91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca

Reppentem kettőt:) Spit II-ők terítéken voltak.
  • sakkay
    Köszönöm alaplap témában a válaszokat!
  • Her Laca
    A kitömörített fájlokat csak másold rá a jelenlegi verzióra, ha a steam alapértelmezetten van telepítve, akkor a "Program Files\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover"-ben találjátok meg.

Sanyó írta le a hírekben tehát ezt kövesd. Értelemszerűen ha nem ott van akkor más meghajtó de a többi stimmel.
  • feca1229
    Üdv mindenkinek!
    Mi módon tudom felrakni az új patchet. Elinditottam a CLODot de nekem még mindig a régi patch van rajta 1.05.15950 számú és nem a 1.06175282 patch. Biztos tud valaki segiteni!
  • Sanyo
    Szóval ide.
  • Sanyo
    Ha van logfile, akkor ide reportold, hogy ott is tudjanak róla.
  • lala42
    Na kezdődik a launcher.exe kidobálásos móka.
    sakkay: Vásárlásnál én ( igaz inteles vagyok) a többfázisu lapokat részesítem előnyben. Ha nem akarsz Cf-et, vagy SLI-t akkor nem kell több PXI-X es csatoló. USB3 ma már lassan kell. Nem kell sok cicoma, értsd SATA3 stb. Olcsó lapok és ma már igen jók ( tuningolhatóság és felszereltség szempontjából) az ASROCK lapok. Röviden ennyi.

• acidrain
    Gratulálok, jó egészséget kivánok mindannyótoknak.
  • V43 1105
    Linkelem újra, veheted nyugodtan, vagy ha ASUS akkor ezt. :)
  • sakkay
    Az elöbb említett fagyást amúgy ezzel szüntettem meg a Napóleon esetében, érdekességnek itt.
  • sakkay
    Alaplapi vásárlásnál, van amire ti figyeltek? Túl az evidenciákon.
    Én általában Gigát vagy Asust szoktam venni és sosem drágát. Eddig bejött, de ez csak olyan 2 évet húzott ki. Ga m720-us3.
  • makuka75
    Üdv! Van 1 kis gondom, bemásoltam a béta parts könyvtárat a játék gyökerébe, ahol a parts dir található, gondolom ez igy oké, viszont azóta nem hajlandó elindulni a játék.

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: CLR20r3
    Probléma-aláírás: 01: launcher.exe
    Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
    Probléma-aláírás: 03: 4d6e3d08
    Probléma-aláírás: 04: maddox
    Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
    Probléma-aláírás: 06: 4fa4f711
    Probléma-aláírás: 07: 4aa
    Probléma-aláírás: 08: 8
    Probléma-aláírás: 09: System.IO.FileNotFoundException
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 2057

esetleg valaki látott hasonlót?
  • sakkay
    Ja szerintem is...mondjuk még az a jobb verzió.
    Laca, legyél kicsit gyengébb, mert még kisírják a me csonkolását paraméterileg a rendes patchig!
  • Her Laca
    Különben most hosszabban repkedtem vele és biza csúnyább az a kabin belső .Olyan mosott szar forma,nem mondom,hogy nem lehet megszokni de a megjelenésekor sokkal szebb volt az tény.
    Minden esetre a Spit II atagon szart sem ér:) hál istennek. Vagy csak kezdő pilóták voltak benne.
  • V43 1105
    GPU, CPU hőfokok teljesen okésak, szerintem alaplap döglődik ..
  • sakkay
    Leszögezem nem a Clod hibája mert már volt ilyen-
    szóval szerintetek mi szarakodik egy olyan jelenségnél, amikor lefagy a progi, szétesik a kép, villog is és pöttyös, és gyakorlatilag ha kilépek winbe, az is szarakodik nem lehet elindítani semmit. Leállítani sem, csak reset. Nem gyakori, csak két proginál
    -Napoleon TW
    -Clod
    Mondanám videókari, de szinte lehetetlen.
    Viszont az alaplapi internetkártyám most ment tönkre. És valami mcp az alaplapon 72 fokos. Lehet alaplap?Ja, a gpu és cpu 46 48 fokos.
  • Her Laca
    Nézd az eget:) addig is míg kijavítják:XD
  • sakkay
    Gyanús vagy nekem, nem te húztad oda?
  • LeonSilver
    Sajnos korai volt az öröm :(
    A műszerfalon ugyan úgy átlátszik a horizont, mint előtte...
    Beírtam a bugbizbaszba, bár erősen kétlem, hogy kezdenének vele valamit.

