IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A FINN CSODÁT NE BÁNTSD!!!! Az egyik kedvenc gépem fordul mint az isten repül mint a szél és le lehet vele fordulózni a ratát!!!!!😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sanyix
Hát repülj normális repcsivel 😄 Bár nekem sohasem tetszettek ezek a kis összenyomott zümmögõ izék, abból adódóan, hogy az egyik elsõ próbálkozásom egy B239-essel azzal a rövid finn géppel történt, és hát keservesen értem vele utól a 4 motoros bombázókat 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

PrasCo
A még épen lévõ, dugóhúzóba esett I-16-os. 😄 Német felségjellel repülõ TB-3-asokon "gyakorolgattam" 100 méteren, és az egyik szemétláda nem robbant atomjaira, hanem sikeresen kényszerleszállt. Sikerült a földön szétlõnöm, de a legutolsó lefordulást csúnyán elcsesztem. 😊
Falconer
LOL! 😄
TE a roncs vagy, vagy az üldözö?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

PrasCo
Uptopig.

Ratával még nem az igazi. 😄
tugyuk... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kinnt van a 4.0-ás peccs.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

de jó😊
viccbõl mondtam :-)

Falconer
Köszi, aep+fb megvan csak a pf nincs

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
PF 2 cd AEP 1 cd FB megint csak 2 cd...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Igen regebbi verzioknal..meg FB-ben..de van sok patch
Seaweed
PF kulon game...de kiegkent is lehet FBre rakni...amugy 2 vagy harom...mar nem emlekszem. (Az Ace Expansion pack a kiegeszito..)
Falconer
A Pf az hány CD? Egy nem, és csak kiegészítõ, vagy rosszul tudom?

Valakinek volt már olyan hogy elveszett valamilyen Dgen fájl és nem tudta folytatni a küldetéseket?
Nekem ugyan ezt csinálja a Cyborg, de már kezdem megszokni 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Jó ez a Kihúzod-Visszadugod módszer.Mûködik.Nem tudtam hogy így jó lesz.Kössz
Cyborg 3d gold USB.Feltelepítettem csak nem mindig ismeri fel.
A VMax-ban most írtak a Pacific Fightersrõl.

Sz4bee: milyen joy? Gameportos, USB-s? Az USB-set egyszer kell feltelepíteni, aztán kihúzod-visszadugod-mûködik...

Mért van az hogy a Joystickomat nem ismeri fel az xp m?Néha felismeri néha nem.Mit kell csinálni hogy jó legyen?
Falconer
Hát az alap FBt azt megvettem, az AEPet meg valaki felrakta itt FTpre, a PFet meg nem veszem meg mert nagyon drága és nem akarok ilyenekre költeni. Lenne sok pénzem akkor biztosan megvenném, de nincs, és ez itt probléma

Bucser
ócsócsócsócsócsóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó😊

Majd ha ócsó lesz (értsd cd áron lehet kapni) megveszi😊

Ezt a magyar "olcsójános" mentalitást soha nem értettem: mindent ingyen akarunk, ahelyett, hogy megdolgoznánk érte.

Bucser
Hát ha nincs türelmed letölteni megvenni meg nem akarod hát akkor már megbocsáss de játszani hogy lesz türelmed mikor néhábny húmán zsinórban szed szarrá 30 szor esély nélkül??😄

Egyébként támogatom neuro ötletét... vedd meg.. szimulátor kis piaccal és még érdemes is rája áldozni...

A kettõ nem zárja ki egymást 😊)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Falconer
Nem, az a legDRÁGÁbb lenne

legegyszerûbb az lenne ha megvennéd nem?

Falconer
Hát amikor én keresem, akkor csak kevésnek van meg, akinek szar a netje. És nem akarok itt napokig tölteni, meg zúgatni a gépet. Az lenne a legegyszerûbb, ha vki lemásolná, megmondaná hogy hol van és mikor, én meg szépen elmennék a CDért és mindenki boldog lenne. Meg a faterom sem pampogna, hogy meddig zúgatom itt, mikor lesz már vége stb.

Sanyix
Ménem töltöd le DC-rõl, megvan jópár embernek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Gundark
Most jött elõ nálam egy fura dolog. Egyszer már valahol olvastam hogy hogy lehet kijavítani, de nem jut eszembe, segítsetek légyszi! Szóval a problem: ulök a gépben, és a gép elõtt úgy 15 20 méterrel már a homályosabb textúrák vannak. Felszálláskor még hagyján legfeljebb viccesen néz ki, de alacsonytámadáskor már zavaró. A legutolsó driver van fenn a gef 4200on. De elõtte is volt már ilyen <#crazya> Ti melyik driverrel használjátok?

Falconer
Nincs itt valaki aki közel lakik Óbudához, és szívesen lemásolná nekem a Pacific Fighterst némi honoráriumért? Már nagyon kéne, mert online sem tudok sehova felmenni.

Bucser
ja és 2 hét a 4.0<#mf2>

Azt hittem, hogy mikorra lesz újra netem (ami 2 hét múlva esedékes) kint lesz a 4.0 erre... Oleg összetört 2 autót, hogy legyen indoka miért nem adja ki😄

Nemcso
Már csak egy hét, és ismét lesz Il2Skins.com ! <#eljen>

Falconer
Köcsög ami <#vigyor1>

Sanyix
Nekem mostanába ez a kedvencem:

A nagy kedvencem:

Sanyix
Mert az normandia 😊

Nemcso
Nekem az angol nehézbombázók hiányoznak már régóta. <#rinya>

Ez az elõzõ Sanyixnak ment 😊

Az Oleg féle Battle of Britain-ben lesz angliai légicsata. Ezt a poént majd ott sütik el.

Seaweed
Normandia van AEP-ben...az miert nem jo?
Sanyix
Jó lenne má ha az egyik patchben összedobnának a játékhoz egy anglia mapot, hamár úgyis ilyen könnyen kiegészítgetik a játékot, mérne legyen még anglia csata is benne? 😊Tudom ezmár lerágott csont, de a repcsik megvannak hozzá, és szerintem sokaknak tetsszene.

ja vagy ahhoz, de szerintem nagyon kevesen vannak akik alap PF-et használnak

Sanyix
Vagy sima PF-hez

A Pacific Fighters megjelenése után a sima FB+AEP pároshoz már nem jött ki patch, csak az FB+AEP+PF kombóhoz 😊

Kösz a választ. Hogyhogy AEP-re nem lehet majd?

Egy 100 megás addon/patch lesz, majd két hét múlva 😊
De csak PF-re és PF+FB-re lehet majd feltenni, AEP-re nem.

4.0? Az meg mi? Patch, vagy vadiúj játék lesz?

A B-25 benne van a Pacific Fighters-ben. A Ju88 a 4.0-ban lesz.

Megjelent már az AEPhez a B-25/ Ju88 addon/patch?
Ha igen, hol találom meg? Az AEPem most 2.04 verziójú.