91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • majonur
    Raadasul, ahogy egyszer itt egy tanult kollega a megjegyzte a "stucni" se tunik tul strapabironak, kicsit felnek hogy karoba huzom magam, egy jo kis katyu miatt :)
  • zmok
    Nem, ez tűzifa kerekekkel, vagy az ideális téli bicaj, ha fázol, meggyújtod....
  • Kasadya
    köszönöm szépen!
  • Sanyo
    P-63 és nem 36.
  • Sanyo
    Bell P-36 Kingcobra és Westland Lysander.
  • Kasadya
    srácok sry a fél offért,de ebben a videóban 13:40 és 14:15 között van 2 repcsi zoknak kéne a tipusa! köszönöm!!

• Johann Wind
    Érdekes cucc.

A szöveg szerint Cr-32-es fotógéppuskája
  • Lebowski
    Hallgasd egészséggel :) Csak ajánlani tudom :)
  • Zoli105
    Nagyon szépen köszönöm ! :D
  • Lebowski
    Motley Crue - Wild side
  • Zoli105
    Ez is nagyon jó :D

és elnézést az OFF-okért ! :/
  • Zoli105
    Jó zene és egy jó pilóta :)(amúgy mi a szám címe ? :D )
  • bralph
    Lehet! Az SBK 2001-el működik rendesen a tengelyekkel irányítás. Pár későbbi verzióval is próbálkoztam anno de azok mind gamepad-os kezelésre vannak belőve, így ott kb ugyan annyit tudsz elérni bottal is. Külön joyt nem is ismernek fel és a pad dolgainak lehet csak megfelelteni tengelyeket, már ahol működik.
    A "leginkább szimulátor" játék is a 2001, és szerintem az egyetlen élvezetes is, igaz motogp sorozatot nem próbáltam. Az utódok új grafikai megoldásai is inkább csak rontanak a sebességérzeten, játszhatóságon(pl sisaknézet katasztrofális némelyikben).
  • Kferro
    Ráadásul ismerve a 48-as UM Messzer minőségét, jobb makettet is lehet nála találni.
  • VO101Tom
    Bicaj?

• VO101Tom
    Ja ja, elég borzalmas festés szegény, itt és így meszán soha nem volt puma jel, ehhez a festéshez hasonlót pedig csak F-en láttam. Magyar matrica készletek viszont már rég kaphatók akármelyik méretarányhoz, a www.makett.org -on utána lehet nézni. Csak ezért nem érdemes megvenni ezt.
  • Romeo One
    Na, ha már motorozás került szóba...
  • Kferro
    Ezt már láttam korábban, s már akkor is fogtam a fejem, hogy milyen festést álmodtak rá az ukránok. S lesz, aki ezt a sci-fi festést fogja választani...
  • Kferro
    "Ténlyeg végégnézted már a red tailst?"
    Sajnos igen. Bár ne tettem volna. Nagyon rossz film. Kacat.
  • Romeo One
    Logitech Extreme 3D Pro. Kiválóan hajtottam/hajtom vele a MotoGp-t.
  • Sidewinder
    Akik szeretnek makettet építeni,azoknak jó hír,hogy kapható az UM cég a Messer Me-109 G-6 változatának makettje,1:72-es méretarányban. Az ukrán gyártó Puma századjelvényes matricákkal adja a makettet.
    erre tessék az oldal alján
  • V Domino #52856
    hmm,érdekes arány:)
  • Solt
    Logitech DFGT a minimum, használt G25, vagy új G27 már felső közép kategória. 30-70 ezer közt lehet őket beszerezni.

Szimulátor az RBR, nKpro, iRacing, GTL... fél szimulátor az rFactor, a Race, a GTR2... jó autós játék a Dirt2-3, F12011...
  • Szepy2884
    példáúl nem tudja valaki, hogy pl egy motogp szerű játékot lehetne e joyal irányítani? Mondjuk úgy kormányoznék, hogy nem a Z tengelyt csavarom, hanem az X tengelyen dönteném a botot és ezzel a motort?
  • Szepy2884
    én gondolkoztam, hogy kéne venni egy kormányt pedállal és kipróbálnék valami jó autós szimulátort, de rákellett jönnöm, hogy nem tudom milyen egy jó kormány és azt sem tudom melyek a jó autó szimulátorok, de ha tudnám se kötne le sokáig, így valszeg csak pénzkidobás lenne az egész.
  • Solt
    Százalékot kapok! Nektek bármit Urak... :))
  • Szepy2884
    Bár már nem repülök, de hasznos a link. Köszi szépen, hogy megosztottad.
  • Solt
    Hátha érdekel valakit,

X52

Több saitek termék is akciós, érdemes szétnézni.
  • istikovacs76
    tényleg=tényeg
  • istikovacs76
    Na, azt a filmet még nem láttam:) Köszi Feri. Ténlyeg végégnézted már a red tailst?
  • Kferro
    Pisti!

A Mi-24-es videóban látható "belsőkamerás" felvételek a Tom Hanks főszereplésével készült "Charlie Wilson háborúja" című (mellesleg igen jó) filmből vannak.
  • PhantomAss
    de miért nem a d?
    mondjuk ezen a sorozaton már sokat gondolkodtam, vajon mi alapján állítják össze?
  • artivizsla #52845
    Gondolom, a balesetek egy jelentős részében tök mindegy, hogy milyen motoron ülünk. Persze, hogy van különbség köztük, de azért légzsák akkor sem volt rajtuk.
  • RatBaG #52844
  • Szepy2884
    De a mai motorokat nehogy már az etz-khez, szimókhoz meg babettákhoz hasonlítsuk
  • Gundark 1 1
    Mustang B. Most a 21es van. Azt kaptam most ajándékba :)
  • artivizsla #52841
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy az "Ég urai" következő számában melyik repülőgép lesz benne ?
  • artivizsla #52840
    Motorozással kapcsolatban ez a félelem jön elő legelőször az emberekből ma már, de a legénykorra visszagondolva én nem emlékszem arra, hogy az ETZ-s korszakban ez a gondolat ennyire erőltetve lett volna. Ha meg már fél az ember valamitől, akkor meg megette a fene már.

• Her Laca
    Állítólag a 3.leggazdagabb. Műtrágyában utazik,évi több milliárdot ad Nyíregyházának.
    Én nem sajnálom az ilyen emberektől,nem úgy mint a politikusoktól . Mondjuk természetvédelmi területre épít:)
    Gondolom a tisztelt politikusok tartották a markuk:)))
  • Szepy2884
    akkor én is szelíd szívű vagyok. Én még a biciglin is félek néha ezt nem is tagadom.