IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Storm of War - Egy He 111 mögött repülõ Spitfire pilótafülke, Bf 110, égõ Ju 88, változatos növényzet.

www.pcpilot.hu

mijki
Fight for your Motherland!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Jó ötletnek tartom a kezdeményezést<#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
namégegy:

izmoznak a srácok 😊

acidrain
pár kép:

VO101Tom
Drebil? Ne égõ messzerschmitt legyen a benneren azért <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Most beszélek Drebillel. Aszongya a honlapját a dolognak bevállalja ,egy egyszerû jópofa kis honlap,naptárral stb. Twilektõl elkérjük a bevetésértelmezõt azt beaplikáljuk .Vagy átirányítjuk a honlapunkra a pilótákat nézelõdni.
Na este beszéljünk ts en róla,meg itt is mondja mindenki a véleményét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nekem 30Mbit le 20Mbit fel, ma este BOBok elõtt/után lehetne egy próbahostot csinálni sok sok géppel, ai-val, játékossal (mert hostolni viszont sosem hostoltam). Dula core proci 4GB rammal az elég.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Látom már be is indult a gépezet<#eljen><#integet2><#taps><#vigyor2>

Her Laca
Ja meg kell egy vagy két host akinek bitang nettje van😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nos igen bele mélyedhetünk a dologba,no de ha mindenki igényeit ,akaratát ,hasfájását figyelembe vesszük, sose lesz megvalósítva.
Én az egyszerûség elvét vallom. Rendben határozzunk meg közösen egy elfogadott szabályrendszert,Drebiléket is bevonva oszt jöhet a mehet.
A statisztika meg legyen olyan mint az élet😊 könyörtelen.
Az Orosz kollegák problemálya nem igazán hat meg ,minek gyünnek a drága magyar anyaföldre😊))Jó ez vicc volt.
A baleset az baleset. Ilyen is volt az életben.
De mondom nem hosszú hónapokat ,éveket felölelõ bevetéssorozat lenne,hanem egy 20 -30 küldis. Ez lepörögne max egy hónap alatt de lehet annyi se kéne neki. Onnan aztán lehet új lappal indulni.
De ez csak az én elgondolásom,üljünk össze végül is nekem mindegy ,csak arra hívnám fel a figyelmet,hogy ne bonyolítsuk ,mert sose lesz belõle semmi.😊

VO101Tom
Csinálj egy elõtervezetet akkor, küldik és naptári beosztás szerint. A pumaszálláson van az "Amerikai szezon" cikk amit Sheriff szedett össze, abban pl a fontosabb napok hadi eseményei benne vannak.

Lehet számolni azt is, csak akkor lenne egy "elsõ élettel elért telejsítmény", egy "aktív pilóta teljesítmény" és egy "összesített teljesítmény".

(De ez a ruszkiknak biztos nem tetszene, most gondold el, ha magyar terület felett van az online war, akkor nekik minden kiugrás is -gyakorlatilag KIA vagy MIA lesz. Nekünk meg csak arra kell figyelni, hogy ne kapjunk PK-t 😊 )

Annyit bonyolít a dolgon, hogy ezek a KIA-k miatt lehessen fellebbezni, mondjuk valami gyökér felszálláskor rászúrja a gázt, vagy szándékos friendly killt csinál (mint Marian vagy Lukas anno egyik waron, beült német gépbe leghátul -persze álnáven, az IP log buktatta le- majd mindenkit szépen hátulról lelõtt.), azért lehessen nyavajogni valahol.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
ÉSSSS!

Pölö eszembe jutott valami. Hogy legyen tétje a dolognak!!!
Nos meghatározunk egy 30küldis kampányt. Vagy 20 at mindegy.
Elindulnak a pilcsik,a statisztikát egyénekre megcsinálom ez nem gond.
No de ha az arc meghal,lett légyen az bármi okból kifolyólag akkor a statja ott meg is állna . Persze repülhetne tovább ,de nem vezetjük majd csak a következõ kampányban. Itten aztán kell majd figyelni,na meg a szerencse se árt😊 tisztára mint az életben😊)

Her Laca
Már hogy a viharba ne lehetne felhasználni.
Csak díszelegjen ott? Ez nem is kérdés,megspórolunk egy halom munkát,
készen van csak használni kell. Max megugrik az oldalunk látogatottsága,meg létrehozok egy fórumot is neki.
Úgyse ír oda már évek óta senki😊)))

VO101Tom
Jah, ha csak így nem 😊
Twilek ügyesen leprogramozta ezeket anno, ha ilyenre felhasználható, akkor sokkal egyszerûbb lenne.

www.pumaszallas.hu

Régebben Sanyónak írtam missionokat a Flyonline.hu szerverre.
Volt egy téli balatoni is, ahol mindkét félnek az ellenséges hk-kat kellet pusztítani, meg persze egymást is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ja nekünk valahol megvan a komplett balatoni kampány,valahonnan letöltöttük annó,nagyon szép,max át kell nézni,na majd megkeresem.

