IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rammjagereket lásd még itt : #1878 😊)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
A Sturmgruppe leírás igaz??? Azokat a módosított FW-ket is be lehetne tenni a BF-be😊)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Bocs de nagy kepeket fogok belinkelni!
Utobbi idok legjobb grafikai jelentek meg az Aranysasban!

Probald ezt:

http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?il-2 Sturmovik 1.2!rar

ren na meg van csak hogy ez 1.04-es
REN vagy VALAKI megadnád a pontosabb cimet ahol le lehet tölteni az 1.2-es tort exe-t?
De van olyan, a program neve paintvictories.. 😊
Csak sajna ajátékban eredetileg benne lévõ skineket nem lehet vele megynitni... Le kell tölteni újat, és azzal mûxik.
Szerintem nem lehet gondja a régi joyokkal... Nekem Quickshot van, 2 gombos, és a játék nagyon szereti. (Ha a mosógépen játszom még Force Feedback is van)
Néz meg ezeket:

1. Biztos, hogy ez a windowsban az 1-es game controller? Volt már, hogy a kormányomat ismerte fel 1-esnek (pedig nem az volt beállítva), de némelyik egeret is képes játékvezérlõnek beállítani a "Tapasztalat" oprendszere.
2. Más játéknál mûködik a joy?
3, bár ennyire butának nem illik senkit nézni: csatlakoztatva van? :-)

igen mert felülirja de az a file a patchel nem vátlozik 😊
bár én ugy emléxem nekem nem irta át de mind1 is 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bucser
Nekem patch után vissza kellett másolnom a a régi file-t... átírta... mondjuk megvan eredetiben, de nem fûlik a fogam a magyar verzióhoz😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jo, akkor nem szakertek, csak a GCW-n lattam 😊

il2höz nem tört exe van hanem egy file amit a patchek nem modositanak de mind1 😊 énis még midnig az alapot használom és tökéletesen megy... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IZe, nem lenne szerencsesebb egy 1.2-es tort exe? (ld. gamecopyworld.com)

Bucser
A régi cracket vissza kéne ám másolni....

amugy az il-2 1.2-höz kell külön crack ha kell hol lehet letölteni?
most felraktam az 1.2--öt és nem indul a program!
KATA én is a dc++-ról szedtem le és gond nélkül megy a program.ahol meg meg lehet nézni az a dcinfo.org pontosan nem tom le lehet tölteni a dc -t ugy 20gb megosztás szükséges ritkán még annyi se.interneten keresõbe be kell irni dc++ és talán kiadja az információs oldal pontos címét ott minden meg van a dc-rõl ami lén yeges.nem szabad megosztani azthiszem 2gb-nál nagyobb fileokat és programokat csak tömörítve szabad.-ez minthna nem lenne fenn
régi joy az igaz, (ezeréves genius Flight2000 f-22), az XP-nek nekem kell megmondani, hogy micsoda. Fittin be tudom kalibrálni, a gameban is tudom konfigolni az axisokat. Csak éppen nem akar mûködni ezek után se joyról se cursorról a dolog. Szal egyéb ötlet?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Bucser
Hát ha az x-y axis nem megy ott a Joyal van a gáz.. ergo nem ismeri fel a Windózod😊

Hi! Én még csak most fedeztem fel ezt a játékot és egyenlõre az alappal próbálkoznék. Sikerült egy joyra is szert tennem (gyakorlott vadász lehetek ). A problémám az, hogy nem akar müködni az X és Y axis. Minden más mûködik csak ez a két axis nem. Illetve a cursor billentyûk sem akarják irányítani a gépet. Tud valaki megoldást erre a problémára????

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

koppim
Vagy csinálsz hozzá egy pedállt. Énis csinálta a Logitech em mellé, mert nem tetszett a twist. Külön joj ként van a gépre kapcsolva.
Csak az a bajom vele hogy ezt veszi elsõdlegesnek a játék, és a Logitechet nem tudom finombeállítani.

Bucser
hát ha 2 tengelyes kávédaráló szimben nem olyan jó😞 Nagy szükséged van itten a lábkormányra...😞 Én szívesebben javasolnék egy 3D nem force-os Joyt A mikrofos sidewider precision2-t... Az nagyon okos kis joy és még jó is a minõsége bár ára van szép😊 Én ehhez mindenféleképpen Twistes joyt ajánlok..mással nem is lehet boldogulni....

nem csak 2 tengelyes ez egy régebbi cuccos nem a 3D. Megpróbálom csak kiváncsi vayok...

köszi szépen
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Bucser
De azt már most elmondhatom, hogy rengeteg mindent kellm jad a billentyûzetrõl használnod...

Bucser
Legotech wingman force.. Fondolom 3 teneglyes force-os wingman...

