindig szigorúan szmájlikkal :)
Viszont l2-zöm is, ott a 2 legnagyobb magyar klán folyamatosan oltja egymást, bár az egyik kezdte, másik csak válaszol... És máshonnan is inkább ez utóbbit hallom. -
tothgyorgy #14106 kölón=külön -
tothgyorgy #14105 Ts jó volna, kölón szoba ha lehet. Más élő szóban, mint írásban.
Meg nekem nehéz vezetni és pötyögni egyszerre. -
tothgyorgy #14104 ? -
#14103 Igen. az jó lenne sztem is. Majd nyitunk egy szobát nekije és ott barátkozunk... -
#14102 ott a ricsi ts . Úgyis van ott mindenki wow ,meg istentudja kifélék.
A ricsi felvételi szobába jelszó nélkül lehet jönni bárkinek.
A honlapról elérhető. -
Lacusch69 #14101 Meg az, hogy délután is legyen fent valaki. Nekem este 7 körül már pizsamaosztás van... -
#14100 Kellene hozzá egy közös TS szoba is valahol...
Márcsak, hogy még jobban értsük egymást! -
#14099 És nem utolsó sorban lehet tanulni egymástól ,a hibákra felhívni a figyelmet stb. -
#14098 Biza ,jó lenne ha minél többen jönnének magyarok és akkor parázs csatákat lehetne vívni. Meg legalább értjük is egymást:) -
#14097 Kiegészítettem a szerver nevét a .hu végződéssel, hogy könnyebben megtaláljátok. "FlyOnline.hu". Jelenleg a Menyus által készített Prokhorovka dogmap fut. -
tothgyorgy #14096 Flyonline müködik, lehet látogatni !
Ma délután 4 magyar pilótával is repültem igaz Laca?
Én voltam az egyetlen, aki nem szd tag. Élvezetem, bár ellenfél csak szivességből volt. -
Richtofen #14095 Ez utóbbi a 14092-re ment. -
Richtofen #14094 Értem én amit mondasz, osztom is a véleményed.
Csak a személyeskedést nem szeretem. Én azt hiszem mindenkinek megadtam a kellő tiszteletet eddig. Senki tudását vagy képességeit nem vontam kétségbe, és nem is hasonlítgattam a magam teljesítményét másokéhoz. Csak emiatt húztam fel magam kicsit. Biztos öregszem.
Béke. -
madmanic #14093 A WOW szerverről automatikusan kirúgnak ha háromszor lelőnek, vagy tényleg valakinek az agyára mentem a két torpedó találattal..? -
#14092 Tisztelt kollega. Valahol a Pumáknál olvastam ,annó még az online repkedések megkezdése előtt,hogyaszongya. Vannak kiváló "pilóták" ,aztán vannak közepesek,és végűl szar pilóták. Mit kell itt ekkora feneket keríteni Valka kollega problémáira. Én megmondom neki a tutit. Fell kell szállni oszt ha lelö mindenkit akkor kiváló pilóta,ha 50 % ban eredményes akkor közepes,ha meg úton útfélen levakarják az égről ,akkor meg szar.
Ennyire egyszerű. Persze a szar pilótából is lehet kiváló . -
Richtofen #14091 "az tény, hogy hellel ezelőtt kb. kétszer repültem(nem véletlenül)"
Tudhatnád, hogy egy gépet kiismerni az kevés. -
Richtofen #14090 "repültem zeroval ai hellcat ellen és hellcattal ai zero ellen. ennél korrektebb tesztet nem tudok elképzelni, az eredmény pedig magáért beszél."
Ez azt jelenti, hogy a Zero-val eredményesebb vagy Hellcat AI ellen, mint Hellcat-tel Zero-AI ellen. Az AI-k nem feltétlenül egyformán működnek két gépen, és te sem feltétlenül értesz egyformán két géphez. -
Richtofen #14089 "nem repülök fullreal szerveren."
Akkor külön érdem, hogy externalból sem tudsz lelőni egy AI repülőt (bocs, ha már személyeskedünk.)
Akkor ne az legyen már, hogy beleordítod a nagyvilágba, hogy a HELLCAT SZAR !!!!!, és XY csak úgy lőhet vele bármit, ha gyorsítórakétája van, hanem azt mondd, hogy a jelenlegi hardvereddel hátrányban vagy, ezért nem megy. -
Richtofen #14088 "Miért lennék pökhendi?"
"mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?!"
Lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok, de ha valaki személyeskedik, bírál úgy, hogy életében együtt nem repült velem/ellenem, és fogalma sem lehet róla, hogy hogyan tudok vagy nem tudok csinálni valamit, sőt kinyilvánítja, hogy mire nem vagyok képes, akkor az igen is beképzelt, pökhendi. -
Richtofen #14087 "fenntartom a véleményem, hogy a hellcat egy kalap sz@r a zerohoz képest. érdekes módon zeroval hátrányból is simán lenyomom a hellcatet, fordítva viszont egy félórás kínkeserv az egész. innentől kezdve egyértelmű, hogy melyik jobb. a hellcatnak CSAK akkor van esélye, ha fölényből indulhat és jobb a pilóta, de fölényből szinte mindegy is, hogy az ember milyen gépben ül."
Hát komolyan mondom, te aztán makacs ember vagy. Jól van, legyen igazad. Valószínüleg helytáll a véleményed, még akkor is ha több elismert tehetség (nem én, hanem pl Phantomass) szögesen máshogy látja. -
Lacusch69 #14086 Meg kéne mutatni Olegnek.
2 hete a WarCloudson A9-ből 30-as találatot értem el egy Shitfire bal szárnyának külső harmadán.
Mintha semmi sem történt volna... -
Lysandus #14085 Egy kis elégtétel:
http://www.youtube.com/watch?v=sZZGaEEi8Ek&feature=related -
#14084 Szia Szepy!
Nem sok időm van rá, de élőben azért hajtom az EXTRámat...
Majd repülhetünk egy dogot már lassan!
Na CSÁÁ -
Szepy2884 #14083 Szeva Zorro testvér!
Remélem minden ok :) Repülj sokat! -
#14082 Szia GIDA Testvér!
Kerestelek az imént, de aszonták hogy nem voltál még fent. Viszont, most indulok modellezni. Ha fontos, keress mobilon vagy írj PMet...
Bocs az offért... :) -
Lebowski #14081 én ugy kikapcsoltam mint a huzat, mert ha netán több ai van azok nagyon sipitoznak:) -
#14080 Most olyan problémám van az IL-2vel, hogy egyszerűen a beszédek háromnegyede kimarad, de feliratozva viszont van.
Pl. Achtung! hallatszik, és még írva van hogy hány óránál de már nem mondja
Vagy csak annyit mond: "Nummer Sechs" és fel kell néznem mit is akart kinyögni mert utána viszont nem mondja tovább.
Ez csak amióta van hogy felraktam az 1946-ot, FB+AEPnél nem volt ilyen problémám.
Próbáltam utánanézni de én eddig nem találtam róla semmit, hátha volt már itt valakinek hasonló. -
Lysandus #14079 Köszi!
Akkor a magyar wiki Hartmann szócikke teljesen rossz. -
Lacusch69 #14078 Kösz Muki, ezek szerint ugyanazt a forrást ismerjük. (Hartmann interjú) -
Solyom2 #14077 Hartmann hét P-51 és egy b-17 lőttle a szövetségesek közül. -
#14076 Q: Were you ever shot down?
A: No, never by an enemy plane, but I had to crash land fourteen times due to damage from my victories or mechanical failure, but I never took to the parachute. I never became another pilot’s victory.
forrás
-
Lysandus #14075 Tévedés. Hartmannt többször lelőtték. Egyszer még az ellenséges vonalak mögött is. A wiki azt írja, hogy 16-szor lőtték le (http://hu.wikipedia.org/wiki/Erich_Hartmann), de szerintem ez túlzás. A szócikk abban is hibás, hogy mind a 352 killje szovjet volt. Tobak látta, és le is írta a Pumák földön égenben, amikor "Bubi" lekapott a reptér felett egy Mustangot. -
#14074 Jé!! Vita van:))) Én meg melózok még hétvégén is:(
Tűrhetetlen.:D -
#14073 Hali!
Zorro,ha lesz időd nézz fel a TS-re légy szíves!Lenne kicsi vista-s kérdésem.
Bocs az offért! -
#14072 A szerver fut, jelenleg egyetlen térképpel: Balaton 44-45 tele. Sikerült lobbyról is csatlakoznom, most az lenne a cél, hogy lássam, hány embert bír el. Sokasodjatok. :)