91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kizártnak tartom, hogy bárki komolyan venné azt, hogy egy fórumos szavazósdi miatt hagynák a francba a Dx9-et. -
sakkay #55212 Amúgy nem reagálnak a szavazásra, gondolom?! -
sakkay #55211 Tehát 9 szopjon...a tizedik is, csak legalább nincsen egy4edül. Amúgy is kamu szerintem. -
Ebben a formában igazad van:)))) -
sakkay #55209 Na most ha nekem az lenne, és a d10 kész, azt nem mondanám ,hogy akkor dögöljenek meg a d10 kártyások, ha én nem játszhatok ők sem.
Persze a probléma onnan is megközelíthető, hogy ilyen meg sem történhetne.
Halkan jegyzem meg pl. a Shogun TW.-nél volt egy ideig hasonló szitu. Persze kidobták, aztán valamikor jött a d11 jav. -
Feró Flex #55208 186(Dx10)-14(Dx9) a szavazati arány. -
Majd most jön a DX 10 es,majd pár hónap múlva a 11 es probléma, amit csak most vettek észre,ámde dolgoznak rajta erejüket megszakítva stb,stb. Megjegyzem sok embernek DX9 es kártyája van,azért ez unfair azoktól akik ezt nem veszik figyelembe. -
sakkay #55206 Azt csak szabad. 
Amúgy arra utalok az előzőekben, hogy ha 1 napon belül nem dobják ki, magukat buktatják le, hiszen az indok-"kész van csak nem nyomjuk ki,mert dx9 problémáink vannak". Ja problémáik vannak...pl. koros hazudozási' kényszer. -
Ne álmodozz:) -
sakkay #55204 Na most akkor mi van? Jön a patch? Most , hogy tudják nem kell nekünk a dx9 támogatás???Akkor este felrakják, nem???
-
Lebowski #55203 Mint, ahogy Laca írta, kikergették őket is füvet festeni :) -
sakkay #55202 Franciáknál ilyen.
Pont.
-
Igen. -
Tudom hogy itt nem azt kell nézni de itt eléggé neonzöld színe van a fűnek,mindíg ilyen volt? -
Feró Flex #55199 Luthier a kis lucifer.Kösz Tom,most már világos a dolog. -
De van: Luthier. A fontosabb bejelentéseket ő írja, pl ez legutóbbit is, amit B6 posztolt. Csak ő havonta kb egyszer írt valamit (jobb esetben), ehhez képest B6 heti rendszerességgel ír, rendszeresen fórumozgat, szóval mindenképp jobb. Az meg, hogy nem perfekt angol, igazából leszarom, én sem vagyok az, de amit mond azt meg lehet érteni, és ő legalább foglalkozik ezzel (ráadásul úgy, hogy nem is ez lenne a dolga). -
Feró Flex #55197 Kedves tőle,köszönöm.Azért furcsa hogy nincs 'szpikinglis' a csapatba. -
Őt az orosz fórumra nevezték ki kapcsolattartónak, nem az 1C-re. Ezt csak később, és önként vállalta. -
Feró Flex #55195 Szerintem az is beszédes hogy ez a B6 emberke aki a "szóvívő",nem beszélni angelus.Bár ennyi infó mellett minek,elég neki a gugli forditó is. -
Feró Flex #55194 Ő,hát szerintem az ebén voltak eddig...:O) -
Bővebben. Ezt hogy érted? -
Feró Flex #55192 DX-9 téma,szavazás.
Az oroszok kiestek most már valóban "soon days" és itt a folt:O) -
Lebowski #55191 Győzelem :D -
Solt #55190 "Ha feldobjuk az x52 vs cougar témát lehet aktívabb lesz :P"
:DD
-
artivizsla #55189 Legújabb szerzemény. -
KP nak marokra fogták a golyóiy?:)
Gratulálok neki. Sok boldogságot kívánok.
Hogy szalad az idő:)
Neked is gratula. Gyertek csak, gyertek,úgy is eszembe jutott,hogy a Ricsit fel kéne támasztani:) Micsoda jó kis angelus ipartelep bombázásokat lehetne tervezgetni. Kész terveim vannak a bombázók kisérésére,elméletileg és számításaim szerint veszteség nélkül meg lehetne oldani egy komolyabb bombázást.
Már ha az Angol hülyék továbbra is ezt a 3k alatti légteret részesítik előnybe.
-
Lebowski #55187 Igen :) Bucser is ősricsis :) Ha feldobjuk az x52 vs cougar témát lehet aktívabb lesz :P
Bucser, ahhoz még át kell mennem :D 10 óra múlva már vége elvileg :) Kpnak átadom :) -
Na várjatok. Bucser és Bucsher két külön személy? :) -
Grat KP-nak meg neked is:)
NA meg irígyellek, hogy láttál valamit a nyárból. Nálunk itt egy hét volt:) -
bucsher #55184 "Ott megy Tom" című kép :)
-
artivizsla #55183 Lucifer század. 2 db kép.
Lucifer század.
Lucifer század.
Átvágódott Messzer 1. kép.
Átvágódott Messzer 2. kép. -
artivizsla #55182 Héja roncsdarab.
-
Ok, ráér akkor. -
sakkay #55180 Hm ok. Bár soha nem csináltam ilyesmit(csak az sg fórumozok, videót, képet nem nagyon nyomok fel.) Ha a remélhetőleg holnap
kijövő patch után is csinálja, akkor csinálok videót. Viszont lehet evidencia, múltkor ellőtték a lábkormányomat de tovább ment a harc és lábk. nélkül, gyakorlatilag nem is tudtam átesést produkálni. (tudom, hogy azzal a legkönnyebb) Valahogy talán itt lehet a hiba, mármint az instabilitás a lábk. használatakor jön elő. Csak egy ötlet.
-
Lebowski #55179 Ha minden jól megy, holnap ilyenkor már túlképzett leszek, így lesz idő repkedni. Bár itt a nyár és még egy perét nem élveztem, úgyhogy végül is fene tudja. De az biztos, hogy nemsokára két bomber is csatlakozik. Bár KP most nősült meg költözött, ezert lehet ő is kivan:D De a lényeg a nemsokára:D Két hét múlva.... :) -

-
Ki gondolta volna:))hogy ilyen jól sikerül.Na majd legközelebb ,csinálok egy komplett kisfilmet egy bevetésről. Elejétől a végéig,TS beszélgetéssel. -
Johann Wind #55176 Szép volt fiúk, grat!:) -
Lebowski #55175 trekkecske készült-e? :) -

Erre a szoros kötelékben repkedő formációra át kell állni, és akkor kaphatnak akármilyen boostot a Spitek, ugyanúgy mennek a levesbe, mint most :)