91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    6 volt mint utána számoltunk:) Csak ,hogy ne tűnjünk nagyképűnek.
    Angelusok nem győztek lelépni a hármas kötelék elől,oszt irkálták a pozíciónkat derekasan. Mondjuk előtte meg majdnem fűbe haraptam ,egy spitis srác még a francia partnál ügyesen abajgatott,de aztán sikerült a vert helyzetből kis előnyt kicsikarni,no meg megjött Tom is ,így megdeglett:)Mondjuk leizzadtam rendesen ,hogy a franc essen bele:)Ez a Taipan gyerek volt.
  • Her Laca

Mentünk egy laza fél órás kört,de lehet volt az több is. Lelőttünk minimum 6 gépet ,de inkább 8 at:)
  • VO101Tom
    Ja ja mi is :)
    Legközelebb is gyere TS-re, az sokat dob a dolgon :)
  • Her Laca
    Nekünk is:)És mi is:)
  • bucsher
    Tom, Laca, köszönöm a repülést, nagy élmény volt!
  • VO101Tom
    Nos. Én próbálgattam most ezt a dolgot, de vagy nem értettem, hogy hogy is csinálod ezt pontosan, vagy nemtom, de nekem ha dugót elindítom, és ellenlépek, de irányban rácsűrök, akkor minimum egy pördületet még rátesz, az ellenlépett pedál miatt a dugó megszűnik, viszont a kitett csűrő miatt még orsózik tovább, majd egy nagyon erős csúszásba megy át.

Esetleg ha felvennéd fraps-al, hogy mit is csinálsz, az király lenne, mondjuk úgy, hogy ez a kis ikon ki van rakva (asszem control input, vagy hasonló a neve, az új info ablakoknál tudsz csinálni):

Vagy vedd fell trekkben, és megnézem úgy.
  • V43 1105
    Egy sima doboz a modem igazából, megy bele egy kábel ami antennából jön, meg jön ki egy ami az RJ45 csatlakozású "net kábel".
  • perko
    Szerintem az SG és az Opera is benne van, mert ha csak az SG lenne a hunyó, akkor a Crome-al nem lenne jó.Sajnos az Opera-t egyes weboldalak még mindig hanyagolják.
  • LeonSilver
    Ja. A modemet mielőtt rádugod a routert átállítod BRIDGE módra??
  • LeonSilver
    Nézz körül ITT hátha segít. Ha nem szólj és valamit kitalálunk.
  • V43 1105
    Ami nem fogy azt ki kell szórni ..
  • bettly
    Ma vasarolgatni voltunk egy keveset ,ami feltunt a Cliffs of Dover egy arban van a HAWX 2-vel,egy kicsit....eltunodtem
  • VO101Tom
    Egy topikot ismerek, ahova irkálnak a fejlesztők is, de ott még nem válaszoltak.
    Ami furcsa, feltűnt, hogy bejelentkezve is jó egy darabig, pontosan addig, amíg nagy belinkelt képekhez el nem érek a görgetésben. Akkor elkezdi a hülyeségeit, mint pl most ennél a két belinkelt képnél. Eddig Laca képénél akadt ki az oldal közepén kb. De csak akkor, ha be vagyok jelentkezve, kijelentkezve sehol nem csinálja.

Na most, ezek után döntsd el, hogy ez az Operának a nyűgje, vagy az sg-nek? Nagy belikelt kép nem kéne, hogy gondot okozzon, mert akkor máshol, máshogy miért nem gond? Csak itt, és csak Operán...

Kitöröltem minden ideiglenes tartalmat a böngészőből, akkor sem jó. Qrvaélet :)
  • V43 1105
    Erre gondolsz ?

• perko
    Tényleg. Nálam is ugyanaz.
    Írtál már az SG-nek?
  • V Domino #55158
    Ez volt a gond,kösz.Múltkor állítgattam a profilt,aztán véletlenül ráaplikáltam az egér egyik gombjára.
    Nem is tudtam,hogy van ilyen funkció.
  • VO101Tom
    Hali. Ilyen hibával nem találkoztam, viszont a TrackIR-nek van egy érzékenységet váltó gombja, ami default értéken az F7. Én sokszor nyomkodtam véletlen, míg el nem raktam máshova. Hülyeséget nem akarok kérdezni, de nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet? Mert ez pontosan ezt csinálja, amit írsz, de ezt biztosan tudod ellenőrizni is, ha megint előjön a lassulás, akkor kitaszkolva megnézed, hogy a TrackIR szoftver jobb alján a "Precision" felirat világít-e.
  • V Domino #55156
    Valaki más találkozott már azzal a problémával,hogy egy bizonyos idő után a TrackIr belassul?A mozgástartomány megmarad,de mint egy lajhár,olyan "tempóban" forog a fej.Track4,a legújabb driverrel,de régebben is csinálta néha.
    Ha kilépek a játékból,és újraindítom,akkor semmi gond,viszont akkor meg újra kell indítani a játékot is,mert utólag nem csatlakozik hozzá.
  • VO101Tom
    A routeren van egy olyan opció (legalábbis kellene, hogy legyen), hogy copy MAC address. Ezt lefuttattad? (a PC/laptop hálózati azonosítóját átmásolja a routerbe, mintha a PC csatlakozna. Néhány szolgáltató háklis erre...)
  • Papa01 #55154
    Érdekes, nálam olyat csinál néha az oldal androidos eszközön (és csak ott) a banner-on kívül semmi más nem jelenik meg. A dolog teljesen véletlen szerű és csak ICS alatt, a gyári böngészővel. Korábbi Android verziót használó eszközön OK. :)
  • LeonSilver
    Nem. Már nem is tudom mikor nyúltam hozzá, szóval nem változott mostanában semmi. És nekem nem szaggat :p
  • VO101Tom
    Majd ma fogom tesztelgetni, tegnap nem foglalkoztam ezzel.
  • VO101Tom
    Rájöttem, hogy ha be vagyok jelentkezve, szaggat az oldal, ha kijelentkezek, akkor jó. Leon. Az oldal scriptjein nem kalapáltál valamit mostanában?
  • LeonSilver
    Milyen router? Ha van olyasmi oldal a konfigurációs lapján, hogy WAN meg olyan, hogy DHCP akkor ezekről kellene shot.
  • V43 1105
    Jó reggelt!

