91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki

• mijki
  • Romeo One
    Ha nem válaszolnak, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy tesznek a kérdésedre. Csak 32 db "nem tudom..." válasz nem sokat javítana a fórumon, vagy a közérzeteden.

Ez nem "típushiba", valószínűleg egyedi problémával találtad szembe magad.
    Sajnos szinte biztos, hogy újratelepítést jelent, bár egy próbát megér a javítás. Azt ellenőrizd le, hogy a 4.09 jó-e, nem eltérő nyelvi/régióverzióhoz való, (fejből nem tudom, melyik paccsok jöttek ki így, és nem otthon vagyok, hogy megnézzem.) Jól lett-é letöltve, nem sérült a fájl, stb.
    Nézdd át a Sanyo által megadott oldalt, hátha ott van valami apróság, ami segít.

Ha még mindig nem jó, akkor kicsit pontosíts. Milyen oprendszer, és mit takar a "nem indul". Az exe fut? Elindul a töltőképernyő? Hol száll el, 5, vagy 90%-nál?

Il2: Artivizslával értek egyet, vashiány miatt "csak" 1946 van nekem is, és bizony sok nevet látok az itteniek közül a szervereken. És az még csak az online, biztos tolják páran off-ban is.
  • totya4
    Kösz!
  • artivizsla #53721
    Érdekes Messzerek.
  • Sanyo
    Itt van egy kis segítség, bár a legutolsó patch még mindig nincs benne. A sorrend fontos, ha ettől függetlenül sem jó, akkor szedegesd le az összes patchet újra és kezd elölről az egészet.
  • artivizsla #53719
    hassan3 : "Van valakinek ötlete, hogy miért nem indul az 1946 ha feltelepítem a 4.08m után a 4.09m-et?"

Ilyen probléma nem volt jellemző hibája a játéknak, ha a telepítéskor nem hibázol. Egy újratelepítést javaslok én is, de előtte a főmappából töröld a játék után felrakott patch-eket is, mert a játék uninstallere ezeket nem távolítja el, tehát egy extra-szűz üres mappába telepítsél újból.

A patch kicsomagolási útvonalának megadására figyelj, más gond nem nagyon lehet.

Személy szerint pedig nehezményezem, hogy a fórumtémák felsorolásából kihagytad, többek között a katonai szolgálatról, (leány)gyereknevelésről, asszonytartásról, húslevesről és az iráni helyzetről szóló diskurzust, amikhez volt egy nem kevés közöm.

PhatomAss : Ha mindenki dobna egy hozzászólást, aki "csak" figyeli a fórumot, lehet, hogy kiderülne, hogy bizony a régi IL2-vel sokan nyomják még!
  • PhantomAss
    khmmm, néhány megjegyzés:
    -ez az egyik legjobb fórum sg-n, nyugodtan mondhatom egy baráti társaság. Ezért olvashatsz annyi mindenről
    -ha nem válaszolunk akkor valszeg nem tudunk segíteni
    -az il2 régi játék, szinte senki sem játszik vele. A kollégák cod-dal nyomják. A fórum 670 oldal, mondhatnám hogy olvass vissza de nem teszek ilyet mert azzal nem segítek
    -inkább a google-ban keress rá ha tudsz angolul, én most rákerestem és valami hotfix patch-et emlegetnek ami segít. De nem tudom igazából, régen játszottam vele én is
  • artivizsla #53717
    UP 3 RC4 esetében, igen.
    HSFX 5.01 esetében, nem.
  • totya4
    Engem az érdekelne, hogy az ultrapack után is magyar marad a játék?
  • VO101Tom
    Ha ilyen hibád van, a dump fileokat küldd el Luthiernek. Engedélyezni kell a logot conf iniben (log=1), és a 1csoftclub/cppcrash mappába mentett .dmp fileokat a log.txt-vel együtt küldd el a ishevchenko kukac 1cpublishing.eu címre.

1C-n néhány Repkás admin ezt ajnározza, hogy nagy kötelékes fagyásokról küldtek ilyen fileokat, ami után a beta patch már nem fagy akkor. Sajnos ezek a leállások egész egyediek, és ezek a file-ok tartalmazzák a hiba keletkezésének okát, ezért mindegyik értékes lehet.
  • artivizsla #53714
    Én leszedtem a 4.11.1-et és újra pakoltam a játékot a 4.10.1-ig, mert az RC4 és a HSFX alatt jóval nagyobb a választék a gépekben, meg gond volt a program indításával is néha, de ezt biztos csak az okozta, hogy a 4.10.1-es verzióra volt kalibrálva a HSFX és UP3 RC4-is.
  • VO101Tom
    Köszi :)
  • Solt
    Jut eszembe! Gratulálok! ;)
  • VO101Tom
    Nocsak. Le vagyunk baszva. Azonnal mindenki dobja el ami a kezébe van, és rohamtempóban adjatok hassanhárom kollégának valami megoldást a nyűgjére, mert mi lesz, ha ezek után nem beszélget velünk?
  • V Domino #53710
    Nyugalom.Nekem is volt,újraraktam és megjavult.Ezt próbáltad?Gondolom,ez annyira nyilvánvaló volt számodra is,hogy ezért én be sem írtam.

