IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat a zuhanasrol meg annyit hogy csak a foldig lehet 😊 de attol meg ott marad mogottem es mivel a la7 gyorsabb tuti hogy utoler

May the force serve you well!

megprobaltam a la7el az fw190d9 asz pilotat leszedni
,hat nem egyszeru mert eleg jol manoverez es nagyok keves tolteny van a la7en. DE MINDIG en vagyok a hataban, veletlenul megis mogottem lenne akkor csak elkezdek kanyarodni es maris a hataban vagyok. Asz pilotanak nem kell megnutatnod a motort eleg ha 200men belul jon es mar le is lotte a szarnyad.
Szoval a la7nek abszolult folenye van fw190d9 el szemben 1az1 ellenben. Csapatban mar az fw nyer.
Fw190d9 nagyon konnyen stalba lehet tenni la7hez viszonyitva, most jatszottam parat la7el aztan vissza fwre es csak csodalkoztam hogy mar megint stall meg dugohuzo, az asz la7 hetes meg ilynekor egybol lelo 😛 mondjuk amigy is csak az idot tudnam huzni 😊. A kozepes pilotat meg meg lehet szivatni lassu szuk korokkel, ilyenkor kilovi az ossze toltenyet es elindul haza 😊
De az asz csak akkor tuzel ha tala es azt is a szarnyra lovi.

mármint a FW190D9 VS LA-7 párbajban....
amúgy esetleg még ha van magasságod-3000-4000méter- és mögötted van, nyugodtan dobd be dugóhúzóba a géped, a balfasz elindul haza mintha elvégezte volna dolgát, de mivel Te kihozod a dugóhúzóból ezért utánna tucc menni s 450-500mrõl elkezded sorozni s meghal..
Komplikált menekülési mód, de ha ki tod húzni dugóhúzóbol akkor le tod szedni utánna
Hát nemtom hogy vagy vele de általában a gép a szembeni támadást keresi---> a függõleges manõvert kell használni
Elkezdhetek forgolódni vele ott is meg tudom fogni......bár akkor kicsit lelassulok:-)
Ha hátulról támad és tudod hogy támad, akkor ATOMIC zuhanással el kell menni, meg hát ezért van MW50 pont a vészhelyzetekre lett kitalálva...
Ha Te magad és a La is a nap fele mentek akkor nyugodtan húzd fel az orrát s utánna engedd le úgy 300m emelkedés után, a balfasz a nap miatt megy egyenesen tovább-nálam..- és te máris mögötte vagy
Ha nem nap fele mész akkor ezt ne nagyon kockáztasd meg mert csak megmutatod a motorodat neki amit szít is lõ:-)
De így hogy úgymond a látótere alatt közelítettem meg és húztam egybõl mögé így egy P51 Mustangot is simán le tok szedni.....erre nincs az MI se felkészülve meg nem lát...
veteran, ace szinte tök mindegy ha repültél vagy huszat-huszat akkor ezt tod....vagy az elején megfogod vagy szinte semmi esélyed
en probaltam mar fuggoleges fodulokat de siman leott fuldulas kozben 😛

Muxik 😊
szuper 😊)
csak az volt a baj hogy veteranrol aszra allitottad a la7 pilotajat, te kis huncut 😊
szoval inkabb fuggoleges forduloval lehet megfogni a la7 et, de ez is csak azert jott be mert szembol jott nagy sebessegel.
De mi van akkor ha hatulrol tamad akkor mit lehet tenni?

Na most átment rendesen
skin+file
SKIN: a d9 late könyvtárba
FILE:record könyvtárba
hat nem tudom miert de alladona azt irja hogy file is changed akkor is ha nem piszkalok benne semmit 😞
ha a zippes dolog sem jonne ossze, ird mar le hogy kell csinalni az a manovert.

en is probaltam la7 ace pilota ellen de semmi eselyem sincs. Probaltam nagy sebessegu fordulokat is de mindig mogottem maradt, nem tudom lezrazni sehogy.

nezegettem a filet es nekem nincs meg az a repulo skin amit te hasznaltal lehet hogy ez is baj. Kitoroltem a filebol a sort de nem lett jo 😞

megjott, csak ez egy szoveges file es a szar freemailban nem tudom lementeni filekent a csatolt filet hogy dogolneke meg 😞((
ha meg ki copyzom valamiert nem megy 😞
becsomagolnad egy zipbe es elkuldene meg 1x szer? koszi

de jo mar alig varom 😊

tetszeni tetszik csak lefelé alig lehet látni, kcsit szûk a kilátás...
És pont igen a BF-109es belseje az már ász abból nem váltok el soha
Átmegy mélre pár perc
Az ellenfél "ACE" nehézségû volt.És ha megnézed látod hogy azon a kezdõ manõveren múlik minden.....amivel elkerülöm a fronttámadás által keletkezhetõ szopásokat...utánna már veszve volt mint a dög....majd minden vadászra tudom JÓL használni
hogy?
az fw190d9 belseje nem tetszik?
szerintem tok franko, talan a bf109 belseje jobb csak

jol ossze kellen nyomni pl rar al, mert vodas vagy 😞

oke koszi johet!
[email protected]
de ha 1mb nel nagyobb fel tudnad tenni valahova. az jobb lenne

