91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Miattam ne fáradj:) Régen is utáltam a sötétben való repkedést ,és most is:)Este repüljenek a denevérek aszondom. Önkínzásra meg nincs hajlamom.
  • Her Laca
    itt
  • lala42
    Jelen pillanatban ötszáz valahány bevetésből 84 KIA ja van ,MR X nek 138 ból 11.
    Ezt hol nézted?
  • lala42
    Na ha lesz éjszakai reppenés, csinálok neked néhány képet. Tegnap pl. volt.
    Ma egy halált úgy szedtem össze, hogy rámesett egy blenheim. Van ilyen. A másik pedig egy 109-es belémcsúszott. Szerencsétlen egy nap volt.
  • Her Laca
    Jelen pillanatban ötszáz valahány bevetésből 84 KIA ja van ,MR X nek 138 ból 11.
    Mondom ,hogy egy statvadász ,szeret ő is a statisztikák elején tanyázni ,mint általában mindenki:)De vannak nála sokkal jobb veres pilóták,sokkal ,sokkal jobbak.Nem is kevesen.
  • Her Laca
    Repülni és tájékozódni tudok,de eredményesen harcolni nem. Szerintem ritka az aki ilyen körülmények között hatékony,persze vannak csak kevesen.
    Na most azért nem repkedek,hogy ne adj isten picsán lőjenek:)
    Ismerem a korlátaimat ,és ez alapján harcolok. Lehet nem hősies ,de legalább eredményes:)
    Én még Clod ban torkolat tüzet amúgy sem láttam sűrűn,főleg messziről.
  • lala42
    Hát mit mondjak? Pomidor sem a temetkezési vállalkozók vágyálma.
  • Her Laca
    Csak nézd meg ,hogy Pomidornak mennyi kia ja van.
    De itt is látszik a képeken amit betettél. Mr X nagyon ritkán hal meg,az a srác nagyon jó.
  • lala42
    Pedig ez a buli :-) Csak akkor látsz valamit, ha valahol torkolattűz van. Nappal mindenki tud repülni és tájékozódni.
  • lala42
    Akkor tévedtem Ennyi.
  • lala42

Na ez a jó. Itt lépett ki Mr.-X és lépett be Pomidor. Szerintem ugyan az a személy, mert én még egyszerre soha sem láttam együtt őket.
  • Her Laca
    Ez szép ,csak én pl ilyen időben fel nem szállok. Azt se veszem észre ha előttem van valaki:)) Sose tudtam sötétben ,vagy szürkületben repkedni rendesen:)
  • lala42

• Her Laca
    Tévedsz.
    Akkor lép ki ha lelövik:) Nem akar meghalni,ezt már többször eljátszotta. Na ebben nem korrekt:))és Mr X is le szokta lőni, sokszor repültem Mr X el és vele is egyazon időben.
    Mondom nem egy spíler de azért ügyes. Csak nem eléggé XD
  • artivizsla #53344
    Ismét idézetek, most Heinz Knoke könyvéből :

"...A tény ettől függetlenül tény marad : az angliai csatából a Királyi Légierő vadászpilótái kerültek ki győztesen, akikben a harctéren kemény,de sportszerű ellenfelet ismerhettünk meg...Az, hogy nem sikerült megszereznünk a partraszállás végrehajtásához szükséges légi fölényt, az angol vadászpilóták elszántságának és bátorságának következménye. Jó manőverezőképessége és műszaki teljesítménye miatt a Supermarine Spitfire kellemetlen ellenfél volt a német kötelékek számára..."