Én most speciel a launcher exe hibával küzdok,mert 10 percenként leáll,de először megpróbálom egyedül megoldani,aztán ha végképp nem sikerül,na majd akkor kérek segítséget itt.
  • Solt
    A 90%-nak évek óta nincs fent az IL2 a gépén...
  • hassan3
    F..sza ez a fórum! Tényleg nagyon tetszik! Megtudhatok mindent a fórumozók politikai és világnézetéről, nemi identitásáról, családi életéről, nézhetek ilyen-olyan videókat,kimerítő hozzászólás sorozat van az F1 gumikopásról de ha IL2 1946 patch problémáról kérdezek sz..rik rá mindenki az egy SAVAST leszámítva. Nem hiszem el, hogy senki nem találkozott olyannal, hogy patchelés után nem indult a játék. Ha valaki tudná a megoldást kérem tudassa, aztán boldogan társalgok vele a fent említett témákról!
  • Her Laca
    Valami van,mert pl E1 nél ha túlpörgettem mert nem figyeltem a PP re akkor hirtelen leállt a moci,vagyis ledadogott.Aztán ahogy helyesbítettem helyreállt a dolog.Mondjuk volt,hogy húztam a vazelint de én nem vettem észre ,hogy a motor rosszabbul ment volna. A hőfokok sem változtak,bár lehet nem víz hanem üzemanyag volt.
  • LeonSilver
    Hátha érdekel valakit:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hátha érdekel valakit.

Eladó egy, szeptember 22-ig garanciális (iPon) Asus Xonar DX PCI-E hangkütyü.

Dobozban, garpapírral, számlájával, összes bizbaszával.

Á.: 10k + posta
    Persze ha valaki eljön érte Szombathelyre, akkor a posta ugrott ;)
  • makuka75
    Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor érkezik a végleges patch, amit majd a steam automatikusan felrak. Sajna a béta patch kinyirja az én játékomat, pedig már mindent megprobáltam, 3X újratelepítés, system integrity check, config ini, stb.
    Valószínüleg nem én rontom el, az eddigi patch-ek bétáit is felraktam, annak idején, azokkal nem volt gond.
  • VO101Tom
    Ezt kellene majd tesztelni, hogy az E-1, E-3, E-4 között van-e teljesítménykülönbség. Meg a sérüléseket, a hűtő kihyukadás tényleg hajtóműhibát okoz-e, meg ilyesmik.
  • Zpogi
    Na most jövök a Gerserver vagy valami ilyesmiről,volt E4-es is meg Spit 2-es is és ez az E4 valami überállat lett. Esélyük sem nagyon volt a vereseknek,úgy leemeled mint a pinty,kicsit lelkiismeret furdalásom is lett miattuk .
  • sakkay
    éRDEKES DOGOT VETTEM ÉSZRE. bíZTOS MEGFIGYELTE AZ AKI(már nem írom újra) szokott single-t tesztelni, hogy néha leesik az fps látható ok nélkül. Nem az összes térképen amúgy. Na, ha ilyenkor kilépek winbe és vissza, csodák csodája rendbe jön. Fps-re fordítva:13-30 között, kilépés után ugyanott 75!!! Ja hát ugye béta. Bár ez régen is volt, csak nem mertem kilépni, mert fagyott.
  • Her Laca
    Ja piros téglalap nekem is van:) Mondjuk működik rendesen:)
  • LeonSilver
    Persze Tom, nem is ezzel van gond! Én azt a sírást nem szeretem, amikor egy gép vagy akármi jó (jobb) mint egy másik, és akkor meg a sírás, hogy nerfeljék a másikat vagy a másik kedvenc szavam a balace.. MMO-kban ez a leggyakrabban használt szó :D
  • fecska
    XD
  • Her Laca
    Az úgy van ,hogy gyakorolni kell jó sokat,és ha már jól lősz ,jól repülsz,akkor jön a bízol magadba ,te vagy az istenkirály ,non plusz ultra,giga mega ász, az univerzum legjobbja stb. Na ha ezt elhiteted magaddal akkor sikeres leszel:) Ha netán lelőnek akkor magyarázatot kell találni ,én olyankor rögtön csalásra gyanakszom:))Mert egyébként hogy?:)
    Szóval hozzáállás kérdése asszem ez az egész:)

Mondjuk az sem árt ha ügyes kollegákkal repül az ember ,sok mindent el lehet lesni .

