91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V Domino #51517
    Most nézem,vagy esetleg Szaud-Arábia segítségével.Az arabok is rettegnek Irántól,lehet összedolgoznának a közös ellenség ellen,úgy hogy az USA-t is meglepetésként érné,de nem hiszem,hogy ezt megkockáztatnák.
  • V Domino #51516
    Ha most eltekintünk a sok süketeléstől,hogy ki,miért,hova,akkor én azt kérdezném,hogy Izrael képes lenne-e egyedül csapást mérni?Mert szerintem az USA segítsége nélkül mehetnek a sunyiba,bárhogy keménykednek.

Technikailag hogy lehetne ezt kivitelezni?Mármint egy légicsapást akkora távolságról.
  • Feró Flex
    "és aki a földet megműveli"
  • Her Laca
    No de urak:) Az emberiség egész történelme semmi másról nem szólt ,szól mint a háborúkról. Ezért ,azért ,amazért ,de hogy mindig megy a gyilok az tuti. Mi több! Azok akik véres kezű mészárosok,nagy hódítók voltak ők a példaképek , és rájuk mindenki emlékezik,lett légyen a ficak pár ezer évvel ezelőtt tevékeny. Kár ezt szépíteni.
    Mindig vannak emberek akiknek az érdekeit kiszolgálják a tömegek.
    Vígan és dalolva masíroznak a csatába,persze aztán öreg korukra belátják,hogy értelmetlen volt már ha túlélték,épp ezért a 18-25 éves generáció a hadseregek magja.Ők lelkesek és lehet befolyásolni még őket.
    Ja jut erről eszembe.
    A nagy hadvezérekről,hódítókról beszélnek,de a katonákról nem sok szó esik. Ők csak eszközök.Fogyó eszköz.
  • Solt
    No igen... itt adósok vagyunk! :))
  • Lysandus
    Akkor erre egy újabb klasszikus: azé a Kárpát medence, aki teleszüli! :-)))
  • Lysandus
    Hát igen! :-) Hiába, hogy alig tudnak összekaparni belőlük egy emigráns kormányt. :-) És akkor hirtelen qrvára kezdenek fájni a Nyugatnak az emberi jogok, a sajtószabadság, meg a környezetszennyezés.
  • bralph
    Ez a következtetés áll a biológia fegyverekre is? :) Abból azért annyit felhalmozni talán nem szerencsés, több az esély a balesetekre. Persze rá lehetne fogni valami spanyol uborkára...
  • Solt
    Akkor én is egy klasszikussal válaszolnék: Szeretkezz, ne háborúzz! :D
  • Her Laca
    Ott jön képbe az USA barát ellenzék,akik valamely úton módon belázadnak.:) Volt már erre is példa:XD
  • Lysandus
    Rendben! De hogy egy klasszikus idézzek: bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport! :-)
  • Solt
    Én naiv vagyok... az én vágyálmomban az szerepel, hogy mindenki a határain belül marad nyugton... nincs mindenfelé bázis, meg anyahajó, stb... ha meg igen, akkor mindenki összefog az agresszor ellen... :)) Ez olyan bájos... :)
  • zmok
  • Lysandus
    Az indiánokat még mindig rezervátumban tartják...
  • Lysandus
    Én is biztos vagyok benne, hogy nem nyúlna hozzá. A létét meg nem fenyegetik, mert már rég megtámadták volna, mint Irakot, ha merik. Csak hát Irán 80 milliós ország, qrva nehéz, vagy inkább lehetetlen lenne megszállni.
  • Solt
    Én nem kérdeztem, hogy ledobnák-e... csak azt kérdeztem bízol-e bennük. Én olyanban nem bíznék, aki már egyszer civileket bombázott tömegpusztító fegyverrel. Ezen 60 év nem változtat.

