91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    B6 annyit írt most, hogy sok infója van, ezért szétszedték a patch és a folytatás infóit. Nem tudom, hogy lesz-e patch, vagy csak magyarázkodás.
  • Her Laca
    Lesz ma pöccs? Mert már az enyém tele van velük:)
  • VO101Tom
    Nemtom dev update kit érdekel, feltettek képet a készülő F meszáról.
    A patchről ezután írnak, külön postban.

• VO101Tom
    A 77-es TS nem megszűnt, csak a címe változott, írjatok privátot, akinek kell, és elküldöm. A Steamen a CLiffs of Dover Hungary csoportban kiposztoltam.
  • VO101Tom
    Frissítettem a pumaszálláson a magyar századok listáiban a linket.

Egyúttal leszedtem a már nem működő weboldalakat, sajnos egész hosszú a lista, és több nagy századot is érint, ha ezek közül bármikor új weblap nyílik, jelezzétek, és természetesen visszakerülnek.

Akiket érint:

V.4 "Dongó" rsz. (csak fórum van, a link most arra mutat)
    1/3 "Kőr Ász" rsz. (nem elérhető, leszedtem)
    2/1 "Keresztespók" (nem elérhető, leszedtem)
    2/2 "Zuhanóbomb." (nincs egyetlen tag sem, leszedtem)
    47. "Griff" rsz. (nem elérhető, leszedtem)
    77.PX "Phoenix" sqn. (nem elérhető, leszedtem)
    124 sqn RAF (nem elérhető, leszedtem)

A megmaradtak közül több olyan oldal van, amin 2009 környéki az utolsó bejegyzés (1/2, 1/3), ezek linkjei megmaradtak, legalább az oldal elérhető.
  • artivizsla #55528
    Hogyaza...Gondoltam, hogy a csöves után I. vh-ús fog jönni, csakazért is.
  • Gundark 1 1
    A következő? F-15 :) De utána 4 csavaros: Sopwith B1B, La-7, Texan, és P26
  • artivizsla #55526
    A jó ég áldja meg őket ! Az "Ég urai" sorozatban egymásután, már a 4. számban adnak csöves gépet. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a következőben?
  • LeonSilver
  • acidrain
    A mai naptól elérhető a 101/7 "Káró Ász" vadászrepülő század honlapja.

http://www.karo-asz.blogspot.hu/

101/7_Savas
  • Solt
  • VO101Tom
    Hogy nincs feleződés, az remek. Az átlátszó kébelek textúra hibásak, erről már a beta kiadáskor is tudtak, de a beta célja a fagyások kiszűrése, azt meg nem befolyásolja. Ezt írták is, hogy a részecske rendszerekkel (füst, lövés pl) és a textúrákkal gond van (kábel, revi stencilek pl), a véglegesben ezek javítva lesznek.
    Ha lefagy, akkor a conf.ini-ben írd át a log= értéket 1-re. Legközelebbi hibánál a dokumentumok/1csofclub/cppcrash mappába elment egy crashlog file-t. Ezt, meg a log.txt-t küldd el a ishevchenko(kukac)1cpublishing.eu címre. A fagyásokat csak így tudják javítani, és folyamatosan dolgozzák is fel ezeket az e-maileket.
  • VO101Tom
    Alapvetően én úgy vagyok vele, hogy ha az ellenfél túléli vagy sem, az nekem semmibe nem kerül, és soha nem hajtok arra, hogy PK-t lőjek. De Szituációtól függ, hogy a gépet meddig lövöm. Mivel a Clodban ugrani bármikor lehet, és az ugrás a megszerzett pontjait semmilyen mértékben nem befolyásolja, két dolog lehet. Vagy még harcolni akar, vagy már vesztett, de arra hajt, hogy ne kapjál pontot mert ő inkább hazamegy. Mindkét esetben jogod van lőni, ez nem is kérdés. Igaz, mi is szoktunk nemes egyszerűséggel lelépni, meg sérülten is hazahozni a gépet, de eszembe nem jutna ugatni, ha közben mégis lelőnek (én is ugorhatok bármikor).
    Amikor nem szoktam lőni: Ha otthoni repülőterén áll, taxizik, felszáll, vagy épp leszáll. Mert a clodban ilyenkor nem lehet kiugrani, nincs normális légvédelem, és így pontokat szerezni egyáltalán nem kihívás.