Ismét én, ismét net probléma ..

A múltkori hozzászólásom óta, beépítésre került volna egy router a rendszerbe.. Igen ám, csak összeépítés után, a user guideon szereplő utasítások gondos betartása, végrehajtása után, majd a gyors konfigurálás elvégzés követően egyszerűen nincs net.. Persze ha a router kikerül a körforgásból, és a net simán az asztali gépbe kerül bevezetésre kerül, nos akkor van.. Minden lehetőséget végig próbáltam, de az Istenért sem akart életre kelni ..

Ezen print screennel tudok szolgálni, hátha okosabbak leszünk:

Valami ötlet tudorok ? Én már kezdem feladni ...

Köszi előre is, hogy egyáltalán elolvassátok ..
  • sakkay
    Ja de csak szigorúan a patch után.
  • sakkay
    Na? Igazam van, vagy igazam van?
    Nem mintha sok örömöm lenne, benne, de ha jogos a felvetésem, talán szólni kéne , hogy ez nagyon nem jó így.
  • Feró Flex
    egyetértek
  • VO101Tom
    Csűrő irányba? Vagyis ha elindul egy dugó jobbra, akkor te még jobbra rácsűrsz? És ezzel hogy veszed ki? Ezt kipróbálom, erre kívncsi vagyok.
    Én is tesztelgettem valamelyik nap az átesési sebességen a stabilitást, vicces, hogy a legstabilabb gép a 110-es, azzal lehet úgy liftelni, hogy koppig hason a bot, orra az égnek áll, az meg tök stabilan merül. Ott faszán működik az orrsegédszárny. A Spit és a Hurri is egész szépen vezethető, a leginstabilabb a mesza. Azt is néztem, hogy lebillenéssel meg lehet fogni, ha az induló dugóval ellentétes sarokba gyűjtesz minden kormányt (ellenlépsz, ellencsűrsz, koppig elöl a bot), ez mondjuk működik jól.

De az, hogy a qrva Spit stabilabb legyen orrsegédszárny nélkül, az egy rossz vicc...
  • LeonSilver
    "És ez rosszabb lesz ezt borítékolom."

Kár, hogy igazad van... :(
  • sakkay
    Az viszont nagyon zavaró, hogy középtávon szinte láthatatlanok a gépek, de most már nem írogatok bele, majd a patch!!!!Örök optimista vagyok.
  • sakkay
    Nahát. Tesztelgettem. Először is igaz nem öt egy arányban hanem 2-4 arányban már elég jól megy a légiharc. (igaz huric ellen) Az átesésnél pedig real nem reál, lábk. ellentétesen, csűrő irányba lehet a leggyorsabban kihozni a gépet. Ha valakit érdekel esetleg ellenőrizze. Főleg a gázos esetekben lehet így gyorsabban kihozni.
  • perko
    Nálam is az a helyzet mint nálad.
    Ha visszamegyek 11.5-re akkor se jó.
    A belinkelt Test Drive Unlimited 2 topik nálam is jó.
    Felfrissítettem én is az Operát 12.00-ra, de továbbra is eltünik a háttérkép görgetésnél. Élég idegesítő. Az a baj hogy annyira megszoktam az Operát hogy nehezen váltanék csak emiatt a hiba miatt.
    Reméljük lesz rá megoldás, ha tudsz valamit írd meg, egyenlőre én nem kérdezgetek.
  • artivizsla #55140
    Apránként rakom össze a gépet, nem hajt a tatár, meg nyárra van is egy csomó dolgom ráadásul, aminek költségvonzata is van - befejezni a lakásfelújítást - de az ár mellett az ár/érték arányt is figyelgetem azért és ha ésszerű a dolog, akkor inkább a drágább, mert aztán lehet, hogy a végén az lesz az olcsóbb, mint pl. a táp esetében is, amit írtál te is a pü-ben. A végén majd meglátjuk mikor a kasszához kell vonulni, addig ráérek elmélkedni a lehetőségeken, ezért érdeklődgetek.
  • Her Laca
    Figyu. Ez nagyon pénztárca függő. El lehet menni akármeddig,de azt nézd,hogy a 2500 K szerintem tökéletes hozzá,és amik utána jöttek ki azok már bónuszok. Az biztos ha MOST vennék procit én is a modernebbet venném,ez nyilvánvaló. Akkor az volt a legjobb,de ahogy nézem még 1-2 évig elég lesz az nekem .
  • Her Laca
    Ja előtte is lelőttem egy spitet biztos ami ziher:) Bombereket kísértek.
    Rábaxtak:))
  • Her Laca
    No.
    Atag stat vezetőjét Pomidor 303 at az imént legyaláztam elemér 1 el az égről egyenesen bele a csatornába. És még nem is észrevétlenül,hanem fair harcban. Ennyit a statisztikákról. Egyszerű volt .
  • Hecker007
    nem sokat akkor már inkább a 2600K, 4 mag+HT
  • Solt
    Minden szava arany, imádom!
  • V43 1105
    én akkor már i7 2600k-ban gondolkodnék ..