IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Köszi! A Mustang a szívem csücske. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Digó joy? Na egy olyat be kell szereznem. Ezek a potisak nagyon gyatrák.
De valahogyan biztos meg lehet majd szerezni, vannak 'ilyen' listán rendelhetõ progik szerte a neten.
Nemcso
Köszedem.

Nemcso
Az enyém egy Logitech Extreme 3D joy, ára kb 9-10 eFt lehet most. Digitális volta miatt jól bírja a nyüstölést (legalábbis eddíg ) már kb 9-10 hónapja.
Mind gameporton, mind USB porton át mûködtethetõ.
Op.rendszeri követelmény : min. Win98
Az XP plug&play módon felismeri és telepíti. De van hozzá telepítõ CD a régebbi op.rendszerek számára.

Olyan Genius-om nekem is volt, de nagyon gyorsan behalt. Most egy Microsoft Sidewinder 2-essel nyomom, nagyon jó kis joy, csak már nem gyártják és ezért nem kapható sehol.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Akkor tud lelõni szembõl, ha szembe repülsz vele 😊 Ace ai ellen én rögtön kifordulok jobbra vagy balra és elkezdek vadul emelkedni. Legtöbbször nem tud vagy nem akar követni, és figyelem ahogy a szárnyvégnél elhúz mellettem. Ekkor csak rá kell fordulni és máris mögötte és felette vagy.

Nekem sima Genius F-23 -as van, de 1 hónapnál nem bírja tovább, szétkopnak benne a potméterek.
Tudtok ajánlani olyat ami tovább birja, és megközelítõleg nem több mint 8-10 e. ft.
Nemcso
Ha ace pilóta ellen nyomok egy quick mission-t, akkor mi befolyásolja, hogy az ellenfél rögtön homloktámadással kezdi (és döntö többségében be is fejezi ) a támadást ?
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor, ha
1. magassági elõnye volt
2. az övé egy "erõsebb" gép volt

Nemcso
Venni akarok (vagy legalábbis kipróbálni)egy FFB-s joy-t !

Melyik a jobb ebben a kategóriában, a Logitech, vagy a Saytek ?

Nemcso
A "szélvihar" alatt a túlterhelést is beleértem persze.

Nekem legjobban az tetszik, mikor nagy sebességnél érezhetõen nagyobb erõ kell a kormányfelületek mozgatásához, átesésnél meg szinte döglötten lötyög a bot 😊

Nemcso
A legnagyobb különbség ott látszik, hogy a sima kiugrást nagy sebesség mellett nem is lehet végrehajtani, szegény pilóta képtelen a "szélviharban" kiugrani a gépbõl.

Ha minden igaz Magyarországon nem fogják forgalmazni...

Nemcso
Nekem csak egy "sima" Logitech joy-om van, de szívesen kipróbálnám az FFB-s effekteket (beremeg a joy eõs fordulózásnál, a gépágyú elsütésénél, ha a gép mellett robban a gránát.

Az AEP (Ace Expansion Pack)-ra gondolok.
Seaweed

Seaweed
Milyen packot?
Tudok rola hogy lezuhant..airliners tele volt a roncsrol kepekkel.
Nem tudjátok, hogy az új Packot mikor és hol lehetne beszerezni?
Ja és még ez:
-Oroszország egyetlen Lisunov Li-2-ese a RA-1300K, a múlt hónap végén a moszkvában lezuhant nem messze a bázisától, a myachkovo-i repülõtértõl. A szomorú baleset azt eredményezte, hogy a HA-LIX lett a világ egyetlen repülõképes Li-2-ese.
Seaweed
he?
az index maga egy katasztrõfa

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Seaweed
Igen Firefox miatt is tobbek kozott.. (en is azzal tolom)
[NST]Cifu
A HWSW.hu-s eset halála szerintem részben LameXpert kötözködése volt, a másik meg az, hogy végülis ketten voltunk úgy igazán a topiclakók - a végére meg a téma részben átköltözött a Lock-On topicba 😄

