91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Akkor így írásban is Gratulálok Tom :)

Indy:kapcsold ki az invulnerability-t :D
  • messerharcos
    Gratulálok:)
  • mijki
    Nem érdekel nem fut ez van...majd ha kijön a teljes kipróbálom.
  • fecska
    Gratulálok!:)
  • Indi69
    gratula tom, ha oda verem a gépet nem törik, másnak se?
  • repvez
    Gratulálok!
  • Gundark 1 1
    Gratulálok :)
  • Nohab
    Gratulálok!
  • VO101Tom
    Köszke. Jól vannak mindketten :)
  • Kferro
    Fogadd gratulációmat! Csuda jó dolog ám apának lenni! :)
  • mijki
    Gratulálok!
  • VO101Tom
    Nekem hanggal volt gondom, az ellenőrzés nem oldotta meg.
    Gyalulj le mindent, és töltsd el a steamről megint. Utána peccseld fel.
  • Willenbrock
    Gratulálok!
  • Papa01 #53553
    Gratulálok! :)
  • Her Laca
    Azt a mindenit. Gratulálok,és sok sok egészséget a gyerkőcnek meg a mamának is:)
  • VO101Tom
    Na, van patch...?
    Én meg ilyenkor nem vagyok gépközelben...? Affene. :)
    Na, nem panaszkodom, mert délután apa lettem, megszületett a fiam, az utánpótlás nevelése elkezdődik Saját schwarm alatt meg sem állunk
  • Her Laca

Ez egy régebbi kép mentésem.
    Szerintem is randább Leon mester.
  • LeonSilver
    Tessék a kabin. Nekem ne mondja senki, hogy nem rondább, mint volt.
    Mondjuk kívülről nem néztem a gépet.

