91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Mikor anno láttam a filmet,ennél a résznél sírva fetrengtem a röhögéstől XD

Köszi,hogy felidézted ezt az élményt :)
  • bralph
    Nem kötekedés de mér is szarrágás? -most nem egy bulvár cikk egyéb baromságaira gondolok. A vizsgálat lezárult, aszerint a felelősség az övé, a többi a bíróság dolga. A szomorú tény az, hogy elcseszte. Hogy ezt hülyén írják le, az más tészta.
  • LeonSilver
    Ó basszadmeg :D
  • sakkay
    Fsx2004,aztatat nem mondtam.
  • sakkay
    Bakker srácok! Nem is tudom mit is mondjak!
    Most néztem fel a pc pilotra,és látom , hogy megcsinálták a Péri repteret! (Ott ugrottam, még mielőtt bevonultam-máshogy nem lehettem mélységis.) Azóta talán nem is voltam ott, de tudtam hogy épült beton kifutó meg miegymás.Na..megnéztem a képeket-és mintha megállt volna az idő, már az épületek tekintetében, kurva profin megcsináltak minden, még a vakolat hiány is. Nagyon állat!
  • Her Laca
    Ezen szó szerint behugyoztam:)
  • Fürtös
    Papírkutyák
    Ez legalább annyira "beteg" mint a Brian élete:D
  • Indi69
    üdv. tehát a szakértök szerint a földetérést a levegöben kell végre hajtani, magasság vesztést elkerülve. hát gratulálok
  • LeonSilver
    Ez szerintem lófasz és esti fény!

A vádirat alapján a pilóta felelőssége egyértelmű: „A tőle elvárható figyelmet és körültekintést elmulasztva, a gépet nem a mindvégig fennálló, időjárási körülményeknek megfelelően vezetve, intenzíven magasságot veszített”.

Buzik.
  • LeonSilver
    EZ csak szerintem szarrágás?? Az agyamat eldobom...
  • majonur
    Koszi! Talatam egy .pdf formatumot az In pursuit bol, a kepek nem tul jo minoseguek, de azert latszik, hogy mi tortenik. Itt!
  • VO101Tom
    Ha ennyire el alakrtok mélyedni a légi harcban, akkor sokkal inkább a Robert L. Shaw féle Fighter Combat: Tactics and Maneuvering-et ajánlom (igaz, sugárhajtásúakhoz van), mint a Johan Kylander írta In Pursuit: A Pilot's Guide to Online Air Combat-ot. Az sem rossz, de nem szakember írta. A könyvben használt kategóriákat és listákat ezért én fenntartásokkal kezelném. A hatodik érzéket ráadásul beletenni egy ilyen, racionálisnak szánt listába ("a pilóta mérhető képességeihez köti annak szintjeit"), ez netto hülyeség.

A két könyv írójának biojából másoltam ki:
    Johan Kylander:
    I'm a marketing professional - copywriter and creative director - who spent far too much time in the past indulging in online air combat simulations. In so doing I learned through my own and others' mistakes what works and patently does not work in the virtual sky.

