91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én nem azért hanyagolom,mert nem tudok ,elég jól elboldogulok ,hanem ha elhúzódik a marakodás mindig jöhet egy ,vagy több angelus kollega ,főleg ha alacsonyra lekeveredik az ember és akkor ott a baj:) Márpedig én nem akarok meghóni:) ezt nagyon preferálom:)
    Persze ahogy mondod jól jön az a tudás ha megszorul az ember,mint múltkor amikor az a spit abajgatott.
  • LeonSilver
    Laca. Mivel Tom már nincs téged kérlek, hogy a "Minden más változatlan."-t küld el nekem pm-ben lécci!
  • Her Laca
    Igazad van:) Nem is vitatom:))
  • Her Laca
    Köszke megvan:)
  • VO101Tom
    Ted fel a TS-t, majd oda felrakom, kb 100 MB, ez nem megy el e-mailban...
  • VO101Tom
    Na, akkor múltkor leírtam, de beírom megint :)

A 77-esek TS-e más címen érhető el, a Steamen a Cliffs of Dover Hungary csoportban kiposztoltam az üzenetek közé, Laca odaklikkelve látod. De privátban is elküldöm annak akinek kell később. Most lépek, később leszek.
  • VO101Tom
    Az alapja akkor is ez. Biztos vagyok benne, te is sokkal többször rángatnád azt a kis piros vészeldobót, ha nem tudnál 1v1-ezni. Hogy tudj csinálni legalább egy normális ollót, vagy belassítást, vagy ha el kell emelkedni, akkor hogy ne tépd el a sebességed ész nélkül, tudd mi az a corner speed, mi az az energiaharc, mikor rá akarsz emelkedni a másikra, netán a másik egy high-yoyo-ba kezd, akkor mit csinálj, hogyan lőj bele a forduló körébe, ezek mind mind 1v1-ben alakulnak ki.

Tudom, mert az VO101-ben is két tipusú pilóta repült anno. Az egyik ha szarba került, akkor tudott dogolni, és ha nem is lőtte le a gépet, addig túlélte, míg megérkeztek a többiek. A másik típus meg elvolt a levegőben, ment ahova a többiek, de ha a seggébe ért egy veres, akkor már azt néztük hol ugorjon, ahol van elég hosszú út a pilóta mentéshez :)
    Sokan azt hiszik, a csapatmunka abból áll, hogy ha szarba kerül, akkor időben elkezdjen visítani, és majd a többiek leszedik. Nos, ez qrvára nem így van :) Egyrészt mi van, ha egyszer neki kell majd menteni, akkor mihez kezd? Hogy helyezkedik, hogyan céloz, hogyan irányítja a másikat? Másrészt mi van ha a veresek meglepik a kis csapatot, és hirtelen fölénybe kerülnek, na akkor tud hullani a jónép, ott jó ideig nincs aki segítsen, egyénileg kell megharcolni a másikkal.
  • Her Laca
    Megváltozott a 77 esek ts címe?
    Valaki mondja már meg a tutit:)
  • LeonSilver
    Igen!
  • LeonSilver
    Köszönöm szépen!

**--**

Jöhetnek a tempek skacok :)

vagy ide az ezsgére vagy a baszkupapa at gmail dot com -ra
  • V43 1105
    Nekem van egy E3-as Emilre való templatem, psd, rétegzett szintén.
  • Her Laca
    1 v 1 az jó ,de én nem preferálom már a kutyaharcot. Mi több ,kerülöm. Szerintem alapnak jó, mi több kell is tudni,ám van hátulütője is. Ha jól megy hajlamos az ember minden szituban ezt alkalmazni,és azért az nem egy életbiztosítás. Jobbam komálom ha még eséjük sincs rám lőni:)
  • VO101Tom
    Nekem az volt a bajom ezzel a revivel, hogy a rajzolat nagyon vastag volt, 200m fölé csak tippelni lehetett, hogy mit találsz el. Ez a mostani halványabb ugyan, de sokkal pontosabb. Zoomolva, messzire is.

