IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ööö , hány napot is ..? Már vagy egy hete is kint van ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
De mar edzodott rajta! <#gonosz1>
<#nevetes1>

bepe79
Nem. A demo-ján természetesen, mivel a Flight Simulator X-bõl még csak demo van.

Suzuki Swift GL 1.3

"Flight Simulator X-en edzõdtem egy kicsit."

Idõutazónak tetszik lenni Mr Andersen ? <#wilting>

Bucser
Van pacific fighters topic küln (ma sem értem miért van kettészedve)

A Pacific fighters az egy kiegészítõ a forgotten battleshez mégis stand Alone-ként is feltehetõ. a Forgotten battles Pacific Fighters együtt felrakható ha elõtt a a kettõ közé méfg felrakod az Ace Expansion Pack-ot. De bõvebben ott a szép sárga FAQ felirat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bepe79
Nekem most lesz meg az IL-2:Sturmovik Forgotten Battles, miután a Flight Simulator 2004-en és a Flight Simulator X-en edzõdtem egy kicsit. Úgy olvastam, hogy az IL-2:Sturmovik Forgotten Battles-höz nem kell az alap IL-2:Sturmovik játék. Ez egy jó hír, akkor az alapot fel sem rakom, ha a kieg tartalmazza azt is. És még valami: létezik valami IL-2 Pacific Fighters is. Ez mennyiben másabb? Mikor jött ki? Ez hivatalos kieg? Vagy mi ez tul képpen?

Suzuki Swift GL 1.3

rudanjoe
ok, negondolkozzatok, megtaláltam😊
ezt-> Bind to Primary Joystick axis X/Y kell 0.0-ra állítani.

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

rudanjoe
Help!

Felraktam a newview progit, marha jó, meg minden...
aki nem ismerné:airwarfare.com Newview

kérdés: hogyan lehet kikapcsolni a "fejmozgás" efektet, (amikor fordulsz a géppel a nézet automatikusan követi a fordulót, centripetális erõ szimuláció)

köszi

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Nemcso
Az angol farmer örül, hogy az új német kombájn milyen szépen learatta a beérett gabonát... very good ! <#buck>

Bucser
ott a jobbszélen egy birodalmi rohamosztagost látok?😄 itt meg anjakinja skyfokker örül, hogy élv kimászott a gépbõl?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed

<#hehe>
Sanyix
Hozzáférés megtagadva 😊 mind1 már összetákoltam magamnak egyet, mûxik 375 mega lett, tömörítve 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Her Laca
A ricsi szerverén a fórumban ott a link. Valamelyikünk összetákolt egyet ,az jól mûkszik.http://www.102vo.hu/index.php?page=forum_message&m_from=15

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

tisztísd ki a registry-t és próbáld újra... hátha attól megjavul

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Sanyix
Ezlol megoldódott... 😄 4. próbálkozásra egyszercsak elindult az install 😄

Gondolom senki sem csinált valami összerakott 3.00-> 4.04 patchet, és rakta fel egy tárhelyre. :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Na újra kedvem lett egykis il2-höz, ezért megpróbáltam felrakni... Fel is ment szépen az FB, aztán jött volna az AEP, de az a kcsg azt írja, hogy nincs fenn az FB... pedig pont elõtte tettem fel. Most mi a rák baja van? Eddig ilyen nem volt, és gondolom pár honap alatt a cd sem romlott meg a dobozban 😊

PhantomAss
milyen típusú kerékpár ez lenni? csepel?<#duhos2>

GOOBY, pls

trim

marcymynatorrr
mért van az hogy ha repülök a repülõ magátol elmegy jobbra balra felfele... mit kell álitani?

5,21 giga<#vigyor4><#vigyor3>
Falconer
Érdekes a bicikli és a csávo kidolgozottsága közti különbség... 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bucser
Át kell lõni majd a küllõk között?<#idiota><#hehe>

Pluskast
Már azóta megtaláltam köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Forgotten Battles patchek

il2_fb_v1.0_to_v1.22.exe <- ezt keresd.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Pluskast
hmm nekem ez csak 15

PhantomAss
hali a fileplanetrõl simán le tudod tölteni...116mega

GOOBY, pls

Pluskast
Valaki tudna nekem adni egy olyan linket ahonnan le tudom szedni a forgotten battles 1.22-es patch-ét? A google mind használhatatlan linkeket nyögött be nekem.

kûûûszönöm szépen

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

3,28 GB PE-2-vel együtt.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Seaweed
Neke mmost 4.7 giga..de sok addon skin van benne ambar nincs rajta meg mindig a Pe-2..
Az FB+AEP+PF trió mennyi helyet foglal el a winchesteren? A válasz elõre is köszi. (és utólag)

Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850

Esrohnoil
Ha élt még akkor egyáltalán...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hat, a messzer pilotaja eleg idegesen loghatott az ernyon az eset utan😊

Egy gödör ásásán kivül kevés dolog az, amit az ember legfelül kezdhet

ChevyG
ez benne van a Squadron Signal - Bent & Battered Wings (1935-1957) c könyvben is! ehhez hasonlo durva esetek is vannak. sztem az 1ik legdurvább, amikor 1 maraudernek (b-26) leesik a jobb oldali motorja!!! -természetesen repülés közben)
Her Laca
Hiába az amik nem sajnálták az anyagot😊 Megvolt a szemléletük elõnye ,mint hogy mindenbõl nagyot köll csinálni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

repvez
A memphis bell-be is volt egy hasonlo jelenet csak ott le is vitte a farok részt.
Seaweed
hat jah
a hátsó lövészeknek biztos kellemes perceket szerzett az a messzer mikor keresztülment a gépen 😊

Seaweed
Duuurvaaaaa! Nagyon is jogos az a legenda, hogy elpusztithatalanok voltak a repulo erodok!

es egy kep rola, hogyhogy is tortent az eset:

Nemcso
A nagyon hideg. <#eplus2>

De a viccet félretéve tényleg elég pocsék ízük van a non-alcoholic söröknek. Eddíg csak két fajta viszonylag jobb izû ilyet ittam : Stella Artois és a Claustaler

Falconer
Olyan létezik? Melyik az?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ChevyG
most se offolsz, ugye?<#mf1><#mf2>
nalátod õ meg tud kólával is élni.hol itt a probléma??? 😊
-ne egyél párizsit,kolbászt,paradicsomot(mégha parasztbácsitól veszed akkoris lehet hogy melegházi...),virslit,tejet,pirospaprikát stbstbstb... 😊
Seaweed
Ehhh....ez roszabb mint hogy en 2 eve nem szivtam el egy szal cigit se...azert a havi 1-2 sor az nalam alap...foleg nyaron...nem tudnek sor nelkul letezni...(bar en nem az alkohol miatt iszom hanem az ize miatt, ergo en szeretem a jo alkoholmentes sort is!!!)
Bucser
4 éve nem ittam semmilyen alkoholt.

Seaweed
Meg sört se?! Hat milyen ebmer vagy te?! <#idiota>
Bucser
.... Bocs Mi közöd hozzá, hogy kólát iszom??

Kávét nem tolok se bagót se alkoholt.. legalább a kóla engedtessen meg.

Sanyix
Hát pedig a kettõ között rohadtul nagy a különbség 😊
Én legalábbis élek kóla nékül. + A levegõt nem is lehet a monitorra köpni, vagyis igen, de az nem gond.