A Haditechnikai Topic egy vegyesfelvágott, és úgy jött létre, hogy csináltam egy 'rövid' T-80-as családismertetõt az egyik játék topicjába, amiért az adminok nem rajongtak (végülis offtopic volt, és elég méretes, sok képpel), szóval lett egy külön topic az ilyesmire. Repülõs topic végülis Kata topicja, más hasonlót az SG-n nem láttam. Ami az index.hu-t illeti az meg kész katasztrófa...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
Kösz.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Mert volt (van) anno indexen a topic, ami igazabol elhalt (mostanaban kezd ujraeledni..de uj forum nem jon be igy nem megyek vissza), de az jo volt meg annak ellenere is, hogy neha igen durva anyazasokba torkolott (sajnos elkovettunk egy hibat, a politikat beengedtuk a haditechnika berkeibe)..
aztan Cifuval atmentunk hwswre..de ott is elhalt egy ido utan...
..es mostaban nezegettem, hogy bar van Cifu haditech foruma..de nincs csak repulessel foglalkozo.. (direkt nem neztem be abba a forumba..ami ott van ezutan sem erdekel...es nem is felteleztem volna hogy ott repulessel foglakozo topic van)
Erre kiderul hogy van...nah bevagtam bookmarkba...
Kata
Sosem kértük, már megszoktuk ott - akik odajárunk.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Szerintem adminok attudjak rakni...
Seaweed
Mert biza nekem soha eszembe se jutott volna oda betenni a labam..ha nem hivod fel a figyelmeme a topicra, soha lehet meg sem tudom...
Szerintem az altalansoban sokkal job helye lenne. (bar ez csak szvsz)
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert véletlenségibõl ott nyitottam meg, azóta meg ottmaradt.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Te miert az miert abban a nyomi forumban van? (Fiuk lanyok mitudom marhasag...)
Kata
Az efféle képek linkelésére javaslom szerényen a "Felhõk felett..." topikot. 😊 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080657777

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Hirtelen nem is tudom hova rakjam a linket...
talan ide...
10 ev, 6 millio dollar...42 utan ujrarepult az "Elveszett szazad" egyik P-38F gepe:

(bar teny hogy ez 2002-nem volt..de akkor is nagy telljesitmeny...majd 100 meterrol a jeg alol felhozni es ilyen allapotba kipofozni)
Seaweed
Biztosan, de ott ahonnet ez valo, nincs.
Kata
szép! Más típusokról is van hasonló?

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
(Wallpapaer, klick!)

Én is ffb párti vagyok , bár elismerem , hogy néhány elõnye ellenére a hatékonyságot (célzás) rontja , de van egy egészen extra hangulata a sturmó 37-eseit nekiereszteni a legerõsebbre kapcsolt ffb-kel (középrehúzás kikapcs , ffb max.), vagy érezni a karon a közeli 88-as robbanásokat (az aztalt meg kitámasztottam két oldalról 😄DD (konyhaasztal rlz😄)) .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Hat persze, mindenkinek joga van a velemenyehez!
Ha neked bejon, akkor rendben.
Nekem se kormanyban se Joy-ban nem jott be, nem lehet szerintem hatekonyan mukodni vele.
Nekem bejön a Force Feedback. Jól lehet érezni átesés elõtt, ahogy remeg a gép... szerintem kár azt mondani, hogy nem jó, próbálja ki mindenki maga és dönse el, hogy tetszik-e neki vagy sem.

Kata
Sajna, nem tudom már így visszaküldeni, úgyhogy marad a rezgés kikapcsolása. :/

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Hat teny hogy ez az egesz force-feedback egy nagy "parasztvakitas"...
Kata, ha egy modod van ra, es pl 3napon belul vagy akkor vidd vissza..es vegyel masfajtat (pl FF nelkuli Saitek Cyborg-ot)..
Torvenyi keretek erre lehetoseget adnak.
Kata
Aham. Akkor befürödtem vele. :/

[/cserf][/fülünyúl]

Néha zavaró lehet (pl lövésnél). Ha meg kikapcsolod akkor tök fölösleges 😊)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Kata
Miért, mi baj van vele, hogy remegõs? Ki lehet kapcsolni a rezgést.
Amúgy mindegy már, mert vettem egyet tudatlanul.

[/cserf][/fülünyúl]

Ja jók, sokan használnak cyborgot (bár ez a remegõs változat, ami annyira nem népszerû), a játékhoz meg a 2 gombostól kezdve bármilyen joy használható csak a te igényeid szabják meg, hogy milyet használsz.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Kata
A Saitek Cyborg 3D Rumble Stick jó joystick? Használható ehhez a játékprogramhoz?

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed

http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yellow9.html

MiG-3 Sárga9
Nemsokára elkészül 😊