91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
mikopoki #54652 Valaki? egy használható HSFX 5.0 link? nem találok -
mikopoki #54651 Hyperlobby? az mi az? -
Ma jó napom volt. Hajtóműveztünk az egyik finn Mi-8-ason a nyűgözőn, aztán repülés a másikkal vagy egy órán át, itt a mechanikus helyén figyelhettem az indítástól kezdve, a gép üzemeltetésén át mindent. Sajna csak egy óra jutott. Az éjszakába nyúlóan reppennek, de készülni is kell a vizsgákra néha, így muszáj volt eljönnöm. Videót rakok fel hétvégén, ha nem felejtem el. -
Hyperlobbyt használsz? -
mikopoki #54648 Fuu köszi na ez nagyon sok mindent megmagyaráz! : ) -
artivizsla #54647 Van egy oroszos "módszer" a telepítéshez!
Készíts egy IL2-es mappát, abba telepítsed a játékot.
Ebből a mappából készíts még két másolatot. Az egyiket nevezd el HSFX-nek, a másikat meg UP3-nak.
Az eredetit patch-eld fel az alap 4.07-ről, 4.08, 4.09, 4.10, 4.10.1, 4.11 és végül a 4.11.1-re. Ez a hivatalos verzió.
A HSFX-es mappában lévőt patch-el fel 4.10.1-ig, majd mehet rá a HSFX 5.0 és HSFX 5.01-es mod.
Az UP3-as mappában levő játékot patch-eld fel 4.10.1-ig, majd mehet rá az RC, RC2, RC3 és végül az RC4-es mod.
Evvel a megoldással felváltva játszhatsz az eredeti játékkal és a két mod-dal is.
Ha elakadsz, akkor írjál, telepítési segítséget a Pumaszálláson találsz hozzá.
-
mikopoki #54646 oks akkor ujra rakom az il 2 őt MEGINT XD
Köszi a segítséget
-
Beni521 #54645 hsfx 5 csak 4.10.1-re mehet, de hamarosan jön elvileg a hsfx 6 ami kompatibilis a 4.11.1-el -
Beni521 #54644 HSFX külön mod, de szintén van benne b29 meg egyéb extra repülhető gépek -
mikopoki #54643 uristen mennyi kérdésem lenne... meg hogy tudok b29 el repülni szép pilótafülkével mert az nekem csak az up 3 al vált repülhetővé viszont ahhoz meg azt mondjátok hogy nem lehet telepíteni a HSFX et (pedig elméletileg az tartalmazza a szép b 29 pilótafülkét,ó ezt én nem értem... De kéne valaki a Kecskeméti és ért ehez... -
mikopoki #54642 Értem köszönöm! És milyen verziójúra lehet telepíteni 4.11.1 re mehet?
vagy az is csak 4.10 re. -
Feró Flex #54641 Má-megh van... -
Az más MOD! Csinálj egy másolatot az il2- mappáról, az egyikre tedd fel az UP-t, a másikra a HSFX-et. Együtt nem működnek. -
Feró Flex #54639 Na emberek eltüntek a hullámok,sík kék lap a csatorna????!!!Beszarok komolyan mondom... -
Nem lehetetlen! Ha már témánál vagyunk kérdezek párat ha nem gond :) Az elsütőszerkezetet egyébként hogy működtették? A pilóta megnyom ugye egy gombot. Az elektromos jelet küld és onnan hogyan tovább? -
mikopoki #54637 A hsfx 5.0.1 mod Jó az il 2 sturmovik 1946 ultra pack 3 hoz?
ha igen hogy kell felrakni mer ha installálom a játék mappájába akkor nem történik semmi... a választ előre is köszi. -
Feró Flex #54636 Ott a pont. -
majonur #54635 Valoszinuleg akadozott ennyi ev utan, ugy tudom hogy tuzeles kozben a hatrasiklo cso toltotte ujra a Hispanot, hasonlo gazelvetes rendszer, mint pl. a ak-47, csak itt nincs gazdugattyu, ill. a a hatrasiklo cso a dugattyu egyben. a szukseges nagynyomasu gazt potoltak suritett levegovel. szerintem.
