91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    itt avég
  • Her Laca
    No mi lett a 77 ts el. Megszűnt?
  • Romeo One
  • LeonSilver
    Azé' le ne harapd a fejemet, mert hiányolom ;)
  • Romeo One
    Hogy ment a K60?
  • zmok
    Nagyon jó kis oldal!
  • VO101Tom
    Képek magyar katonákról, 2. világháború:
  • VO101Tom
    Hiányoljad akkor, ha neked ettől jobb.

(én azt hittem tényleg nem találsz valamit, de ha megint "utáljuk az 1C-t" nap van, az nem érdekel)
  • LeonSilver
    Ööööö, engedtessék meg nekem, hogy hiányoljak bármit is. Nem vagyunk egyformák. Te elvagy a jpg-vel én meg jobban szeretem a psd-t. Remélem ez nem túl nagy baj, mert ellenkező esetben kénytelen leszek beledőlni a kardomba ;)
  • VO101Tom
    Ja, ok. Igen, a ROF részletesebb, de itt a panelvonalakat, felségjelzést, a kopásokat, a koszolást, a kívülről látható belső részek festéseit és a címkéket, azt mind a CloD teszi rá, neked nem is kell foglalkozni vele. Ha megnézed az eredeti gépfestéseket, amit a játékhoz csináltak, a skin .jpg kizárólag az alap rejtőszínt tartalmazza. Annál meg csak annyit kell tudni, melyik rész a szárny, melyik rész a vezérsík. Az eredetiket felhasználva lehetett eddig is kismillió skint készíteni, ez amit most kiadtak arra jó, hogy a panelosztásokat, szegecsek vonalát is látod (bár eddig is volt már erre egy jpg, csak az nem "official" volt), ezért a rejtőszínt, egyéb igény szerinti extra dolgokat pontosabban tudod megfesteni. De ehhez nem kell külön layer, nemtom mit hiányolsz ezen.

Az Il-2-nél, és ezek szerint a ROF-nál is ez teljesen másképp működik, ott minden szart neked kell ráfestened. Clodnál nem.
  • VO101Tom
    Ok. Este leszek szerintem.
  • Her Laca
    Hurri volt az a spit:)
  • Her Laca
    Német "náci" katonai csapat csakis két sorban szigorúan egymás mögött libasorban közlekedhet még a harc közben is:)
  • Zpogi
    Ez nem feltétlen rejtő-skin :),rettegjenek a veresek,ha egy dongóst meglátnak ;) a trikolor miatt meg a magyaroktól.

Tom: tényleg barnásabb a kelleténél,de lehet azért mert ráraktam a RHAF-os layereket,majd még kísérletezek vele. Meg még lenne egy két kérdésem :)
  • LeonSilver
    Áhhh, semmi. Még meg sem próbáltam, mert a RoF-hoz "sok" szkínt csináltam, amikor még nemvolt rendes temp. Élveztem is egy darabig, de aztán a pöcölöm tele lett vele. Van, amikor elkap a gépszíj és nekiesek a fotóboltnak, csak úgy, mert élvezem. Csak hát sokkal faszább ha van jó kis temp. Tényleg kurva jót adtak a RoF-hoz., nézd meg. Azért így sokkal könnyebb ám dgozni ;)

• VO101Tom
    Mi nem megy?
  • VO101Tom
    Fasza lett, de nem túl barna ez egy kicsit?
  • Glo
    Hogy máshogy végződhetne? Az amcsik tuti elővesznek valami csodafegyvert, oszt a nácik hullanak mint a pejva.. A megoldás kulcsa a 70 éve ott őrizgetett néger faszi lesz, fogadjunk..

