IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemcso
Ha valakinek kellene, akkor a galéria nevem alatti IL2FB_PF_FMB albumába beraktam az angol nyelvü "Forgotten Battle"-hez adott magyarnyelvü kézikönyv "Full Mission Builder"-re vonatkozó hat oldalát.
<#nezze>

Nemcso
Ha több gépbõl áll a kötelék és az "Only AI" mezõ nincs kipipálva, akkor a gépeknél (plane1, plane2,stb.) a "Player" mezõ kipipálásával Te döntöd el, hogy melyik gépet vezeted a köteléken belül.

kipipa vagy bepipa? - jó kérdés... 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Bucser
Mármint, hogy ne legyen bepipálva?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A repülõgép infó ablakban ott egy kis checkbox, hogy Player. Azt kell kipipálni.

Falconer
Gyááááá
Ez nagyon ász, köszi, majd ha lesz idöm csinálok vmi bazinagy légicsatát vagy 100 géppel, bombázókkal, kísérettel, stb. Tényleg, akkor mennyire terheli be a gépet?
Meg az nem jött le nekem ezekböl, hogy ha berakom a gépeket, akkor melyik lesz az enyém?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
thx
Tovább?
A gépeket is így kell berakni?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Nemcso
http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_il2fmb_01

Itt van egy leírás, aminek a folytatásával már nagyon régen adós vagyok... <#vigyor3>

Falconer
Vki nem tudná nekem leírni, hogy a full mission buildert hogyan lehet használni?
Jó lessz vmi online használati utasítás link is, az se baj ha angol, de már régóta szeretnék vele vmit kezdeni, de még nem jöttem rá hogyan kell

Probalgattam egy kicsit ezt a "Toggle Speed Bar" gombot. Valoban valtogat a mertekegysegek kozott, de csak akkor volt hatasa, ha multiplayerben, vadaszgeppel repultem. A pilota nezetben valtogatat a bal also sarokban a kicsi piros feliratokat. Azonban a bombazoval valo repuleskor bombazotiszt nezeteben nem valtja at metrikusra a feliratokat 😞

Sajnos az nem azt csinalja ... akkor marad a jatekon kivuli zsebszamoloval atvaltogatas B25-nel 😞

Ha jól emlékszem a Toggle Speedbar gomb az... váltogat a kmh+m/mph+feet/ki között.

Koszi a segitseget, mukodik a dolog. Mar csak azt nem talalom, hogy hol tudom a bombsight nezetben atvaltani a mph-t es a ft-et metrikus egysegekben valo kijelzesre... <#fejvakaras> Átolvastam 25x oda-vissza a bill kiosztast es egyeb beallitasokat, de erre nem talalok opciot. A "togle speed bar" pilota nezetben a bal also sarokban levo sebesseg, magassag, stb kiirast kapcsolja csak ki-be.

Gondolom B-25-el repülsz, ha lábban mérik a magasságot.

Az IAS a sebességmérõ által mutatott sebesség (ez függ a magasságtól), a TAS pedig a valós sebesség.

A magasságot át kell számolnod méterbe (1 láb~30cm) vagy kapcsold át a speedbar-t méteres kijelzésre.

A key configban keresd meg a Bombsight Automation-t és rendelj hozzá egy gombot. Esetleg a Level Autopilot-hoz sem árt ha adsz egy gombot.

1. Elindulsz pontosan a cél felé.
2. Beállítod a magasságot és a sebességet. Majd Level Autopilot.
3. A bombacélzóval megkeresed a célt, és rögzíted a Bombsight Auto gombbal.
4. Ahogy a géped egyre közelebb megy a célhoz a célkereszt rajta kellene hogy maradjon a kijelölt ponton. Esetleg finomíthatsz rajta, ha elcsúszna.
5. Ahogy elérted a megfelelõ pontot a bombák automatikusan oldódnak.

Valamelyik fórumon (hivatalos vagy simhq.com) keress rá a "Bombing guide" kifejezésre, már több, ennél jobb leírás is született róla 😊

Vilagosodik a dolog <#vigyor3> De meg nem igazan mukodik tokeletesen. Tablazat megvan. IAS gondolom az aktualis sebesseget jeloli, ez OK.
Tablazat alapjan beallitom a TAS erteket, ez rendben van.

Be lehet ott allitani egy magassagot is 1.000ft -tol 10.000ft -ig. Ez kicsit gond, mert a tablazatban a magassagok meterben vannak megadva <#fejvakaras>
Mit jelent a "Kijelölöd a célpontot"? Ezt hogyan csinalom, nem tudtam rajonni.

Legegyszerûbb, ha automata módban próbálsz elõször bombázni.
Megvan a magasságod és az IAS, ebbõl megtudod határozni a TAS-t (ott a táblázat a cd-n), majd ezt a két értéket megadod a bombacélzónak. Kijelölöd a célpontot és amikor a géped pozícióba ér, automatikusan oldódik a bomba.

Igen, mukodik, koszi! Az mas kerdes, hogy nem egyszeru a pontos kioldas ... Ehhez computernek kellene lenned. Ott vannak a szogek felirva, tudom aligatni is rendesen a szoget, de nyilvan mas magassaghoz es sebesseghez mas szogben kell nezni. <#shakehead>

Általában a pilótafülke nézet után a második a bombázótiszt. Itt nyomd meg a Shift+F1-et...

