91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ja usákok üzemeltetik,vagy kanadaiak.
    Van ott mindig élet ,csak most lehet variálnak valamit. A stat is újra indult,meg is lepődtem ,le vagyok maradva. No de majd intézkedem.
  • VO101Tom
    Ha a client listát nem látod, akkor a lobbyban indíts egy szervert, az helyreteszi a dolgokat.
  • majonur
    Most nem mukodik, sanjna. Koszi.
    Egyebkent ez amerikai szerver? Mert hajnalban van a legnagyobb elet rajta, amikor az amiknal estefele van.
  • Her Laca
    itt van direkt link.
    De lehet most nem műkszik.
  • artivizsla #51673
    Én a polcomról vettem le őket ! Egyébként nem véletlenül tettem fel ide őket egyben.

Ismeri valaki a "Diamond swords" c. filmet, ami Marseille-ről szól ?
  • Johann Wind
    Így egyszerűbb:

http://www.hajja.hu/
  • artivizsla #51671
    Most olvastam el, Pokriskin, Szárnyas vadászok c. könyvét. Ha valaki ezután elfogultsággal vádolja, Olaf Groehlert, akkor annak ajánlom figyelmébe a fent említett könyvet.

Egyébként, egy kis könyvajánló akkor, ha már szóba kerültek :

1.

2.

3.

4.

5.
  • f24sg
    Nézegetem a múlt pénteki "update"-et, irányítható Jeep...korábban meg az a Flak cannon...mi ez?!
    Lassan Battlefield 1942-t csinálnak belőle.
    Szerintetek ez faszán kell a rep. szimulátorba, hogy mittudomén, odaállhassak a tartálykocsival tankolni?

Csesztem már el fölöslegesen pénzt más játékra is, de bazmeg, egy se volt olyan, amivel ennyire nem lehetett játszani, 1 évvel a kiadás után sem.
  • majonur
    Laca irta a multkor, hogy az Atag-ra akkor is be lehet menni IP vel , ha nem latszik a client listan.
    Ez lenne az?
    IP: 216.52.148.29, Port:27016
    Ezzel se tudok bemenni ma reggel.
  • Sanyo
    Be sure. :)
  • majonur
    Koszi, Oleg :).
  • bucsher
    two weeks :)
  • VO101Tom
    semmi.
  • majonur
    Marmint, hogy mikor?
  • majonur
    remek, varom mar patch et, valmi becsles?
  • VO101Tom
    601 ;)
    Szépen kidolgozott modellek ezek, az összes ilyen. A Spit is ugyanígy el tudja hagyni az alkatrészeit (az ütközési modell hibája, hogy más nem sérül -légcsavar pl.- de a "holy" patch majd javítja ezt is - elvileg)
  • majonur
    Meglepodtem :), foleg hogy alatta ott figyelt szepen kidolgozva a kis DB 605.
  • VO101Tom
    Előfordul az ilyen :)
  • majonur
    Ilyet tapasztaltatok mar? Elhagytam a motorburkolatot.
  • VO101Tom
    Nem látványos, mert a vizuális kontaktot nem tartod a többiekkel ("csak" tudod, hoyg hol vannak), és ha össze is dolgoztok, azt nem kötelékben teszitek. Amit Laca linkel videókat, ennyi erővel azon is ott lehettünk volna 3-4-en, mert valaki fentről fedez (videón úgysem látszana), van aki másik géppel harcol (videón úgysem látszana), csak azt látnád, ha valaki ugyanezt a gépet támadná (amit viszont kerülünk, inkább fedezzen akinek nincs más dolga).
  • wednes
    Nem feltételen kell külső nézet, bár ezt te tudod eldönteni, hogy mi látszik nagyobb létszámnál. Azért érdekes lehet az belső nézetből is, gondolom azért több a forgolódás, főleg hátra fele. :)

Én igazából arra lennék kíváncsi, milyen az együttműködés. Párba harcolnak a gépek és fedezik -e egymást stb.
  • Vogel
    Hát nekem a TiR4 32ezer volt 8ezer vámmal. Szép új világ.
  • Her Laca
    Az a baj,hogy hiába van sok gép akár egy kótelékbem is, de csak az én látószögemből tudom felvenni. Max ofline tudok külső nézeteset csinálni .
  • LeonSilver
    Neheheeeeeee :D
  • VO101Tom
    /off

földelés ok, mehet a meló!
    http://pics.kuvaton.com/kuvei/grounding_the_cable.jpg
  • wednes
    Szép volt, várom a többi videót is, remélem nem állsz le vele. :)
    Egy olyan szívesen megnéznék, ahol sokan csapnak össze. Bár nem tom multiba ez mennyire gyakori, hogy akár századok is harcba indulnak.
  • Her Laca
    Ezek szerint.
  • majonur
    Lemodelleztek a messer botot?
  • zmok
    Hálás köszönet Tomnak,Sanyonak,Leonnak, és Mindenkinek!!!
    Fantasztikusan jól néz ki!
    Külön köszönet a megelőlegezett őrmesteri vállapokért!
  • Her Laca
    No a napi Spit lelövés,hogy OFF is legyen :)

• otiq
    Én nem érzek melegedést az eszközön.
    Leonsilver: Természetesen tudom, hogy nem ő tehet róla de Orbánt és Gyurcsányt nem lehet folyton emlegeteni.
  • Her Laca
    De:) Csak ez annyira bitang lett,hogy kíváncsi vagyok.
    Aztán lehet kipróbálok inkább egyet mielőtt megvenném,biztos ami biztos:)
  • Glo
    HOmer Simpson nagy dolgokat tud. Ő mondta, hogy "Szeretem a családomat. Szeretem az életet. Miért töltsem a vasárnap délelőttöt azzal, hogy elmondják milyen rossz ember vagyok..??"
  • VO101Tom
    Abban a hsz-ben ott van belinkelve, de belinkelem akkor ide megint:

• V43 1105
    Nem azt mondtad hogy többé nem lesz Ati karid ? :O
  • Her Laca
    Ugyan már:) Az tegnap volt és csak egy bizonyos reptér körzetében,és az a régi driver volt beta,ezt ma tettem fel. És eddig nem volt vele ilyetén bajom,azóta sincs,de az is lehet ,hogy megkotlik a VGA,de nem baj mert megyek cseréltetem:) Jövő héten jönnek a DCUII 7970 esek:) Mármint a boltokba.
    Szóval ,ne kárörvendj:) nekem legalább multiban fix 40 fps em van akárhol,de 1000 fölött 60 az:) És nem 30. Hehehe:)
    Evvel a driverrel ha a port nézem amikor felszállok is 50 fps -t mutatott.
    Régebben az kevesebb volt.
  • Solt
    Meg fehér kockákat...
  • Her Laca
    Ja . Kint van az új GeForce Forceware 295.73 64-bit WHQL.
    Gyorsulást vélek fölfedezni a Clod ban.
  • Her Laca
    Erre különösen felhívnám a figyelmet

Hogy vásárolnék én egy ilyet:))
  • Her Laca
    hoppácska