Na megvan idõlassítással és ctlr+F1 nézettel hogy jobb legyen a kilátás:-)
Manõver szempontjából viszont lényegtelen, ugyanúgy szedem le cockpit nézetbõl is mint "nagy látószögûvel":-)
szóval ha ezek nem zavarnak el tom akár már ma küldeni....majd úgy éfélkor visszanézek hogy mit reagáltál.
Hmm tesztnek 5bõl háromszól mögé kerültem s lelõttem a gecibe...csak nem vettem fel, tegnap este nem azzal foglalkoztam....
Mivel mögöttem vannak általában a saját társaim, így biztosítva vagyok az esetleges támadások ellen, és így megéri lelassítani.
Sok gépes harcnál-10/12- én sem lassítok le, ha 350 alá esek szinte halott vagyok.
Holnap este meglesz a videjó
Tényleg idõlassítás,gyorsítás engedélyzed, illetve szabad kamerahasználat is van?A nélkül "egy fokkal" nehezebb, a belseje nem szimpi számomra
amugy nagyon varom a fw190d9es bemutatot 😊

lassits hamarabb 😊
vagy csinal egy jojo-t
de nem ertedmes sok gepes harcnal elveszteni sok sebesset inkabb sorozd meg aztan keress egy masik celpontot

hmm nekem ilyen bevetéseken csak annyit szoktam szopni hogy amikor mögé kerülök akkor a JELENTÕS sebességfölényemet nem tudom emberi idõ alatt-10mp- lecsökkenteni az üldözött sebességére hogy egy rárepüléssel biztos szítszedjem....
Hiába a landing flaps és a 0% power:-(
Ezt nem lehet betanulni számomra ez helyzettõl függ
en szinte mindig elmetem a jatekot. Nem azert mert olyan jol sikerul, henem mert sokat lehet tanulni belole. Kesobb nagyon jo kielemezni hogy mikor mi torten , hogy lottem szet ezt hogy bombaztam le azt vagy hogy engem ki lott le es hogy 😊

koszi nagyon kivancsi vagyok hogy kerulsz a la7 hataba fw190d9el😊

nem nagyon szoktam a harcaimat rögzíteni, nem felelne meg magamnak:-)
De ha lesz kedvem felveszek párat
akkor rakjunk la7re mk108at😊

hmm, ha van egy ilyen felvett jatek ahol la7 moge kerultel szivesen megneznem. Persze ugy nekem is meg y hogy a la7 meggondolja magat/kifogy a loszere aztan elindul hazafele 😛

Pedig nem lenne nehéz megcsinálni, cockpit ugyanaz, látva hogy Ta-152H belseje is 1-az-1ben fw190.Ahogy me109nél lehet gépágyút váltogatni úgy a d sorozatot is meglehetne csinálni...
Amúgy én is a nagysebességû forduló légiharcra gondoltam, ott d9 elég jól teljesít és simán La-7 mögé tudok kerülni, bár most inkább 1941 Leningrad kampányt nyomom vadásszal. 19 küldi 87 lelõtt ruszki köztük 2 ász:-)
FW-190D-11: Fighter. Engine: Jumo 213 F or F-1 with three-stage supercharger and MW-50 boost device. Armament: 2 MK 108 guns of 30 mm caliber; 2 MG 151/20 guns of 20 mm caliber.
igy mar egesz jo kis gep lenne ez 😊
csak kar hogy nincs a jatekban 😞

visszajatszasnal lehet masik gep pilotafulkejebol nezni az esemenyeket?
bombat koveto kamera vagy foldi celpont kamera van?
mert en nem talatam.

Hmm...Ha neked az Il-2 van meg nem az Il-2 FB akkor a Lobby-n nem sok embert fogsz találni , szinte mindenki (aki az Il-2-t nyomta) átállt az FB-re . Persze azért ott is (mármint az alap Il-2-ben) szoktak lenni néhányan . Ha van ICQ-d szólj és "realtime" segítek a dologban .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

nem tudom te hogy csinalod de 1-1 be probald ki fw190d9 et meg a la7 et. La7el lazan minidg a fw190 mogott vagy forditva meg soem latod la7 hatat. A la7 helyben fordul meg a fw190d9 hez kepest. Jobban gyordul, jobban nyer magassagot, nagyobb a vegsebesseg. Egyeduli problema a keves loszer, a fw190d9 nagyon jo pancelzata miatt csak a szarnyara erdemes lonni. A fw190 csak nagy sebessegnel 500 felett manoverezik jobban. De ha belekezdesz egy manoverbe ugyis 500 ala fog esni a sebesseg. Vegsebessege kb550 mig a la7 600 korul.

