91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
itt avég -
No mi lett a 77 ts el. Megszűnt? -
Romeo One #51274
-
Azé' le ne harapd a fejemet, mert hiányolom ;) -
Romeo One #51272 Hogy ment a K60? -
zmok #51271 Nagyon jó kis oldal!
-
Képek magyar katonákról, 2. világháború:
-
Hiányoljad akkor, ha neked ettől jobb.
(én azt hittem tényleg nem találsz valamit, de ha megint "utáljuk az 1C-t" nap van, az nem érdekel) -
Ööööö, engedtessék meg nekem, hogy hiányoljak bármit is. Nem vagyunk egyformák. Te elvagy a jpg-vel én meg jobban szeretem a psd-t. Remélem ez nem túl nagy baj, mert ellenkező esetben kénytelen leszek beledőlni a kardomba ;) -
Ja, ok. Igen, a ROF részletesebb, de itt a panelvonalakat, felségjelzést, a kopásokat, a koszolást, a kívülről látható belső részek festéseit és a címkéket, azt mind a CloD teszi rá, neked nem is kell foglalkozni vele. Ha megnézed az eredeti gépfestéseket, amit a játékhoz csináltak, a skin .jpg kizárólag az alap rejtőszínt tartalmazza. Annál meg csak annyit kell tudni, melyik rész a szárny, melyik rész a vezérsík. Az eredetiket felhasználva lehetett eddig is kismillió skint készíteni, ez amit most kiadtak arra jó, hogy a panelosztásokat, szegecsek vonalát is látod (bár eddig is volt már erre egy jpg, csak az nem "official" volt), ezért a rejtőszínt, egyéb igény szerinti extra dolgokat pontosabban tudod megfesteni. De ehhez nem kell külön layer, nemtom mit hiányolsz ezen.
Az Il-2-nél, és ezek szerint a ROF-nál is ez teljesen másképp működik, ott minden szart neked kell ráfestened. Clodnál nem. -
Ok. Este leszek szerintem. -
Hurri volt az a spit:) -
Német "náci" katonai csapat csakis két sorban szigorúan egymás mögött libasorban közlekedhet még a harc közben is:) -
Ez nem feltétlen rejtő-skin :),rettegjenek a veresek,ha egy dongóst meglátnak ;) a trikolor miatt meg a magyaroktól.
Tom: tényleg barnásabb a kelleténél,de lehet azért mert ráraktam a RHAF-os layereket,majd még kísérletezek vele. Meg még lenne egy két kérdésem :) -
Áhhh, semmi. Még meg sem próbáltam, mert a RoF-hoz "sok" szkínt csináltam, amikor még nemvolt rendes temp. Élveztem is egy darabig, de aztán a pöcölöm tele lett vele. Van, amikor elkap a gépszíj és nekiesek a fotóboltnak, csak úgy, mert élvezem. Csak hát sokkal faszább ha van jó kis temp. Tényleg kurva jót adtak a RoF-hoz., nézd meg. Azért így sokkal könnyebb ám dgozni ;)
-
Mi nem megy? -
Fasza lett, de nem túl barna ez egy kicsit? -
Glo #51259 Hogy máshogy végződhetne? Az amcsik tuti elővesznek valami csodafegyvert, oszt a nácik hullanak mint a pejva.. A megoldás kulcsa a 70 éve ott őrizgetett néger faszi lesz, fogadjunk..
Kár, hogy Will Smith nem vállalta XD -
Jó kis videó,az utolsó spit pilóta sem volt kezdő úgy látszik,sérülten is szépen manőverezgetett a végén még majdnem fölénybe került. -
Zoli105 #51257 KHM hát a trailer végén láthatjuk hogy a zeppelin(ek) hullanak mint a legy(ek) ergo ebből a filmből se lesz másként mint a többi olyan filmben hogy jenkik vs németek , és tuti hogy megint a németek vesztenek ! :/ -
Glo #51256 Az Elnöki tanácsadós részt szerintem a forgatókönyv felolvasása után vehették fel, élőben.. -
Solt #51255 Aztakibebaszottkurvaéletbe... támadnak a náci ufók... sírni tudnék...
-
Glo #51254 Úristen.. vannak UFÓ-k, meg robotkaros lövegek.. meg meg meg.. Zeppelinek :D
Ez kicsit sok :D -
Jézus szíve! Mi a szar ez a szar? -
Ez állat lesz :) -
Szepy2884 #51251 mondtam már, hogy én az ufóknak drukkolok majd?
-
beszarás :D -
Megint a RoF, ugye.
Jó sokáig nem adtak ki ők sem tempet.
De amikor adtak, akkor psd-t adtak, méghozzá kurva jót! -
Hát igen. Mert akkora idióta fasztalicskák, hogy templates címen kiadnak szaroshugyos jpg-ket... Hát húzzák a faszukra. A picsáért nem lehet psd-ben odaadni ha már egyszer adják.. -
sakkay #51247 1917-re hihetetlenül gyilkos bnz ászok fejlődtek' már ki, úgy hogy nem olyan biztos az.
Persze pár gép típussal nem igazán volt érdemes sokáig zuhanni, nemhogy bármit csinálni közben.
-
artivizsla #51246 Most értem haza és meg is néztem a videót. Én végig a sebességmérődet figyeltem, bár sokszor nem lehetett látni, de végig arra voltam kíváncsi, hogy hogy tartod meg a lendületedet az összecsapás során. Ugye, még most is a légiharc során zsigerből a legtöbb embernek a fordulózás jön be, akkor meg ne is csodálkozzunk, hogy a háború alatt az a szó, hogy energia harc, még nem volt általános ismert. Állítólag, az I. VH. alatt a pilóta oktatók kifejezetten tiltották a bedöntést a kanyarodás során, tehát volt honnan fejlődni a mai szintre a repülésben.
A videó minőségéért pedig ne aggódj, mert a 40+-os korosztály úgyis olyan tré minőségű, piacos, pult alóli VHS-eken edződött, aminek a felső 1/3-át a piros/kék csíkozás takarta el, az alsó 2/3-án meg a villódzó, fakó, színtelen kép miatt, sokszor csak a hangalámondásból lehetett következtetni a film tartalmára, szóval nem olyan finnyás ez a generáció.
-
Szepy2884 #51245 nem hiába. Tényleg szép lett :) -
Még a végén grafikus leszel:)
Csak azon töprengek,minek a rejtőszin ha a farkincályát jó messziről ki lehet szúrni.
Akkor már én lehagynám a trikolort. -
Oh igazán köszönöm 

Tom tegnap sok mindent elmagyarázott és adott hozzá egy csomó dolgot
Ma meg szinte az egész napom erre ment,nem egyszerű hogy minden vonal stimmeljen... -
sakkay #51242 Manuálisan felpakolok pár dolgot..hátha. nem hiszem , hogy memória lenne(max meghalt) mert nem mozgott már egy ideje. -
Ez gyönyőrű.
-
Készülget a Dongós skin :)
-
És minden működik kifogástalanul,csak ha játszol akkor fagy ki?
Memória talán. Vedd ki és rakd őket vissza,kicsit megmozgatod,meg a VGA-t is. Bár ez csak olyan sámánista ráolvasás .
Az is lehet valami szoftveres gubanc . -
sakkay #51238 Elméletileg ok. Nem ír felkiáltó jelet az eszközkezelő. -
Alaplapi driverek mind fent vannak,főleg a hangkártyáé?