Il-2-ben annyival másabb, hogy van MIA státusz, ott van, hogy csak a határig akar eljutni, és ott ugrani fog. De hogy ezt tudod vagy sem, engeded vagy sem, az megint max jófejség, de semmiképp sem kötelező, ugatni érte megint nem lehet.
  • zmok
    Jó kis cikk lett!
    Harminc évig molyoltak a jenkik, hogy megdöntsék a rekordot.
  • V Domino #55519
    Igen,valszeg ez most elsőszámú priorítást fog kapni az euro- és a görög válság előtt az Unióban.

Szar,hát szar.Egyszer majd jó lesz,oszt akkor majd örülünk,addig úgyis leszarják a fejünket,ugyanis ezek OROSZOK,csak az erő nyelvén értenek.
  • Bucser
    Oroszok. A Studionak semmi koze hozza, csak az europai kiadonak.
  • Zpogi
    Azzal alá is írnánk a game halálos ítéletét. Az biztos,hogy a sok kártérítés elvinné az összes vagyonukat,oszt be is zárhatnák a boltot és minden maradna úgy ahogy most van...szarul.

Aláírom,hogy szar(bár nekem nincs vele sok problémám),meg nem teljesíti ami a dobozon van,de nekem pl. sokkal rosszabbul esne,ha leállnának a fejlesztésével és többet nem adnának ki hozzá semmit. Sztem sokkal többet vesztenének vele,mint amit nyernénk.
  • Zpogi
    Swarczi film kicsit másképp?

Total Recall 2012

• Her Laca
    No olvasgatom az 1C fórumát,már felvetődött ,hogy az EU-ban a fogyasztóvédelmet elég komolyan veszik ,lehet elszakad az a cérna lassanként:) Nehezményezik,hogy 1 évvel a kiadás után még mindig nem teljesíti a szoftver azt ami rá van írva a dobozára:))
    Komolyan mondom ,üdvözölném ,ha valaki a farkukra lépne,mi több támogatnám.
  • Her Laca
    Engem ha lelőnek ( már jó rég nem volt rá példa hál istennek) akkor azonnal csalásra gyanakszom:) Pedig tudom jól ,hogy előbb utóbb megjön az az ellenfél aki ügyesebb ,de magamnak sose vallanám be. Csíter ,szemétláda és kész:) Mer ugye máshogy nem is lehetséges,hogy elkapjanak :)) Szerintem:XD
  • Solt
    Akkor kettétöröm a dvd-t... :DD
  • Her Laca
    Nekem ilyen mindenhol:)Vagy nem is tudom ,de végül is mind1:XD
    A lényeg ,hogy szar. Na majd a végleges mindent megoldó,két hét múlva kijövő patc ben ,ne félj visszajön majd az fps feleződésed:))Erre mérget mernék venni:) Ezek aberrált ,idióták ,mint már mondottam párszor.
  • Solt
    De-de... az az erdő, mert a tenger felett meg kék... :DD
  • Her Laca
    Az a baj ,hogy a Clod hoz képest ez borzalom. Ne is szépítsük,akinek megy a Clod az már nem nagyon akar ezzel a régivel variálni ,csinálhatnak vele bármit is.
  • Her Laca
    Az nem az erdő:) Tenger felett is ilyen. :)) A huzalok a kábelek ilyenek a bétában. Le se szard ,irány az ATAG:)
  • Solt
    No, a sok károgás után megemlítek pozitívumot is! :) Leszedtem az egész játékot... no nem ez a pozitívum, hanem az, hogy újratelepítés után a béta tapasszal most nem nem jelentkezik a random fps feleződés... :) Ez jó, ennek azért örülök... :)

Viszont, hogy kerek legyen a történet, van helyette más! :D Most a küldetések betöltésénél nemes egyszerűséggel merevre fagy... a vége előtt kicsivel megáll a csík, oszt úgy marad... :S No meg jelentkezett pár extra textúra hiba... A bot és a gázkar mellett is átlátszik az erdő... :S
  • artivizsla #55507
    A HSFX 6.0-ban alapból benne van az új hang mod ?