Robert L. Shaw:
    Robert L. Shaw holds a masters degree in aeronautical engineering and spent 14 years in U.S. Navy fighter aviation. He flew over 4,000 hours, mostly in the F-4 and F-14. He is currently in the U.S. Naval Reserve and is a flight instructor, airline pilot and consulting engineer."
  • sakkay
    Nagyon nem vagyok a vajákosságra hajlamos(nálam majdnem minden az, amire nincsen konkrét hihető magyarázat) viszont a "hatodik érzék" mint olyan létező dolog. A kérdés inkább az létezhet e szimulátorban is. Háááát...
    Ha arra gondolok , hogy az ember az irányába érkező támadási szándékot "érzi" meg, akkor is nehéz elképzelni ezt, ha az ellen akár több ezer km is lehet fizikailag...+ a környezet is virtuális...hááááát..
    ja sejtem , hogy a témát nem gondoljátok ilyen komolyan, de én már sokat agyaltam ezen...a ROF-ban volt pár érdekes megérzésem, de aztán mindig meg tudtam magyarázni létező okokkal.
  • szekelyland
    na B+, ezt jól megaszondtam.....
  • szekelyland
    A jó öreg megérzés, a vihar előtti csend, amikor az embernek ok nélkül elkezd szorulni a seggelyuka, akor tudod hogy meg fognak támadni..... és mindig onnan ahonnan nem számítod.... Tehát ha tudod hogy onann támadnak ahonnan nem tudtad hogy fognak támadni, akkor tudod hogy honann támadnak. ez ilyen eccerű....
  • Her Laca
    És honnan tudom honnan jöhet a veszély,már ha semmit sem látok?
    Jöhet az bárhonnan,ezért tekergeti az ember a fejét állandóan:) Aztán vagy észreveszi ,vagy nem.
    A Clod ban ha éppen jó szögből támad valaki ,észre sem veszi az ember még ha közel is van.
  • szekelyland
    Szerintem az 5 -ös szint azt akarja jelenteni, hogy tudod, hogy honnan fog jönni a veszély - fel tudod becsülni a taktikai helyzetedet
  • Her Laca
    Á:) Nem kell hozzá más mint ,hogy állandóan rettegjél. Ha ez nincs meg benned esélytelen:XD
  • majonur
    Az 5. szint mar 1 kicsit Jedi.
  • Zpogi
  • Her Laca
    Ez az 5 ös szint érdekes:)
    Mondjuk én mindig felfele tendálok még ha 6 K -n is vagyok ,mert rettegek ,hogy megcsapnak. Akkor én már érzékelem a láthatatlan veszélyt nem?
    Meg amúgy is fosok mindig,hogy valaki lelő ,tehát akkor ez jó:)
  • Her Laca
    Mondjuk engem már annyira nem is érdekel:) Hetek óta be se kapcsoltam a nagy gépet,valszeg el is adom,veszek belőle egy jó laptopot,amin a diabló elmegy.
    Nem tudunk amúgy sem csinálni semmit,bár majd arra leszek kíváncsi amikor a köv részt "jó " sokan megveszik. Lehet repül az egész bagázs,és jó lesz munkanélkülinek lenni oroszhonban. Mi evvel tudunk büntetni én aszondom.
  • Zpogi
    Ezt Albert írta a Brekik fórumán,érdekes kis osztályozás:

"Jani, a situation awarness - ről (SA) beszéltünk már elég sokszor, kikerestem hát az inpursuit-ban az ezzel kapcsolatos részt. Ez egy táblázatban foglalja össze, s a pilóta mérhető képességeihez köti annak szintjeit:

0.szint - A pilóta egyáltalán nem tud sikeres akciót véghezvinni.

1.szint - A pilóta képes fenntartani a koordinált repülés állapotát, leolvasni a műszereit, és nyomon követni egy másik repülőgép mozgását.

2.szint - A pilóta képes a műszereire tekintés nélkül nyomon követni egy másik repülőgép mozgását, vagy egy objektumot a magasságra való tekintet nélkül.

3.szint - A pilóta minden különösebb nehézség nélkül nyomon tudja követni egyidejűleg több repülőgép mozgását, valamint egyazon időben tud navigálni is.

4.szint - A pilóta minden esetben nyomon tudja követni a közelében lévő összes repülőgép mozgását, valamint képes megbecsülni azok energiaállapotát a sajátjához viszonyítva.

5.szint - A pilóta a látótávolságon kívülről képes észlelni a veszélyt."
  • PhantomAss
    hát igen, a me sorozattal legalább lehet játszani, az hogy enm tetszik a történet egyéni szocprobléma
    de hogy egy játék technikai oldalról alapból játszhatatlan, és erre egy év sem elég hogy valamelyest hejrehozzák, az már más tészta
    persze szerény véleményem szerint nincs olyan bíróság a világon amelyik igazat adna a játékosoknak egy ilyen perben
    ennyi erővel a fél világot be lehetne perelni mert szart adnak el
  • VO101Tom
    Ezt olvastam én is, de ez is csak a fórumozók találgatása.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvastam olyat is, hogy megjelenés előtt kiszivárgott a történet, ezért gyorsan összecsaptak egy újat, és ennyit sikerült összehozni. Kiadás előtt nem sokkal állítólag a sztori íróját is lecserélték, sokan ezt tartják a fő indoknak. Mások a Bioware-t okolják, hogy a francnak akartak ilyen epikus, drámai befejezést, egy többször újrajátszható RPG-ben egyszerűen nem lehet így elqrni a végét. Kinek lesz kedve ezek után többször is végigjátszani, ha tudja, hogy mindenképp kinyírnak mindenkit? Van aki azon spekulál, hogy az egész egy jól felépített PR munka, hogy a későbbi DLC-ket eladhassák - kiadják ilyen történettel, de ha normálisan akarod befejezni, akkor vedd meg a DLC-t (ez a "csak álmodja" dolog is erre hajaz, mert amit "nem álmodik" azt majd megkapjuk DLC-n?).
    Nem csodálkoznék azon, ha visszakoznának, egyre durvább ami a fórumokon megy. "Shitstorm" a jó kifejezés erre :) A Bioware játékok és DLC-k bojkottja, a facebookos tiltakozások (csak első nap több mint 40000 "dislike", hatalmas szám), a különböző játék értékelő oldalak szervezett lehúzása (mindenhol 90% fölött vannak a hivatalos értékelések, a játékosi meg olyan 30% környékén). A játék befejezése a Bioware fórumozók 95%-a szerint szar. PR szempontból a első hetében ez biztos rémálom, de ha nem lépnek, akkor az eladásaik esni fognak - és a fejeseknek csak ez számít, én viszont ebben bízom, mert amíg "fentről" leszarják a dolgot, addig nem fognak pénzt, munkaerőt és időt áldozni semmilyen javításra

