IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
Supercharger... elsõre nekem errõl a "turbófeltöltõ" ugrik be. 😄 Egyébként Hurri-n is van, én nem szoktam csesztetni, ahogy a benzin-levegõ keveréket sem nagyon. Prop.pitch, flaps meg gázkar, meg persze radiator, és minden meg van oldva.
Sanyix
Nemvalószínû, a térkép meg a fontosabb repülési adatok felirat azért kell.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Aham megkaptam a választ akkor mikor melyiket mire és mi a hatása? csak azért kérdem mert így az igazi "feeling" repdesni ha mindent írányítasz...nem?
jah és kellene tipp mert fullrealistiken se a térképen se a levegõben nincs felirat és térképen még magamat sem látom namármost számomra a tájékozódás lehettlen egyáltalán vki tolja így? 😄

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Bucser
Az AEP-el nem válik repülhetõvé sem a B-17-es sem a az Me-323-as. viszont sok már taliga igen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
orosz gépeken van. bizonyos magasságon (típusfüggõ) át kell állítani a levegõsûrítés mértékét azt hiszem. Erre kell a supercharger.. egyes gépeken 2 egyes gépeken 3 fokozatú.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nohab
Bocsi nem tudtok egy helyet ahol az AECP vagy mit le lehet tölteni.(akinek nem ugrik be a neve elmagyaráznám ,hogy ezzel a kiegészitõval lehet repülni pl.: Me-323 , B17) Müködne a 1.22 magyar változatában.Elõre is köszi.
repvez
Ez a supercharter ez mit takar mire használhato én ezzel még nem futottam össze
Azért mixture sem árt egyes gépeken... Orosz gépeken 3-4000 méter fölött érdemes visszavenni a keveréket, különben füstöl mint a gyárkémény.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Magnetic-el nemkell foglalkozni, és a mixture-vel se nagyon. A supercharger stage, és a prop pitch hasznosabb.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
A mixture: ezzel a motor keverékét tudod állitani.
A magnetic: ezzel állitolag a elö- ill uto-gyujtást lehetne de én nem vettem külömbséget a beállitásokban.
Vki aki FULL realistikon tolja súgja már meg nekem mire jó a:
- mixture
- magnetic?
hm?....ezeknek asszem a motorhoz van köze 😊

PrasCo
Tény. 😊 Múltkor TB-3-mal négy légigyõzelem... <#nyes>
Nah emberek vmi életet ezen a csatin nincs is szebb egy repülésnél...

42nd Intruder
Ó igen és M-es javítások! 😄

42nd Intruder
Szivesen. Elõbb tedd fel a 3.03-at, utána 3.04, majd mehet a 4.01.

Falconer
Ohh, megvan, letöröltem az egész mappát, a registry editorban kiszedtem az összes Sturmovik és Pacific nevû bejegyzést, véigfuttattam a RegistryMechanic nevû programot, talált 480hibát, /már 3* gyorsabban indult a win😊/ . Aztán szép sorban feltelepíttem õket, és most már megy minden.
Akkor már peccselni lehet a PFet?
Thx a tippeket <#worship>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

42nd Intruder
Én a RegSupreme nevezetû progival csinálom az ilyen tisztításokat.

Falconer
Ja, amúgy registry-bõl elég a HKEY-LocalMachine szoftver részbõl kiszedni, vagy van máshol is és keressek rá? Ha van másutt, akkor milyen néven? thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Hm, erre gondoltam én is, csak már két óra szívás után a tököm tele volt, aztán leültem Call of Dutyn irtani az embereket mérgemben 😊
Köszi, kipróbálom

42nd Intruder
Töröld le, utána a könyvtárat is és csinálj egy regtisztítást! Talán így megy....

Falconer
Tudna nekem vki segíteni?
Megvan az FB eredetiben, hozzá fel volt rakva egy tört AEP, amik mûködtek is.
Most letöltöttem a PacificFighterst, felraktam, de nem mûködött, aztán olvastam readmeben mit is szúrtam el....
Eztán uninstalláltam az egészet, felrakom az eredeti FBt, nem megy... Jó, felrakom hozzá a krekkes AEPet, nem megy... Felrakom a PFet, a hozzá adott krekkes rts.dll fájlt, és nem megy. Megnyitom az exéjét, egy pillanatra bevillan a homokóra és nem csinál semmit.

Falconer
Oks, thx

Ez egy kiegészítõ lemez a Pacific Fighters-hez. A PF fórumon már volt róla szó.

PrasCo
Ha valamit mondanom kéne, azt mondanám: Ez biztosan nem az Il-2-PF. Pláne, mivel az tudtommal még mindig nem Matrix Games-es. <#vigyor1> Vmi óccsó koppintás-szaga van. Attól még persze lehet jó is...?
Falconer
Ennek ugye semmi köze az IL2 PFhez? Menrt nézem a wanadoot, aztán ez van...