Her Laca
Vagy itt jobban érthetõ

Rákatt mondjuk a gyakorlásra és ki lehet választani az éppen lefutott küldit.
Benne van minden ami kell,oszt nem kell görcsölni😊
A lustaság viszi elõre az emberiséget!!

Her Laca
Ezt nézd meg tom

Mi régebben repkedtünk minden félét oszt csak a log filet betettük ide és kész.
Ezt lehet használni nekünk is ,és nincs macera.

Hát rendesen akad mikor sokan vannak fent DE mikor még elõször mentem fel bobra és lehetett repteret és gépet választani akkor nem akadt ment rendesen most meg valamit csináltak vele a spanyolok mert nem lehet repteret ,sem gépet választani (Ju88 vagy a Bf109/e3 múltkor még voltak ezek!)A Manager meg van de közepes konfigon játszok de a táj teljesen le van szedve!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Ha ennyire vágod az excelt, adok én neked egy kis munkát... még fizetek is érte! 😄

#29193: Azért vágott ennyire mellbe ez a sor böngészés, mert tegnap everest-el monitoroztam a cpu-t, és valami olyan katyvaszt vágott nekem oda, hogy a fanszõrzetem befontam... 1 órán át babráltam vele, aztán a sör gyõzött! 😄

www.smart-bus.hu

VO101Tom
<#vigyor>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Az a 926 sorban nagyon sok felesleges dolog is benne van, azelejét párszáz sor, bíg mindenki ide oda fészkelõdik a gépekben, aztán küldi alatt ha bombázóban ülést váltasz, az is benne van egy-egy külön sorban - tehát minden, ami a játékban történt. A lelövések, kiugrások, KIA-k ennek töredékét teszik ki. Csak hát ugye végig kell nézni alaposan az egészet. Erre a szortírozásra lehet nagyon jó az excel.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hát, két választás van. Vagy manuálisan begépeled (izombó'), vagy írsz programot (észbõ'), ami ezt elvégzi helyetted. Mondjuk ilyen alap dolgokra az excelt is be lehet fogni, ha kicsit képben vagy a függvényeivel azzal sok melót megspórolhatsz. Majd túrkálom kicsit, hogy lehet-e kezdeni vele valamit 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ez pedig ez fasza kis cocpit reference guide, a supercharger és az üza keverék állítás is benne van, amit a legtöbb hasonló pdf-bõl kihagynak. Orosz oldali gépek kezeléséhez nagyon jó.

http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&get=1710

www.pumaszallas.hu

V Domino
Szappant nem merném használni ilyen helyen,ki tudja,mibõl fõzték.<#idiota>

R.I.P. White Europe

Na b@szki... <#idiota> Minden elismerésem azé, aki ilyenbe belekezd! 😄

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Én támogatom, mondjuk az "amerikai szezon" nyarának küldetéseit lerepülni, szerintem arra az amik is sokan jönnének 😊 És ebbe én is besegítenék, simán 😊

A full mission builder nem bonyolult, a statisztikák feldolgozása viszont macerás.
A játék fõkönyvtárában van egy coop.txt, abban menti mindíg a küldetések adatait. Ki mikor lépett be, melyik gépbe ült, mikor, hol (térkép koordináták szerint) és mit lõtt. Csak meg kell nézni, hogy a legutolsó küldi hol kezdõdik (ha te vagy a host, ezt érdemes mindíg átnevezve elmenteni, és minden küldi elõtt üres txt-t létrehozni).

Ez alapján meg lehet csinálni a statot, a nehézség benne az, hogy a játékban szereplõ gépek nevével dolgozik (squad és number), nem a benne repült pilóta nevével. Azt a küldi elején, hogy ki melyik gépbe ült, ott lehet visszakeresni. Mondjuk ha megvan a fly ideje, ami után már nem váltanak gépet, sima Keresés-cserével behelyettesíthetõ. Aztán már csak annyi a dolgod, hogy sorról sorra végigmész rajta (ez a legutóbbi küldi elejétõl a végéig 926 sorból állt) és átvezeted egy folyamatosan frissülõ táblázatba.

