IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dc++, emule , etc...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adi
Emberek csigázok itt!! Hol lehet megvenni vagy honnét tölthetném le?????

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

csinálj saját missiont 😊
a beépitet szerkesztõvel simán lehet és nem tart sokáig 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tikal
I-16

a gondom az hogy elkezd pattogni és nem birom tartani az orrfutokon, elborulok jobbra vagyha felszállok akkor meg a vizszintet nem birom tartani, de lehet hogy még nem gyakoroltam eleget 😊
viszont elég szar hogy nincs egy rendes training ahol lehet gyakorolni pl a le és felszállást... quick missinben rögtön a levegõben kezdek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hú, télleg ahogy abban süvíít a szééél.
Azzal télleg öröm repkedni..:-)))
És a Pzl 11 c? :-)))
A pilóták MI-je is tetszik, jééé, ezek tudnak repülni :-)
A golyópattogások hangjai, a kilõtt ablakokon besüvítõ szél, a gép recsegései tényleg csúcsok, a fékek visításai is nagyon ott vannak! Nem is beszélve a nyitott I-16-os légáramlatainak muzsikájától...

Nemcso
Igen, sokan dícsérik azt is, de nekem a "propelleresek" jobban tetszenek !

[NST]Cifu
Modern repszimnek ott van a Lock-On, csak "kissé" bugos és nem igazán optimalizált, vagyis elég bika gép kell alá...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

És a hangok?
Ahogy erõs fordulóba viszed, és recseg?
Meg ha kiengeded a kereket, elkezd süvíteni?
Hmm.
Meg légvédelem pamacsai is nagyon tetszenek..
full real a legjobb 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nemcso
Helyesen írni meg majd megtanulok !

Nemcso
Mostanság nincs még egy ilyen jó rep.szim., mint ez !
Anno mikor elkezdtem és még nem volt egy realisztikus elem sem bekapcsolva (easy), abban nagyon röhejes volt, hogy a földrõl visszapattantam, mint egy gumilapba , és egyetlen lövéssel le tudtam szedni a legnagyobb gépet is !

De ha már belejössz, a teljesen realisztikus mód lesz az igazi !

Végre nem a "nyomom a lövés gombot oszt jó vagyok" típusú game...
Ha kap egy találatot a motor, elkezd kutyául rázni, és nem húz... de a kedvencem a füstös üveg, amikor átmész egy robbanáson, és nem látsz ki tõle.
steweee
Ennek a játéknakl is vannak könnyebb fokozatai, én is úgy kezdtem... aztán lassacskán bekapcsolgattam mindent. De ha egyszerûen akarsz repülni, az is megoldható.

Akkor ajánlom a Battlefield Vietnam-ot, ott a Phantomnak már hõkövetõs rakétája is van meg napalmja is van meg minden nagyon és
Szóval olyan szinten leegyszerûsített mint a DC de a feeling sokkal jobb

jajj, na az elõbbi hozzászólások után letettem róla. túl bonyolult ez neke. vmi olyasmi kellene, mint amilyen a battlefiled 42/ desert combatban a légicsata, legfeljebb több beállítás van a repcsin

A két- és négymotoros bombázók az igaziak... a TB3-assal küzdeni kell, hogy a négy moci egyenletesen húzza a masinát.
AEP-hez végre le lehet majd végre a ME-323-as csöppséget tölteni repülhetõen? Azt még kipróbálnám...

Adi
Hi!
Lenne egy nem szimpatikus kérdésem: honnét szerezhetném meg a gamet? Mert ahonnét én szoktam ott csak vmi IL2- Sturmovik: Forgotten Battles Ace Expansion
kiegészítõ lemez van és azt írja, hogy kell hozzá az alapgame. Na nekem az kéne. Vhonnét esetleg megtudnám szerezni, hogy legalább belekostoljak a game-be?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

De éppen ezért szeretjük... Nem?! :-))))
Amikor belerepülsz a felhõkbe, és elkezdi dobálni a gépet..
Vagy mikor a légvédelem csinál egy lukat a szárnyon, és elkezd arra dõlni a gép....
:-)))

Fokozatosan be lehet állítani a repülési szintet, easy-n kb. annyi, mint a biciklizés... realisticon viszont minden (értsd: MINDEN, pl. légörvények, fegyverek súlyelosztása, szél, talán még a pilóta kövérsége is) beleszól a repülésbe, lövéseknél pedig ránt a gép... és ember legyen a talpán, aki egy mérföldet egyenesen repül vele :-)

Hmm.
Nekem a Brewster meg az Il is jobbra húzott..
Illel szerintem sokkal nehezebb felszállni, fõleg ha jól meg van pakolva...
Bucser
Mivel próbálsz felszállni? Egymotoros gépek általában balra húznak ezért a twistelni ell a Joyt jobbra így egy idõ után egyenesen is tud menni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Radiátor: ha melegszik a motor kinyitod, így jobban hül, de ez a légellenállás miatt lassítja a gépet

Prop pitch: olyasmi, mint az autón a sebváltó. Ezzel lehet a motort az optimális fordulatszámtartományban tartani.

Mixture: az üzemanyag és levegõ keverési aránya. Nagy magasságban sok gépnél vissza kell venni a keverékbõl, különben nem kap elég oxigént a motor.

