91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Hát igen,és az a legszebb az egészben,hogy ezen hibák nagy része már a március 23-i frissítésben is említésre kerültek. Tehát 5 hét alatt sem tudták megoldani és még mindig itt tartanak...ez elszomorító.
  • sakkay
    Látván a listát, nem mostanában lesz kész a patch.
    A gondok nem kicsik, azt hittem azért ennél már közelebb vagyunk a finishez..habár a finishimhez' ahogy nézem,elég közel vagyunk.
  • mijki

• Sanyo
    Mondjuk ott is pénteket írnak, szóval nem te nézted el. :)
  • Zpogi
    Ja tényleg... ;)

De azért THX!
  • Sanyo
    Szombat van, de tényleg ma rakták fel. Gyorsan lefordítottam.
  • Zpogi
    Pénteki frissítés

Megint nincs patch :(
  • VO101Tom
    Nézd. Annak, hogy ki melyik gépet preferálja -ahogy írtad- nincs köze ahhoz (legalábbis nem kell, hogy köze legyen ahhoz), hogy egyik másik paraméterben melyik gép a jobb. Nekem egyértelmű a Mesza, mert a Pumások is ezt repülték, jobban tetszik a formája, jobban ismerem a gépet, és a játékban szükséges repülési stílus is jobban fekszik. Elboldogulok a Fókával is, a sok géppuskával tényleg nem kell nagyon célozni, de nekem nem kényelmes, hogy csak szintben vonatozok, és ha elém kerül valaki azt lelövöm, ha mögém kerül akkor eltolom, hátra sem nézek. Unalmas. Valakinek ez jön be, az az ő dolga. :)

Ha viszont kicsit objektívebben nézed, akkor sok érdekességet lehet előtúrni a netről. Épp minap olvastam pár cikket, amikben pl. a 109-est mondták agilisebb, jobb vadászgépnek mind a német (!), mind a szövetséges pilóták tesztjei (angol és orosz). Az oroszok jobban is fostak a 109-estől. A 190-es rohadt nehéz volt, sok fegyver, sok páncél hátránya. Volt benne egy bika erős hajtómű, de emelkedésben lassú és lomha, 6000 fölött meg kifejezetten fosch - ezért volt sokkal eredményesebb a keleti fronton. Nyugaton a 8000 fölött cirkáló turbós magassági vadászok ellen esélytelen volt. Hogy magasan is jó legyen, gyakorlatilag új gépet kellett építeni - akár a D fókát, akár a Ta-t nézed, új sárkány, új hajtómű, új fegyverzet - ez már nem az a fóka, ami előtte volt. A Meszával sokkal pontosabban lehetett lőni is (szárnyágyú az szárnyágyú marad, hiába lesz 30-as, az aszinkron lövések rázzák a gépet, az összetartás miatt számolni kell a távolsággal is, stb). Amiben a 190-es jobb volt, egyrészt kényelmesebben lehetett vezetni. Elektromos trimm, fékszárny, tágasabb kabin, széles nyomtávú futó, stb (A széles motor miatt viszont a kilátás előre rosszabb volt). Az orsózási sebessége piszok gyors volt, és szűken lehetett fordulni vele - Szpitet ezzel szopatták (viszont orrsegédszárny hiányában minden előjel nélkül vágta a gépet a forduló bedöntéssel ellentétes dugóba, amit mondani sem kell mekkora szívás. Ezt külön írja is az egyik jelentés részlete). És persze a hatalmas tűzerő. Az előző kettőre pont nem volt szüksége, ha az üss és fuss elvet követed, a tűzerő az tényleg jóság, de amire használták, oda a mesza egyetlen 30-asa is elég volt. Ha bombázók ellen kell menni, oda meg a manőverező képesség nem számít, csak a tűzerő (ha persze felkapaszkodik oda, ahova kell).