-
Feró Flex #54634 szerintem ja -
Jól látom valamiféle pneumatika sütötte el? -
Feró Flex #54632 -
[URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4]A "legsikeresebb" mesterlövész[/URL] -
Feró Flex #54630 Ezek jó kis videók. -
Solt ,Leon:)) Ez tetszik. Át is írom a nevem asszem steamen:) Herr LacAI:XD
-
Ez sokkal jobb !
:)) -
artivizsla #54627 Ha a full realra törekednének, akkor akár figyelembe is lehetne venni, a gépek számszerű arányát pedig AI-vel lehetne beállítani. Akár, ez egy opció is lehetne, "full real" néven. -
-
Ki volt az a 109-es aki lelőtt egy Spitfire-t az angol partok közelében? Szerintem egy AI volt, mert ki más lőtt volna le úgy?
-
Solt #54624 No, akkor a keresztelő megszentelve... :)) -
Ja, tényleg. Mea culpa, mea maxima culpa Her LacAI!! -
Solt #54622 Na de Leon! Her LacAI!!! :DDDDDDDDD -
LacAI :D -
Solt #54620 Na Laca vazzeg... úgy repülsz mint az ai!!! :DDDDDD -
jól érted
azt hitte ai plane lőtte le -
Két hét múlva új peccs! -
A játékban ha megcsinálják,hogy a valós teljesítményeket produkálják a gépek,és a kezelhetőséget is úgy ahogy megoldják,akkor a német oldal borzasztó előnyt fog élvezni. Mert itt nincs az mint a háborúban,hogy 10 keresztesre jutott 50-60-100 enemi. A játékosok aránya kiegyensúlyozott,így szerintem a balansz megtartása végett nem fogják ezt annyira komolyan venni. Nem lenne veres pilóta. -
Ezen jót mosolyogtam. Ha jól értem nem akarta elhinni,hogy lelövik:))Vagy nem jól értelmezem?
Pedig csak E1 ben voltam.
3Mark the Minion :who was in the 109 that just downed a spitfire near the english coast?
nah i think that was AI must have someone else to shoot me down -
a véletlent sajnos nehéz lemodellezni, de szerintem nem is lenne fair, mindegy hogy milyen adatok alapján lenne pl. mechanikai hiba szkriptelve
akkor meg azért menne a sírás hogy ez miért van a játékban, kezdjen mindenki a nulláról, hogy minden jól működik
ha viszont az il2-ben is le lenne modellezve az említett la5 kezelés, akkor biztosan nem használnák annyian...rájönnének hogy nemcsak húzni kell a botot
szóval én nem tartom jó ötletnek hogy "megbízhatóságot" lemodellezenek -
artivizsla #54614 "Na ha majd valóban élethűre modellezik az orosz vasakat ,lesz sírás rívás:)))"
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy ezt mikor fogják modellezni, ill. a technika megbízhatóságát, mert biztos vannak erről is adatok.
Valahol olvastam , hogy Pokriskint is piszterelték, hogy orosz technikára üljön már át, de "valamiért" jobban bízott a Cobrában. Ő tudja, hogy miért.
-
Ez köztudott. Ivánék figyelmének nagy részét a gépészkedés tette ki.
A németeknek nagyon nagy előnyt jelentett,hogy a mérnökeik kicsit körültekintőbbek voltak. Gondolom,nem is lőttek volna annyi vereset keleten ha azok is jobban kezelhető épekben ülnek. Persze tudjuk ,hogy az emberi tényező fontos ,no de a technikai sem utolsó:)
Na ha majd valóban élethűre modellezik az orosz vasakat ,lesz sírás rívás:)))