• Her Laca
    Holnap csinálok:) Elfáradtam ,volt egy kis kerti sütögetés ,meg némi HP hörpölés. Ha addig más nem csinál akkor nekiveselkedem.
  • Kferro
    Ha nem túl nagy teher, valaki csinálhatna pár összehasonlító, vagy legalább új patches mintaképet.
  • sakkay
    Távol álljon tőlem, hogy védjem, de a táj, a gépek, és a talaj, biztos nem lett csúnyább. A folyót sajna nem néztem, a fák pedig már két patch óta távolabbról "keretesek" amit nemtom miért csináltak...és a felhők(ugyan írták) most a legnagyobb fps zabálók.
    én örülök azért, legalább nem fagy.
  • Willenbrock
    Jövő hónapban vagy Júliusban tuningolom a gépem,addig nem is érdemes a clod-ot próbálgatnom.Intel E5200,Geforce 9800GT,2 Gb ram.Csak a víz felett lehet így repülni minimum beállításokkal.Addig is elvagyok a jó öreg CFS2-vel meg a zillel.
  • Her Laca
    Nos a konklúzióm.
    Ezek nem csináltak mást grafikailag,mint lebutították a játékot.
    A házak a táj a folyók szerintem rondábbak.
    London felett az elején nem röccen a patc el de fps ben pár százalék különbséget tapasztaltam . Mondhatnám semmi jelentősége.
    A hangok valóban jók ,a motorindítási hang is jó lett,de ezen nyűglődnek már ennyi ideje?
    Mindenesetre várom ,hogy másnál hogy muzsikál,mert én eddig is tudtam játszani vele a lényeg az hogy nektek is menjen.
    Bár ha csúnyább lesz mint volt én letörlöm a gépemről ezt most kinyilatkoztatom.
  • LeonSilver
    Én mindent feltettem és london fölött elég szar fps volt.
    Meg hát mondom, randa. A gépet még nem néztem kívülről, de a fülke SOKKAL csúnyább.
  • sakkay
    Nálam olyan 30% talán 40...
  • Her Laca
    Most visszaállítom az eredetire és hasonlítani fogok.
    De már most mondom,hogy ez egy nesze semmi ,ettől egy gyengébb hardveren nem fog elfogadhatóbban menni normális részletességgel.
  • LeonSilver
    Hát dupla fps biztos, hogy nincs és sok helyen kurva randa.
  • Kferro
    Köszi a választ!
    Tehát ha jól értem, akkor az Il2 újratelepítése, és 4.10-ig történő felpatchelése nélkül nem tudok UP3-as szerveren játszani.
  • Her Laca
    Elsőre.
    Tenger felett 5vs5 vagy 6 nem tudom de fix 60fps . Odaragasztották.
    Textúrák a kabinban . Amit én észrevettem az az ,hogy a kabintető kicsapódás gátló huzalja,hol olyan mint egy damil,hol szivárványos ,hol mittudomén milyen de nem drótkötél az ziher.Az E4 érezhetően javult,emelkedésben mintha jobban tartaná a kraftot. Aikkal nem foglalkoztam.
    London.
    Semmi változást nem tapasztaltam FPS terén,viszont a Temze bűn ronda.
    Bár régen néztem lehet ezelőtt is ilyen volt?
    Szárazföld felett ,kisebb városoknál ,falvaknál átlag 50 fps,de ez régen sem volt más. Bár néha kiír 64 fps-t is amit nem értek hiszen vsync be van kapcsolva és a monitor 60as.
    Mindent összevetve így elsőre én nem tapasztalok dupla fps növekedést ,a gépek kezelhetősége olyan mint volt,mármint a BF eké.
    Remélem nálatok mások a tapasztalatok,de szerintem ez még nem az igazi. Sőt!
    Persze ez maximum beállításokra érthető ,hangsúlyoznám.Fű ,fa ,kisfaxszom bekapcsolva.
  • artivizsla #53537
    Szerintem, még korai a kérés.
    Az alap IL2-őt felraktam, 4.11.1-ig. Ha a JSGME-ben nem állítok be semmit, akkor az alap játék jön be a V4.11.1-el, ha pedig az UP3-at állítom be, akkor meg az UP3 RC4 V4.10.1-el. A HSFX hystory mod esetében kb. 80%-ig tölti be a V4.11.1-et, aztán kilép a játék. Gondolom, hogy idő kérdése és jön mind a két mod-hoz is a javítás.
  • V43 1105
    @Mijki : Grafikus kártya vezérlőpultjában milyen értékek vannak a beállításoknál ? ;)
  • sakkay
    gtx 560 945 4x proci, minden high, város fölött 35 40 magasban 70 tengeren 80 fps!
    Micro laggot fáknál, és néha épületeknél érzek, de sokat javul, és írták is. Na naaaaa még a végén lesz valami!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mijki rakjad újra! Hátha.
  • repvez
    Nekem felemásak azérzéseim, mert látni némi fejlődést,de ha azt akarom , hogy valami látványba is legyen részem akkor ugyan ugy szaggat.
    Bár a VGA nem mai gyerek aminek ki kell szolgálnia,de máshol még nagyon is jól muzsikál. 4850OC 1gb, x4 965BE, 8gb DDR3 1600mhz.

Minden médiumon és 1x élsimitás textura high , vsync és epilepszia kikapcsolva.

Freeflight quick mission alatt földközelben szaggat 8 saját gép társaságában.

ÉS érezhetöen romlottak a texturák minöségei a kabinban és a gépen is
  • Kferro
    Srácok, az Ultrapack 3.0 még mindig nem működik 4.11-es patch-csel?
    Gondoltam, kipróbálom az UP3-at, de mivel 4.11-ig van felpatchelve az Il2, így nem merem rápakolni.
  • Her Laca
    No indul a teszt. Reménykedjetek,hogy nem ütöm ketté a monitort:))
    Nemsokára jelentkezem.
  • mijki
    Már 2x megcsináltam.
  • mijki
    Ez a hiba:
    Kép1
    Kép2

Itt van hang, csak kép nincs.
    Kép3

Ott a jobb alsó sarokban írja ki ezt a hibát.
    Kép4
  • Willenbrock
    Az oroszoknak haverjaik a franciák,az oron francia jobb nem jut eszembe :)
  • sakkay
    off
    Igen kis %-ban lehet.
    "erre az áldozatra hajlandó leszek"
    A név kötelez nálam íróknál már csak így van.
    on
    Mi a fa*ért rakják ilyen szar helyre a bétát!?
  • Her Laca
    A steamen állítsd vissza az eredeti állapotra és másold be újra a cuccot. Lehet valamit elkalibráltál,ki tudja. Vagy töltsd le újra . Más ötletem nincs.