Leon. Amit a katalyst okosságok kikapcsolása után mutat, az a revi már teljesen jó. nem?
  • VO101Tom
    Megtörtént :)
  • VO101Tom
    Valamelyik este (akár ma, de vendégek jönnek nemtom meddig lesznek) rendezhetünk nagy össznépi 1v1-et, nagyon sokat lehet belőle tanulni. Az az alapja úgyis mindennek.

Milyen template-re gondolsz? Skin? Azt nem adtak ki (illetve volt pár jpg, de azok pontatlanok voltak), de van faszán layerezett .psd-m, átküldöm ha kell.
  • VO101Tom
    Én már rákérdeztem ATAG_Bliss-nél, hogy mikorra várhatjuk, hogy az E-4 korlátozását feloldják ATAG-on... még semmi válasz a qrvaanyjukat.

Amit viszont ma láttam, hogy indul egy új, történelmi küldetéseken alapuló szerver, a Repka #1 -en.

1C fórum itt:

Kell hozzá valami REPKA Commander, ennek majd utánanézek, hogy micsoda. Valami komoly stat, változó célokkal teletűzdelt történelmi küldetéseket emlegetnek. Megnézhetnénk, az ATAG-osokkal egyre jobban tele a puttonyom... :)
  • V Domino #55637
    Nekem is ilyen.Úgy emlékszem,talán a legutóbbi hivatalos pecsben változtatták meg ilyen ratyira.Az original volt a legfaszább,amivel kijött.Ebben a videóban látszik,milyen zsír volt.
  • LeonSilver
    Ilyen ni.

• bucsher
    hurrikán nem nagyon volt a levegőben, mert nem tudták beindítani :) de majd belejönnek
  • LeonSilver
    Kikapcsoltam MINDENT a gatyalisztban, így kicsit mintha faszább lenne..
  • bucsher
    tegnap semmi gond nem volt a szerverrel, néha fps furcsaság volt nálam, de le nem dobott egyszer sem.
  • bucsher
    nekem is ilyen, szerintem talán a textúra felbontással van összefüggésben, ki kell próbálgatni.
  • LeonSilver
    Teljesen újraraktam. Letöröltem mindent és nem raktam be a régi cuccokból semmt (user.ini, conf ilyenek). ENnek ellenére ilyen a revi... :(

• Her Laca
    Most megyek piacra nőmmel, de utána küldök.
  • LeonSilver
    Egy-két emberkét megtaláltam Sanyo listájában :)

A CloD bigbandbe küldhetne meghívót valaki ^^
  • LeonSilver
    (van új ATI driver, akit érdekel)
  • LeonSilver
    Ki / milyen néven a a gőzön? Nekem "csak" Sanyo van a haverlistán :(

Én (milyen érdekes) Baszkupapa volnék :)
  • Her Laca
    Én benne vagyok egy kis gyakorlásban. Kidolgoztam a saját stílusom,és szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy abszolut bevált. Szívesen megosztom gyakorlatban is azokkal akiket érdekel. Hát még ha Tom is ott van, akkor asszem nincs mitől tartani:) Mekkora lenne már egy raklap messzer összerádiózva.
    Előre sajnálom a Tomikat:)
  • LeonSilver
    Ma megpróbálom megint újrarakni a cuccot, annyit megér. Már csak ez a revi idegesít kicsit.

**--**

Gyerekek, kezd fasza lenni a cucc!!! Az öreg pilóták kezdhetik gyűjteni a szabadidejüket, hogy minket, mazsolákat okítsanak egy kicsit :)

