91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #55493 Üdv Urak!
Etikai kérdés.
Szemberepülésnél szép alaposan megsoroztam egy Beaufightert, legott füstölni is kezdett az egyik motorja. Aztán kis ideig egy Spittel kellett foglalkoznom (ő elment), A Beau meg egy velem és egy Fókával dogolt. Aztán csak én eredtem utána, szépen felgyújtottam, lehullott.
Pár másodperccel később beugrott a csávótól egy mondat.
"Bugger, I was wounded."
Nem volt nevesítve, hogy nekem célozta, de én magamra vettem. Namost egyrészt én nem tudhatom, hogy sebesült-e, másrészt azt is el kellett érni, hogy az legyen, nem?
Szóval ilyenkor ki a hülye? -
A dolgot te hoztad fel itt, de rendben, írok PM-et. -
Ezek az "okosságok" nem szó szerint értendőek. De szerintem Te ezt pontosan tudod Papa.
Minden esetre nem a képedbe vigyorogtam miközben a hátad mögött balfaszoztalak.
Megmondtam a szemedbe, neked meg nem tetszett. Nincs ezzel semmi baj, de ha lehet ne kezdjük és főleg ne itt, pm-ben bármikor válaszolok ha beszélni akarsz róla.
-
Azért egy barát (de akár egy nem barát) le balfaszozása egy nyílt fórumon, nem hinném, hogy a "halk odaszólás" esete lenne... :)) -
Akinek a Bf 109 messzert köszönhetjük, 114 éve született Willy Messerschmitt. -
Ma másfél tonnányi folyóiratot és könyvet kukázott ki a bázis. Kijelöltek pakoló állománynak, hogy vigyük a méhbe. Egy magánkönyvtárat pakoltunk ki, a tulaja meghalt. Szívszorító volt kidobni 3-4 köbméternyi repülős könyvet. Aranysasok, topgunok 90-től, haditechnika magazinok. Aviation weeks meg megannyi külföldi lap. Tankönyvek. Farkas Bercis képek. Miért nem vittem el párat? Mire eszméltem mit pakolunk addigra már zúzták be. Három kaliber magazint azért félre tettem. Gazdag gyűjtemény 90től napjainkig nemzetközi lapokból. Könyvégető nácinak éreztem magam :( -
Jó nekem előnytelenül is az az SSD:) Szeretem a jól belakott winfosomat:) -
Amok71 #55486 Nekem simán átment, csak ne vegyél intel 320-as SSD-t. Van egy ilyen 8MB-os bug benne ami vagy előjön vagy nem...
Az intel által adott butított acronis-al csináltam. -
bucsher #55485 az új vinyónak pont az a legnagyobb előnye, hogy lesz egy szép, tiszta windowsod :) -
sakkay #55484 Ööö én emlékszem.. 
Nem ismerlek személyesen, de ahogyan így neten figyeltelek, te a "Baltazár nem alkuszik" típusú ember vagy.
-
Óóó, már nagyon régen, talán két éve is van már. De egynél több, az tuti. Lebalfaszoztam Papát és nem tetszett neki.
Nem egyezik a véleményünk ez ügyben (én ezt a nézetet vallottam mindig és most is ezt mondom: "Az igaz barát nem az, aki meghív egy drága ebédre, hanem az, aki halkan odaszól, hogy beragadt a fogad közé egy darab káposzta.").
A kiváltó okra egyébként már nem emlékszem. Arra sem, hogy mi volt, mi nem volt. És nem is haragszunk egymásra egyébként. Beszélünk ha kell de csak ennyi. -
Milyen okok miatt?
Nehogy mán nézeteltérésed lett .
-
Bocs, hogy ide írom de a RoF totyikot nem látogatom egyéb okok miatt.
Szóval kibaszott jó lett a RoF ezzel a mostani pöccsel.. -
Feró Flex #55480 Emberek,valaki küldene nekem egy x52-es profilt a 1946-hoz?
Köszönöm előre is. -
Én csináltam ilyent. Win98 és XP-t meg lehetett oldani, w7-et nem tudom. A boot miatt kérdéses csak. -
Megoldható egyébként. -
?
Nem értem. Engem a szoftveres oldala érdekelne.
