91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja usákok üzemeltetik,vagy kanadaiak.
Van ott mindig élet ,csak most lehet variálnak valamit. A stat is újra indult,meg is lepődtem ,le vagyok maradva. No de majd intézkedem. -
Ha a client listát nem látod, akkor a lobbyban indíts egy szervert, az helyreteszi a dolgokat. -
majonur #51675 Most nem mukodik, sanjna. Koszi.
Egyebkent ez amerikai szerver? Mert hajnalban van a legnagyobb elet rajta, amikor az amiknal estefele van. -
itt van direkt link.
De lehet most nem műkszik. -
artivizsla #51673 Én a polcomról vettem le őket ! Egyébként nem véletlenül tettem fel ide őket egyben.
Ismeri valaki a "Diamond swords" c. filmet, ami Marseille-ről szól ? -
Johann Wind #51672 Így egyszerűbb:
http://www.hajja.hu/ -
artivizsla #51671 Most olvastam el, Pokriskin, Szárnyas vadászok c. könyvét. Ha valaki ezután elfogultsággal vádolja, Olaf Groehlert, akkor annak ajánlom figyelmébe a fent említett könyvet.
Egyébként, egy kis könyvajánló akkor, ha már szóba kerültek :
1.
2.
3.
4.
5.
-
Nézegetem a múlt pénteki "update"-et, irányítható Jeep...korábban meg az a Flak cannon...mi ez?!
Lassan Battlefield 1942-t csinálnak belőle.
Szerintetek ez faszán kell a rep. szimulátorba, hogy mittudomén, odaállhassak a tartálykocsival tankolni?
Csesztem már el fölöslegesen pénzt más játékra is, de bazmeg, egy se volt olyan, amivel ennyire nem lehetett játszani, 1 évvel a kiadás után sem.
-
majonur #51669 Laca irta a multkor, hogy az Atag-ra akkor is be lehet menni IP vel , ha nem latszik a client listan.
Ez lenne az?
IP: 216.52.148.29, Port:27016
Ezzel se tudok bemenni ma reggel. -
Be sure. :) -
majonur #51667 Koszi, Oleg :). -
bucsher #51666 two weeks :) -
semmi. -
majonur #51664 Marmint, hogy mikor? -
majonur #51663 remek, varom mar patch et, valmi becsles? -
601 ;)
Szépen kidolgozott modellek ezek, az összes ilyen. A Spit is ugyanígy el tudja hagyni az alkatrészeit (az ütközési modell hibája, hogy más nem sérül -légcsavar pl.- de a "holy" patch majd javítja ezt is - elvileg) -
majonur #51661 Meglepodtem :), foleg hogy alatta ott figyelt szepen kidolgozva a kis DB 605. -
Előfordul az ilyen :) -
majonur #51659 Ilyet tapasztaltatok mar? Elhagytam a motorburkolatot. -
Nem látványos, mert a vizuális kontaktot nem tartod a többiekkel ("csak" tudod, hoyg hol vannak), és ha össze is dolgoztok, azt nem kötelékben teszitek. Amit Laca linkel videókat, ennyi erővel azon is ott lehettünk volna 3-4-en, mert valaki fentről fedez (videón úgysem látszana), van aki másik géppel harcol (videón úgysem látszana), csak azt látnád, ha valaki ugyanezt a gépet támadná (amit viszont kerülünk, inkább fedezzen akinek nincs más dolga). -
wednes #51657 Nem feltételen kell külső nézet, bár ezt te tudod eldönteni, hogy mi látszik nagyobb létszámnál. Azért érdekes lehet az belső nézetből is, gondolom azért több a forgolódás, főleg hátra fele. :)
Én igazából arra lennék kíváncsi, milyen az együttműködés. Párba harcolnak a gépek és fedezik -e egymást stb. -
Hát nekem a TiR4 32ezer volt 8ezer vámmal. Szép új világ. -
Az a baj,hogy hiába van sok gép akár egy kótelékbem is, de csak az én látószögemből tudom felvenni. Max ofline tudok külső nézeteset csinálni . -
Neheheeeeeee :D -
/off
földelés ok, mehet a meló!
http://pics.kuvaton.com/kuvei/grounding_the_cable.jpg -
wednes #51652 Szép volt, várom a többi videót is, remélem nem állsz le vele. :)
Egy olyan szívesen megnéznék, ahol sokan csapnak össze. Bár nem tom multiba ez mennyire gyakori, hogy akár századok is harcba indulnak. -
Ezek szerint. -
majonur #51650 Lemodelleztek a messer botot? -
zmok #51649 Hálás köszönet Tomnak,Sanyonak,Leonnak, és Mindenkinek!!!
Fantasztikusan jól néz ki!

Külön köszönet a megelőlegezett őrmesteri vállapokért!
-
No a napi Spit lelövés,hogy OFF is legyen :)
-
otiq #51647 Én nem érzek melegedést az eszközön.
Leonsilver: Természetesen tudom, hogy nem ő tehet róla de Orbánt és Gyurcsányt nem lehet folyton emlegeteni. -
De:) Csak ez annyira bitang lett,hogy kíváncsi vagyok.
Aztán lehet kipróbálok inkább egyet mielőtt megvenném,biztos ami biztos:)
-
Glo #51645 HOmer Simpson nagy dolgokat tud. Ő mondta, hogy "Szeretem a családomat. Szeretem az életet. Miért töltsem a vasárnap délelőttöt azzal, hogy elmondják milyen rossz ember vagyok..??" -
Abban a hsz-ben ott van belinkelve, de belinkelem akkor ide megint:
-
Nem azt mondtad hogy többé nem lesz Ati karid ? :O -
Ugyan már:) Az tegnap volt és csak egy bizonyos reptér körzetében,és az a régi driver volt beta,ezt ma tettem fel. És eddig nem volt vele ilyetén bajom,azóta sincs,de az is lehet ,hogy megkotlik a VGA,de nem baj mert megyek cseréltetem:) Jövő héten jönnek a DCUII 7970 esek:) Mármint a boltokba.
Szóval ,ne kárörvendj:) nekem legalább multiban fix 40 fps em van akárhol,de 1000 fölött 60 az:) És nem 30. Hehehe:)
Evvel a driverrel ha a port nézem amikor felszállok is 50 fps -t mutatott.
Régebben az kevesebb volt. -
Solt #51641 Meg fehér kockákat...
-
Ja . Kint van az új GeForce Forceware 295.73 64-bit WHQL.
Gyorsulást vélek fölfedezni a Clod ban. -
Erre különösen felhívnám a figyelmet
Hogy vásárolnék én egy ilyet:)) -
hoppácska