IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ABBA

"Eagle"

They came flying from far away, now I'm under their spell
I love hearing the stories that they tell
They've seen places beyond my land and they've found new horizons
They speak strangely but I understand

And I dream I'm an eagle
And I dream I can spread my wings
Flying high, high, I'm a bird in the sky
I'm an eagle that rides on the breeze
High, high, what a feeling to fly
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please

As all good friends we talk all night, and we fly wing to wing
I have questions and they know everything
There's no limit to what I feel, we climb higher and higher
Am I dreaming or is it all real?

Is it true I'm an eagle?
Is it true I can spread my wings?
Flying high, high, I'm a bird in the sky
(I'm an eagle)
I'm an eagle that rides on the breeze
High, high, what a feeling to fly
(What a feeling)
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please

ezt most találtam. <#wave>
a forgotten battles-nek az 1.22 a legutolsó változata. ami ez felett van, az már az azt követõ kiegészítõ, valamint annak javításai, és így tovább. de ha rákattintasz arra a nyomorult FAQ feliratra és elolvasod, meg fogsz tudni belõle mindent.
Megnéztem a 8796. sz. hozzászólásodat. Oké, hogy csak ott van. Mit csináljak, ha máshol is szeretnék játszani? Újítani kellene? Pakoljak föl patch-eket? Nagyon sokat találtam belõlük. Mindet fel kell tenni vagy csak célirányosan?
Lásd 8796 sz. hozzászólásomat...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Amúgy kösz a segítséget mindenkinek! Kipróbálom!
1.22 verzió
Trucker39
Ha már online, akkor még egy kis segítség, hátha nem megy elsõre ...<#worship>

Il-2 online magyarul

FAQ 6. és 7. pontját ajánlom figyelmedbe. ha ezek után még lesz kérdésed, kérdezz bátran : )
Falconer
FAQ

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Melyik verzió?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nem fizetõs. Némelyiken még regisztrálni sem szükséges.

Még valami! Tegnap akartam elõször neten repülni IL-2 FB.-vel de nem jött össze semmi.Lehet valamit elrontottam?Hogyan tudok a neten játszani?
Érdeklõdnék, hogy azok az oldalak, ahonnan kiegészítõket lehet letölteni? (mission4today, airwarfare, stb.) fizetõsek vagy csak regisztrálok és letöltök?
Seaweed
Most miert ne?! Ha valakinek oralis elvezetekhez van kedve hagy csinalja! <#gonosz1> (Meg tan segitenek is neki, ha egyaltalan emlekeznek hogy anno mit hogy es mi utan kell peccselni....de mar regen nem....)
Her Laca
Nos minden lelkes kezdõ repülösnek figyelmébe . Ne kisérletezzetek már a régi Il-2 kel. Csak küszködtök,de mióta itt van a 46 ,megoldva minden probléma. Nem kell patch ,na jó egy .Meg kell venni ,vagy alternatív megoldás gyanánt .......... Mindenki tudja .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Testvérem!😊)) Mibõl gondolod ,hogy a sima FB re felteszed az Ace patch et akkor az mûködni fog?????????? Nos???

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ChevyG
nem én követtem el, csak linkeltem!😊
nfs world
kir lett a kép

faq#2
faq#8

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

nfs world
helo!
leszedtem az AEP 2.04 es patcht. feldobtam és nem idul el a játék.1.22es az elobbi verzio (eredeti magyar nyelvü cd).tud vki segini?<#falbav>

ChevyG
kár😞

de így is simán lehetne hivatalos!
nem, mert azokat a dgen generálta és elmentette a statisztikákat, a kézzel gyártott hadjáratoknál erre nincs mód

ChevyG
Nos felraktam ezt:

nagyon tetszik!
Mindenkinek ajánlom!
Érdekes, élvezhetõ, Változatos bevetések!
Kiváló hangulat!

Egy kérdésem viszont lenne:

1-2 gyári kampányt csináltam (magyar vadász 45, japán vadász sz.földi, stb)
ott volt a század (v ezred)-nek listája a pilótákrol, statisztikával, stb. És a gép vezetett repülési naplót is.
Ez mért nincs ebben?
Csak simán összesít (légi és földi gyõzelmek)
Lehet ez ellen tenni valamit?
És akkor beadja a többi gépet szépen lassan ami éppen elérhetõ az aktuális helyszínen vagy... Remélem beadja mert sok jó gép van amit ki szeretnék próbálni.
Szóval beadja õket vagy sem?
Csak a kezdetnél tudod meghatározni, mivel mész.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Egy kérdés!

