91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #51437 Köszi, felraktam őket. De semmi. Továbbá újraraktam az egész mozillát, de maradt minden. Gyanítom a profilban torzulhatott el valami. De nem tudom mi lehet. -
Adobe Shockwave player, Microsoft Silverlight? -
sakkay #51435 Srácok mi az ami a reklámokat is, és a videókat játssza oldalt az adob flasp. kívül? Mert az sincsen. -
sakkay #51434 Ahha..csak a mozillán... -
sakkay #51433 Ja és nem látok semmi videó előképet, és nem is játssza le őket. Most raktam fel új codeket. -
sakkay #51432 Bakker valamit nagyon elk*rtam !! Nagy alap fehéren van az sg, még a you tube is videók nélküli és össze vissza áll. Az alap mozilla megnyitáskor minden ok, csak ha továbbmegyek máshová. -
Mire gondolsz? Nálam semmi izé nincs. -
artivizsla #51430 Nem. -
sakkay #51429 Nálatok is szétesett az sg???? -
tothgyorgy #51428 Nekem nincs, de hasznos lehet, mert a mai autókból egyre nehezebb kilátni.
Nem véletlen az automata parkoló valamelyik új kocsiban. Zsiguliban ilyen probléma nem volt. -
sakkay #51427
Amíg nem próbáltam tök lenéztem mint felesleges dolgot, de aztán amikor kipróbáltam beláttam , hogy nem is olyan rossz dolog. Mármint a tényleg necces helyzetekben.
-
tothgyorgy #51426 Nekem is volt egy Verhovina 4-em. Gyárilag hibás volt a lendkereke és rázott (nem villamosan). Kicseréltük és szépen kisimult a futása. 50-es utazót könnyedén tartotta. A vége 65 körül volt, de azt már nem szerette. -
tothgyorgy #51425 Tolatóradar.
-
Volt egy pedálos verhovinám is!!
Ilyen ni, mint a videón.
Qrva jó kis szerkezet volt!!
-
Nekem Riga-12 volt és mint a cikk alatt is írtam, soha sem kellett tolni. Nem volt egy nagy szerkezet, voltak hibái is (a hátsó fék például, vagy az első sebességfokozat fogaskerekéről időnkét letörő fog) de tolni? Lófaszt! Ott az user volt a balfasz, szerintem. -
artivizsla #51422 Nálunk volt Riga 16, Java Ideal, meg mindegyik fajta Babettából egy. Órákon át tudtam az udvarban a motorozni, amikor még nem volt jogsim. Abban az időben, ha egy gyereknek nem volt összeégetve a lába a kipufogótól, akkor biztos, hogy tömbházban lakott. Vidéken minden házban volt kismotor, sőt általában több is.
Ha Faternak jó kedve volt, akkor kimehettem vele a közeli focipálya mellé. Amíg én nyomtam a köröket, ő betolt pár sört a pálya büféjében. -
Az FSX maradjon meg az FSX tápikban ha kérhetem. -
Egy verho még mindig ott lapul faterék pincélyében, igaz darabokban.
Legalábbis remélem:) -
artivizsla #51419 Ez bejön nektek is ? -
Én idióta. Tegnap ahogy olvastam az új köztemető jutott el a tudatomig. Most keltem, elolvasom ismét és nézem,hogy Vasvár. Beütöm a Igo ba oszt hú bameg . Sajna marad az, hogy ha arra járok viszek egy koszorút. -
kri1219 #51417 Hülye kérdés, de mi az a fehér ventillátor szerű valami a Ju88 törzsének tetején a közepe fele? Ilyen van az Ar234esen is, de nem tudom mi az.. -
artivizsla #51416 Hogy ne legyen vita belőle, a kérdésese terület bodméri fennhatóságú. Bicske a legközelebbi nagyobb község, ezért kötik hozzá, Felcsúton pedig József főherceg kastélya található az a település pedig azért volt ismert annak idején, most pedig azért, mert a miniszterelnök lakik ott. Egyébként a kérdéses települések közül a bodmériak értek ki előbb, a repülőgép földet érése után de ők már megszokták, hogy nem említik meg őket ez ügyben.
Egyébként, két emlékmű is található ott ma már. Egy a földetérés helyén, egy pedig a főútvonal mellett, ahonnan az emlékművet övező tujákat rendszeresen ellopják a gyökerek. -
bucsher #51415 itt -
bucsher #51414 Felcsút és Bodmér között van az emlékmű. Bicske csak a legközelebbi nagyobb település. -
artivizsla #51413 Bodmér lesz az, hidd el, nem véletlenül írtam.
