91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Több video van tőle, azokon még a net chat is ment. Ahogy ezen is olyan 6 perc környékén.
  • LeonSilver
    Vannak jó zenéik és tudnak hangulatot csinálni! Mondjuk nekem az Engel a beszt!
  • Solt
    Imádom... beszarás volta koncert az ufóban anno... azt hittem felgyújtják az egészet! :D
  • Solt
    Belehalt az ördögi játékba...

Laca! Lacaaaa! Lacaaaaaaaaa!!!! :DDD
  • sakkay
    Raimstein..nagy kedvencem.
    Állat!
  • bralph
    Este lesz csörte valahol?
  • bralph
    Szerintm úgy, hogy ki van kapcsolva a headshake. :-) A többit meg talán autorudder-rel, mert a finom nyomom-húzomnál se a lövés se a célzó nem megy sehova, csak a kamera mozog(trackir).
    Nem írta sehol, hogy online.
    Lehet, hogy időlassítás is volt, és talán butított filghtmodel is, de ettől függetlenül vannak nagyon szép találatok, és biztos hogy nagyon ügyes és gyakorlott a fickó. Jó hogy messerrel repül! :-)
    Azt sem lehet tudni, hogy a steam végzi-e a dolgát, vagy még annyira hulladék a gém, hogy ha bekapcsolnák a védelmet, repülnének a jófiúk is a fagyások miatt. Vagy pl a játék memóriakezelését is figyeli? - azért sok tűzfal ugathat, ha meg nem akkor akár költői is lehet a kérdésed. ;-)
  • VO101Tom
    Pogi. Online ne repkedj az új grafikus fileokkal, B6-től rákérdezek a netkód védelmére, nehogy fennakadj valamin, ha ránéznek.
  • LeonSilver
    Állat.... a zene!!!
  • V43 1105
    Biztos kivan spaniferezve a homlokánál
  • Feró Flex
    Hát nem
  • VO101Tom
    Nemtom ez a gyerek hogy csinálja, de nem rázkódik a feje lövésnél...
  • Feró Flex
    Itt is van.
  • Feró Flex
    Okés köszi.Default érték mennyi lehet...?

Láttam filmeket hogyan és honnan lőnek MG-FF-el,csak lestem.

Itt is van:http://www.youtube.com/watch?v=i8HCMXE4AdE&feature=relmfu

• VO101Tom
    Nekem default. Próbálj úgy lőni, hogy messziről csak a kiskaliberrel, közelről csak a naggyal. A hevederezéssel lehet játszani, gyújtó és páncéltörő keverve. De ezek csak online működnek (offline QM-ben nem változik semmi setup).
  • Feró Flex
    Kinél mennyi a 20mm MG-FF gépágyú irányzása?Mert nekem elég nehéz vele betalálni,lassú a lővedég meg nagyobb a füstje mint a lángja.A négy kiskala,na az viszont tutiság.
  • bralph
    Sikerült használhatóvá tenni a célkeresztet. Ha a textúra minőséget Original-ra állítom, majd visszalépek közepesig, látható marad. Fordítva csak a high vagy original résznél jelenik meg. Hozzáteszem, hogy a részletek helyett a legördülő sávból választottam ki a max grafika lehetőséget, és ezek után működik a fenti módszer, előtte nem reagált. Lehet hogy ez valamiféle reset-ként hatott, de most minden játékindítás után ezt egyszer eljátszva (nem igényli a gém újraindítását), használható.
    Ezek megint nagyon összekevertek valamit. Original-on FOV30-ban olyan a célkereszt mint rég, a többin szarabb. Lejjebb állítva fogy a minőség és a fényerő, valamint a nem vadász műszerfalak is olvashatatlanok lesznek. Tehát mind a célkereszt és a panel felbontását, mind valamiféle fény effektet sikerült összekapcsolni a textúrabeállítással.
    Hátha másnak is használ, egyszerűen a gépben ülve is elvégezhető...
  • Feró Flex
    BlackSix:

