IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Azonnal század ,ezred,mitököm. Elõször tanulj meg jóóóóóóóóóóóól repülni,majd még jobban ,aztán lehetõleg hihetetlen módon,és akkor majd szólnak (már ha akarsz még) ,hogy hé pajti nem akarsz csatlakozni!
Mert azért egy olyan egység tagjának lenni a virtuális égbolton nem rossz érzés ahol "az IL2 legendái" repkedtek. Vannak bõven hál istennek. Persze ez is egyénfüggõ,mert ismerünk félelmetesen ügyes srácokat akik tojnak az egységben való repülésre.
Szóval csak azt akartam mondani ,hogy elõbb legyen neved,majd ha még érdekel akkor lehet tovább lépni.
Ami a gépre tett századjelzést illeti, felõlem pumásat felrakhatsz. Alapból is van skin a játékban ($HU-Molnar a Bf-109G-6 skinek között), amin fent van a puma jelvény, hogy a játékban, repülés közben felteszed a gépedre, vagy sem, az minket nem érdekel. Két dolgot ne csinálj: VO101_ prefixet ne használj a neved elõtt, és ha valamikor saját századot alapítasz, akkor -úgymond- hivatalos század jelvénynek ne használd a puma jelvényt.
De saját címert is tehetsz a gépre, amolyan angolszász stílusú nose-art félét, azt is sokan használják.
(egyébként ez is tipikusan olyan dolog, mint a pilóta skin, rajtad kívül gyakorlatilag úgysem látja senki, és te is csak akkor amikor elkészíted <#idiota>#idiota>)
Ami a századokat illeti, elmondanék pár dolgot: Legeslegelõször, fontos tudni, hogy az Il-2 századok nem olyanok, mint a klánok egy fps-ben. Itt sokkal jobban kötõdnek a történelmi hátterekhez, foglalkoznak a névadó századuk történelmével, és nem csak a lobbyn használt nevükben azonosulnak velük. Utánanéznek a kiválasztott alakulat történelmének, akinek emléket állítanak, a történelmükrõl van pár szó a weblapokon is. Fontos tudni, hogy onnantól a század nevét használva csak úgy viselkedhetnek (bárhol), hogy arra a század névre ne hozzanak szégyent.
Ha pár sráccal együtt repültök rendszeresen, ezeket tudjátok vállalni és csapatot alapítotok (egyedül nincs értelme) a pumaszállás fõoldalán jobboldalt vannak az alapított magyar századok weblapjára mutató linkek, azok a nevek/szd-ok már foglaltak. A magyar századjelvények a 101/9 Béka század weblapjáról a Magyar.doc-ban letölthetõk. Innen választhattok magyar jelvényt (amit még nem használ más), csináltok egy saját weblapot, adhattok magatoknak rendfokozati jelzéseket (ezek egymás századával természetesen nem "kompatibilisek" lehetsz te vezérezredes is az egyikben, az semmit nem számít a másikban), eredményekre kitüntetéseket, stb stb.
Érdemes századdal kezdeni, a vadász-osztály az egy magasabb szervezeti egység, állt. 3 századot foglal össze, 3 vadászosztály meg egy vadász-ezredet alkkotott.
www.pumaszallas.hu
és azt az egy kilõtt légvédelmi löveget is jegyzik<#nyes>#nyes>
tegnap egy kis dogfight vot egy hurrival, alig találtam el, egy kicsit sebesitettem csak meg, mindez bizonyal azért nem sikerült mert rámjött a pánik, az izgalomtól, elkezdett a joyon remegni a kezem és össze vissza szitáltam lövéskor. Amikor online elõször repültem dogfightmappokon, jóideig ugyanez volt a hiba, mert amolyan kivételes megismételhetetlennek éreztem az egézset, aztán hál isten elmult. Itt meg megint olyan kivételes megismételhetetlennek érzem még, izgulok is az életemért, és ez meg is látszik a teljesitményemen, egyenlõre. Offline ma is fél napot gyakoroltam a boom és zoomot, e-4-el, le ne kopogjam, de gyanutlan ellenséget nagy sebeségnél egy hajszállal talán pontosabban találok el. Amit nem értek, ugyanugy full reálban offline ugyanlyan géppel lazán és bármior hiba mentesen leszállok, ellenben virtualbobon eddig mindig futótörés lett a vége. Ugyhogy szerintem nem benne hanem a füves pályában van a hiba esetleg a reptér rossz részére szállok le, nemtudom.....
