91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bocs, hogy bele vau
Nem Spetsnaz,a filmben sima gyalogos század a valóságban pedig ejések tartották azt a magaslatot :) -
artivizsla #54044 A mentése során, valakik az alapos tisztítást, kissé sajátosan értelmezték.
-
sublancher #54043 "Gut, Besser, Messer."
-
Johann Wind #54042 Igaz hogy ez Egyiptom, de egy kutya népek vannak ott is..... -
Johann Wind #54041 A szívem szakad meg, ezek a vadbarmok tisztára szétverték a kabintetőt és egy adag műszert is kiszedtek már belőle. Sztem ebből nem sok marad mire Angliába szállítják....... Láttam egy videót ahol a líbiai "felkelők" a 2.vh-ban elesett ausztrál katonák sírköveit rugdossák szét, úgy hogy ne várjunk ezektől az emberektől túl sokat.........
Egyébként a mi Il-2-sünket is igencsak szétbarmolták, széttörték a mellső páncélüvegét is. -
Ahol dolgozom, az egy ilyen logisztikai cég és van egy kamion parkolónk is. Őrzött parkoló kamionosoknak, csengetnek és tudnak fürdeni megf ilyenek. Sok lengyel megfordul ott (zömmel azok), hát tudnék mesélni... -
Barom lengyelek...
Azt olvastam, hogy az angolok már szervezik a hazaszállítást. Remélem minél hamarabb sikerül. -
Jól látom hogy rugdalja a szélvédőt? Nem hiszem el hogy oda kellett ezeket engedni,enyhén kiakasztottak most. -
Látszik hogy betörték a szélvédőt,korábban nem volt betörve.Nem tudom miért kellett odaengedni a vadembereket... -
Be fogom szerezni!! Kössz a tippet és a kis ismertetőt! 
-
Fürtös #54035 Igen,van benne egy rész amikor az ő táborukba hoznak egy pár fiatal srácot,10-15 kölök,akik félig vademberek módjára élnek,lopnak gyilkolnak, és direkt fogdossák őket össze ,hogy kiképezzék őket,a könyvben bővebben ki van fejtve csak már elég rég olvastam.Egyébként ajánlom,nagyon jó könyv. -
Tudok én is így játszani szinte bármely játékkal, csak fárasztó.
Más:
Már hozzák Szolnokra :) -
Azt válaszolta BlackSix, hogy lejátssza a régi trekkeket is, de nem tökéletes, hibákat csinál benne. Azt nem részletezte miféléket. -
Ebben olvastál róla? -
Ezt már most tudja a legtöbb nVidia kártya (leginkább a red-cyan szinekkel), csak nekem nagyon lefárasztja a szemem. Az igazi az aktív szemüveg, amihez viszont legalább 100HZ-es monitor vagy TV kell, különben kifolyik a szemed.
Amivel én szemezek mostanában, az ez:
De amíg 700 fontba kerül, addig felejtős :( -
Fürtös #54030 Ezekről a kölkökről olvastam,egy magyar hadifogoly naplójában.
Elég durva dolgokat mesélt róluk.
Soha ilyen vendégséget -
Én meg akkor ezt ajánlom.
Svolochi - Kölykök - jobb híján, minthogy ebbe az egy szóba azt sűríti az orosz nyelv, hogy mocskos gazember kölykök
-
Fürtös #54028 Hopp a link lemaradt:
9 Rota -
Romeo One #54027 
Láttam, tetszett. -
Fürtös #54026 Ajánlom a 9 rota-t,Orosz film,igaz nem repülős hanem az Afganisztánban állomásozó specznaz katonák történetét meséli el.
Brutál jó film.
9 ро́та:
. -
Köszi! Majd veszek egyet. :) -
Egy ilyennel,bár én párszázzal többért vettem.:)) -
artivizsla #54023 Nagyon jól néz ki 3D-s szemüvegben. Brutális lesz a jövő !!! -
bucsher #54022 viewing method: side by side
swap (right-left)
és bandzsítassz :)
te tényleg! -
Domino,ezt mivel tudod megjeleníteni rendesen? -
Feró Flex #54020 Ez kemény. -
Nem rossz,a revi nagyon látványos,na meg London is. -
Háát, ha katt, akkor katt ;) -
sakkay #54017 Khm....kijött a 1.025 patch a Rof-hoz. Remélem a Clod is használható lesz.
Valamikor. -
sakkay #54016 Ja nem a Japánra gondoltam, hanem az Red Tails-ra. -
sakkay #54015 Meg sem nézem, már a gladiátornál is feszengtem(pedig filmnek nem rossz, csak azt hittem történelmi film) a Nagy Sándornál majd feltéptem a karfát.
A mostani divat szarokon( Római időkben játszódó),már messzire kerülöm.((k*rva anyját az összes történelem ferdítő,, fél b*zi-liberális köcsög rendezőnek))
Ezt már nem vállalom be... -
Aki szereti a japán filmeket, ezt nézze meg (csak angol feliratos verzióban találtam meg):
2008-ban készítették a Kamikázékról. Nem olyan pörgős, mint a trailer alapján gondolni lehetne, inkább a felkészülésüket, meg az utolsó napokat boncolgatják, de jó film.
Huhh, Red Tails után kellett valami kis ellensúly, az nagyon gáz film :)
-
Feró Flex #54013 kösz Tom -
A quick missionban nem lehet variálni. Vagy indítasz egy saját hosztot, vagy az FMB-ben állítasz össze valami missiont. Ott beállíthatsz másmilyen hevederezést is. -
A katapultálást kattintásnak hívják. Clodban a fedélzeti lövésszel nemtom hogy lehet beszélni, offline nagyon ritkán repülök. -
Feró Flex #54010 Srácok a lőszerkiosztást hogyan tudom variálni?A Fenti leirásból nem derül ki.
Ezt szeretném hevederezni:"Phosphor mit Stahlkern: gyújtó acélmaggal, magyarul páncéltörő-gyújtó"
Köszi
-
Nem tudom most hogyan van, de "régebben" (ha jól emlékszem) ki sem ugrott ha az ember nem szólt, hogy húzzon a halál faszára.
-
Ááá, dehogy. Az drága volt :D De a töltet lényegtelen. Gyakorláshoz jó a fake is :D -
majonur #54007 Elest itt lottel? Mi csak gipsz toltetet, persze a meghajtas ugyanaz, az volt a legmeghatobb, amikor atpattant a lodombmbon, es ott kacsazott a kruplifoldon a nenikek kozott, akik le se szartak. -
Számtalanszor lőttem vele, az valóban nem durva. De lőgyakvezetőként, rohambiliben nem éppen a Bécsi Szimfonikusok ;)