91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
köszi! -
artivizsla #54287 Ment PÜ-bern a megoldás !!! -
nekem megvan:) és itt nálunk a könyvtárban is itt van -
én Punka Györgytől a Messzer c. könyvet keresem egy ideje de sehol sincs... -
Johann Wind #54284 Én olvastam. Nem rossz kis könyv. -
artivizsla #54283 Nekem is megvan, de még van előtte a sorban más is, de majd még a nyáron sorra fog kerülni. A Fókás változatot viszont már olvastam, az is jó volt. -
Most vettem meg Jerry Scutts A Messerschmitt BF 109 története című könyvet antikváriumban. Olvasta netán valaki? Remélem jó lesz. -
artivizsla #54281 BMW 801 videó.
-
artivizsla #54280 Tempest
Fóka
Tesztek -
sakkay #54279 Ne tudd meg mit kerestem míg találtam jó blue softwert. -
sakkay #54278 Na majd holnap megkérdezem az öreget van-e. Az lehet gond , hogy én ceruza elemet mondtam az ellenállás kiszámításánál(az ha minden igaz a sima 1.5 v) de az újratölthető aksik csak 1.2v-ak????? -
Leon77 #54277 Emlékeim szerint nekem ilyen infra led van beépítve (3 db) 10 ohm-os ellenállással. Két ceruza akku működteti, nem sok bajom van vele, működik. A ledek nyílásszögét módosítani kellett némi mechanikus átalakítással, így a mozgásokat is jól követi, nincs jelvesztés. -
Ma jött ki új NVIDIA driver. -
sakkay #54275 Igen szerintem is. Viszont hogyan mondjam , hogy x fokos ledet kérek,vagyis többek között?? Ahogy nézem az is nagyon fontos, bár a ledeket a régi freetracken is lereszeltem. -
Romeo One #54274 Az csak 4,5V. Ha az érzékenység-csúszka maxon van balra, akkor továbbra is azt mondom, hogy sok lett az ellenállás a táphoz képest. -
sakkay #54273 Köszi. Működik csak nagyon apró a jel. Az energiaforrás 3db ceruzaelem,de most 2db-ost akarok csinálni. A boltban nekem is kiszámolták az ellenállást(1 db nemtom' mekkora tán 50) de gyengécske. Mondjuk az öreg nem vágta nagyon mire kell szerintem. -
Feró Flex #54272 Mik vannak kérem. -
Nekem a régebbi gunsight jobban bejött,mint ez a mostani.Azt feltekerve 100-ra sokkal erősebb fénye volt a célkeresztnek,jobban be lehetett állítani,míg a mostanit csutkára fel kell tekerni,hogy normálisan látszódjon. -
Feró Flex #54270 Jó ez az oldal is. -
Romeo One #54269 Helyesen:
...én is párhuzamosan kötöttem be őket... -
Romeo One #54268 Naszóval. Sokat nem értek hozzá, de mivel más nem válaszolt, veszem magamnak a bátorságot. Az enyém egy átalakított WII, (így vettem), fixen USB-ről kapja a tápot. A többit én raktam össze. A ledről annyit tudok, hogy szép kék. Kellett hozzá ellenállás is, megkérdezték miről megy majd, mondom 5V, USB táp. Emberünk bólintott, és odarakott három ellenállást. Szép csíkosak. Én is sorosan kötöttem be őket. Játék lőtt 1-2 percig mindig állítgatni kell, hogy jól mozogjon, de a jelerősséggel sosem volt bajom. A WII kb 50 cm-re van a ledektől. Kicsit oldalt, szerintem ezért kell apróbb finomhangolásokkal mókolni minden felvételnél. Mivel nem szakmám, csak tippelek: túl erős lett az ellenállás, vagy túl gyenge a táp.
Freetracket használok mellé, ott van egy csúszka az érzékenységre, ha maxra állítod akkor sem múkod? Ha túl erősre állítom, nekem a visszatükröződéseket is veszi, a három ledből néha 7-et (!) is lát. :))))) -
bucsher #54267 csak úgy emlékeztem, hogy külön be is kell kapcsolni. de nem, igazad van. -
bucsher #54266 aha látom oké! -
Feró Flex #54265 Ezt letőltőd és a "FXAA PPI v37 for DX-10(9)" mappába berakod ezt:injFX_Settings Les-t és felülírod szépen(azt ami már benne van).A
JSGME-vel aktiválod majd játékot indítása után a Pause billentyűvel aktiválod a játékon belül is.Ilyenkor megváltozik a szín meg lesz szép élsimitás is. -
bralph #54264 Megtörtént. -
Tényleg szar. A képeket is tedd bugtackerre, lájkolom is. -
Sight illumination 100% - ez az. -
bucsher #54261 föl kéne kapcsolni a világítását! aztán a fényereje is állítható. -
bralph #54260 Nem hagytad bekapcsolva a szinkronizálást a Steam-en? Nem csak az cseszte el? -
bralph #54259 Siker! Na ez a max amit nappal látok, legtöbbször semmit. -
bralph #54258 Köszönöm, próbálom még1x...
-
Nem, a wiimote-hoz nem értek. bralph-nak írtam. -
sakkay #54255 Ja most olvasom tényleg nem nekem szólt! 
Bocs. -
noob -
sakkay #54253 Szóval ha nekem szól:)
Megvannak a pöttyök működik is, csak ha pár fokkal jobban elfordítom a fejem,nagyon gyorsan megszűnik a jel, eleve nem túl erős. Ez a másodlagos kezelés hol van, ki ír százalékot de azt hittem a wii töltöttségét jelzi valahogy. -
bralph #54252 Mindjárt linkelek ide képet, csak keresek valami megosztó oldalt.
Bugtracker-ben 0 byte a maximum feltölthető csatolt file méret... Kép nélkül sok értelme van.
-
Oszt bekapcsoltad e a revi világítását?:)))) -
Szívesen :) -
Nem "2 halál", kék halál akart lenni. :D -
Na, a hszemet átkonvertálta Dominóvá :)
Szal screenshotot tegyél fel. Nekem is halvány, de azért van. Illetve az egyik info ablakon állítsd be, hogy kijelezze a "másodlagos kezelés"-t (vagy valami hasonló neve van), ott látod, ha felkapcsolod, a %-ot is mutatja.