Javaslom töltsd le a Wingman team oldaláról a Profiler-t utánna meg ugyanonnan az AEP-hez egy profile-t...

Sziasztok!

Ha esetleg van valakinek ilyen Botkormánya
elmondhatná, hogy kell beállítani vagy egy beállított profilt küldeni...
Sehogy se megy nekem...

elõre is köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Tikal
ja és miért nincs olyan hogy a skalpokat a gép oldalára festik? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

1943. szeptember 11.
Akhtyirskij tábori reptér

http://www.vef2.net/singlemissionstat.php?missionid=25786

A hajnalban leszállt õszi köd hamar eltûnt a mezõkrõl, és mikor az ébresztõ után az eligazító terembe baktattunk már csak pár fehér folt ülte meg a mélyebb völgyeket. Rutin feladatnak tûnõ parancsot kaptunk aznap: nyolc La-5-ös gépünkkel kísérjünk el két felderítõ Airacobrát Novoroszijszk fölé, majd vissza. A két felderítõhöz talán soknak tûnik a kísérõk száma, de a németek, miután elfoglalták Szevasztopolt egyre több vadászgépet és bombázót tudtak átcsoportosítani a Kaukázusba, így még mindig elõnyt élveztek a bevethetõ repülõgépek számát illetõen – ha a pilóták bátorságát és hazafiasságát nézzük, akkor azonban mindenképp a mi oldalunkra billen a mérleg nyelve!

A vadászkíséret két négygépes kötelékbõl állt, jómagam a második kötelék hármas számú Lavocskinjában vártam szorongva, amíg az elõttem állók hatalmas porfelhõt kavarva elemelkedek a füves kifutóról.
Mikor rajtam volt a sor lassan gázt adtam, egyenesbe hoztam a gépet az oldalkormánnyal, majd miután már kellõ sebességet gyûjtött a gép, felemelkedtem. Érezhetõen nehezebben szakadt el a Lavocskin a földtõl most, hogy a két póttartály is a szárnya alatt lógott. A taktikánk szerint csak 50%-ra töltöttük fel a gép tankját, de két pót üzemanyagtartályt is felszereltettünk a gépekre, amit ez esetleges légiharc elõtt ledobunk, így csak minimális súllyal kell harcba bocsátkoznunk a gyorsabb és erõsebb német gépekkel.

Felszállás után 270°-ra álltunk, majd a parancsnok megkezdte az emelkedést 3000 méterre. Félúton elhagytuk a felhõalapot, majd lassan tovább emelkedve elértük a kijelölt magasságot. Még csak 7-8 perce repülhettünk, mikor felhangzott az elsõ kétségbeesett rádióüzenet: „Vadászok 12 óránál!”. A felderítõgépek voltak, akik tõlünk valahol balra, sokkal alacsonyabban repültek. Az egyes raj rögtön a német gépekre vetette magát, amíg mi tartottuk az irányt és repültünk tovább Novoroszijszk irányába, hogy a város feletti légtérben fedezzük a P-39-eseket – már ha eljutnak egyáltalán odáig…
Szerencsére a vadászaink nagyon jó munkát végeztek: tízpercnyi harc után már négy német gép füstölgõ roncsa csúfította el a tájat.

Hamarosan egy vonalba kerültünk Novoroszijszk-el és a parancsnok megkezdte a fordulót délnek. Szépen komótosan, zárt kötelékben haladtunk a kijelölt célterület felé. Ekkor még nem is sejtettük, hogy milyen hamar vége lesz ennek az idillnek.