"Kedves Barátaim.
    A mai napon nincs mini javítás,következő vonalak mentén dolgozunk:Nyilvánvalóan az új rögzítésről minden bejelentett problémák vizsgálata.A DX9-támogatás és minden egyéb hiányos grafikai és teljesítménybeli javítások befejezése.A bejelentett repülési modell problémák váratlan nagy mennyiségén is dolgozunk.A következő változat javításán folyamatosan többen dolgozunk,tartalmazni fogja a fenti összes javítást.Köszönöm ismét a fáradhatatlan erőfeszítéseiteket melyben segíttetek nekünk hogy a játék jobb legyen.
    Legyen nagyszerű hétvégéd!"
  • Feró Flex
    "BlackSix: Dear friends, No mini patch today."
    Ok értem....
    "Még két hét".

Kiváncsi vagyok mert megint nagy a csend,jó lenne valami jó hír.
  • bralph
    "BlackSix: Dear friends, No mini patch today."
  • sakkay
    Oté, köszi.
  • Szepy2884
    A vulcsolás az angol vulture szóból ered, ami keselyűt jelent. Aki a játékban az ellenséges reptér felett járőrözik és éppen felszálló gépekre támad, az vulcsol. De ha a gép már elhagyta a repterét annyira, hogy már kezdi gyűjteni az energiát és akkor csapják meg, az már nem számít kifejezetten vulcsnak.
  • Szepy2884
    nézzed már egy kicsit tovább is.
  • sakkay
    A kérdés mi az a "K -vulcsolás"...de nem olyan fontos , hogy ennyi kérdőjelet lenyomjál.
  • Nesu
    ????? a kérdés most mi is ????
  • Nesu
  • sakkay
    Miért?
    Mármint ez mit jelent. Rofba a "vulcs" a reptér körüli fel leszállók lelövése. Itt is? Mert az első kivételével nem láttam ezt.
  • Nesu
    De rég dobtam már ezekre a Ki-84- esemmel bombicseket
  • Nesu
    Ja ezt hívjuk K -vulcsolásnak ez tényleg gyönyörű .....
  • Szepy2884
    A gyerek nagyon szépen repül és lő.

• Feró Flex
    "I will make update tomorrow. Official or unofficial, I don't know about it now, I'm waiting info from Ilya.
    I depend on Ilya, he depends on our programmers."
  • Vogel
    Egyébként a Kiliános tankönyvek is jók. Csak ezekhez korlátozottan lehet hozzáférni. Konkrétan be kell jutni a bázisra :D
    Meg is néztem az elektronikus katalógust. Rácz Elemér: Repülőgépek. státusz: hozzáférhető. Ha ez érdekel, kiveszem, és kifotózom. Ki nem vihetem a bázisról. (még jó, hogy megnéztem. Tanár szerint nincs ilyen könyv a könyvtárban)
  • repvez
    Az antikva oldalon több éve regisztráltam, és irták, ha elérhető lesz náluk majd értesitenek azota is várom.
    Jó lenne ezeket is digitalizálni vagy ujra kiadni, mert nagyon érthető és hasznos olvasmány.
    Az Asbóth könyv nekem megvan azt hiszem a 2. kötet az nagyon jó
  • artivizsla #54295
    Ez jó lesz ?

Vagy ez ?

Meg még egy megoldás.
  • Vogel
    Ugyanezt kéne beszereznem a sulihoz :/
  • Solt
    Az igen! :)
  • sakkay
    De jó lenne ez.
  • Willenbrock
    Nem rossz,nekem is megvan de már régen olvastam.Most a Szövetséges Légierők Ászait keresem-a sötét oldalról alig van pár könyvem,már csak vaterán vagy antikváriumban kapható.
  • repvez
    én Rácz Elemér repüőgép köyveit keresem, már antikváriumokban is de semmi eredmény.Vagy bármi hasonó könyv amiben leirják akár képletekkel is és magyrázattal a repüléés dinamikáját és a repülő szerkezeti kialakitását.
    hasonlók mint Asbóth Oszkár könyve a géprepülés.
  • PhantomAss
    hol laksz te hogy ilyen könyvek vannak könyvtárban??