Ha az nem fontos, hogy ki hol és mit bombázott (mint az online war egymásra épülõ küldetéseinél), akkor a földi célok támadásakor sincs sok meló vele, csak küldinként össze kell számolni, ahogy az air killeket, és kész. Ha küldetéseknek adsz az FMB-ben teljesítendõ célt is, akkor tudsz gyõztes oldalt is hirdetni.

Próbaképp a legutolsó repült küldidnek csináld meg a statját, bevállalod-e vagy sem egy online warét, 1-2 naponta egy hasonló file-al 😊

FMB-hez tutorial: http://www.il2-fullmissionbuilder.com/index.php
Ez pedig egy nagyon hasznos kis progi, az object listben ugye nevek nincsenek, csak számozva vannak. Na, itt képekkel együtt ki van gyûjtve az object list, nem kell végignyálazni azt a sokszáz épületet, hogy megtaláld benne a sakktáblát meg a biciklit 😊 http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&c=516

www.pumaszallas.hu

acidrain
Na, hogy ezt a dizájnt hogy dobta ki az agyuk, az kérdés.
Biztos jobb nem jutott eszükbe.

Her Laca
Nem vagy egyedül😊)
Pedig nem bonyolult aszongyák ,lehet nekifekszem és megtanulom.

VO101Tom
Csak az esõs pályán akad, vagy mindegyiken? Ha a tiszta idõben játszható, akkor a felhõkkel van bajod. Egy tipp: Full mission builderben töltsd be ugyanezt a pályát, tegyél be 30-40 AI-t, és teszteld otthon, hogy milyen beállításokkal tudod javítani.

Próbáld ki, hogy a jsgme.exe-ben engedélyezed a 00_Stockclouds komponenst, az a régi típusú felhõket rakja be. A pumaszállásról letölthetõ Il-2 Managerrel is álligathatod a 3D-s megjelenítést. Az effects pl legyen levéve alapra.
Ezekkel lehet játszogatni, szerintem segít. Egyébként milyen konfigon játszol?

www.pumaszallas.hu

mijki
csak nem tom kezelni a full mission bulider-t =(

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
ok 😉

Her Laca
Csináljunk sajátot😊 Nem egy bonyolult ahogy nézem ,oszt lehetne emberi idõben repkedni.

VO101Tom
Kézzel frissítik a statot. Én is kérdeztem már errõl Peso-t, ezt válaszolta:

"Sir, the general update is done manually so, be patient in that. We update general stats when no busy... Thx"

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Nincsenek reportolva a tegnapi küldik a BoB-ról 😞

Zpogi
Létre kell hozni a modolt gépek mappáit,mert alapból nincsenek benne.
Tom valahova leírta korábban...itten van ni.

Her Laca
Berakod a a gép mappájába. Már a skint. De javaslom olvass utána a skin készítés mikéntjének ,egész szép irodalma van és az alapján állj neki.
De egyszerûbb ha kész skineket letöltesz rengeteget találsz a neten.
Google. Il2 skins. és voala.

mijki
Hogy lehet ahhoz a géphez skint csinálni, amelyiknél csillag van?

VO101Tom
Érdekes éttermek ázsiában. Mondjuk az ottaniaknak az euorópai történelem szól a távol-nyugatról, sok közük nem volt az itteni dolgokhoz azon kívül, hogy olvastak róla...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Jó képek 😊

www.pumaszallas.hu

acidrain
A ma esti vBoB leszállása:

Ez pedig Tom-nak az albumba😊

Na szóval Karácsonyig nem fogok menni Bob*re mert ezen a gépen piszkosul akad a pálya! Majd az új gépen!!!XD Amúgy meg ahogy mondtam nem szívlel egykét veres csak nem tom miért nem is bántottam õket!!Majd ha új gép lesz majd segg berúgom rendesen!xD

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Ecsém te aztán fel vagy pörögve😊

TG Gida
Szõke cica a bikához a dizsiben:

-Te figyu, van kocsid?
-Aha.
-És kétüléses?
-Aha.
-És mennyi benne a köbcenti?
-6000.
-Uhhhhh...És milyen színû?
-Kék. De jó, és mi a típusa?
-IFA.

Isten áldja a pogányokat!

mijki
Ki jön 22:00-kor VBoB-ra?

Amúgy szép motor 😊

acidrain
Scania 😊

12000 köbcenti, 420 LE, 2000Nm 1600 1/percnél.

A szelepek nem szelelnek össze vissza kelepelnek.😄
Ha jól tévedek MAN?

A Béna.

minek a motorja ez? valami régi mercire tippelek de am fogalmam sincs 😄
acidrain
Ez volt a mai "feladat":

Még jó, hogy "csak" 35 fok volt a mûhelyben.