Pacific Fighters Banzai-ViTALiTY

PrasCo
Aaazaz. Bocs, fejbõl nemigen megy - egy szám mellé. 😄 Nos, Il-2-sel megtaláltam a sportomat a csatarepülõkben, de azért szívesen kipróbálnám ezt német oldalról is. Ezért hiányzik annyira a Henschel. :|
4.0-áig a 20-as egy kalap szar volt. Sokszor 10-15 20-astól se esett le egy Lagg vagy rata (monnyuk ebben lehet része van az online játék közben fellépõ estleges adatvesztésnek is). Mostmár jobb a helyzet, mert javítottak rajta. A 30-as az szakít általában elég 1 max 2 és kaputt.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Sanyix
MK 151 sokkal jobb, szerintem, mint a 108 kevésbé rász, nagyongyors, laposabb a röppályája, és erõs is. Bár nagyobb bombázók ellen a 108, de vadászok ellen...

A Hs 129 egyik változata volt építve egy 75mm-es páncéltörõ ágyúval.

G Stukában 37mm-es páncéltörõ ágyú volt.

Nagykaliber, kiskaliber? Hát nemistudom, tulképp mindegy csak sok csõ legyen 😊) Egy jól megeresztett sorozattal egy 18-as rata is simán le tud lõni szinte bármit, szal annyira nem. Monnyuk én inkább maradok a MK 108-nál 😄DD (vagy esetleg egy Fóka, az se rossz)

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Falconer
Azt nem tudom, hogy öntömítõs -e, de nyílván nem mindegy, hogy mennyire van kilyuggatva a szárny... ha nagyon, akkor lehet az akármennyire tömítõs

Falconer
Ehh, szivás... Akkor azért nem robbant szét 😊

PrasCo
Nos. Vázolnám a körülményeket. Reggel 5:00, köd, esõ, a pilóta sérült, a szélvédõt szarrálõtték, a tank szivárog, a mûhorizont bemondta az unalmast, ahogy az összes fegyver is. Adott a feladat - vigyük haza, és tegyük le a gépet. ...gyáááá, imádom ezt a játékot. 😄
Egyébként úgy tudtam csak összehozni, hogy a térképen jelölve volt a pozícióm. Különben felmentem volna a francba, és kiugrom. 😄 Két kört repültem a város felett, mire megtaláltam a leszállópályát, aztán meredeken fordulókkal fékeztem, meg tettem(?... vágtam talajhoz. 😄) is le rögtön, mert ha elmegyek fölötte, az életben nem találom meg többet. 😄

(Egyébként a Sturmo-nak nem öntömítõs a tankja? Csak mert nekem a kifutó elõtt 30 méterrel szivárgott el az összes 😄)
PrasCo
Próbálkoztam, de nem tûri túl jól a fedélzeti lövészek beköszönõit. 😄 Viszont tényleg szakad és robban tõle minden 😄 Egyszóval - tetszik.

Nem tom, engem egyszer kergetett Il-2-vel repülve négy Henschel, lõttek is rám mint az állat a 75-ösökkel, de nem találtak el. 😄 Dobáltam a gépet jobbra-balra, már amennyire a csataló bírta. Egyébként egész tisztesen a sarkamban maradtak, de azért gondolom, rúg mint a ló. Mondjuk, nem zavarta õket a hátsó lövészem... 😛 😞
Sanyix
Akkor próbáld ki a Ju-87g-t azon két páncéltörõ ágyú van. Nemnagy, asszem csak 30-as, de egy találattal széttép bármilyen repcsit, fõleg szárnylevagdosásra jó (így kell elitézni egy b17-est egy lövéssel) 😄

És egy 75 milis ágyúból tüzeléssel mekkora szaltót dob az a repcsi? 😄

PrasCo
A Hs-128(?)-as 75mm-es AT-ágyújánál nincs jobb. <#vigyor1>
Mit meg nem adnék érte, hogy repülhetõ típus legyen. <#hehe><#gonosz1>
Egyébként "repültem". <#eplus2>
Én mondjuk jobban szeretem a kis kaliberû, nagy tûzgyorsaságú fegyvereket, mint a lassú, bazinagy skulókat köpködõ ágyúkat. Az .50-es Browningnál nincs jobb 😊

Sanyix
De az angliai csatában a bombázó lövészei nemis lõttek olyan jól mint a játékban <#vigyor2> Le lehet azzal is lõni bombázót, csak sok kell bele.

Az MkI-en 8 db .303-as (7.7 mm) géppuska volt. Az MKIID-n volt két 40-es gépágyú + két .303-as. A 20 mm-es változat ha jól tudom az orosz SHVAK-os verzió volt.