Őőőőő, nem emlékszem.... adtak ki templatet a CloD-hoz?
  • Her Laca
    Tom! Kíváncsi leszek,hogy most mi lesz a következő rinya vereseknél. Megkapták a szuperbenzint,gondolom ezután csak kitalálnak még valamit,mert ugyanúgy hullanak 100 oktán ide vagy oda.
    Tegnap mosolyogtam, ahogy olvasgattam a chat beírásokat,problémáztak azin,hogy senki sem dogol velük,meg gyáva németek mindig elfutnak. Volt egy hármas kötelék spitből ,szépen repültek kétezren a kanális közepén libasorban. Sokáig nem voltak a levegőben:)
  • Her Laca
    Én amiket észrevételeztem.
    A gépben a kábelek most nem szinjátszósak hanem damil hatásúak.
    A táj és főleg a városok élesebben látszanak,microlaggot nem vettem észre,biztos, hogy gyorsult a játék.
    Mint írtam a láthatóság javult.A hangok mások. Remélem ez a folt játszhatóvá teszi mindenki számára,mert ugyan tegnap csak egy felszállást abszolváltam,de jó volt magyar szövegelést olvasni a chaten:)Elérhető közelségbe került egy jó kis Londoni bombázgatás ahogy nézem.
    A sitek nagy magasságban bőven verhetőek hurkánnyal nem is találkoztam. Ha megtartják az angelusok azt a jó szokásukat,hogy max 3 ezren közlekednek akkor felőlem lehet nekik akár 200 oktános benzinjük is. Ja megjelentek tegnap a lengyelek is, láttam Frankol PL - t pl.Szóval lehet megpezsdül az élet.
  • VO101Tom
    Tesztelgettem ezt a peccset, nekem tetszik. A mesza stabilan repül nagy állásszögön is (igaz, az angol gépek is), de lebillenésre, alacsony sebességre ugyanúgy vigyázni kell. Szerintem egész jó lett, de persze majd tesztelgetni kell. Hangok, nyomjelzők tényleg sokkal jobbak. A 100 oktános Spitet úgy szét lehet hajtani, mint a pinty, még boost nélkül is. Szívótérnyomásra, fordulatszámra végre nekik is nagyon figyelni kell. Szerencsére nem dodzsemre csinálták az új angol gépeket. Ahogy észrevettem a mixture-t is sokkal pontosabban kell kezelni, ez főleg az olasz gépeken jött elő most, de a későbbi orosz gépeknél ez is szívás lesz a vereseknek. A gépek festése tök jó, a kopás fémesen csillog, a gépeknek fémszerű kinézetük van. Nagyon pöpec.

Negatívum is van persze, volt pár fagyás, a dump fileokat elküldtem, majd kezdenek velük valamit. Az ATAG viszont játszhatatlan volt, 15 percenként ledobott mindenkit a szerver. Ha este rendben volt nektek, akkor ez valami ideiglenes hiba lesz remélem.
  • VO101Tom
    Leon. Amit írsz, a 110-109 közötti színeltérés, azt én is észrevettem, furcsa bug, majd csinálok egy saját szerón full ugyanolyan beállítással screenshotokat, és felteszem 1C-re. A 109-es ablaka nem ok, mert ha kinyitod, akkor is más a szín. A Revit viszont nemtom nálad miért rossz, nekem jó. (legyalultam minden helyi fájlt és újraraktam a clodot Steam-ről).

• Willenbrock
  • Willenbrock
    Áá letiltották új zenét kell alátennem :(
  • Willenbrock
    CFS2-ben emil dogfight :)

• Her Laca
    Ja és nagyon jó a láthatóság. Ezen javítottak az biztos,mert már messziről élesen ki lehet szúrni a gépeket.
  • Her Laca
    Nem jól találtad el.Lehet csak kis százalékban ment bele az ólom. Ki szoktak azok gyulladni . Nagyon jól látni a lövedékek röppályáját szépen lehet korrigálni lövés közben.
  • mijki
    Ez az átesés dolog nekem is fura, de ha egyenesen repülünk vagy BnZ-zünk mint egy tankhajóval, akkor nem esik át.
  • mijki
    Azt nem értem, hogy miért nem gyulladt ki a bleinheim. Lőttem a szárnyát a motor és a törzs között, semmi, lőttem a motortól kívül a szárnyát kis kalával semmi. Én ezt nem értem.