Lacáéknak mondom, ezt 1C-vel és Clod-al azért nem lehet összehasonlítani, mert a clodnál bevallottan szar amit kaptunk, a készítők mondják hogy javítják, és dolgoznak is rajta. Hogy mikorra és hogyan, az más kérdés, de a Bioware ezzel szemben azt mondja, hogy semmi baj a játékukkal, ezt így is akarták, ezen nem változtatnak. Lesznek majd DLC-k azokat vedd majd meg (ezt volt pofájuk kiírni a játék befejezető képsoraira is). És ez teljesen ellentétes mindennel, amivel a játékot reklámozták, szal valszeg az a feljelentősdi meg is állná a helyét. Clodnál ez neccesebb, ott egy év, és 5-600 játék óra után melyik bíróságnak adod be, hogy játszhatatlan a cucc, és nem azt kapod amit mondtak?
  • szekelyland
    itt a kép is.....
  • szekelyland
    Nem semmi....
  • PhantomAss
    nekam az egyik kedvenc sorozatom, az összes rész megvan eredetiban :D
    mivel az egyik kedvenc sorozatom, ezért utánaolvastam a külföldi fórumokon. és nagyon úgy néz ,ki hogy még nincs vége a játéknak. Valszeg Shepard gondolatait a reaperek irányítják mint Sarethét az első részben, és csak "álmodja" az egészet. Nagyon sok apróság erre utal (álmok, fejfájás,stb. Remélem így lesz
  • majonur
    Persze jatszottam, az elso volt szerintem a legjobb, a masodik is tetszett, azert nem volt olyan eles kulonbseg mint a pl a Dragon Age es Dragon Age 2 kozott.
    Hat sajna a 3. ME se az igazi, en is masra szamitottam.
  • VO101Tom
    Ja ja, meg is kérdezem majd ha cserélik, hogy inkább számítsuk be valami izmosabba...
  • VO101Tom
    Játszottál ezzel a szériával egyébként? ME?
    ...mert a 3. rész végén a történetben kinyírják a főszereplőt, a társai nagy részét, és közvetett módon az egész galaxist, a történelem legnagyobb tömeggyilkosává avanzsálva téged - és az ígért többféle befejezés gyakorlatilag azt jelenti, hogy a legvégső jelenetben választhatsz, hogy ez három lehetőség közül miként valósuljon meg (de lényegi változás nincs). Most képzeld el pl. a Diablót, ahogy az a vége, hogy a karaktered mindenképp meghal, a világot felégetik, és csak az ősemberek maradnak meg :) És akárhányszor újrajátszod, a karaktered végül mindig meghal, és a világod elpusztul. Egy RPG-ben ez elég gáz szerintem. Nem is értem mit szívhattak, mikor a sztori végét írták. Röhej. Bár, inkább szánalmas.
  • Her Laca
    Viszont vehetsz helyette jobbat:) Nézd a jó oldalát.
  • VO101Tom
    Tegnap a videokártyám beadta a kulcsot. De nagy mákom volt - a helyzethez képest - nézem a garanciát, egy év van rá, ami április 12-én lejár... de ki van számolva bakker
  • LeonSilver
    Én ettől vagyok kész. Mondjuk a filmet úgy tudom végignézni, hogy nézek belőle 10 percet, megállítom, széjjel röhögöm az agyam aztán megint elindítom :D

• Her Laca

Ez még hatalmas
  • LeonSilver
    Persze, hogy alapmű!

• majonur
    Barmi a Monty Python csoport barmelyik tagjatol. :)
  • Her Laca
    Látom ez is alapmű :)
  • LeonSilver
    A csatornát.
  • majonur
    ... tovabba koveteljuk, hogy a romaiak menjenek haza! Mit adtak nekunk a romaiak?