91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #52277 asszony pajtás végig nézte ezt az xfaktoros baromságot. Akik döntősek lettek biztos ügyesek meg tehetségesek, de könyörgöm! Mi abban a tehetség, ha valaki egy unásig ismételt ócska slágert felénekel mint egy papagáj? Van az a lantfarkú madár a ami mindent képes utánozni. Na az biztos tarolna ennyi erővel...
-
A szöveg. Vérlázítóan primitív valami szerintem.
Ezek az előadók nem válogathatnak a zeneszámokban ? Vagy amit odatolnak eléjük azt el kell énekelni? -
Szepy2884 #52275 azon kívül, hogy nem a stílusom, ez még hallgatható... mi a baj vele? -
Skacok. Ma hazafele jövet a géperejű járműben meghallottam ezt a valamit.
Ez ez ez annyira nem mondom ki ,hogy milyen.
No nem tudtam ki énekli ,és a refrént beütöttem a barátomhoz,és láss csodát.
Szvsz borzalmas.
-
Semmi baj:) Kicsit korai ébresztő volt ,de nem káromkodtam:XD -
Szepy2884 #52272 Laca bocs má' a hajnali ébresztésért, de rohadtúl nem téged akartalak felhívni :) Felvenni meg nem bunkóságból nem vettem fel, hanem mert nem akartam, hogy inged gatyád rámenjen a roaming díjra :) Szóval ezek szerint sikerült megcsörgetnem téged... Örülök, hogy még időben kinyomtam.
Most szálltam le itt a shitek hazájában. Egy ideig nem akarok repülőt látni. Pedig holnap muszáj lesz... -
Feró Flex #52271 Pöcs???Mikó??? -
Szevasztok!
Aki CloDdal repül és hatswitch-cset használ leírná,hogyan kell pontosan a nézelődést beállítani?Próbálkoztam a dologgal,de nekem nem akar sikerülni.Vagy csak 45 fokonként mozog,vagy folyamatosan, de akkor meg véletlenszerűen visszaugrik középre.Esetleg létezik már olyan program mint a 46nál a newview volt?
Köszi! -
Valakinek lenne kedve megnézni egy skint játékban ? 
[URL=http://www1.picturepush.com/photo/a/7776604/img/Picture-Box/troll-1.jpg]"Sima"[/URL] , [URL=http://www3.picturepush.com/photo/a/7776606/img/Picture-Box/troll-2.jpg]"Panelozott"[/URL], hangsúlyozom csak próbálgatom az álcázási mintákat, de mivel nincs fenn nekem a CoD ezért megkérnélek benneteket, hogy tegyetek már be a gépről képet amire felteszitek ezt. A festés ME-109 E-3-ra készült ! -
messerharcos #52268 semmi hír sincs arról a nyüves peccsről amiben benne van az új grafikai motor hogy mikor jön? -
Glo #52267 Nagyon faszán néz ki! Ha én ennek a tizedéig eljutnék már boldog embernek tekinthetném magam :)
Hajj, emlékszek még mikor anno a CW-n elkezdtek a 300-asok piros meg egyéb ordenáré szkinekkel repkedni.. Pszichológiai hadviselésből :) -
Hello. Igen, a játékban benne vannak panelvonalak, de a 109-es panelosztásait a valóságban nem, vagy csak alig látni. Azok extrém kiemelése makettező szokás, és a különböző panelrajzokon, illusztrációkban is jól mutat, de élethű skin készítésekor ne utánozd ezeket :) Gyűjts sok képet eredeti repülőgépekről, és másold le amit ott látsz. Ne fejből próbálj ilyesmit rajzolni, mert azt úgysem lehet. Koszolást is ilyen képekről nézz. Hol folyt olaj a gépen, hova verte föl a port, hol kormolt, hol mászkált a személyzet, hol kopott, stb.
Ami a fényképeken zavaró lehet, az a fény. Egy skint mindig semleges fényviszonyok között kell ábrázolni (egyes játékokban a modelleket elő-árnyékolhatják, főleg embereknél, de itt nincs ilyenre szükség). Nincs árnyék, fényvisszaverődés, tükröződés, szóródás. Nem világos felül, és nem sötét alul. Ha színeket pl fényképről nézel, akkor ez fontos lehet.
-
Johann Wind #52265 Sztem nagyon jól néz ki így. -
Köszönöm szépen ! Azt mondod jó így a panelezés? No akkor megnézem tüzetesebben panellal, és anélkül is. Elméletileg ugye a játékban már rajta van a gépeken a panel "nyoma" . -
Nagyon szép.
A panelezés is,én ahhoz nem nyúlnék,lévén csóró emileken valahogy lehagyták gyárilag az orosz grafikusok.