• sakkay
    Csak a szokásos..steam.
    Ha majd kezdődik az összeomlás, a steam ba*ik be elsőnek.
  • Her Laca
    Megjavult.
  • Her Laca
    A warhammerre is ezt írja.Most mi a retek van?
  • Her Laca
    Hogyaszongya.
    A steam nem tudja szinkronizálni a játékot a steam felhővel és blablabla.
    Másnak is ezt írja a rohadék?
    Már visszatettem az eredetit de akkor is ez van
  • sakkay
    Nagyon köszi.
  • Her Laca

Ez mekkora:)
  • Her Laca
    Én benne vagyok. Holnaptól úgyis megint Nyíregyházán leszek vagy 2 hétig.
  • repvez
    Ezt is megértük, már 4 éve mondták , hogy kapnak egyet.
  • Szepy2884
    Gratula az asszonykának Szép munka volt
  • Vogel
    Szolnoki tanhangárba MiG-29-es érkezik a hónap végéig :) Ezen fogunk tanulni, a MiG-21 megy a levesbe. Próbálok képeket csinálni az érkezéséről.
  • V43 1105
    Van, például ez.
  • Lysandus
    Gratulálok! Isten áldja az egész családot!

• lala42
    Itt a leírás
  • VO101Tom
    Repka 3 már bétával megy. Este kis reppenés? Lehetne valami összenépi, közös TS-es hentelést szervezni...
  • lala42
    Bármilyen AM3-as foglalatu lap jó. A procid már a K10-es felépítésü. Nagy a választék a piacon.
  • Johann Wind
    Gratulálok.:):):) Jó egészséget mindkettejüknek!:):):)
  • sakkay
    Van egy Phenom 945 x4 épp 3469 megy, és van egy giga ga-m720-us3 alaplap.És 4gb ddr2 ram 800mhz.
    Kérdés van -e olyan alaplap, amibe belemegy a fenti proci, de már elviszi a ddr3 ramot.
    Sejtem, hogy a kérdés hülyeség, de hátha...
  • VO101Tom
    Köszi mindenkinek. Ja, a játék prioritása most még eggyel hátrébb csúszott, de nincs is ezzel baj. Eddig is csak hétvégéken repültem már régóta, azt az 1-2 esti időpontot meg szerintem ezután is tartani lehet, de majd kiderül :) Pár napig még bent lesznek, addig tesztelgethetjük a bétát :)
  • Her Laca
    Két dolgot tudnék tanácsolni én is:) ha már mindenki ellát én se maradjak ki.
    Ha van lehetőséged gyereknek külön szoba. Nem felkapni mindenért ,nem magatok mellé fektetni,már ha nem akarsz rabszolga lenni:)Mert a kis vakarékok arcátlanul kihasználják az embert ,ha csak egy kicsit is érzik ,hogy fölénybe kerülnek. És fölénybe fognak kerülni :(
    Tudom első kiskrapeknál ez nem olyan egyszerű.
    Ja és felejtsd el az Il2 őt egy időre:))) Már ha hazaérnek a kórházból.
    Jobb ha magadtól adod fel ,megkíméled magad egy csomó idegeskedéstől:)
    Mondjuk úgy is fáradt leszel pár nap után.Éjszaka 4-5 ször felkelni hozzá,etetni ,pelusozni ,stb. Olyan leszel mint egy zombi:)
  • artivizsla #53607
    Ja, tanácsokat is adjunk egyből ?

Akkor két fontosat :

- Amikor hanyatt fekszik és nincs rajta pelus, a megközelítési szabályokat be kell tartani, mert marha jól céloznak már ilyenkor is, hát még egy kis Puma !

- Ha öltönyben sietsz valahová, óvatosan öleld magadhoz, mert tuti a hátadra fog bukizni.

Mondjuk, ezek utólag olyan "élmények" lesznek, mint a katonaság, az idő megszépíti őket.
  • Her Laca
    Na online jelentés.
    Atagon van beta .
    Spit II ment a levesbe,nem tudott ledogolni,lehagyni,leemelkedni,lefordulni.
    Meghót.
    E4 kurva jó.
    Néha 1 másodpercre beállt a játék ,de mondták,hogy a skinletöltés miatt ,5 perc után megszűnt.
    Tenger felett 580 al kb fix 60 fps,szárazföld fölött ,városok felett 50 a minimum ahogy néztem. Itt valami érezhető,mert régebben volt ,hogy leesett 30 ra is.
    Kérdeztem,a többieket a patch ról,MR X szerint szar,mások szerint jó,a veresek nem lelkesednek.Ja a gép kicsit máshogy viselkedik,vagy nem is tudom,furcsa volt,és Tom nak igaza van,ha a TR el hátra húzom magam elhomályosodnak a számok a műszerfalon ,legalábbis néhány.
    Motor ,fegyver hangok jók,és nem volt launcher exe leáll!!
    Próbálja ki mindenki az Atagon lehet multiban jobban kijön amit javítottak.