91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ó, az a legjobb Spit... amelyik a párját ritkítja :))
  • VO101Tom
    Nincs saját skin. Felségjelzés is legyen bekapcsolva.
  • majonur
    Vagy 2 napja en a kek oldalon voltam Emil 1-el, egymas utan 2X megsorozott egy E 3-as, pedig masodszorra mar felulrol jott, onnan mar csak latni kene a szarny alakjat, ha mar felsegjelzest nem latja messzirol, nem voltam szimpi neki :).
    Egyebkent az Atagon mukodik a sajat skinem? Mert egy zold, sarga orros geppel voltam bent.
  • istikovacs76
    Oké, köszi már jó. Voltam fent, megnéztem, hogy megy. Az atag-ra léptem be. Jó szerver, hasonlít a régi il-2-ős Lw10BoB-os szerverre. Szinte dejavu-m volt, mikor pirosként lelőtt egy saját spitfire.
  • VO101Tom
    lobby részen indíts te egy szervert, az rendbe teszi a net beállításokat, utána fogod látni a szervereket - elvileg.
  • zmok
    De kár, hogy akkoriban nem volt még G Stuka.
  • Her Laca
    És adják vissza a gépek csillogását is,meg tegyék be azt a műrepülő izét is,meg ilyesmik. :))
    Mert a kezdetek óta rondább lett az optimalizációknak köszönhetően és félek,hogy az új csoda motorjuk nehogy a régi Il2 szintjére optimalizálja a cuccot. Azért vetem ezt fel ,mert még egy fia képet és videót sem tettek még közzé az állítólag remek teljesítményű motorral futtatott játékból.

A bádogteknők ,meg sihuhuk mászkálása meg NEM érdekel. Rep szimulátort vettem ,nem vonat szimet .Ha az érdekelne játszanék a Train Simulator al.
  • Feró Flex
    +1
  • Her Laca
    Nekem nem. Én nem alacsonyodom le holmi bokorugró,vagy konzervdoboz lovaggá. Mi ez a guminyakú dolog amúgy. Én szerintem korrekt a TR a játékban nem érzek semmi problémát vele kapcsolatban.

Ja ha hozza amit elvártak akkor nosza ide vele. Ha ki tudták adni a játékot teszteletlenül,akkor ezt a bétát is ránk lehetne bízni:)Vagyis a béta bétáját.
  • bralph
    Talán nézd meg a szerver szűrőt, engedélyezz mindent, van több is ami folyamatosan fut.
  • bralph
    Készítik a peccset, sokat tesztelték a motort és hozza a várt eredményeket -de nem veszem el Sanyó kenyerét.
    Én is szeretnék, rendes repülési modellt, rendes környezetet beleértve a felhőket, levegőt, látástávolságot és mondjuk korrektül behatárolt 6DOf fejmozgást. A harminc centis guminyakú pilóta nekem zavaróbb pl motorkezelés hibáinál.
    A tankokat csak bombáznod kell, de emlékszel milyen érzés, amikor leszállás közben pingel az orosz! Azért szerintem jól fog esni a földet érés után ha átmászhatsz a légvédelemhez! ;)
  • istikovacs76
    Sziasztok!

