IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nem muszaly, de ha nem csak celtabla akarsz lenni... <#vigyor3>
Ja igen billentyûzettel lehet tolni vagy muszály joystick?

A kiegészítõ kell hozzá?

Király!!!!

nem

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Kell eredeti cd netes játékhoz??
THX

Köszi, nézem!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

KraZ
Asszem nekik megvan:http://isoburning.uw.hu/oldal.html

MAN T.G.A.

Köszönöm, megpróbálom. Kezdek beleõrülni... <#circling>

Sanyix
Warez oldal gagyi... P2P-ken keresd, inkább DC-n.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Köszönöm, bújom a warez oldalakat is...<#email>, sehol nincs fent sajna. Még a végén ki kell mennem érte. <#szomoru1>De ha valaki tudna egy oldalt ahol fent van és privátban elküldi, a lentebb említett dolgok fogják üldözni.

Magyarországon nem forgalmazzák, így csak a warezos megoldás marad sajna... A környezõ országokban azonban mindenhol lehet kapni, illetve a neten is meglehet rendelni.

Kezdõ IL2 függõ vagyok. Mint ilyen, asszem kérdezhetek hülyeségeket. Szóval az Ace Expansion Pack-et keresem hetek óta sikertelenül. Ha valaki tudna segíteni honnan szerezhetném meg hálám ( és 109-esem ) örökké üldözni fogja. Elõre is köszi a segítséget!

Hali!

Seaweed
Egyik patch sem kompatibilis az elozo verzioval!
A 3.04-et is hasznaljatok mar? mivel az nem kompatibilis a neten az elozo verzioval, ahogy olvasom a hivatalos honlapon

1. FB
2. AEP
3. AEP Patch 2.00-2.01
4. AEP Patch 2.01-2.04
5. PF
6. PF Patch 3.03m
7. PF Patch 3.04m

A multkor egyébként kiderült, hogy az AEP patch-ek nem kellenek ha a PF-et is felrakod, mert abban már benne van a 2.00-2.04-es patch.

Bocs sracok a lama kerdesert, kicsit osszekavarodtam a petchek kozott. Tehat a FB+AEP+PF telepites hogy nez ki? Kulon-kulon is patchelni kell oket a telepites sorrendjeben, vagy a kovetkezoben mar benne vannak az elozo patchek?
Itt arra gondolok, hogy pl. az FB-nek volt az 1.22 patch, ezt fel kell tenni az AEP elott vagy nem? Illetve az AEP patch kell-e a PF elott?
Valaki irja le lecci a komplett FB+AEP+PF 3.03 telepitesi menetet.

A kormányomnál tapasztaltam, hogy néha "kihagy" a jele. Ilyenkor úgy viselkedik, mintha elkaptam volna a kormányt. XP alatt már nem mûveli, de 2000 alatt szinte minden játékban elõfordult.

Nekem volt gameportos és usb-s joyom is, de nem vettem észre különbséget...

Sanyix
Hát de a filtering is olyan, hogy a két fokozat között elsimítja a mozdulatot... Tudom, hogy a gameportot is digitalizálta a gép (máshogy nehezen tudná feldolgozni), de USB-nél már alapból digitális. De lehet hogy minden joy picit darabos mozgású, de aki mexokta az USB-t annak már fel se tûnik. És tuti nem koszos semmi, ugyanis a joy-t 2 hónapja vettem, igaz nem egy nagy szám, Genius F23U.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

8-10000 HUF

Nekem usb-s joy-al is folyamatos a mozgás. Egyébként a gameportos analóg jele is digitalizálta a gép mielõtt feldolgozta.
Szerintem inkább azzal lehet a gond, hogy nagy koszosak a potméterek és zajos a jel... próbálj beállítani filteringet vagy deadzone-t a játékon belül.

