IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
a beépitet szerkesztõvel simán lehet és nem tart sokáig 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a gondom az hogy elkezd pattogni és nem birom tartani az orrfutokon, elborulok jobbra vagyha felszállok akkor meg a vizszintet nem birom tartani, de lehet hogy még nem gyakoroltam eleget 😊
viszont elég szar hogy nincs egy rendes training ahol lehet gyakorolni pl a le és felszállást... quick missinben rögtön a levegõben kezdek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Azzal télleg öröm repkedni..:-)))
És a Pzl 11 c? :-)))
A golyópattogások hangjai, a kilõtt ablakokon besüvítõ szél, a gép recsegései tényleg csúcsok, a fékek visításai is nagyon ott vannak! Nem is beszélve a nyitott I-16-os légáramlatainak muzsikájától...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ahogy erõs fordulóba viszed, és recseg?
Meg ha kiengeded a kereket, elkezd süvíteni?
Hmm.
Meg légvédelem pamacsai is nagyon tetszenek..
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Anno mikor elkezdtem és még nem volt egy realisztikus elem sem bekapcsolva (easy), abban nagyon röhejes volt, hogy a földrõl visszapattantam, mint egy gumilapba
, és egyetlen lövéssel le tudtam szedni a legnagyobb gépet is !
De ha már belejössz, a teljesen realisztikus mód lesz az igazi !

Ha kap egy találatot a motor, elkezd kutyául rázni, és nem húz... de a kedvencem a füstös üveg, amikor átmész egy robbanáson, és nem látsz ki tõle.
steweee
Ennek a játéknakl is vannak könnyebb fokozatai, én is úgy kezdtem... aztán lassacskán bekapcsolgattam mindent. De ha egyszerûen akarsz repülni, az is megoldható.
és
Szóval olyan szinten leegyszerûsített mint a DC de a feeling sokkal jobb

AEP-hez végre le lehet majd végre a ME-323-as csöppséget tölteni repülhetõen? Azt még kipróbálnám...
Lenne egy nem szimpatikus kérdésem: honnét szerezhetném meg a gamet? Mert ahonnét én szoktam ott csak vmi IL2- Sturmovik: Forgotten Battles Ace Expansion
kiegészítõ lemez van és azt írja, hogy kell hozzá az alapgame. Na nekem az kéne. Vhonnét esetleg megtudnám szerezni, hogy legalább belekostoljak a game-be?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Amikor belerepülsz a felhõkbe, és elkezdi dobálni a gépet..
Vagy mikor a légvédelem csinál egy lukat a szárnyon, és elkezd arra dõlni a gép....
:-)))
Nekem a Brewster meg az Il is jobbra húzott..
Illel szerintem sokkal nehezebb felszállni, fõleg ha jól meg van pakolva...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Prop pitch: olyasmi, mint az autón a sebváltó. Ezzel lehet a motort az optimális fordulatszámtartományban tartani.
Mixture: az üzemanyag és levegõ keverési aránya. Nagy magasságban sok gépnél vissza kell venni a keverékbõl, különben nem kap elég oxigént a motor.
Supercharger: Olyasmi, mint a turbófeltöltõ. 2500-3000 méter fölött 2-es fokozatba kell kapcsolni, ha ez alatt pedig vissza 1-be.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként probáld ki, bele lehet jönni
vki árulja már el mi a titka a felszállásnak ilyen szántoldrol, alig alig sikerul 😄
ja és forditva mukodik a throttle a joyomon, grr😊
http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=11402
A hyperlobby egy olyan kliens program mint a ubisoft-os cucc vagy a gamespy, de csak repszimek vannak rajta.
http://hyperfighter.jinak.cz/index.php
boltban megmondják 😄
még valami:tudja itt valaki hol lehet venni usb-s joystkot ha holnap nem tudnák szerezni,aminek a hardvere nem útközik az xp-vel?
hamarosan találkozunk 😊
ja, mondjatok már vmi servert, meg hogy hogyan tudok csatlakozni?
bár ha az ubisofton keresztul megy a multi akkor kiabálok

egy 8 gombos joyra kéne, aminek a képe lentebb van 😊
-- igaz
bombát hogy lehet oldani meg a fegyvereket váltani?
-- joystick gombokat próbálgasd, vagy ha más nem nézd meg a konfigban, mi van hozzárendelve a billentyûzetkiosztásban
a célkereszt annak a hud-nak látszó valamin elégé balra van tólva ez miért van???😊))
-- mert a német gépeken így volt beszerelve. Shift+F1 és középen lesz
bombát hogy lehet oldani meg a fegyvereket váltani?
a célkereszt annak a hud-nak látszó valamin elégé balra van tólva ez miért van???😊))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hát remélem ez velem nem fog bekövetkezni..
ez cyborg evo
Nehéz nagyon beállítani, úgyhogy középen legyen alapállásban.