Szal nekem a fóka mindig ilyen ellentmondásos típus volt - tud nagyon jó lenni, ha abba a közegbe, vagy abba a szituációba kerül, amiben ezt ki tudja használni, de nagyon tud szívóágon is lenni, ami viszont nem jellemző a meszára.
  • VO101Tom
    Óbakker, FooBar-t bannolták.. Ezért? ehh...
  • artivizsla #53269
    Végül is, ahhoz képest, hogy csak egy tuningolt sportgép volt a messza, elég jól elboldogult az égen, bár szerencséjére a háború 45-ben véget ért.
  • artivizsla #53268
    Közben találtam adatot róla, hogy 2 db-ot építettek ebből a verzióból.
  • Hecker007
    Nincs valakinek eladó x52 vagy x52pro-ja? :P
  • Nesu
    Thrustmaster Hotas Warthog Joystick 316.52 €
  • Nesu
    Az én kedvencem az Emil ,igaz nem egy nagy vadász..
  • PhantomAss
    jah majd szólj mennyit engedsz a feléből :D
    de tényleg, szólj ha aktuális lesz és meglátjuk..
  • mijki
    [http://www.youtube.com/watch?v=48fOkIhacz8]De jó lenne ezeket az acélmadarakat nagy kötelékekben látni az égen.:)[/URL]
  • V43 1105
    Ha kész van egy tálca sörért elhoznám
  • Zpogi
    A G940-es témához: nekem már nem volt elég,hogy kitekerjem a csavart,ezáltal fellazítva a kábelt megoldjam a problémát,nálam már megtört a kábel,úgy hogy ki kell cseréltetnem. A sógorom elektroműszerész azt mondta megcsinálja nekem,tehát lesz nekem is majd egy eladó G940-em.
  • VO101Tom
    Ezen én is nevettem, ez sokkal viccesebb, mint a sok "mi van már a peccsel" topik :)
    Az egyik gyerek le is töltötte, és fel is installálta, na az mekkorát szívott ezzel
    Mondjuk először én sem néztem az évszámot, de csodálkoztam, hogy Luthier előre bejelenti, hogy 4-én patch jön? Aztán látom alul a linket, na az lett gyanús :)
  • Zpogi
    Ahogy elnézem nem én voltam az egyetlen elvakult "rajongó" aki lyukra futott. De én ellenben velük jót röhögök az egészen,ezek meg ott anyáznak.
  • VO101Tom
    Érdemtelenül? Szerintem tök jogosan. :)
  • Szepy2884
    Na a veteránokat hagyjuk. Nekik mindig az a kedvenc, amivel túlélték a háborút.
  • Johann Wind
    Nehéz eldönteni, melyik a jobb. Volt pilóta aki 190-est favorizálta és volt aki a 109-est. Az én kedvencem is a Messer, kivéve ha Il-2-ket kell irtani.
  • acidrain
    Ahová a Fóka fű, ott lő nem nő.
  • artivizsla #53254
    Akkor meg mostohagyerek, mert mindenhol, csak a Messzát favorizálják, érdemtelenül háttérbe szorítva a Fókát.
  • Szepy2884
    Laca, klasszikusoakt csak helyesen és pontosan idézzünk!

"Ahová a Fóka lő,
    ott a fű többet nem nő"

• LeonSilver
  • LeonSilver
    67 mega?? Muhaha ...
  • Zpogi
    Tévedés ez egy régi,basszus....SORRY

Megyek aludni,mert már halucinálok.
  • LeonSilver
    Nyehehe. Megauplóóódra az efbiáj gyün be :D
  • Szepy2884
    zabigyereeeeek???? A fóka nem zabigyerek, hanem az ISTEN!!!

A gyerekek Messeren tanulnak repülni de a férfiak FÓKÁVAL járnak!

Megfelelő kezekben a Fóka egy büntető eszköz. Imádom az összes verzióját kivéve az A5-ös bármely változatát. Kedvencem az A8 és A9 mert felcsatolható rájuk az MK-108 amiktől annyira brutál lesz, hogy még én is félek tőle :)))
  • TG Gida
    Viccelsz? A fóka a legjobb. Illetve az volt amíg Olegék tönkre nem tették.
  • artivizsla #53245
    Azt hittem, hogy itt mindenki Messzer hívő a Fóka meg csak amolyan zabigyerek.
  • Her Laca
    A kedvencem:) Ahová lő ott fű nem terem:)
    Régi szép idők ,midőn egy komplett 77 es századot leabáltam egy darab fókával az égről. Vagy a csatorna felett ,amint A1 es el randalíroztunk és csokorszámra lőttük a spiteket.
  • artivizsla #53243
    FW-190 A
  • artivizsla #53242
    Valahol olvastam, hogy a Fóka variációk száma 100 felett van, így lebontva az altípusokra, persze, hogy kevesebb szám jön ki. A neten rákeresve dob fel képeket, meg a JG/11-es egység is használta őket, tehát szerintem jogosan van ott a táblázatban, még ha nem is ez volt a leggyakoribb variáció, de hát ezt a gépet, mégiscsak egy bizonyos feladatra építették, mintegy korai "sturmbock".

• Her Laca
    Új árát nem éri meg az a joy .Akkor inkább kicsit többért varthog szerintem.Amúgy pontos,csak néha szarakszik pár tengely ,legalábbis nálam ,meg Poginál is.
    40 körül jó vétel azért de még mindig tartom,hogy a logi nem tud joyt csinálni. Nem is értem minek erőltetik:))

Apropó. Mi van a mindent megváltó patch el. Bár én most Nyíregyházán baszom a rezet ,úgy hogy mindegy is:)
  • PhantomAss
    :D
    már csak egy tr kéne, bár ahogy nézem az lesz a kemény dió..sehol sincs használt
  • VO101Tom
    Én is úgy vettem :)
  • PhantomAss
    használtan venném, 50 körül...max
    bár láttam már 40 alatt is, persze egy perc alatt elvitték