Már láttuk a várost, mikor a légvédelmi ágyúk rákezdtek. Az elsõ fekete pamacsok még ártalmatlanul robbantak elõttünk, de ahogy tovább repültünk egyre ijesztõbb közelségbe kerültek a gránátok. Alig tudtam megállni, hogy ne húzzam hasra a botot és emelkedjek ameddig csak a motor bírja, hogy elkerüljem a halálos lövedékeket. Már épp azon voltam, hogy átszólok rádión a vezérnek, hogy szerintem húzódjunk feljebb, mikor a parancsnok gépe egy pillanat alatt darabjaira hullott. Egy 88-as pontosan telibe találta, és a Lavocskin három darabra szakadva kezdett zuhanni. Ritka az ilyen pontos találat, és még ritkább hogy az ember túléljen egy ilyen szörnyû eseményt. Viszkok hadnagy azonban nem vesztette el a fejét és rögtön kiugrott a gépbõl. Ahogy figyeltem, hogyan nyílik ki az ejtõernyõje és kezdi meg lassú süllyedését a légvédelmi gránátok között egy hatalmas csattanás kíséretében olyat ugrott a gépem, mintha egy óriási bika szaladt volna neki alulról. Egy villanás és a szélvédõt a motorból kifröccsenõ olaj sötétítette el. A légvédelmi gránát repeszei lyukakat ütöttek a kabintetõn és engem is eltaláltak. A fájdalomtól szinte alig láttam, csak egy vörös ködön keresztül érzékeltem a körülöttem folyó eseményeket. „Nem hiszem el! Ez nem történhet meg kétszer egymás után!” – gondoltam magamban, de szerencsém volt, hiszen legalább a gép nem esett szét. Egy gyors ellenõrzés után láttam, hogy az olaj teljesen elfolyt, és már hallani lehetett, ahogy csikorogva, nyöszörögve erõlködik a motor. A legnagyobb probléma azonban nem is ez volt, hanem hogy a magassági kormányt is találat érte és a gépem nem reagált a kormánymozdulatokra. Gyorsan visszavettem a gázt, lejjebb állítottam a légcsavar állásszögét és már csak abban reménykedtem, hogy valahogy eljutok a saját területünk fölé, ahol megkísérelhetem a kényszerleszállást vagy a kiugrást.
Az üvegre fröccsent olajtól szinte semmit sem lehetett látni, és a sebesüléstõl rám szálló vörös köd még tovább rontotta a helyzetet. Rádión kértem segítséget, és a kötelékben repülõ másik géptõl azt az utasítást kaptam, hogy tartsam az irányt, majd pár perc elteltével megnyugtatott, hogy már biztonságos, baráti terület fölött járunk.
Levettem a gázt és miután a sebesség 300 km/h körülire csökkent ledobtam a kabintetõt, majd kikászálódtam az ülésbõl és fejest ugrottam a nagy semmibe.

Pár másodpercet még vártam, majd megrántottam az ejtõernyõ zsinórját. Ahogy ott lógtam, jó 2000 méter magasan, láttam, ahogy a gépem, mint egy sebesült madár zuhan, vastag fekete füstcsíkot húzva maga után, majd hatalmas vörös robbanással becsapódik a tengerparti fövenybe.

„Ezt is megúsztam!” – gondoltam boldogan, és megpróbáltam elengedni magam. 2-3 perc is kellett, amíg földet értem. Szerencsére többen is látták, hogy kiugrottam és mire földet értem már vártak a földön. A helybeli parasztok egy lovas kocsin vittek be Gelendzhik-be, ahol rögtön a katonai kórházba kerültem.

Sajnos a parancsnok nem élte túl. Õt egy légvédelmi gránát ölte meg, mikor az ejtõernyõjén lógott. Mint utólag kiderült az egyik P-39-est eltalálták a légvédelmi lövészek.

Ha tudtuk volna, hogy ilyen erõsen védik Novoroszijszk légterét, valószínûleg messze elkerüljük, és még csak véletlenül sem repülünk be a város fölé. Holnap újabb bevetésre megyünk, és a mai nap eseményeit követõen többet nem követünk el ilyen hibát.

Tikal
ebben nem tudtok segiteni?
ez az f4 kicsit gyenge, de már 30 kuldetést lerepultem és most ha nem fejlodik a tipus akkor kezdhetem egy jobb géppel elõrõl 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

koppim
Hombre, köszönöm, ez baromi jó ötletnek tûnik, sajna nem biztos hogy vasárnapig ki tudom próbálni, de ha bejön, akkor nagyon fogok örvendezni jól... :-)
Mégeccer köszi, és most piszkálja majd a csõröm hogy jó lesz e így... :-)

Szívesen.
Nekem is a magyar verzió van meg eddig a magyar hadjáratokból az elsõ kettõnél csinálta ezt a hibát.
Én kipróbáltam azt is, hogy feltettem rá az angol javításokat, de az sem segített, csak a szövege angol lett.

Nem kell regisztrálnod magad. Ha jól tudom napi három letöltés megy anélkül is. Csak kattints a linkre, ott meg lesz egy Download Skin File 😊

Mondjuk most valami gáz van az il2skins.com-al mert a screenshotok nem látszanak, remélem kijavítják majd.

Bucser
Szép munka😊 kérdés hogyan tudom letölteni??? Vagy regisztrálni kell hozzá???