Egyébként az Angliai Légicsatában a Hurricane-eket csak bombázók ellen vetették be, szóval annyira azért nem rossz a 8 géppuska 😊

Sanyix
Igen én a 2*2 20-assal repülgettem 😊 asszem az az mkII field mod. Amúgy a megymagköpködõ olyan szinten nem bont le bombázót, hogy volt amikor szószerint szitává lõttem egy il2-t de akkoris azért zuhant le, mert az ementálivá lyuggatott szárnyai miatt nembírt repülni 😊 motorja persze tök ép volt...

PrasCo
Van azon minden, minden variációban. 😄 Van egy, amin 2*2 huszas van, illetve van egy olyan is, amint 12db öö... nem akarok hazudni. Asszem .30-as van. Azok sem bontanak le egy bombázót, de olyan gyönyörû látvány, ahogy önti a nyomjelzõs golyókat, hogy na. 😄 Megyek is egyet vele...
Sanyix
A hurricane-n nem 20-as van? Én arra emléxem, hogy volt az MKII aminek az egyik változatán volt 20-as is. Meg volt az MkI amin csak a csicska meggymagköpködõk voltak (fúdesz@r volt azzal bombázóra vadászni).

PrasCo
Sajnos PF-em nincs. 😞
Bár nekem már a Pacific Fighters van fent AEP helyett, a legnagyobb élmény a Gloster Gladiatorral való repülés volt.

PrasCo
Igen, én alapból az elsõ variánssal gondolkodtam, mert azzal repültem ugye, de a négy géppuskát azért nem mondanám feltétlen "jó"-nak, inkább "elégséges"-nek. Legalábbis a játék szempontjából. 😊 Mondjuk egy He-111-est max. végigkopácsolni tudok vele, mást nemigen egy ráfordulással, TB-nek legalább a motorjai kigyulladnak tõle. 😊 Csakhát Ratával ritka, mikor TB-re vadászom. <#idiota> Vadászok ellen viszont egész használható. Már amikor eljutok vele odáig, hogy célkereszben van egy.
Nagy kedvencem azonban ebbõl a szempontból a Hurri II.b. a maga 12 géppuskájával. Aranyos.
Az I 16-nak jó a tûzereje, fõleg a 24-esnek, a 2 20-as nagyon szakít.

PrasCo
Na igen, a lövészek esztelen pontosságga engem is idegesít. 😊 Pláne, amikor IL-2-essel a célról lebillentve válok le, és húzok el alatta, hogy "Nah, majd a lövész megdolgozza." Hát lõ is rá a marhája, csak épp 90°-kal jobbra/balra/fel/le, de õt még véletlen sem találja el. 😊 Ha az ellen ilyen gyönyörûen lõ, akkor az én lövészem a halálér' nem?... :|
Sanyix
Jó az semmi, engem egy b-24-es lövésze talált jopárszor el 1,2 km-rõl miközben egy bf109-esben folyamatosan irányt váltottam 😊 mondom szép, ehhez képes egy mesterlövészpuska pontatlan sz@r 😄

Sanyix
Lol már régen észrevettem, hogy a játéknak van egy tulajdonsága: ritkán megáll egy másodpercre a kép (a játék nem). De ez a megállás mindíg olyan idõzítéssel jön, hogy az hihetetlen 😄 pl most a földetérés elõtti pillanatban 😊 megáll, mondom basszus, következõ pillanatban két keréken gurul...
Érdekes, mert két teljesen különbözõ gépen is csinálja, de az egyiken ritkábban.
És eléggé elrontották, ezt a balra húzásos dolgot, mert ennél a Me 262-nél is csinálja 😄 nekem ez furcsának tûnik 2 hajtómûvel, ráadásul ha az a 2 hajtómû sugárhajtómû...

PrasCo
Egyébként egy kis spam mellett meg kell védenem az I-16-ost is. Egyedül a tûzerejével vannak gondok. Na jó, meg a motorjával. 😄 Egyébként fordulózni vele, aaz igen. Csak sajnos nem befecskendezéses a motor, úgyhogy némi terhelés alatt úgy leáll, mint a sz@r. 😄 A képen is látható, hogy nyitva vannak a fékszárnyak, mert sokáig akartam célon tartani, a végén meg egy meredek fordulóval leválni az 'stenverte TB-rõl, sajnos a forduló túl meredek lett. 😄 De legalább kaptam egy egészen poénos képet. Nah, körülnézek, mert vannak még képeim... <#vigyor1>
PrasCo
Igen. Egyébként 262-b*zi vagyok, imádom, szinte mindig 262a-1a-val repülök, de olykor nem árt elszakadni a 4*30 & 24*R3M -tõl. 😊 Egyébként meglepõ, de én még nagyon csípem magát az Il-2-est. A 3M-nek egészen tisztes tûzereje van, ráadásul a gépágyúk nem rántanak annyira el, mint mondjuk egy Bf-109 szárnykonzolaiban. És egészen vicces dolog a páncélzat. 😄 Múltkor többek között Fi-156-os kötelékeket támadtam vele, és vicces volt, ahogy kopogtak a szélvédõn a géppuskalövedékek. 😄