Kár, hogy Will Smith nem vállalta XD
  • Willenbrock
    Jó kis videó,az utolsó spit pilóta sem volt kezdő úgy látszik,sérülten is szépen manőverezgetett a végén még majdnem fölénybe került.
  • Zoli105
    KHM hát a trailer végén láthatjuk hogy a zeppelin(ek) hullanak mint a legy(ek) ergo ebből a filmből se lesz másként mint a többi olyan filmben hogy jenkik vs németek , és tuti hogy megint a németek vesztenek ! :/
  • Glo
    Az Elnöki tanácsadós részt szerintem a forgatókönyv felolvasása után vehették fel, élőben..
  • Solt
    Aztakibebaszottkurvaéletbe... támadnak a náci ufók... sírni tudnék...
  • Glo
    Úristen.. vannak UFÓ-k, meg robotkaros lövegek.. meg meg meg.. Zeppelinek :D

Ez kicsit sok :D
  • LeonSilver
    Jézus szíve! Mi a szar ez a szar?
  • acidrain
    Ez állat lesz :)
  • Szepy2884
    mondtam már, hogy én az ufóknak drukkolok majd?
  • PhantomAss

beszarás :D
  • LeonSilver
    Megint a RoF, ugye.
    Jó sokáig nem adtak ki ők sem tempet.
    De amikor adtak, akkor psd-t adtak, méghozzá kurva jót!
  • LeonSilver
    Hát igen. Mert akkora idióta fasztalicskák, hogy templates címen kiadnak szaroshugyos jpg-ket... Hát húzzák a faszukra. A picsáért nem lehet psd-ben odaadni ha már egyszer adják..
  • sakkay
    1917-re hihetetlenül gyilkos bnz ászok fejlődtek' már ki, úgy hogy nem olyan biztos az. Persze pár gép típussal nem igazán volt érdemes sokáig zuhanni, nemhogy bármit csinálni közben.
  • artivizsla #51246
    Most értem haza és meg is néztem a videót. Én végig a sebességmérődet figyeltem, bár sokszor nem lehetett látni, de végig arra voltam kíváncsi, hogy hogy tartod meg a lendületedet az összecsapás során. Ugye, még most is a légiharc során zsigerből a legtöbb embernek a fordulózás jön be, akkor meg ne is csodálkozzunk, hogy a háború alatt az a szó, hogy energia harc, még nem volt általános ismert. Állítólag, az I. VH. alatt a pilóta oktatók kifejezetten tiltották a bedöntést a kanyarodás során, tehát volt honnan fejlődni a mai szintre a repülésben.

A videó minőségéért pedig ne aggódj, mert a 40+-os korosztály úgyis olyan tré minőségű, piacos, pult alóli VHS-eken edződött, aminek a felső 1/3-át a piros/kék csíkozás takarta el, az alsó 2/3-án meg a villódzó, fakó, színtelen kép miatt, sokszor csak a hangalámondásból lehetett következtetni a film tartalmára, szóval nem olyan finnyás ez a generáció.
  • Szepy2884
    nem hiába. Tényleg szép lett :)
  • Her Laca
    Még a végén grafikus leszel:)
    Csak azon töprengek,minek a rejtőszin ha a farkincályát jó messziről ki lehet szúrni.
    Akkor már én lehagynám a trikolort.
  • Zpogi
    Oh igazán köszönöm

Tom tegnap sok mindent elmagyarázott és adott hozzá egy csomó dolgot

Ma meg szinte az egész napom erre ment,nem egyszerű hogy minden vonal stimmeljen...
  • sakkay
    Manuálisan felpakolok pár dolgot..hátha. nem hiszem , hogy memória lenne(max meghalt) mert nem mozgott már egy ideje.
  • Her Laca
    Ez gyönyőrű.
  • Zpogi
    Készülget a Dongós skin :)

• Her Laca
    És minden működik kifogástalanul,csak ha játszol akkor fagy ki?
    Memória talán. Vedd ki és rakd őket vissza,kicsit megmozgatod,meg a VGA-t is. Bár ez csak olyan sámánista ráolvasás .
    Az is lehet valami szoftveres gubanc .
  • sakkay
    Elméletileg ok. Nem ír felkiáltó jelet az eszközkezelő.
  • Her Laca
    Alaplapi driverek mind fent vannak,főleg a hangkártyáé?