IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
THX
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
2. AEP
3. AEP Patch 2.00-2.01
4. AEP Patch 2.01-2.04
5. PF
6. PF Patch 3.03m
7. PF Patch 3.04m
A multkor egyébként kiderült, hogy az AEP patch-ek nem kellenek ha a PF-et is felrakod, mert abban már benne van a 2.00-2.04-es patch.
Itt arra gondolok, hogy pl. az FB-nek volt az 1.22 patch, ezt fel kell tenni az AEP elott vagy nem? Illetve az AEP patch kell-e a PF elott?
Valaki irja le lecci a komplett FB+AEP+PF 3.03 telepitesi menetet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem inkább azzal lehet a gond, hogy nagy koszosak a potméterek és zajos a jel... próbálj beállítani filteringet vagy deadzone-t a játékon belül.
Legalábbis így elsõ ránézésre.. :-)
Az EVO-n a gázkar van rossz helyen, a 3D-n pedig az 1-2-3-4 gombok - de ez csak megszokás kérdése.
Ja, egy problémám van még a 3D-vel: a fej dõlészög állító csavarhoz nem jó a hozzáadott imbuszkulcs 😊
Középen a bot mögött.
A Cyborg 3D-n jobb vagy bal oldalon van attól függõen, hogy hová csavarozod fel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
megrendeltem, másnapra kihozták
de ahogy most látom, már csak EVO van, ami szerintem azért nem jó, mert középen van a gázkar, nem oldalt
Hol vetted, és mibe fájt?
A depo-n láttam 8 eft körül.
Régebben a Médiamarktban is volt.
én is azt néztem ki, má amikor ezt a Foxprót vettem, csak éppen nemvolt, idõm meg nem volt nagyon utána járni.
Akkor valszeg egy ilyen lesz belõle.
Köszi mégegyszer..
Kicsit OFF:
Kezd megdögleni a régi joy-om (Thrustmaster fox2 pro)
állandóan balra húz, hiába kalibrálgatom, valszeg valami érintkezési hiba.
Milyen elfogadható árú, nem force feedbackes joyt lenne érdemes vennem?
Nézegettem a Saitek Cyborgot, de valami olyan rémlik nekem korábbról ,hogy az xp-t nem szereti.
Kéne nekem is
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most meg nem mondom, hogy melyik kell, de azt kipróbálhatod, hogy az il2setup-ban kiveszed a pipát az intro elõl (elsõ képernyõ alja).
Nemtudom milyen alaplapod van, de ha pl VIA-s, lehet fel kell még tenni a 4in1-t vagy valami hasonló AGP javítást...
mind2 módot kipróbáltam, egyikben sem ment (opengl,directx)
Geforce FX 5600 128 mb
1.22-es patch van fent
War. War never changes.