"...Idegesség fog el : ott van, alig néhány méterre előttem. Spitfire. A RAF jele akkora rajta, mint egy kerék. Egy rántással fölemelem a gép orrát. El kell kapnom! Ám mostanra már ő is észrevett. Élesen hátrafordul felém, lejjebb engedi a Spitfire orrát, majd süllyedés után mélyen odalent egyenesbe hozza a gépét. Hátrahúzom a gázkart, és bedöntöm a gépemet balra. Nem szabad elvesztenem szem elől. Mindkét kezemmel erőteljesen a hasam felé húzom a botkormányt, mialatt a fordulás közben csaknem zuhanásban vagyok. Úgy érzem, mintha egy óriás kéz belenyomna az ülésbe, egy pillanatra minden elsötétül előttem. Újra ott van : zuhanórepülést hajtott végre a gépével, és most nyugatnak véve az irányt a nyílt tenger felé tart. Leereszkedem utána. Teljes gáznál a motor már valósággal bömböl, és a vibráció miatt a szárnyak is remegni kezdenek. Megcélzom a gépet és tüzet nyitok. Közelebb kell férkőznöm hozzá. Zárom a hűtőzsalukat. Mit bánom én, ha a hűtő felforr, kit érdekel, ha a motor darabokra szakad: bármi történjék is, el kell kapnom! A Spitfire zuhanni kezd, olyan mint egy meteor, mely áthasít az űrön. A brit gép kitűnő darab, s a pilótafülkében ülő fickó jól tudja, mit akar, ráadásul kötélből vannak az idegei...A Spitfire gyorsabb nálam, a köztünk levő távolság egyre nő. A dobhártyám lüktet, a fejem szét akar robbanni. A teljes gázzal végrehajtott zuhanórepülés maga a pokol a pilóta számára..A motor túlhevült. Az olaj hőmérséklete növekszik. A műszer még mindig 800 km/h sebességet mutat. 1000 m-en a tommy lassan megállítja a zuhanást, és egyenesbe hozza a gépét. Nem sokkal a magas parti hegyek hómezői fölött süvítünk el. A Spitfire valami ördögi találmány, lemaradok mögötte...."

"...Már 7600 m-en vagyok, egyfolytában a légteret fürkészem magam körül és odalenn. Előttem, valamelyest balra kirajzolódik egy apró, sötét pont az egybefüggő hófehér táj előtt. Ez a Spitfire rövid kondenzcsíkot hagy maga után. A tommy széles kört tesz, és a fjord belső része felé tart. Tartom a magasságot, és figyelem a zsákmányom mozgását. A tommy a kiszemelt objektum fölé ért és két teljes kört írt le, s közben fényképeket készít. Kihasználom a lehetőséget és fölé kerülök. Szemmel láthatólag annyira el van foglalva a munkájával, hogy észre sem vesz. Mintegy 1000 m-el vagyok fölötte. Dolga végeztével nyugatnak fordul, hogy hazatérjen. Teljes gázt adok és ellenőrzöm, minden rendben van-e a fegyveremmel, s közben rárepülök. Pár másodperc múlva közvetlenül mögötte vagyok. Tűz ! Lövedékeim becsapódnak a gép törzsébe. És ekkor pörögni, fordulózni kezd, mint egy őrült. Nem szabad kiengednem a kezem közül. Egyfolytában tüzelek az összes fegyverrel. Zuhanni kezd, majd újra egyenesbe hozza a gépét, mely egyre sűrűbb füstcsíkot húz maga után. Ismét tüzet nyitok..."
  • lala42
    Mindjárt linkelek néhány képet. Szerintem ő a Mr-X. Ugyanis az előbb játszottam hol ellen, hol vele. Pomidor kilépett a vörös oldalról, Mx.-X belépett a kék oldalra. Néhány ilyen váltásnak szemtanuja voltam. LOL. Szerintem egy és ugyan az az ember. De lehet hogy tévedek.
  • Her Laca
    Ja. Mi van vele?
    Simán statvadász ,inkább bombereket lő,de azért elég ügyes.
    Bár amikor találkoztunk párszor ,nem mosolygott:)) De korrekt játékosnak ismerem.
  • lala42
    Hali!
    Valaki ismeri Pomidor nevezetü Doweres játékost?
  • Her Laca
    Ez nagyon tetszik.
  • Szepy2884
    Én nem válogatok. Azt meghagyom az Istennek

