91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Mi bajod van ezzel? Mármint ha igaz ugye, mert egyenlőre csak a pletyka megy.
  • Zpogi
    1-2 héten belül az 1C bejelent valami új online MMO szimulátort!!??

Most mi a fax van?! Még ezt a sz@rt sem fejezték be...

LINK1

LINK2
  • PhantomAss
    nah megnéztem az Iron Sky nevű filmet
    háát..elvett másfél órát az életemből...igazából gondoltam hogy nem lesz egy komoly film de amikor az elején már az amcsi űrhajósokra panzerfausttal és lugerrel lövöldöznek a holdon (ja meg simán autókkal, motorokkal szaladgálnak), akkor gondoltam hogy ez egy z kategóriás alkotás lesz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    volt egy jelenet amin röhögtem, a Hitler utolsó 6 napjából ismert rész amikor Hitler dührohamot kap és mindenkit kiküld a szobából, itt is megcsinálták, csak itt egy csaj (az usa elnöknőjének a tanácsadója) küldi ki az embereket
  • sakkay
    Köszi, megpróbálom!
  • Feró Flex
    Köszi szépen.
  • Sanyo
    Háborús Repülőgépek Nyomában - A Bejczy Akta
  • Feró Flex
    75%-kon minden tengely,gáz ersze 100%-k.Holtjáték 0%-kon.
  • sakkay
    Hm inkább egy conrols joy érzékenység állítást rakhatnál be!
  • Feró Flex
    X52 Clod profil Ha valakit érdekel.
  • Szepy2884
    Kferro, I robot,

köszönöm a bíztató szavakat és külön örülök ha tetszett Igazából félve raktam fel a videót, mert alig bírtam egyenesen tartani a telefont a rázkódás és az izgalom miatt :)) A leszállásnál amit már látattok, már rutinosabb voltam és a szélvédő "A" oszlopának támasztottam a kezem és úgy tartottam a telefont. Ráadásúl a szél kisebb magasságon leszálláskor már nem is dobált annyira. Szerencsére! :D

Ha tényleg nem baj, akkor bátorkodtam felrakni ugyan arról a repülésről készült videócskát alig a felszállást követően. Itt az látható, ahogy magasságot gyűjtünk és a magassággal a szél is egyre jobban dobál minket. Néha olyan érzésem volt, mintha elhagynám a gyomromat :)) Fura érzés, de utólag már kellemes :))) A videó hirtelen véget ér, mert akkor kaptam meg az irányítást

• Her Laca

Ez jóó
  • Solt
    :DD
  • LeonSilver
    Reménykedtem, de szerintem az iaro teljesen befuccsolt :(
  • Her Laca
  • Her Laca
    Rákattintottam a nevedre ,meg a faxom se tudja még mit csináltam oszt egyszer csak ott teremtem. Aztán mentünk mentünk majd jóóóóóóóóól meghótam:))
  • LeonSilver
    Használd EZT Laca.
  • LeonSilver
    Egyáltalán Te lehettél már ott, akkor? Vagy hogy volt ez? Vagy partyba szinte akárhova be lehet szüttyenni??

(amúgy el sem indítottam a diot, teljesen leköt a musztáng)
  • Her Laca
    Mi a retekért nem lehet normálisan képet tölteni?:)
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca

Feficcentem,mentem egy kört ez lett a vége.
    Hol vannak a katonák???? Kérdem én szabadon az ismert dal után.
  • Her Laca
    Én mindent elhiszek:))testvérem. De ha ingyen adnád se kéne az a valami:)) Tudod mi:XD (ne mondjuk ki a nevüket az a biztos)
  • Her Laca
    Nem dobált le:) Csak felbaxtam magam mert nem tudtam,hogy mehetek vissza az ofline küldetésembe,és azt hittem elveszett a dolog ,de rájöttem jó pár perc után:)Azért lépkedtem ki be. Na majd most már bátrabban megyek hétvégére kicsit felhozom a karaktert:)
  • Solt
    Ha hiszed ha nem, nekem játékkal grafikai gondom csak ebben a kontár fércmunkában van! Sehol máshol semmi nyűgöm! :)
  • Her Laca
    Nem hiszem. Mindkettővel csinálja.Mármint az előző driverral is.A patch óta vagyis a beta óta.Előtte nem volt.
    Amúgy ne kárörvendjen a kollega ha magának csak ennyi lenne a nyűgje a driverekkel asszem csapkodná a földhöz a hátsóját:)))
    De nem óhajtok elmenni a parttalan vita felé, nekem a VGA zöld más meg azt csinál amit akar ,pont nem érdekel:))))Proci meg intel:)) Mint alant látható is ugyi.
  • LeonSilver
    Egyébként beruháztam a hülye EDe P-51D mutatványára. Hááát gyerekek, qrva jó!
    Mivel moddolható a world, remélem lesznek hozzá ww2-es gépek is majd.
    Ha az e,ber full reálra rakja, assziszt nélkül, akkor igen csak kell gépészkedni már a felszálláshoz is! FASZA!
  • Solt
    NV driver! :DDDDDDDDDDD
  • LeonSilver
    Isten hozott a klubban Herr :)

**--**

A múltkor ledobált a szerver ? Vagy miért lépkedtél ki/be?
    Ha majd kell hjilfe szólj ám!
  • Her Laca
    Rohadjanak meg aszondom. Most is repkedek éppen Atagon,szar ez úgy ahogy van.
    A kábelek szivárványoznak,és most vettem észre( eddig nem volt ilyen) ,hogy a horizont átüt a műszerfalon ,akkor látszik amikor a földön állok.
    Mondjuk a spit IIa -t le lehet lőni csak ez nyugtat.
  • sakkay
    Na neeee,még két hét Laca!!
  • Her Laca
    Akkor jövőre ,ismét ugyanitt:))
  • mijki
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Red.Tails.2012.1080p.BluRay.x264-SECTOR7

ON:
  • Feró Flex
    Várom a foltot...

Különben meg csak offlány röppenek,valahogy nem szeretem a szervereket.Öregszem:O)
  • i robot
    Állat videó! Nekem 2 éve volt szerencsém reppeni egy órácskát C-152-esel (G-ENTW), és eléggé leizzadtam a kormányszervek mögött. Sajnos videó nincs róla, de örök élmény. Nagyon fura, (öröm, pánik vegyesen) volt amikor az oktató közölte: Tied az irányítás!
    Az biztos, szimulátor nem adja az érzést!

Még sok ilyet!!!
  • sakkay
    Majdhakijönapatch!!!!
  • Her Laca
    Ez tök jó. Csak senki nem repül ,vagy csak alig páran közülünk:)
  • sakkay
    Kedvenc oldalamról egy ide vágó cikk.
  • Feró Flex

• Kferro
    Szepy!
    Nagyon jó, nagyon hangulatos felvétel!
    Köszönet érte!

Ahogy Soltnak, nekem is Góbét volt szerencsém repülni. Az iskolakör hosszúfalán kontárkodtam bele a gép irányításába, de már az is nagyon nagy élmény volt. Rögtön a leszállás után meg egy Gawron jobb ülésében ülve vontattunk fel egy vitorlázót. Itt nem kaptam meg a botot, ennek ellenére óriási, s feledhetetlen élmény volt.
  • bucsher
    igen, már a kiképzés alatt össze vissza hord az mp40. aztán jól lehordanak, hogy nem tudok célozni :)
  • Solt
    Nekem góbéhoz volt szerencsém... engem is meglepett, hogy mennyire direkt, érzékeny az irányítás... :)