Hypo
Hat annal tobbet, mint ami ott le van irva nem tudok mondani mi a konkret gondod?? felraktad? elinditottad? beleptel az fb channel-re? raklikkeltel egy dogfightra? elindult?...:}

azért nyer mert a D9 sokkalta jobban manõverezik,és kanyarba se esik akkorát a sebessége mint szaros Lavocskinnek.
Amúgy muris ez a küldetésgenerátor...Leningrádnál 1941 kb hetente cserélünk repteret....és utánna ott ál üresen a másik...nem sok értelme van
Rajottem miert nyernek a fw190d9 la7 ellen nagyobb csapatban. Mivel az Fw190d9 sokkal jobb pancelzatu, tuzereje jobb 2x20mm es es 2 geppuska kaliber, a la7 nulla pancelzat, 2x20mm gepagyu nagyon keves loszerrel. Hiaba a sokkal jobb manoverezes a gyenge gepagyu es keves loszer minimalis serules tures betesz nekik.

Hypo
Le kell tolteni a hyperlobby nevu kliens progit aztan felrakni, majd elinditani es ott mar egyertelmu, be lepsz az IL2 szobaba ott lesznek a jatekosok, dogfight szobak coop mission szobak, online war szobak. http://www.pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm itt meg le van irva

kicsit eltevedtel 😊

FREAK
az elsõben profibb volt sajna

Riszpekk

FREAK
MOHAA? 😄

Riszpekk

Hypo
Hat legalabb most mar kicsit jobban hasonlit az igazi leszallasra

ja azt a soha nem létezõ Bl-1est:-)
Hát nemtudom annó még a Tu-2vel okozott SOK gondot a felszállás...(ÜberDaemon Loader)
A leszállás meg gyogyesz lett, soha nem pattog úgy egy gép ha 180-200zal rakják le
FREAK
eddig csak egy gépet nem bírtam lerakni, azt a sítalpas szart, aminek 40% tolóerõ alatt leáll a szuper hajtómûve.....

Riszpekk

ja leszalni sokkal nahezebb lett, fuvesz reszle futomuvel eleg meresz dolog, 140 es sebessegel kell lerakni a gepe lehete finoman kuonben akkorat patatn hogy osszetorsz. 180 alatt viszot mar nem tudsz korigalni a magassagon.
Repuloteren azar egyszerubb a leszallas csak nagyon rovid a leszallo palya 😛
mar nagyon messziro be kelll alli jo pozicsioba alacsona kis sebessegel hogy egybol megkedhesd a leszallast.

gf3 am van es maxi beallitas mellet, nem olyan sokkal szebb. Neked milyen hangkatyad van hogy jo?
De nezd meg a jatek oldalan a forumot hogy hany embernek van gondja hangal minenfele hangkatyaval.
Egy idelyeg en is azt hittem hogy tok jo a hangja de aztan rajottem hogy pattaog es neha nincs geppuska hang. Meg a motor hang is nagyon halk, csak ha bizonyos iranyba nezel akkor jo.

FREAK
lol, azért sajnállak

emlékszem, nálunk régen a többiek leszállni nem tudtak, én mindig letettem elõre a gépet, aztán átváltottam az õ kamerájukra, és próbáltam koordinálni a leszállást

persze a legtöbbször esés vagy bukfenc lett a vége 😄

Riszpekk

Dns5000...hm...
rossz a hangkartyad...
nekem mindig van hang...
grafika sokkal szebb... csak ez kartyadtol fugg
ha min G3-d van eszreveszed...

\'danja

Nameg a kampánygenerátor mely a játékkal töltött órák számát végteleníti:-)
Csak a hangokat baszták el, más baja nincs csak "kisebb" fizikai hiányosságok
ha majd jobban meghalgatod rajossz hogy a hangot nagyon elbasztak nehe van nehe nincs, meg recseg 😞
Grafikailag csak kicsit szebb az il2nel. Csak annyival jobb hogy tobb gep van bebnne.

Nah megvan az FB... Grafika, Latvany, Elehuseg, Hang, Hangulat MAX...
IL2 traningkekkel kezdtem...
es IL2 campaigt csinalom... eleg maceras jatek 😊
nehez

\'danja

csak bf109 el mentem hogy legyen valami eselyuk, ok meg la7 el, de igy is maguktol lezuhantak allandoan

Hmm akkor irányítatlan rakétákkal kellett volna szórni õket fojamatosan