Az érdekük úgy kívánná, szó nélkül megtennék újra.
  • Her Laca
    Az nem jó. Hiszen hagyományos fegyverek terén nincs aki meg tudná védeni magát az usától. Gondoljunk bele,Európában nincs olyan ország ami csak két hordozó ellen is fel tudná venni a versenyt.
  • Lysandus
  • VO101Tom
    Óbakker. Nem azt kérdezted, hogy ledobtak-e, hanem hogy ma ledobnának-e. 2012-ben élünk, nem 1945-ben. Nagy különbség. Ez olyan, mintha attól félnél, hogy a németek koncentrációs tábort építenek az EU-n belül, mert 42-ben megtették? Nem, ma a németek sem építenek koncentrációs tábort, és az amerikaiak sem dobálnak atomot, hiába tették ezt meg 60 ével ezelőtt...
  • Her Laca
    Jó ez így. De akkor nekünk is:)
  • Solt
    Ezt mondom én is, csak fordítva... ne legyen senkinek, és üljön mindenki a picsáján otthon... :)
  • Her Laca
    Az Usa nem fog atomot bevetni,nincs rá szüksége. Meg tudja oldani anélkül is a dolgokat.
    De ha Iránnak lenne akkor sajna nem lehetne baxtatni őket,márpedig baxtatni muszáj valamilyen okból kifolyólag . Én biztos vagyok benne,hogy Irán sem nyúlna hozzá ,hacsak nem a létét fenyegetnék,viszont ha lenne neki senki sem fenyegetné,így a konklúzióm a következő. Mindenkinek atomot,és örök béke honol a földön:)
  • zmok
    Az agresszív kismalac évek óta "balhézik" a szomszédban, és "lehet", hogy tartanak tőle?!
    Naná, hogy fegyverkeznek!
  • Solt
    Pedig ők már kettőt ledobtak... civilekre. Veszteni való?? Csak valami jó kis ideológiai indok kell... mondjuk az, hogy terroristák, és el akarják pusztítani a világot. Máris ünnepelt hős lesz abból aki megnyomja a gombot...
  • Solt
    Irán ütköző pont lett... nem hiszem, hogy Kína és az Oroszok jó néven vennék, ha az USA rátenné a kezét Iránra...
  • VO101Tom
    Igen. Ő sokat veszthet azzal, ha rá is kilőnek. Ahogy az oroszok Franciák és az Angolok is. Nincs olyan politikai erő, ami bevállalná ezt a döntést.

Iránban van.
  • Solt
    Amerikában bízol?
  • VO101Tom
    Az a gáz, hogy ha nem engeded el az adósság felét, és becsődöl, akkor bukod az egészet. De ez azért veszélyes, mert mi van, ha portugálok, Olaszok is úgy döntenek nekik is jó lenne ez a megoldás...
  • VO101Tom
    Azoké is probléma, ki mondta, hogy nem az? De erőegyensúly nem létezik, csak elrettentés létezik. Ahhoz pedig elég egyetlen atombomba, egyetlen idiótával az indítópult mögött, hogy milliók haljanak meg. Iránban (Észak-Koreában sem) nem bízok, hogy nem vetné be.
  • Her Laca
    Mindenki tudja,hogy modern kori gyarmatosítás folyik. Nem kell ezen rugózni,az erősebb kutya ....esete lesz itt is. Hogy ki ,milyen ürüggyel ,valóssal ,vagy valótlannal áll elő az véleményem szerint tök mindegy.
    Az USA nem barátja senkinek csak önnön magának (jelzem evvel nincs is semmi baj) ,a baj avval van,hogy az unió is az ő érdekeit tartja szem előtt.

Ja a Görögök:) Ma olvastam ,valszeg elengedik nekik az adósságuk felét.
    Beszarok.
  • Lysandus
    Az igazságnak most is sok arca van. Az indiai miniszterelnök - és az indiai elit - például az első iraki háborúból azt a tanulságot vonta le (el is mondta valahol), hogy egy olyan országot, amelyiknek nincs atomfegyvere, bármikor meg lehet támadni. Lett nekik. Utána Pakisztánnak is. A két ország nem azért csinált atomot, mert egymás ellen fegyverkeztek. Hanem az USA ellen, biztos, ami biztos alapon.