A bill. kiosztast sokszor vegig olvastam, es beallittam mindent. A C-ven a gepfegyver allasokba valt, azokat vegig ugralja, majd vissza ter a pilota nezetbe. Egyik sem "bomba oldo nezet". Valami elkerulte a figyelmemet? <#kerdes>

Seaweed
C vel odaulsz bombazotiszt allasaba es shift+f1...de az se art ha vegigolvasod a manualt es vagy a billkiosztas kepernyot.
Viszonylag kezdo vagyok a jatekban, sokmindenre rajottem magamtol, de egy dolog nem megy, pls. segitsen valaki!

Bombazoval valo repuleskor hogyan lehet a bombakkal "celozni", a bombak kioldasat megfeleloen iranyitani. A repulos filmekben mindig latni, hogy van egy ember a bombazokon, aki lefele nez, es amikor az Õ celkeresztjeben van a cel, akkor Õ oldja ki a bombakat. A jatekban, a pilota nezetben csak ugy kb. gondolom, hogy mikor kell oldani, es akkor vagy tul mennek a bombak a celon, vagy hamar csapodnak be... Mi a megoldas?

ChevyG
😞
köszi 😊 - csak kár hogy mostanában nem jutott idõnk frissíteni 😞

ChevyG
bop.agria.hu RULZ!!!
PF kapható minden szoftverboltban...

Megszûnt sajna az a warez oldal, ami most indult, azon még nincsenek fent játékok. Elküldöm, kérd az admitól, szerintem felteszi.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Megszûnt sajna az a warez oldal, ami most indult, azon még nincsenek fent játékok. Elküldöm, kérd az admitól, szerintem felteszi.

Engem is érdekelne a PF.Meg tudnád mondani honnan szedted le?

priviztem! jó repkedést!<#integet2>

Falconer
Grat! Hogyhogy megvan, hol kerested? Warezon, vagy DCn? Ha a PFt is megtaláltad, akkor szólj plz!

Letöltés: innen

Nemcso
Akkor már csak a Pacific Fighters van hátra. <#wink>

Hali! Tudom hogy senkit nem érdekel, de meg kell hogy osszam ezt a hihetetlen örömöt, ami ma ért. HÁROM HETI KERESÉS UTÁN MEGVAN AZ AEP!!!!!!!!!!!!<#taps>

Sanyix
Nekem is beakad a légvéelemnél 2500+-on 1 giga 400-as ddr-el. A füst a gond, ami légvédelemnél elég gyakori. Konvojtámadásnál elkezdek lõni, sûrû füst, beakad, következõ képkocka szétkenõdve ég a földön a gép...
Nem tudom, hogy mi a rákért kell ilyen sûrû összeállt füst a játékban, mert emiatt szívok legtöbbet. Más játékban ritkább füst is tud jól kinézni, de mégsem akad. Hádde ilyen a részecske effekt megakaszt szint minden gépet.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
Majd mikor van légvédelem és egyebek akkor majd meglátod, hogy akadni fog😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem tom összesen voltunk vagy 40 en.
Amúgy TUDOM hogy hihetetlen de 3Dmark2003 3421 Pont!!!

Nemcso
Nem is akad...amíg egyedül vagy a légtérben, de ha már egy komolyabb csatába keveredsz, hidd el, hogy játszhatatlanul fog szaggatni a Te konfigodon. <#szomoru2>

Na akkor most én hervasztom le a te szádrol a mosolyt!!
Felraktam minden Fullon van 1024*768*32 és csak 1 másodpercig akad amikor a motor beindul a füst miatt és kész!!
Többet az életben nem akad!
Sõt 35 FPS alatt sosincs!
Amúgy te nem szoktál Counterezni neten?<#wave>

Bucser
Akkor lehervasztom a mosolyt mert a pacific fighters merged installban dupla annyi memóriát kér.. sajnos... Szóval memóból az 512 már minimum il2-höz különben veszettül akadni fog.

Fullon 1024x768-on 32Bitben pedig ne álmodozz ezzel a konfiggal😊 egyeseknek néha még 2800-as bartonon 700+rammal is beakad (persze max grafikai beállításokkal)😊

Ja bocs a fárasztásért!!

Akkor menni fog Fullon 1024*768 ban!
Gondolom én...

1100 as tulain 1500-on gyorsabb mint 1000 ...

384 több mint 256 ...

9600se gyorsabb mint Gef2 ...

Szerinted ?????

Bazzz ...

<#falbav>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Akkor nekem??

Úgy értem a "megy"-et , hogy 30+ átlag FPS ....

PIII. 1G , 256 SD , Gef2 konfiggal low/medium beállításokkal megy . kivéve talán a berlini alacsonyrepülést ... <#nevetes1>

Ezen jó lesz?
1100Mhz tualatin felhúzva 1500 re
384 Ram
Abit R9600SE 3dmark2003 3421 pont 1024*768
512 ADSL

Seaweed
Hat ezt mindmegkerdezhetted volna 1 hozzaszolasba 😄D

Eros gep nagyfelbontason, gyors net ha nem akarsz szenvedni! (valamilyen szelessav ajanlott) Felbontas/reszletesseg nagy intervallumban allithato tehat ezzel nem lehet gonb, csak tudni kell megalkudni, per vagy zsebbe nyulni es venni uj/jobb alakatreszeket/gepet.
Aham
Hát sajnos csak billem van...
Ha nem baj kérdeznék még 1 párat!
1 milyen gép kell a játékhoz?
És milyen Net?