Mikor karriert indítok akkor ugye kiválaszthatom, hogy miylen géppel szeretnék repülni. A késsõbiekben van lehetõúségem választani? Ugyan is. Eddig Lvovnál harcoltam YAK-1ssel. Most jön Smolensk és alám adtak egy I-16 Type 18at. Az egyik legrosszabb gépet. De van mellette legalább 5 gép ami jobb. De választani nem tudok. Rang kell hozzá vagy szépen autómatikusan beadja ahogy elõre lépek a missziók során?
Scottt
<#worship>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

már le volt írva régebben + benne van a kézikönyvben is: meg kell adni target-nek a felszállópályát vagy a rephordozót a takeoff és landing waypointoknál

Scottt
Vki 8831?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

SgtChris
Hali! Próbálta valai a Hyperlobby-t használni Vista alatt? Én próbûálnám, de nem enged, hogy a HL belematasson a registry-be, illetve a játék könyvtárát, elérési útját is elfelejti mindig.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Sanyix
Hát csak megállni alig lehet, mert így is néha eléggé elõredõl, fékezéssel meg tuti orrabukik 😊 Egyébként ezért jók a hátsó fõfutós gépek, azoknál nincs ilyen veszély 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Scottt
Azt h tom megcsinálni h a test runwayra rakjon ki engem? mert eddig csak mellé rakott,ugyan ez volt az anyahajónál is,a test runway 4az mit tud??? az 1az betonos a másik kettõ(2-3) az meg lemez a 4meg nem tom mi...

vegyük költõi kérdésnek 😊
ChevyG work
izé az a G😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
abba nem 37es volt?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

hogy ne bukjon orra esetleg ha gyorsan menne.így egybõl a hasát éri és azon siklik.úgymeg nagy a valószínûsége hogy felborul ammeg nemjö hameg egy repülõ van rajtad... 😊
Vízreszállás...

Falconer
Valosagban miert robbantottak le? o.0

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

"D--" = "D-5"
A D--össel még nem repültem. Tényleg 20 mm-es gépágyú van benne?
Jogos. Teljesen jogos.
maaarha.stukának nemkell lerobbantani a kerekét.mutass mégegy olyan gépet amelyiknek olyan erõsre van megprogramozva a futómûve mint a stukáénak. az lehet hogy a valóságba lerobbantották de ebben nemkell... szépen 160al odapöttyinted a földhöz és ott is marad. amúgy én 300al gurultam vele multkor. mmint levegõbõl vittem le talajszintre és nem felszálláskur ugye...és semmi baja. egy hídon, vagy egy tankon simán le lehet törni a futókat, de utána marhajó vele dogolni. pláne d5össel aminek 20as van a szárnyában és sok 😊 nomeg hátra is lehet vele lõni uh kész tutti az a gép. csak ne nagyon hagyd magad eltalálni 😉
Scottt
yaya de más géépel is de minden gépnek lekéne tudni szállni 1 útra

Her Laca
Erõsen odacsapod a földhöz😊) Garantáltan letörik😊) De miért zavar,hisz stukával le lehet szállni egy rétre.

Még kérdés. Stukával repülök és kényszerleszállást kell csinálnom. Hogyan kell lerobbantani a Stuka futómûvét?
ChevyG work
oks, köszi! akor nálam se lesz gond!

(nem azt használom ami az aláírásomban szerepel<#bohoc>

ChevyG work
én is azért kérdeztem, mert pl operation flashpointban, FS:SDOE-ban is mellékelve voltak a kampányokhoz az addonok amikre szükség van (ill ha nem akkor leirta, h miket kell letölteni)

Her Laca
nem,hiszen ez csak egy kampány . Szerintem megy minden il 2 vel.

Her Laca
Nekem is tetszik ez a Royal HuAF 1944-45-ös kampány. Nekem az 1.22 v FB van meg. Nekem kell hozzá letöltenem v.mit?
Köszi! A 4. pontot úgy értem, hogy a DGEN-es kampányok (már a németek) ált.Lvov 1941-el kezdõdnek. De láttam, hogy itt akár Poland 1939-et is be lehet állítani kezdetnek. Beállíthatom pl. ezt, vagy kell hozzá letöltenem valamit? A másik kérdésem, hogy végigharcolhatom a háborút '45-ig a DCG-vel is? És még idevonatkozó kérdés, hogy az idõ elõrehaladtával megjelennek az újabb típusok. Hogy ezekkel is repülhessek (típusváltás) ezt is a sqardon editorral kell megcsinálni?