Izraelről meg annyit: nyíltan terrorizálja a saját lakosságát. Ha Szíriában ez probléma, akkor ott miért nem? Izrael több saját állampolgárát meggyilkolta már. Ráadásul Izrael annak ellenére "demokratikus", hogy tömegesen űzi el a lakosságának egy részét, etnikai alapon, és lakosainak több, mint 40 százalékának nincs, vagy korlátozott a szavazati joga...

Értem én, hogy Irán nyugatellenes, meg nyilván az ember jobban el tud beszélgetni - pláne sörözni! :-) - egy amcsival, mint egy iránival. De például szerintem most a görögöknél erősödik a nyugatellenesség. :-)
  • L Viper #51486
    Amerikai támaszpontok a térségben:

• bralph
    Gratula a teljesítőknek! A 14 óra durván hangzik, bár az időjárás is sokat segíthet. Jó látni, hogy egyre több az induló!
  • Lacusch69
    Mi is volt a kulcsmondat anno az elképzelt atomháborúról?
  • Johann Wind
    Nagyon jól néz ki, az előző is isteni volt.:) A politika helyett ilyen kellene ide sok.:)
  • Johann Wind
    Mert Irán miatt Izrael fenyegetve érzi magát, az USA pedig Izrael barátja. Te is láthatod hogy Irán mennyire nyugat ellenes, az arab államok folyton azt hangoztatják hogy Izraelnek nincs létjogosultsága. El lehet róluk képzelni hogy be is vetik, ha kész lesz, vmelyik arab-izraeli háború miatt már majdnem bevettek atomfegyvert, ugyanis az izraeliek már felszerelték az atom robbanó fejeiket a rakétáikba és egy napon múlt hogy be nem vették, mert a hadi szerencse megfordult, az ilyen helyzeteket jobb elkerülni, mondjuk egy bombázással. Izrael jogosan fél, hisz nézd meg hogy megalakulása óta hányszor támadtak már rá az arab államok. Volt Oshirakról egy nagyon jó cikk, abban azt olvastam hogy az izraeliek Irántól kaptak légifelvételeket az atomerőműről.:)
  • Lacusch69
    Miért probléma Irán atomfegyvere?
    Izraelé és Pakisztáné miért nem?
    Ún. erőegyensúly fogalma rémlik még valakinek?
    Ja, hogy ez helyreállna a Közel-Keleten és ez fáj a zsidóknak...
  • bralph
    Szép, precíz munka. Nem gyenge meló ezt a sok foltot precízen összeilleszteni...
  • bralph
    Úgy őszintén, mitől rettegsz? Mihez lesz késő? Ha katonai célra dúsítják és lesz nekik bombájuk akkor mindmegdöglünk?
    Biztos nem véletlen, hogy akarnak atombombát, nem?
    Amúgy azokat akik biológia fegyverek fejlesztésében járnak az élen azokat nem kéne lerohanni?
    A "nagy fejlett nyugati világnak" -ahol kreált válságokkal lassan mindenki idióta rabszolga lesz- miért lenne joga bármibe is beavatkozni, bárhol a földön?
    Hát milyen szörnyű diktatúra ez? -nem kéne lerohanni, amíg késő nem lesz?
  • PhantomAss
    igen, én is így gondolom
    itt nem arról van szó hogy ki a jó fiú és ki a rossz, hanem hogy Irán esküdözik hogy békés célra kell az atom...ja persze, azért dúsítják ezerrel katonai szintre
    szvsz addig kéne vmit csinálniuk amíg késő nem lesz
    és sztem Izrael nem is fogja hagyni