Régebben volt itt egy videó, amiben az x52-es joy szervizelését mutatják be. Nem ismeri valaki a linket, mert ezt most én sem találom ? -
Bicskén ért földet. -
artivizsla #51411 Küldök pár linket újból :
Háborús fegyverek.
Fóka modifikációk
Repülős blog, sok videóval.
PP és magasságmérő.
Justice for Hungary
Annak idején egy helyi lakos megjegyezte, hogy a tengert átrepülték, de a tengerit nem tudták. A leszállás, Bodmér melletti kukoricaföldön történt, bár hol Bicskét, hol Felcsútot említik. -
Fürtös #51410 Off:
Nuclear testing
A végén megjegyzi,hogy a videó a hivatalosan(!!!) nyilvánosságra hozott,és dokumentált robbanások alapján készült. -
Fasza kis játék lesz ez. Most se szar annyira, csak egy kicsit. -
Itt baszom a rezet reggel 8 óta a fiamat lehoztam hangosítani a Novotelbe. És még 9 ig itt leszünk,gondoltam csak van itt is ismerös.De mostmár mindjárt vége,valami konferencia van itt,egy raklap tanáremberrel. -
Én Szegeden lakom. Mi kellene? -
Il-2 hírek. -
Fürtös #51405 Én már akkor megmondtam,hogy ez lesz,amikor az első képek kezdtek szivárogni a járművekről.
Ha belegondoltok,nincs is más út,mert a szimulátor játékosok nincsenek annyian,hogy arra hosszutávon építeni lehessen.
Ezt meg ha rendesen összerakják,akkor durva dolgokat lehet kihozni belőle!
Nekem tetszik az a lényeg.
Már várom,mikor Teamspeaken visít a gyalogságunk,hogy azonnali légitámogatásra van szükségük,mert belefutottak egy rakat T34-be.
És már röffenek is a motorok,rádiózunk a vadászoknak kiséretért,stb.stb
A hajók és tengeralattjárók szerepeltetéséért meg külön imádkozok:D
-
Kösz Tom. Én kimegyek.
-
Horváth György hadnagy temetése
A hadnagy 1945 február 19.-én tűnt el Esztergom térségében Me-109-es repülőgépével. és földi maradványai 2009-ben kerültek elő Búcs község mellett.A Magyar Roncskutató Egyesület kutatói, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis kutatói és a szlovákiai kutatók közösen tárták fel a pilóta sírját.A hadnagy földi maradványait 2010 október 1.-én Magyarországra szállították.Közvetett bizonyítékok alapján sikerült a pilóta személyét azonosítani (rendfokozat vállap és trikoloros vezérsík). Horváth György hadnagyot katonai tiszteletadással helyezik örök nyugalomra 2012. február 19-én vasárnap 12 órakor Vasváron a köztemetőben.
forrás: Magyar Roncskutató Egyesület.
Amikor megtalálták, azonosították, akkor a pumaszálláson is volt hír erről:
Horváth György hadnagy és repülőgépének felkutatása
Horváth György hadnagy a 102-es vadászosztály pilótája volt, ami a 101-es Vadászeredbe szervezés után a 101/7. (Káró Ász) lett. Én a vasárnapom már nem tudom szabaddá tenni, de ha valaki tud közületek, menjen el. -
Johann Wind #51402 Köszönöm a segítséget.:) -
Én csak erre emlékszem, de ez csak poénkodás, hogy miért biztosan nem márciusban fog megjelenni...
De arról szó sem volt, hogy mikor jelenne meg. De ha lenne is, az nem több mint pletyka, hivatalosan sem a patch, sem a BoM megjelenéséről nincs dátum. Sőt, múltkor már a BoM-ot is kijavította B6, hogy ne hívjuk így, hanem csak 'a folytatás'-nak. Nem tudni mire készülnek... -
sakkay #51400 Isten bizony volt valami márciusozás. De lehet csak poén volt...remélem nem. -
Pont akkor mentem fürödni, amikor jött az email Ilja youtube feltöltéséről. Még áztattam magam, amikor a kollégám szólt, hogy 10 perc múlva jön értem. Most értem haza melóból, kifújom magam és lefordítom a lényeget. Kis türelmeteket kérem. :) -
artivizsla #51398 Akkor jó áron vetted anno.
1.
2.
3.
Akárhogy is nézzük, 50 ropi alatt nehezen lehet megúszni mostanában.