JA egyébként ma próbáltam ki elõször egy izmosabb 109-est (eddig F-2-vel repültem max vagy f-4-el de inkább a Buffaloval...) Hát meglepõdtem.... K-4-et próbáltam az a két ágyú nagyon bejött Ízekre szedi egyetlen találat is a PE-2-st (azért PE-2-n próbáltam mert Buffalóval az egy igen kemény ellenfél tud lenni mire leesik ha nem szerencsés a találat a cseresznyemagpuffogtatókkal...) Életemben nem csináltam még olyat, hogy egyetlen rázuhanással 2 gépet szedjek le anélkül, hogy esetleg bárhogy is idõzítéshez nyúlnék... Tetszett.. Lehet, hogy nem én voltam a béna, hanem a gépek amiket eddig repültem??? NA mind1.. mindenesetre elgondolkodtam😊 Lehet lassan kezdek egy német hadjáratot is😊

Seaweed
Jo lett

http://www.il2skins.com/?action=display&skinid=13309

IV/JG3 Rammjager tripla (+1)
Fekete13 - Major Walther Dahl
Fekete8 - Unteroffizier Willi Maximovitz
Fekete12 - pilóta ismeretlen

+1 felségjelzés nélkül

Hát nemtom szerintem ez csak valami szerencsétlen véletlen, csak az a gáz, hogy ugye a mentést rontja el..
Eddig semmi hibája nem volt...
És remélem nem is lesz.. :-)
Lehet valamit elrontottak a magyar változatban...

A magyar..
Sajnos már csak azt lehetett kapni mikor vettem.. :-(
hmm nekem eddig még nem csinált soha ilyen hibákat az FB.. ez az angol vagy a magyar verzió?

Hombre, köszönöm, ez baromi jó ötletnek tûnik, sajna nem biztos hogy vasárnapig ki tudom próbálni, de ha bejön, akkor nagyon fogok örvendezni jól... :-)
Mégeccer köszi, és most piszkálja majd a csõröm hogy jó lesz e így... :-)
koppim
Még azt próbáld meg, hogy az utolsó küldetés fájlokról
pl. 11028.properties és 11028.mis csinálsz egy másolatot és átnevezed õket a következõ sorszámra aminek jönnie kellene
ezesetben 11029.properties 11029.mis
Majd a campaign.ini -be beírod ezt a sorszámot

ExecGenerator DGen.exe
Class il2.game.campaign.CampaignBlue
awardsClass il2.game.campaign.AwardsDEfighter

11028.mis
    11029.mis
    end.mis

Elkell, hogy induljon az elõzõ küldetés , ha mázlid van megcsinálja a következõt miután ezt lerepülted.

Próbáld ki a játékban, hátha ott koszosabbnak tûnik 😊

http://neuro.agria.hu/_temp/fw190a8_jg3_maximovitz_neuro.zip

Seaweed
    Kozben az enyem elkeszult, nezz at ide:
    Makettezos topic
    Tikal
    de ugy értem hogy fejlodés lesz e, tudom hogy a legordulobol lehet válaasztani, de pl ha megcsináltam 1941-et, akkor kov évben má g-2 lesz vagy g-4 az f4-bõl? 😄

Seaweed
    Hmm..ettol fuggetlenul nagyon sterilnek tunik..de azer jo am
    Van rajta 2 réteg kosz: 1 sima fekete alap + 1 barna a futóaknák körül és a szárnytöveknél. Lesz még egy a fontosabb panelvonalak körül és a felségjeleknél egy kis extra. Van festéklepattogzás is, de az nem nagyon látszik a kis felbontás miatt.

Én is nemrég kezdtem el modellezni újra (kb 10 év szünet után), lehet majd csinálok fotót ha itthon lesz a fényképezõgép 😊

Tikal
    nincsenek, mert más játékban pl meg vannak ezek 😊

Seaweed
    Koszolod is? Vagy most jon ki a gyarbol?
    (Uhh nagyon kritikus vagyok mostanaban..ujrakezdtem makettezni..es tegnapelott koszoltam 😉)

Willi Maximovitz (IV/JG3)

A héten kész lesz és megy fel il2skins.com-ra

Kata, SeaWeed:
    Szét lesztek ültetve, ha folyton veszekedtek :-)
    Kellene már nekem is net otthonra, ha hozzák a csellót, én is kérek belõle, azután mehet a haddelhadd...
    De azért nem kaptok be, ha akkor újra megkérdezem, hogy hol-hogyan-mikor lehet multizni? :-)

Magyar századok:

VO101 (Puma)
    42nd (Red Hunters)
    1.TG (Ricsi)
    =GT= (Glider Team)
    v.4 (Dongó)
    1/3vsz (Kõr Ász)

koppim
    Kipróbáltam énis, még küldetést sem generált. Én azt csináltam, hogy készítettem egy küldetést és lementettem a a kampány küldetésekhez, átneveztem a soronkövetkezõ számra és az *.ini-be beírtam ezt a sorszámú filet.
    Miután megcsináltam a küldit, utána kaptam egy újabbat, de briefing nélkül, miután eztis megcsináltam megint kiakadt.
    Ezsem egy jó megoldás.