-
Első próbálkozások CoD-ban :
Tudom sok benne a hiba, a fehér, a sárga is kicsit túl élénk, nem természetes de nézzétek el nekem. A panel vonalakat meg elfelejtettem leszedni ..
No sebaj, holnap nekiugrok ismételten, akkor már a kész "művet" mutatom meg :)
-
A mai termés Repkán :)
-
Ő az ! :D -
Johann Wind #52259 Ez mi ez ez a sárga-kék-szürke-fehér-fekete vmi?:D -
Johann Wind #52258 Gratu neki.:) -
CoD-ban, az időjárás effekt, piszkolódás szerepel a játékban? Vagy külön kidolgozzam a festésre ? :) -
Romeo One #52256 Herr Laca, nem változott meg kicsit az avatarod? -
Bár igaz lenne:) -
Rakd fel újra a patch-et, meg a hotfixet is.
MOD-okkal ne keverd, ha nem muszáj. -
Romeo One #52253 A 4.11-ről nem írtak jókat, nem raktam fel. És gyári lévén nocd prob sincs. -
Áhh. Gyerekként a cartoon sokat dobott rajta. Akkor még nem volt szinkronizálva... Meg hát szereti is a nyelvet. Köszi, bár az érdem nem az enyém. -
kri1219 #52251 Aki még repül 46al. Van egy gondom. Leszedtem a javítást is a 411hez, de egy csomószor kiírja játék közben, hogy tegyem be a DVDt. Aztán meg kilép. No cd fájllal játszok, úgyhogy nem értem mi lehet.. Másnak is volt ilyen? -
Glo #52250 Eleget lógott 9gag-en? :D
Gratu :) -
Jesssszzz!!! Sikerült a fiam felsőfokú angolja :D
-
Bosszúm elérte őket..
Csak vagy 5 ször exe fagyás volt és utálom. -
Nem valószínű, hogy ma repkedni fogok, ha mégis, akkor fent leszek TS-en. -
Na ezt örömmel hallom :)
Én konkrétan a CloD-ra gondoltam,dogolással kapcsolatban,de nem utasítom el a 46-ot sem. :)
Saját hosztban sem megy jobban nekik? Mert ugye ott valamiért jobban fut.
Tom,ti hogy vagytok a dologgal? -
Vettem.
Most keményen megy a képzés és a gyakorlás nálunk, hogy még ütőképesebb legyen a század.
Persze azért belefér a házidog is szerintem, ha az 1946-al toljuk.
A CloD sajna nem fut a században mindenkinél elfogadható szinten, emiatt azt nem preferáljuk jelen pillanatban, majd csak a megfelelő patch után.
Este megkereslek TS-en. -
majonur #52244 jaja, az biztos, mindjart itt a peccs :), vegul is, mikor is volt a legutobbi, tavaly oktoberben? Mindegy elobb utobb kenytelenek valamit szurni, mielott lazadas tor ki, lassan mindenki nekifeszul a Mass effect 3 nak, meg beleloz a Diablo 3 is. :) -
bralph #52243 Itt a fórumon úgyis híre megy, ha ilyesmi készül, de szerintem a többség pihenteti a dolgot, hisz mindjárt' itt a peccs! (...)
Ha esetleg a ma esti dögölés átkonvertálódik atagolásra akkor már itt is az alkalom. :) -
majonur #52242 Szivesen csatlakoznek, ha lehetseges, akar kiseronek, de beulnek lovesznek is, ha kozbe csipogunk teamspeak en, hogy el szunyokaljak. -
bralph #52241 Egyszer szervezetten ledarálhatnánk az ATAG-ot, kíséret vagy segítség akad bőven, szinte mindenki 109-el repked. A jobb küldetés elég simán is fut, célpont is van bőven. Talán még lövész is akadna... Ááá majd a szent peccs után... -
Lebowski #52240 Igen, tudom, hogy nem éppen fasza a lövészkedés, éppen ezért nem is erőltetjük a dolgot. -
bralph #52239 Az utóbbi időben főleg azt, de már nagyon azt se. Dobálózni még lehet akadozva is. A lövész itt nem gyengén bugos. Ha egyszer átugrasz, többé nem lő magától, de ha te akarsz lőni, akkor az is megakad! Pont amikor közel ér a rohadék... -
Lebowski #52238 Nem tudom, hogy bombászkodni szoktál-e, de ott 5 halálból 3 az kb azért van, mert beléd megy az türelmetlenebbje. Ez már az elmúlt 10 évben is így volt sajnos. Aztán meg hőbörögnek, ha kapja a pk-t lövészből