Az ssd az csak egy adathordozó,nem gondolom ,hogy azzal problema lenne. Csak át akarom tenni a mostani wint és ennyi. -
Ez kérlek a jövő.:)Bővebbet én se tudok róla,de így már el tudok képzelni egy war-t,kb mint a fibow beszorozva 1000-el. -
Van olyan SSD aminél ez a lehetőség fenn áll!
-
Testvéreim!
Ha veszek egy SSD-t a mostani winfost át tudom rakni rá úgy ,hogy ne kelljen semmit baxtatnom utána? Mert ahhoz nincs kedvem ,hogy napokat szórakozzak amíg ismét olyan lesz mint a mostani. Lusta vagyok na:) -
EZZZZZZZZZZZZZ Mi EZZZZZZZZZZZZZZZZZ??????????????
Kúrva jó. -
Basszus.... ha tudtam volna. -
Olyan mint egy pólóminta :/ -
A géppuskákról még jobban lehet találni pontos műszaki rajzokat meg dokumentációkat.Inkább az egykori gépek repülési jellemzőiről,viselkedésükről maradt fenn kevés dokumentáció-ezt szokták mondani.Bár a tervrajzok fennmaradtak azokból meg a mai programokkal pontosan meg tudják állapítani gondolom hogy repültek a kávédarálók.Meg vannak replikák is néhány típusból. -
Africa mod
-
Amok71 #55468 És azt meg lehet-e csinálni (x52-nél), hogy ha a tekerentyűt 100%-ig tekerem, akkor a gép úgy érzékelje, mintha csak 50%-on lenne? -
nincs mit...:)
persze neked kell kitapasztalnod hogy mit hogyan
én évek óta ezekkel a beállításokkal repültem és nekem bejött -
Feró Flex #55466 Szó volt róla a ROF-sok milyen történelmi és műszakí hűség szerint készitik a játékot,így került szóba géppuska szinkronízáció is.
Itt egy cikk erról:Hivatalos oldal.
-
Jól hangzik,kösz.
-
én a felül lévő nagy tekerentyűre a propeller pitch-et raktam, a csúszkára a féket (szépen lehet adagolni
ami nagyon fontos, az elevator trim: ezt a hüvejkujjnál lévő tekerőre raktam, légiharcban nagyon sokat segít. A négyállású kapcsolóra flaps up-down volt rakva és különböző cockpit view-ek (wide, normal)
a lcd gombokra pedig mindenféle világítás (műszerfal, landing, navigation) -
Viszont kormányokban No 1.
Apropó,én is vettem egy x52-t,most tanulok jobb kézzel repülni.
Tehát a kérdésem:a gázkaron lévő gombok,csúszkák,stb. milyen célra használhatók,mit érdemes odakonfigolni. -
A lógi úgy általában is csak szeretne joyt csinálni. -
már eladtam az enyémet
de tényleg jó darab, egy x52 gázkarral csak ajánlani tudom -
Lacusch69 #55460 Ha egy örökéletű, pontos joyt akarsz: Microsoft Sidewinder FFB2 (USB-s).
Sajnos már csak használtan kapsz, de ezzel nem lesz bajod.
Ezen a fórumon Phantomass (Airsheep) és Ratbag kollégák árulnak ilyet.
Érdemes még egy X52 gázkart is venni hozzá, esetleg egy pedált még.
A Saitek, Legótek csak szeretne ilyet csinálni...
-
Ha ez mond valamit,egyszer réges régen vettem én is egy ilyen förmedvényt. Pontosan 3 vagy 4 napig volt pontos a joy.
Mások is ezt tapasztalták akik megvették a logi eme remek termékét. Logitech mindent tud csak joyt csinálni azt nem:)
Használt X 52 kell neked aszondom:) -
Használtan saitek x-52 lefedi ezt az árkategóriát. De a cyborg fly 5 is jó darab. -
Jó joy az evo, én is nyúztam egyet több mint 3 évig. Soha semmi baj nem volt vele. -
zmok #55456 Ja, és kettő flight quadrant, a két motorosokhoz.
-
zmok #55455 Nekem most egy saitek cyborg evo-m van, és én is erre fogok váltani.
Már elmúlt 4 éves, de még most is nagyon szeretem. (Erre futja
)
-
Logitech-et inkább ne vegyél. Saitek-ben gondolkozz. Például: Saitek Cyborg fly 5 Újonnan is belefér a 15000-es keretbe.