Megvettek, feltelepítettem a cliffs over dovert. A multi részépben létezik, hogy a saját szerverkeresője egye szervert sem talál, és a hyperlobby is csak 2 szervert?
  • Her Laca
    Adják már ki azt a retek átírt motort. Addig pont lesz...m a tankokat,meg utána is. Ennyit tudok mondani.
    Ja meg a pilóta fülke végre tényleg legyen aktív ahogy beígérték.
  • bralph
    Nekem is! Visszakeresztelhetik Storm of War-ra, még kalapálják egy kicsit, kijön az új rész, megtriplázzák a játékosszámot és teljes lesz a virtuális hadszíntér! :)
  • Johann Wind
    88-as légvédelmi ágyú-t akartam írni.
  • Johann Wind
    De király!:) Sztem viszont Matilda I vagy II-es harckocsi kellene oda a Crusader helyett, azt aztán semmi nem lövi ki a 78 milis páncélja miatt, csak a 88 vagy 75 milis rövid csövű Pz.IV.-es.:D
    Láttátok a videón a 7 TP harckocsit? Állati jól néz ki!
  • bralph
    Azért egy repülőgépmotor nem kertitraktor, nem is sparheit, mellesleg a link alatt le is volt írva minden az eredeti posztban.
  • LeonSilver
    Hát nekem ez kurvára teccccccik.
  • Szepy2884
    Amit ma már aluminium öntvény, az nem is olyan régen -alig 20 éve is akár- vasöntvény volt. Blokk, hengerfej stb. De még ma is használják példáúl a gömbgrafitos öntöttvasat az AL mellett is.
  • bralph
    A harmadik videó. Ehhez képest is vannak már új dolgo, dolgoznak a fiúk, hamarosan bétapeccs. ;)

• Lysandus
    Bocs a dupláért, úgy látszik a böngésző is Made in USSR. :-)
  • Lysandus
    A győzelmei zömét Kobrával szerezte. A könyvben propaganda okokból a háború végén már Lavocskinokkal reptetik Pokriskint. Ugye ott azt írja (vagy a cenzor írta helyette), hogy mekkora nagyszerű gép volt a Lavor, és mennyire örültek, hogy végre hazai gyártású géppel repülhettek, stb... A valóságban az egysége akkor is Kobrákkal, pontosabban akkor már Kingkobrákkal repült. A háború után bőven akadtak is problémái abból, hogy nem a hazai gépeket favorizálta. Sokáig mellőzték emiatt.

Pokriskint egyébként többször kérték, hogy fegyverezze át az ezredét La-5-re, vagy Jak-3-ra, de ő a Lavor fegyverzetét elégtelennek találta, Jakovlevet (a tervezőt) meg személyesen utálta. (A Jakovleves affér benne van a könyvben is, persze csak lájtosan.)

La-7-re már hajlandó lett volna átképeztetni magát és az embereit, csakhogy egy barátja életét vesztette La-7 átképzés közben. A balesetet a gép hidraulika rendszerének a hibája okozta. Úgyhogy törölte a saját és ezredének az átképzését a hazai "technikára", helyette lenyúltak egy szállítmány P-63-ast, annak ellenére, hogy a kölcsönbérleti szerződés szerint a szovjetek nem repülhették volna a típust a német fronton, azokat a gépeket a japánok ellen kapták.

