IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok! Az lehetséges hogy megvettem 2ezerért a pacificet és nem tudom merged-ben felrakni? mert a legtöbb server úgy van... az AEP-ot ugy töltöttem le, de a forgotten battles eredeti meg a pacific fighters is. és csak standalone-ban engedi felrakni a PF-t 😞

az már 2 szer is volt 😞

Bucser
Szerintem uninstall reinstall a titka.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nem én warezrol szedtem le 😄

A dvd-s egybeverziót raktad fel?
Izé.... nem a kiadó, hanem a forgalmazó 😊
már ez elõtt ment simán hiperlobby játszottam meg minden van századom is 1/3_vszd_Ricsi a nevem híperlobby-n csak ez a kaki nem akar elindulni!

A sima 1.22-es verzióval nem tudtam online játszani(a ubi.com-on még lehet). A kiadó nekem is nagyon készségesen megmondta, hogy nem tud segíteni....
Milyen géped van?
Köszönöm.Pedig a játék eredeti.Az elérhetö javítások fent vannak.Már beszéltem a forgalmazoval is.Nagyon segítökész volt de segíteni nem tudott.Azért ez bosszantó.Talán ha egy angolul jól beszélö átnézné a külföldi forumokat.Köszi.
Sziasztok
nekem az a problámám hogy felraktam az FB+AEP+PF-t és amikor el akarom indÍtani a játékot akkor lemegy kis felbontásba kiírja lent hogy il2 azt kilép de a felboontás nem megy vissza nekem az kéne hogy ne lépjen ki léécci vki segítsen!!

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mi az a fejkövetõ, drágaszág? MI az?
Sanyix
Nem azt mondtam, hogy soha nem használom, inkább nemsokszor jut eszembe hogy használjam, pedig jól lehet így szivatni a yakokat fókával, amikor követni akarnak magasra, de nemtudnak 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
velem is elõfordult a finn kampány közepén😊 új kampány a megoldása..mást nagyon nem tudsz.. ja meg a pilota fájlok gondos elmenetegetése😄

Her Laca
Vagy bug,vagy hiányzik valamelyik sfs file. Ebbe már többször belefutottunk mi is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A bánat tudja ezeknél egyrészt úgyis rokonok ,másrészt meg olyankor soha nem jut eszembe😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Tanácsot kérnék😮lyan gond van hogy néha a karrier során a gép nem tölti be a következõ pályát hanem mintha lefagyna.Újraindítás után meg üres a térkép mivel nem töltötte be.Ilyenkor oda minden eredmény én meg majdnem leverem a monitort is.Volt hogy 14 gyõzelem után játszotta ezt be.Elég erõs a gépem(2,66 GHZ a memória 512 M😎.Mi lehet a gond?
no comment 😄
Bucser
BAzze ott vagytok nap mint nap 1 TS-en és még nem kérdezted meg, hogy a Lebowski az KP vagy KV?

LOL😄 Megy a századon belüli kommunikáció😄

KV vagyok és nem. Lebowski=Töki. Nagy Lebowski címû parádés filbõl.. 😊
sek300
Köszönöm mindenkinek a joy-al kapcsolatos info-t.

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Her Laca
No ezt hátha valaki nem ismeri😊

me! A repülés néhány szabálya!

1. A felszállás lehetõség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt elõre tolva, alattunk a házak mérete nõ, hátrahúzva
pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét
nõni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülõgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévõ légcsavar a pilótát hivatott hûteni. Ha leáll, a
pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még
soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép.
A "nagyszerû" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább
használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig
elõre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a
rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínûsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél
meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és
fordítva.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt
perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhõktõl. Megbízható források szerint a hegyek
elõszeretettel bujkálnak a felhõk között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlõ legyen a
felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerû szabálya van, de ezeket sajnos
senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld
egyszerûen taszítja õket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérbõl
a zûrzavar hangjai szûrõdnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen
fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát
eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntõképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a
rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit
magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti
magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel elõbbi
pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek

Her Laca
Te KP a Lebowski az nem az egér a macskafogóból?