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Én pl. régebben egy Canon-féle skint használtam, amire egy lajstromszámot tettem, századjelzés nélkül.
Így nincs a hülye "ZZ" kód a gépen.
De ez csak ott mûködik, ahol engedélyezik a skineket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
R.I.P. White Europe
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amúgy nem volt légigyõzelem, annyi volt az egész csak rázuhantam eltaláltam a hurryt a szárnyán nagy pamacs és darabkák repültek ki belõle de tovább repült. Én meg elmentem.(Már rájöttem hogy barom voltam hogy nem üldöztem)
Gratulálok az elsõ légigyõzelmedhez,de felhívnám a figyelmedet egy dologra.Mivel te még most kezdtél online repkedni,talán nem vagy tisztában vele,de egymás századjelzéseit nem használjuk online.Nem kõbe vésett szabály,egyfajta gentlemen's agreement ez a közösségen belül,úgyhogy arra kérlek,tartsd ezt szem elõtt.
Köszönöm
R.I.P. White Europe
Ugyanis lehoztam Peso-t, de fogalmam sincs mikor, és hogyan. <#nemtudom>#nemtudom>
Akinek megvan, és át is tudná küldeni, azt megkérném, írjon privátot.
Köszi. 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy hurrynak eltaláltam a 20mm-sel a szárnyát, elkezdtem haza repülni a benzin miatt, majd kiírta hogy Enemy Aircraft: Destroyed
Mert én ott nem látok.😊
A gyõztes gép

Az utolsó egy kb 4GB-os kieg, gyakorlatilag a játék feltörése után rá írt kieg csomag. Sok gép meg map. Vannak szerverek, amik csak ezzel engednek be. De nem kötelezõ feltenni, saját döntés.
www.pumaszallas.hu
Illetve kell-e regisztrálni a játékot a Ubisoftnál?
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
el tudom képzelni ahogy a ruszkik a saját gyalogosainkat veszik körbe anyian vannak, már jönnének a tankokkal, mintend ember irnyit, amikor megjelenek én a stukámmal és a szemük elõtt intézem el a t-34-eseket, megmentve ezzel a napot😄
egész más ez ha tényleg emberek vannak mindenhol.
De én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem is egy játék lesz ebbõl. A Bobbal szépen repkedsz, ha ugyanazon a szerveren tankba akarsz ülni, akkor egy tankszimulátort megvéve teheted azt meg.
www.pumaszallas.hu
A vitrualBattleSpace ilyen (Lonci ...) de az nem játékosoknak készült hanem a seregnek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk az ejéket szállító repgépeket is kísérni kéne,vagy utánpótlást dobálni .
"Oleg Maddox: New engine allows to organize combined are for many players. If we get support from the publisher, we are ready to release MMO simulator based on BOB, where not only planes will be controlled by the players, but also tanks, cars, vessels, submarines, basically all elements of warfare that are present in the sim."
Így már csak az a kérdés, végülis megkapták-e a supportot, vagy sem
www.pumaszallas.hu
Ha csak nincs tervbe véve valami multifunkciós játék lehetõsége,(nem lenne rossz) akkor minek kell ennyire részletesre csinálni a növényzetet.
Ugyan én rég nem játszottam már FPS ekkel,és nem tudom mi a trend de gondolom azoknak is becsületére válna az ilyen erdõ pl.
Szeptember ,október? Akkortájt játszhatunk már vele?)))