Supercharger: Olyasmi, mint a turbófeltöltõ. 2500-3000 méter fölött 2-es fokozatba kell kapcsolni, ha ez alatt pedig vissza 1-be.

Tikal
ja és ez a radiator és a propeller pitch mire jok?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nehéz 😊
egyébként probáld ki, bele lehet jönni

vki árulja már el mi a titka a felszállásnak ilyen szántoldrol, alig alig sikerul 😄

lehet nagyon hülye a kérdés: jó játék? mennyire kell tudni repülni? mert én sosem játszottam szimulátorokkal, de most elhatároztam hogy veszek egy joyt, és kipróbálok néhány repcsis játékot. ez a leírások screenshotok alapján nagyon megtetszett, talán még a secret weapons over normandyt akarom ezek kívül megszerezni.szóval, nehéz vezetni benne a repcsit

Tikal
miért sipol vmi éles hang játék közben? training alatt nem, de quick missionben igen 😞

ja és forditva mukodik a throttle a joyomon, grr😊

multkor irtam be az odlalt ahol van róla leirás meg le lehet szedni...

a kész szkint itt lehet letölteni:

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=11402

A hyperlobby egy olyan kliens program mint a ubisoft-os cucc vagy a gamespy, de csak repszimek vannak rajta.

http://hyperfighter.jinak.cz/index.php

hát ez igaz is csak reménykedtem
Tikal
kicsit bovebben, mert nekem ez nem mond semit 😊

online repülésre a hyperlobby az igazi

Tikal
???
boltban megmondják 😄

kösz
még valami:tudja itt valaki hol lehet venni usb-s joystkot ha holnap nem tudnák szerezni,aminek a hardvere nem útközik az xp-vel?
Tikal
okés, megtaláltam. 1.0rol rögtön 1.2-re rakja 😊

hamarosan találkozunk 😊

ja, mondjatok már vmi servert, meg hogy hogyan tudok csatlakozni?
bár ha az ubisofton keresztul megy a multi akkor kiabálok

mongyuk ez patch függõ is mert én egybõl olyat szedtem le ami 1.00-rol a legujabbra ha nem iylen van akkor logikusan sorban 😊

ha jól emléxem csak az ucso kell, de ha meg van az ece axp akkor az szeirntem felpecseli egybõl az alapot

Tikal
az updateket hogyan kell telepiteni? elég a legutolsot vagy mindet sorba? 😊

Tikal
egy jo joy konfigot tudtok nekem mondani? csak az érdekelne hogy a profik mit hova osztanak ki stb 😊 nekem még uj ez a dolog.
egy 8 gombos joyra kéne, aminek a képe lentebb van 😊

Nekem egy régi joyom van, meg egy Logi kormányom. A poén az, hogy a kormányom pedáljait és a joyt egyszerre is tudja kezelni az IL2, sõõõt... a kormányra szereltem egy teherautós "kurbligombot", kikapcsolom a középre húzó erõt, és kész is van a gázkar. Az IL2-ben lazán be lehet állítani mindent, mûködik mint álom... És csak a fél szobámat kellett felfordítanom hozzá.

fogalmam sincs ezekrõl a tipusokról állítolag lehet sugárhajtásuval is ez igaz?

-- igaz

bombát hogy lehet oldani meg a fegyvereket váltani?

-- joystick gombokat próbálgasd, vagy ha más nem nézd meg a konfigban, mi van hozzárendelve a billentyûzetkiosztásban

a célkereszt annak a hud-nak látszó valamin elégé balra van tólva ez miért van???😊))

-- mert a német gépeken így volt beszerelve. Shift+F1 és középen lesz

fogalmam sincs ezekrõl a tipusokról állítolag lehet sugárhajtásuval is ez igaz?
bombát hogy lehet oldani meg a fegyvereket váltani?
a célkereszt annak a hud-nak látszó valamin elégé balra van tólva ez miért van???😊))
IL2 FB szkinek itt: http://neuro.agria.hu/base104/

Bucser
Én meg jó minõségû Rudder/pedalt keresek Cougar alá... Valami ötlet??? Kb egy huszasom van rá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tikal
egy két kulonbség azért van, csekkold a honlapjukat.

I.C.ram
De ugyanilyen szerkezetû, csak alul nincsenek gombok. Ja ST290-em van. Nem hinném, hogy ez valamiben is különbözne a gombokon kívül.
igen az yx az már csak egy usb-s joy-át kell szereznem,hallottam hogy az xp-re nem sikerült felrakni egy game pad hardverét ez elvileg egy joy.-al is megtörténhet
hát remélem ez velem nem fog bekövetkezni..
Tikal
akkor neked nem ugyanilyen van 😊 st290?

ez cyborg evo

I.C.ram
Nekem ugyanilyenem van, csak nincsenek rajta alul gombok. Nem rossz joy, de nem is a legjobb. néha elkezd remegni egy kicsit.

Nehéz nagyon beállítani, úgyhogy középen legyen alapállásban.
Tikal
tud vki vmit errõl a joy-rol? ilyet akarok venni és érdekelne van e vmi infotok rola.
egyébként most láttam hogy 5000ft az il-2 FB a media marktban.