Her Laca
Régebben én is így gondoltam. Nem szégyellem bevallani,sokáig csak leszállásnál használtam.De rádöbbentettek ,hogy biza nem egy butaság a flaps használata. Azóta nagyon sûrûn használom,igaz ki kell tapasztalni mikor, hogyan .Meglepõdnél ,ha látnád ,hogy pl emelkedésnél egy bizonyos ponton kinyitott flaps mennyivel feljebb segíti a gépet ,míg a csutka gázon flaps -et nem használó ellen már esik vissza. Szóval jótanácsként mondom próbálgatni kell,és ahogy tanult barátom Lebowski mondaná ,nem lessz az ember árkádrepülõ.😊

Ööö , bátortalanul kérdezem , ugyanarról a típusról beszélek ? Márcsak azért mert a eltérõ típusok eltérõ repülési stílust követelnek idõnként .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

hmm.nem sértésnek szánom de sztem nem ártana vlahol elolvasnod a dogolás alapjait.mert igenis a flaps használ.ha jókor csinálod és úgy ahogy sebességvesztés nélkül tudsz befordulni gép mögé.és nem minden helyyzetben elég a trim.uh a flaps az egyik legfontosabb tényezõje mind az energiaharcnak, mind a dogfightnak...
Sanyix
flaps lassít, és mindíg meg kéne nyomni, szóval felejtõs 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Her Laca
"Énis úgy szoktam manõverezni, hogy remeg a gép,"

Én meg nem😊)

Trucker39
Egyet értek Bucser-l. Ez a játék valóban nem a Carbon játékos közösségét vonza. Arról nem is beszélve - csak bosszantásul a Carbon kedvelõinek 😊 - hogy hány Carbon autónak van annyi kezelõ szerve, mint egy IL-2 gépnek ? <#vigyor2>

Bucser
Bocs ez nem carbon topic, úgyhogy légyszíves vegyél magadon erõt. Köszönöm.

Ja és No Warez... tessék megvenni.

Bucser
"Énis úgy szoktam manõverezni, hogy remeg a gép,"

Ez ellen egy nagyon jó megoldás a Flaps használata😊 ha át akar fordulni told ki flapsot egybõlstabilabb lesz talán be is csúszik eléd a másik😊

Sanyix
És én mit írtam? Énis úgy szoktam manõverezni, hogy remeg a gép, mert mint írtam, gyakorlással meg lehet szokni hogy pontosan hol a határ, de ha már nagyon remeg, akkor a következõ fokozat az átfordulás, és aztán dugóhúzó, ami meg nem jó, hacsak nem mutatványozni akar az ember.

Bird of Fury
Hát kurvára tudok helyesen irni mert vagytok lustak kibogaraszni ha nekem nincs kedvem he
jesen irni😛

Fly on my side!!!

HAt kurvára igaza van !

Szemlélet kérdése , természetesen aki kill-re játszik vagy stat-ra egyértelmûen nem fog FF-kel játszani .
Én a hangulat miatt nyomtam , nekem fontosabb volt a FF keltette érzés mint +0.01% a stat-omban . Mert amikor a boton érzem egy közeli robbanás lökéshullámát , a 3M két 37-esét vagy egy nagy sebbességû felhúzásnál tényleg bele kell kapaszkodni a botba , na az igen ! Annak van hangulata ! 😊)) Szvsz a Messer is egy élmény a 3 MK108-cal , nem csak a hatása hatalmas de a FF is visszacsap rendesen . 😊))
No de mégegyer , FF csak a hangulathoz kill-hez stat-hoz noFF . Písz ... 😉

Scottt
Thx 😄😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bird of Fury
HAt kurvára vicces vagy!

Fly on my side!!!

