IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
,hat nem egyszeru mert eleg jol manoverez es nagyok keves tolteny van a la7en. DE MINDIG en vagyok a hataban, veletlenul megis mogottem lenne akkor csak elkezdek kanyarodni es maris a hataban vagyok. Asz pilotanak nem kell megnutatnod a motort eleg ha 200men belul jon es mar le is lotte a szarnyad.
Szoval a la7nek abszolult folenye van fw190d9 el szemben 1az1 ellenben. Csapatban mar az fw nyer.
Fw190d9 nagyon konnyen stalba lehet tenni la7hez viszonyitva, most jatszottam parat la7el aztan vissza fwre es csak csodalkoztam hogy mar megint stall meg dugohuzo, az asz la7 hetes meg ilynekor egybol lelo 😛 mondjuk amigy is csak az idot tudnam huzni 😊. A kozepes pilotat meg meg lehet szivatni lassu szuk korokkel, ilyenkor kilovi az ossze toltenyet es elindul haza 😊
De az asz csak akkor tuzel ha tala es azt is a szarnyra lovi.
amúgy esetleg még ha van magasságod-3000-4000méter- és mögötted van, nyugodtan dobd be dugóhúzóba a géped, a balfasz elindul haza mintha elvégezte volna dolgát, de mivel Te kihozod a dugóhúzóból ezért utánna tucc menni s 450-500mrõl elkezded sorozni s meghal..
Komplikált menekülési mód, de ha ki tod húzni dugóhúzóbol akkor le tod szedni utánna
Elkezdhetek forgolódni vele ott is meg tudom fogni......bár akkor kicsit lelassulok:-)
Ha hátulról támad és tudod hogy támad, akkor ATOMIC zuhanással el kell menni, meg hát ezért van MW50 pont a vészhelyzetekre lett kitalálva...
Ha Te magad és a La is a nap fele mentek akkor nyugodtan húzd fel az orrát s utánna engedd le úgy 300m emelkedés után, a balfasz a nap miatt megy egyenesen tovább-nálam..- és te máris mögötte vagy
Ha nem nap fele mész akkor ezt ne nagyon kockáztasd meg mert csak megmutatod a motorodat neki amit szít is lõ:-)
De így hogy úgymond a látótere alatt közelítettem meg és húztam egybõl mögé így egy P51 Mustangot is simán le tok szedni.....erre nincs az MI se felkészülve meg nem lát...
veteran, ace szinte tök mindegy ha repültél vagy huszat-huszat akkor ezt tod....vagy az elején megfogod vagy szinte semmi esélyed
szuper 😊)
csak az volt a baj hogy veteranrol aszra allitottad a la7 pilotajat, te kis huncut 😊
szoval inkabb fuggoleges forduloval lehet megfogni a la7 et, de ez is csak azert jott be mert szembol jott nagy sebessegel.
De mi van akkor ha hatulrol tamad akkor mit lehet tenni?
skin+file
SKIN: a d9 late könyvtárba
FILE:record könyvtárba
ha a zippes dolog sem jonne ossze, ird mar le hogy kell csinalni az a manovert.
ha meg ki copyzom valamiert nem megy 😞
becsomagolnad egy zipbe es elkuldene meg 1x szer? koszi
És pont igen a BF-109es belseje az már ász abból nem váltok el soha
Átmegy mélre pár perc
Az ellenfél "ACE" nehézségû volt.És ha megnézed látod hogy azon a kezdõ manõveren múlik minden.....amivel elkerülöm a fronttámadás által keletkezhetõ szopásokat...utánna már veszve volt mint a dög....majd minden vadászra tudom JÓL használni
az fw190d9 belseje nem tetszik?
szerintem tok franko, talan a bf109 belseje jobb csak
Manõver szempontjából viszont lényegtelen, ugyanúgy szedem le cockpit nézetbõl is mint "nagy látószögûvel":-)
szóval ha ezek nem zavarnak el tom akár már ma küldeni....majd úgy éfélkor visszanézek hogy mit reagáltál.
Mivel mögöttem vannak általában a saját társaim, így biztosítva vagyok az esetleges támadások ellen, és így megéri lelassítani.
Sok gépes harcnál-10/12- én sem lassítok le, ha 350 alá esek szinte halott vagyok.
Holnap este meglesz a videjó
Tényleg idõlassítás,gyorsítás engedélyzed, illetve szabad kamerahasználat is van?A nélkül "egy fokkal" nehezebb, a belseje nem szimpi számomra
vagy csinal egy jojo-t
de nem ertedmes sok gepes harcnal elveszteni sok sebesset inkabb sorozd meg aztan keress egy masik celpontot
Hiába a landing flaps és a 0% power:-(
Ezt nem lehet betanulni számomra ez helyzettõl függ
De ha lesz kedvem felveszek párat
Amúgy én is a nagysebességû forduló légiharcra gondoltam, ott d9 elég jól teljesít és simán La-7 mögé tudok kerülni, bár most inkább 1941 Leningrad kampányt nyomom vadásszal. 19 küldi 87 lelõtt ruszki köztük 2 ász:-)
igy mar egesz jo kis gep lenne ez 😊
csak kar hogy nincs a jatekban 😞
bombat koveto kamera vagy foldi celpont kamera van?
mert en nem talatam.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Amúgy muris ez a küldetésgenerátor...Leningrádnál 1941 kb hetente cserélünk repteret....és utánna ott ál üresen a másik...nem sok értelme van
Hát nemtudom annó még a Tu-2vel okozott SOK gondot a felszállás...(ÜberDaemon Loader)
A leszállás meg gyogyesz lett, soha nem pattog úgy egy gép ha 180-200zal rakják le
Riszpekk
Repuloteren azar egyszerubb a leszallas csak nagyon rovid a leszallo palya 😛
mar nagyon messziro be kelll alli jo pozicsioba alacsona kis sebessegel hogy egybol megkedhesd a leszallast.
De nezd meg a jatek oldalan a forumot hogy hany embernek van gondja hangal minenfele hangkatyaval.
Egy idelyeg en is azt hittem hogy tok jo a hangja de aztan rajottem hogy pattaog es neha nincs geppuska hang. Meg a motor hang is nagyon halk, csak ha bizonyos iranyba nezel akkor jo.
emlékszem, nálunk régen a többiek leszállni nem tudtak, én mindig letettem elõre a gépet, aztán átváltottam az õ kamerájukra, és próbáltam koordinálni a leszállást
persze a legtöbbször esés vagy bukfenc lett a vége 😄
Riszpekk
rossz a hangkartyad...
nekem mindig van hang...
grafika sokkal szebb... csak ez kartyadtol fugg
ha min G3-d van eszreveszed...
\'danja
Csak a hangokat baszták el, más baja nincs csak "kisebb" fizikai hiányosságok
Grafikailag csak kicsit szebb az il2nel. Csak annyival jobb hogy tobb gep van bebnne.
IL2 traningkekkel kezdtem...
es IL2 campaigt csinalom... eleg maceras jatek 😊
nehez
\'danja