IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ABBA
"Eagle"
They came flying from far away, now I'm under their spell
I love hearing the stories that they tell
They've seen places beyond my land and they've found new horizons
They speak strangely but I understand
And I dream I'm an eagle
And I dream I can spread my wings
Flying high, high, I'm a bird in the sky
I'm an eagle that rides on the breeze
High, high, what a feeling to fly
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please
As all good friends we talk all night, and we fly wing to wing
I have questions and they know everything
There's no limit to what I feel, we climb higher and higher
Am I dreaming or is it all real?
Is it true I'm an eagle?
Is it true I can spread my wings?
Flying high, high, I'm a bird in the sky
(I'm an eagle)
I'm an eagle that rides on the breeze
High, high, what a feeling to fly
(What a feeling)
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please
ezt most találtam. <#wave>#wave>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Il-2 online magyarul
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
faq#8
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
leszedtem az AEP 2.04 es patcht. feldobtam és nem idul el a játék.1.22es az elobbi verzio (eredeti magyar nyelvü cd).tud vki segini?<#falbav>#falbav>
nagyon tetszik!
Mindenkinek ajánlom!
Érdekes, élvezhetõ, Változatos bevetések!
Kiváló hangulat!
Egy kérdésem viszont lenne:
1-2 gyári kampányt csináltam (magyar vadász 45, japán vadász sz.földi, stb)
ott volt a század (v ezred)-nek listája a pilótákrol, statisztikával, stb. És a gép vezetett repülési naplót is.
Ez mért nincs ebben?
Csak simán összesít (légi és földi gyõzelmek)
Lehet ez ellen tenni valamit?
Szóval beadja õket vagy sem?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Mikor karriert indítok akkor ugye kiválaszthatom, hogy miylen géppel szeretnék repülni. A késsõbiekben van lehetõúségem választani? Ugyan is. Eddig Lvovnál harcoltam YAK-1ssel. Most jön Smolensk és alám adtak egy I-16 Type 18at. Az egyik legrosszabb gépet. De van mellette legalább 5 gép ami jobb. De választani nem tudok. Rang kell hozzá vagy szépen autómatikusan beadja ahogy elõre lépek a missziók során?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
(nem azt használom ami az aláírásomban szerepel<#bohoc>#bohoc>
Nekem is tetszik ez a Royal HuAF 1944-45-ös kampány. Nekem az 1.22 v FB van meg. Nekem kell hozzá letöltenem v.mit?