Itten van Mijki példának:) Mondjuk sem lőni ,sem repülni nem tud még jól ,de önbizalma az rettentően túlteng XD És ez a lényeg.
    Bocs Miki :))
  • Willenbrock
    Ezt az Osprey-t minél gyakrabban le kéne lövöldözni hogy érezze a törődést,egy idő után talán rájönne hogy benne van a hiba nem annyira a gépekben.Én pl belátom hogy sokat kéne fejlődnöm mert elég gyenge vagyok.Il2-ben is a túlélés elég jól ment de győzelmet elég ritkán értem el,ász már nem leszek abba beletörődtem :)
  • bralph
    Ez is megvolt, a hiba továbbra is fenn áll szűz Softclub mappával is. :( Integrity check után 30 file csere és v1.5, patch másolás után hiba és v1.6. Ja és a videó elé betett egy piros téglalapot, ennyi a változás.
    Videokártya beállításokat is visszatettetem alapra, stb, szóval a béta nálam megölte a gammát.
    Megvárom a végleges peccset, hátha. Köszönöm a segítséget.
  • bralph
    Ha csak úgy nem! - ma is tanultam valamit. :) Rágugliztam a motorra, hát nem egy faék az biztos.
  • Zpogi
    Még azt próbáld meg,hogy a dokumentumok mappából kimásolod az 1C SoftClub mappát és így az első indításnál újra rakja(hátha a conf.ini-ben van valami varia). Ha így elindul akkor visszamásolgatod a confuser.ini-t,a User.ini-t meg a "neved".ini-t már ha van ilyened.

Ha nem akarod elveszíteni a conf.ini beállításaidat hasonlítsd össze a két conf.ini-t és írogasd át a régi beállításokat az újba,csak tesztelgesd,és ha előjön ez a hiba újra akkor majd tudod,hogy mi okozza.
  • Svenhassel
    Ez egy teljesen bevett szokás, amúgy sem gyakori mostanában a vízpumpa meghibásodás. Egyébként az a JTD motor elég jó kis szerkezet főleg ahhoz képest, hogy olasz. Nekünk is volt egy Doblónk ugyan azzal a motorral és egy szíjfeszítő tárcsán kívül semmit sem kellett cserélni rajta.
  • bralph
    Köszi! A béta okozza, ki is cserél 30 file-t de ezek a béta részei, mert ha újból bemásolom, megint ugyanaz a hiba. Azért megnézem, hogy helyreállított bétával mit csinál...
  • bralph
    Hát az hogy miért oda tette az olasz, lévén gyenge láncszem és a vezérlést összekócolni nem jó (az idézőjel lemaradt).
  • Her Laca
    Mi a vicces ezen? Egy 1.9 es dízel motor. Azt hittem,hogy a sima ékszíj hajtja és ki tudom egyszerűen cserélni,de vezérlést nem akarok megbontani. Mindegy is felhívtam egy szerelő ismerősömet aztán majd a héten valamikor megcsinálja. Még jó ,hogy van egy pár jármű a családban.
    Na menek keltre:) Lakik valaki Nyíregyházán?
  • Zpogi
    Ha a beta Patch okozza akkor van.

Elindítod a Steam-et -> Játékok -> Játékkönyvtár megnézése -> jobb klikk a CoD-ra -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok fül -> Játékfájlok épségének ellenőrzése.

Ha nem a patch okozta akkor is meg próbálhatod ezt,de ha ez sem segít én nem tudok más megoldást.
  • bralph
    Van bármilyen Steam opció amivel megspórolom az újratelepítést/letöltést?
    Nagy fekete kockák vannak minden 3d-s megjelenítés helyén, és az nvidia cp is sírt valamiért...
  • bralph
    Az viccesen hangzik. Milyen motor ez?
  • Her Laca
    Na megbontottam a vezérmű szíj burkolatát,persze ,hogy az Olasz oda tette a vízpumpát,de úgy hogy fingom nincs hogyan lehet hozzáférni.
    Vezérléshez nem szívesen nyúlnék,most vakarózom. Az a baj,hogy a családi vassal nem szívesen megyek melózni,úgy hogy kell kerítenem valami szerelő félét itt a környéken.