Én nem különösebben kedvelem az oroszokat, de a történetből kiderül, hogy Pokriskin nem semmi fickó lehetett (kiállt az embereiért), másrészt azt is látni, hogy miként vélekedett a szovjet "technikáról".
  • Sidewinder
    Az a fura,hogy nagyon igaza van az öregnek. Viszont azért fura nekem,mert a nemzeti érzésről beszél,pont ő akinek az volt az orosz elnökjelölti kampányban még 2008-ban a nyíltan hangoztatott elve,hogy Oroszországot egyszerűen fel kell oszlatni és a helyére 29 kis államot létrehozni. Ezen kijelentése után meg meg volt lepődve,hogy nem engedték elindulni a választásokon.Szóval ezek fényében tőle hallani a nemzeti érzésről, meglehetősen érdekes.
  • Sidewinder
    A múltkori videót láttam a földi egységekről. Ahogy nézem ez a szimulátor elindult egy kicsit Operation Flashpoint,Armed Assault irányba.Ezzel a bejövő földi vonallal nekem nincs bajom,egészen addig amíg ez nem megy a repülési modellnek,a repülőgépeknek meg magának az egész repülésnek a rovására.Egyébként meg a Szu-26-ot is kiadhatnák végre. Addig nem veszem meg a Cliffs of Dovert amíg az nem kerül bele reális irányítással,motorkiszolgálással.Modnjuk sajnos a számítógépemet is kissé gyengének érzem a CoD futtatásához. Addig meg marad a DCS:BS,IL-2:1946 4.11 és a Condor.
  • mijki
  • bralph
    Múlt héten írták, hogy az egy héttel azelőtti bemutatónak, amit akkor két részre osztottak, a harmadik része lesz ezen a héten. :D
  • Zpogi
    Úgy néz ki ma nem lesz patch,csak megint egy videó a földi egységekről. Sokan nem értik 1C-n - többek között én sem - hogy miért nem inkább az új engine-ről raknak fel egy videót? Szép meg jó ez a földi járművek irányíthatósága,de igazából sokunkat rohadtul nem ez érdekel...
  • bralph
    Hogy mi készült öntöttvasból?! Maximum henger, léghűtéses motoroknál, a békeidőben, költséghatékonyság miatt. A Pannónia motorok, olcsó robogók, vagy shovelhead-ek rémlenek?
  • artivizsla #51769
    Gondolom, hogy a blokk öntöttvasból készült, akkor viszont ugyanolyan kényes az utókeringtetésre, mint az öv. kazánok. Azokba is egy időzítő panelt kell kötni a szivattyúra, mert ha a termosztát lekapcsolja a fűtést és megállna a szivattyú is, felforrhat a kazánba a víz.
  • Szepy2884
    egyik kedvenc játékom és az egyik kedvenc zeném a játékból :)

• VO101Tom
    jajj, ne is mondd. :)
  • Bucser
    Nem beszélve arról, hogy a sok német oldalon repülő pilóta messerteljesítmény utáni kiabálása nélkül, az angol nyelv soha nem ismerte volna meg a luftwhiner kifejezést:)
  • Svenhassel
    Igen nekünk lesz jobb a játék :)
    Na kipróbáltam a hűtés dolgot. Azt kell, hogy mondjam én sz@rtam el a dolgot, ugyanis most teljes nyitott hűtővel 2-3 percig 800-900-as fordulaton járattam a motort leszállás után és nem is melegedett túl. Szóval jól van megcsinálva!
  • VO101Tom
    Persze, szoktunk írkálni a fórumra, csak így van rá esély, hogy változzon valami. De a forrást kénytelen vagy megadni, enélkül biztos, hogy nem foglalkoznának vele. A képek meg egyszerűbbé teszik a magyarázatot és a megértést is, ezzel mindenki jól jár.
  • Johann Wind
    Sztem is.:) Még nem raktam össze, én is sokat gondolkodtam hogy megvegyem-e az összes számot, de úgy voltam vele, ha már elkezdtem akkor nem hagyom abba és megveszem az összes számot. Venni akartam hozzá motort is, el lett küldve a megrendelés de mire vagy 3-4 hónap után küldték a visszajelzést, addigra elköltötte a motorra félretett pénzt, nem sokkal a visszajelzés megérkezése előtt.......
  • Willenbrock
    Az is a valós ára fölött volt szerintem ha összeadjuk.Bár igaz ezt részletekben lehetett venni.Nekem csak a törzse van meg és a két kerék.Közben jöttem rá hogy túl drága lesz ez nekem.Megcsináltad?Hogy repül?
  • Svenhassel
    Köszönöm újra a felvilágosítást illetve a linkeket :) Egyébként jó látni, hogy valaki foglalkozik a hibák jelentésével. Ráadásul képekkel illusztrált magyarázattal, le a kalappal!
  • Solt
    Okés főnök! :))
  • VO101Tom
    A játékban ilyen túlmelegedéskor nem a hajtómű sérül, hanem a hűtővíz tartály megy szét, de az azonnal. Ugyanez volt a gondja Svenhasselnak is, erre mondtam, hogy bug. A túlmelegedett motor ezek után szépen meghal (ha nem hűtöd vissza), ezzel nincs is gond.
  • Solt
    Azt-azt... :)