Most komolyan. Tudod jól hogy én stat vadász vagyok. Ezért vigyázok az enyéimre. Ha valaki saját nekem jön és én kapom meg, az nekem duplán jobban fáj mint neki.
  • PhantomAss
    zsíír
    kiváncsi leszek rá, az egyik kedvencem
  • Sanyo
    Kaptam egy Hinds DLC-t a Bohemiától, nemsokára készen leszek vele.
  • PhantomAss
    http://www.gamestar.hu/take-on-helicopters-hind-dlc-megjelent.html
  • acidrain
    Hangtalanul 3000 szintkülönbségből rácsapsz a delikvensre, ez így is van. Valld be Szepy, hogy 5-ből 3 egy oldalon repül veled, akit lelősz. Tudom, jön a vörös köd olyankor.
  • sakkay
    Az érv nem ott volt amit te alant kiemeltél és az ,hogy mi mindent vettél talán nem épp jól átgondolva az tényleg a te bajod. De hát ez a kapitalista világ sok mindent árul, nem mindent kell megvenni.
    Viszont ha fizetek és nem kapok semmit,na az sehol, semmilyen rendszerben nem fasza. Nekem sem tetszik a sok pénzes dolog de-most jön a fő érv-a fő lényeg (és ami a progi folyamatosan jobbá teszi) azok a patch-ek,a többi csak sallang. És az bizony rendszeresen jön,na és ingyenes is.
    Ez a topik pedig többet is kibírt már.
    Most mehet a pm.
  • Feró Flex
    Teljesen igazad van Leon Silver nem érdekel,az viszont érdekelne MIKÓ tudok végre játszani a kedvenc "korszakommal".Csak várok és várok de meddig?!:O)
  • LeonSilver
    Én 2009.08.13.-án vettem a RoF-ot, 37.95€ volt az ára. Vásároltam hozzá néhány gépet (6 vagy 7 darabot) ezekkel együtt NEKEM ~ 71€ a szoftver.
    Az, hogy most ingyenes, hát kurvára nem hat meg.

Továbbá egyetlen ellenérvet sem látok. A "A másik fele meg nem baromság" szerintem igen csak messze van az ellenérvtől. Egyébiránt például a Personal Package 7.99€-ért roppant értelmes és fontos dolog.

A továbbiakban pedig nem kívánok foglalkozni a RoF-al és főleg nem az IL2 totyikban. Ha kérdésed van pm-ben zargass ha kérhetem ;)
  • sakkay
    Ha feldobsz valamit, és az ellenérvek súlyára csak annyit írsz, hogy "szerinted marhaság" az kicsit kevés. Nekem. Szerintem,értem,miattam...
  • sakkay
    Na ja. A Clodot 10-ért vettem. A ROF 5-6 ezer(most ingyenes!!) És pár ezret költöttem rá. Eddig a CLOD vitt többet ja, és semmiért.
  • LeonSilver
    Szerinted nem baromság, tiszteletben tarom a véleményed. Szerintem meg az, te is tartsd tiszteletben az én véleményem. Oki?

Nagyon örülök neki, hogy 4k-ban van az egész Neked. De ez hol érdekel engem? Nekem meg 71€-ban van és porosodik a CloD mellett a polcon. Gondolom ez meg téged nem érdekel.
    Ennyi.
  • Feró Flex
    Eddig 4k-ban van nekem és nagyon jól(szenzációsan)elvagyok vele hülyeséget meg nem veszek meg:O)
    Mintha a Clod többe lenne de csak idegbajt kaptam tőle:O)

Várok várok és várok szépen nyugodtan.:O)))
  • sakkay
    De van,és jön. A másik fele, meg nem baromság. És nem kötelező megvenni sem, viszont a javítások ingyenesek. Ennyi.
  • LeonSilver
    Ja. Pénzért. És a sok finomság fele marhaság.
  • Feró Flex
    Rof-nál sorban jönnek a finomságok meg a javítások itt meg:"Még két hét..."
    Áhh!:O(
  • Papa01 #53324
    Most látom, van ott több is, sőt még videó is! :)
  • Papa01 #53323
    ITT találtam két képet! Tényleg nagyon jól néz ki!
  • DonZorro
    Nagyon KIRÁLY! Dogharc egy A10-el? Nem tudom. Lehet, hogy picsán lehet vágni. Majd kipróbálom este. Ha nem tud befogni akkor vége van. Fentről vagy lentről megcsapod és csaa... ;)
  • LeonSilver
    Úgy, hogy még béta. Mint annak idején az A-10C. Előrendeled, a bétát már használhatod és olcsóbb mint majd a rendes lesz.

Biztos fasza a szoftver meg minden, csak én magát az értelmét nem látom. Most őszintén. Mi a faszt csinál egy szutyok Musztáng a modern gépek között?? Célt repül vagy mi a fasz? Majd dogol az A-10C-vel??

• Sanyo
    Meg is vetted? Mesélj, milyen?
  • repvez
    Már tölthetö a torrent az oldalukról :
    P-51-EN