Scottt
Hát ezzel én is így vok szegény kiborg szarrá izzadtaqm 1-2war után tocsogott sztem a vízben😄😄YAhh multkor meg dog közbe begörcsölt a mutogató ujjam😞( és annyira fájt h a földbe vezzettem a gépet (LOL)Azér 1 online varrt nekem alapból nehéz kibírni pl:vécé kaja pija aztán multkor kergettük a földerítõt és csak nem akart jönni és majd be h*****ltam és szomjas is lettem😄szal majd meg döglöttem és a földerító enm jött........mégmindig nem.....elkezdi engedni a szomszéd a vizet...😞és megjött végre a földerítõ hát felis derültem lellõtem oszt irány a reptér😄 :F nem volt semmi

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Trucker39
Ezzel értek magam is egyet. Ki kell próbálni egy jó online "bevetést". Átlagban valóban, úgy 50 percet lehet számolni. Amikor leteszed a géped és elengeded a kart, néha úgy kell lefejteni a kezed róla. Arról nem is beszélve, hogy nem vagy éppen valami izzadáscsökkentõ termék reklám arca. Mindent egybevetve, továbbra is azt tartom, hogy így is elég nagy kihivás ez a szimulátor, nem hiányzik még az is, hogy ha lövök az MK108-l, kiugorjon a kezembõl a bot.
Azért szeretem a kihívást, csak annak nem kell mindjárt extrém sportnak lennie.
Jelenleg is bottal, független gázkarral, lábpedállal, fejkövetõvel repülök. El hihetitek, éppen elég kihivás ez így is.

amikor remeg a gép nyugodtan lehet még fordulni véle vala... amúgy kell érezni a gépet de ehhez neszükséges feltétlenül ff..
Sanyix
Azt nem kell érezni, látni lehet amikor elkezd erõsen rázkódni a gép 😊 na meg kis gyakorlással reflexbõl a gép tûréshatárán lehet egyensúlyozni, ff nélkül.

Her Laca
Nos itten több kérdés is felmerült. Elõször is a joy . A force az izlés kérdése szerintem,bár egy hosszú bevetés ami akár 1-1/5 órás is lehet bizony igénybe veszi a csuklót. Nem véletlen ,hogy nagyon sokan használják az X52 -õt mivel az nagyon ,nagyon könnyû olyan mintha nem is lenne ellenállása. A többi saitekhez viszonyítva is. Nem beszélve arról ,hogy ugye minden kéznél van trimm ,fleps ,stb.Bár én aszondom még mindig a Saitek Ciborg3D a király. Nekem van egy közel 8 éves éppen kölcsön van adva egyik századtársnak és még mindig hibátlan.😊A k4 és a K4C3 közt valami különbség van szerintem talán a C3 kicsit jobban manõverezik és talán erõsebb a motorja de lehet ezt csak én érzem így.
Mind a kettõ egy nehéz monstrum a spitekkel vagy lavocskinokkal szemben nem sok esélye van. Magasban jók de pl agy p47 est 8000 ren nem fogsz vele utolérni.Még egy dórával sem megjegyzem.Mondjuk jól emelkednek.

Gundark
Ja csak néha kicsit nehéz koncentrálni ha 3-4 vöröscsillagos kelepel a nyomodban, elõtted meg egy kettõ fickándozik 😊 A többiek meg egy sturmovikot kergetnek közösen 😊

Bucser
ha figyelsz a gépre akkor ehhez nem kell forcefeedback😊

Gundark
Pedig érezni mikor mit akar a gép. Mikor könnyûvé válik a bot azonnal tudsz reagálni, és nem bedugózik. Ez dogfightban igen elõnyös. Például 😊

Bucser
Ahol írni is megtanulni...

Úgy , úgy ! <#eljen>

rudanjoe
ubi.com
<#ejnye1>

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Bird of Fury
Sziasztok Lettõõõteni honna lehjet?

Fly on my side!!!