Sanyix
USB-s joyoknál tapasztalta valaki, hogy egy picit darabos a mozgása a játékban? Fokozatos, picit mozdítom nem mozdul a játékban, még egy picit mozdítom ugrik egyet (kicsit) ez amiatt van, hogy az USB digitális, vagy csak sz*r a joyom? Mert ilyen gameportnál nemvolt ott teljesen folyamatos volt a mozgás a játékban is.

még valami ezek kb milyen áron kaphatóak?
Köszi, mindkettõ bejön.
Legalábbis így elsõ ránézésre.. :-)
Szerintem mind a kettõ nagyon jó.
Az EVO-n a gázkar van rossz helyen, a 3D-n pedig az 1-2-3-4 gombok - de ez csak megszokás kérdése.

Ja, egy problémám van még a 3D-vel: a fej dõlészög állító csavarhoz nem jó a hozzáadott imbuszkulcs 😊

Egész jól néznek ki, melyiket érdemes megvenni?

Középen a bot mögött.
A Cyborg 3D-n jobb vagy bal oldalon van attól függõen, hogy hová csavarozod fel.

Bucser
mármint hogy középen mint a legotecheken?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

www.pcland.hu

megrendeltem, másnapra kihozták

de ahogy most látom, már csak EVO van, ami szerintem azért nem jó, mert középen van a gázkar, nem oldalt

Én is szeretnék végre egy joyt sajna billel szinte lehetetlen játszani 😞
Mácsak egy kérdésekm van:
Hol vetted, és mibe fájt?
A depo-n láttam 8 eft körül.
Régebben a Médiamarktban is volt.
nm 😊

Köszi,
én is azt néztem ki, má amikor ezt a Foxprót vettem, csak éppen nemvolt, idõm meg nem volt nagyon utána járni.
Akkor valszeg egy ilyen lesz belõle.
Köszi mégegyszer..
Én Saitek Cyborg 3d-t vettem kb 3 hónapja és tökéletesen mûködik XP alatt is. Nagyon jó joy, teljesen megvagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy lecseréltem a Force-os Sidewinder 2-t...

Jónapot!
Kicsit OFF:
Kezd megdögleni a régi joy-om (Thrustmaster fox2 pro)
állandóan balra húz, hiába kalibrálgatom, valszeg valami érintkezési hiba.
Milyen elfogadható árú, nem force feedbackes joyt lenne érdemes vennem?
Nézegettem a Saitek Cyborgot, de valami olyan rémlik nekem korábbról ,hogy az xp-t nem szereti.
PrintScreen, nem F12

Sanyix
játékban nyomd F12, játék könytárában tga fájlok 😊

Falconer
Milyen screenshooter progi van?
Kéne nekem is

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bump 😊

Bemásolom és valamikor nem is ismeri fel a játék a mentéseket.De ha felismeri akkor meg a kép lefagy.
nem - vagy legalábbis nekem eddig még soha nem sikerült...

Falconer
Sztem jó lesz, métne lenne jó?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hi! Ha a régi mentéseimet bemásolom a játékba akkor az mért nem lesz jo?Valahogy meglehet csinálni?
én még sosem láttam az intrót. mindig az az elsõ dolgom, hogy a setupban kikapcsolom 😊

Bucser
Én úgy tudom, hogy introhgoz semmilyen codec nem kell mivel a játék engine-jében számolja... (korábbi Il-2 verziókban egyszerûen patch után tönkrement az intro😄) PF-et nem tudom hogy van

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nemcso
Lehet, hogy az Intro-hoz nincs telepítve megfelelõ codec.
Most meg nem mondom, hogy melyik kell, de azt kipróbálhatod, hogy az il2setup-ban kiveszed a pipát az intro elõl (elsõ képernyõ alja).

hmmhmm próbálgasd a grafikát custom módban állítgatni vagy a hangkártya beállításokat safe módban.
Nemtudom milyen alaplapod van, de ha pl VIA-s, lehet fel kell még tenni a 4in1-t vagy valami hasonló AGP javítást...

safe módban nem néztem még
mind2 módot kipróbáltam, egyikben sem ment (opengl,directx)
Geforce FX 5600 128 mb
1.22-es patch van fent

War. War never changes.