A Kossuth téri metróállomáson levő könyvesboltban is kaphatók az "Ég urai" kiadvány korábbi példányai.
  • mijki

ha nem mükszik akkor link
    fórum
  • artivizsla #55505
    Repülős órák.

4.12 patch-ről nincs valami hír?
  • LeonSilver
    Ducky válasza:

"A DXT3 és a DXT5 is 32 bites áttetszőségi csatornával rendelkező képfájl, de a DXT5-nek pontosabb az áttetszőségi csatornájának kódolása. FPS szempontból mindkettő ugyanannyit zabál a videókariból, de mivel a DXT5 több infót ment el az áttetszőségből ezért picivel több VRAM-ot eszik a videókártyán.Felhők esetén a DXT5 szebben mutat a távolság változásával függvényében is.
    Nem annyira "maszatosak" a felhők hanem kontúrosabbnak látod."
  • V Domino #55503
    Akkor mi az?:)
  • V Domino #55502
    Ezt írja a fakk:

DXT5 Optimized Clouds: DXT5 is the most flexible general purpose compression codec, so if you’re having a problems using REX clouds at higher resolutions, select the DXT5 Optimized Clouds
    setting. We suggest starting with 4096 cloud resolution with the DXT5 setting.
    Én kipipáltam,aztán cső,ártani nem árthat.
  • LeonSilver
    Közben Ducky már felhomályosított :)
  • LeonSilver
    Te srácok. Igaz ez FSX (+REX), de biztos van aki érti ezt a nyelvezetet :)
    Szóval mi az a DTX5 Optimized clouds?? És ha nem az akkor mi van??
  • Romeo One
    Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Már kezdtem félni, hogy virtuális légiharcot kizárólag a genfi, hágai, és helsinki konvenciók idevonatkozó cikkelyeinek folyamatos zsolozsmázása mellett lehet majd folytatni. Rémképeimben az is megjelent, hogy ezután kizárólag a kóser feltételeknek megfelelő módon végrehajtott PK számít erkölcsös és hiteles győzelemnek.

Azért milyen groteszk, hogy a valós életben meglévő vae victis hogyan fordul vae victor formára a neten.

Domino: a szomorú az, hogy egy tapasztalt pilóta mondta. Nyilván idegesítette, hogy egy névtelen senki rámolta le az égből.

He-111: Elég szépen ki vannak szitázva szegények. Az oldal közepén ugye montírozott a kép? Elég furcsa az alakok és a gép elhelyezkedése, méretaránya...
  • V Domino #55498
    Mikor elkezdtem online repülni,általában 3 fázisból állt a repülésem:
    1.repülés,nézelődés,laza dudolgatás
    2.kopogás a gépen,elreppenő nyomjelző csíkok
    3.bámultam a fekete képernyőt:)
    Persze én is azt hittem,hogy mindenki csíter.Aztán beláttam,hogy én vagyok a bamba.:)Ha az ember eljutott idáig,akkor tényleg elkezdhet megtanulni repülni.
  • Feró Flex
    8db 303 vs He-111
  • LeonSilver
    Na ezen már én is eldobtam az agyvelőm.
    Lelő az ember valakit, erre a hulla nekiáll núbozni.. Ki érti ezt..??
  • PhantomAss
    rá se ránts (vagy tudod mit? ...:)
    annyi beszólást fogsz még kapni hogy ihaj
    akit lelőnek az szeret pampogni
    nem kell velük foglalkozni
    én speciel mostanság a mw2 multiban szoktam azon röhögni hogy mindenki noobozza, köcsögözi a másikat ha jobb nála
    tiszta idegbetegek gyűjtőheje
  • LeonSilver
    Te vagy a hülye, mert le merted lőni ;)

Szerintem ne foglalkozz vele. Lelőtted, jó napot.