91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ugyan ezek a tapasztalatok.
Egy fantom célt láttam, illetve a sérült gépem leszállása is meghiúsult a kifagyás miatt. A baloldali vaskereszt már nem volt látható, de még vezethető volt az Emil. -
Feltettem TS-re.
A VO101 szobán jobb klikk, majd a file transfert kiválasztva van ott egy olyan mappa, hogy "Skin". Azt szedd le, benne van a sablon meg pár kiegészítő cucc is (lajstromjel betűtípus, PS ecset, felségjel sablonok). -
Első tapasztalatok az új peccsel online:
-track-et akartam csinálni,ESC-Start Recording után totál kifagyott,ezt kétszer egymásután
-ATAG-on fantom célok:3X repültem ilyenre.Elég zavaró,hogy az ember a felépített pozícióját erre dobja el.Ez lehet nem a játék hibája,hanem a szerveré,de akkor is kezdhetnének már ezzel valamit.
viszont:nem volt kifagyás játék közben,ez nekem a legnagyobb pozitívum -
Na most elindult
Viszont RC2,RC3 link sehol sincs.. vicc..! -
artivizsla #55689 Újratelepíteni elölről és a szűz játékból egy mentést másolni egyből. -
bucsher #55688 most meg nem enged be az atag :(
akkor majd legközelebb -
Hélahó!
Haver föltette UC3-at 4.10.1m-es IL-2 1946-ra... módot indítaná 5%-nál kidobja, megoldások ? :( -
Zenebutik-zenehíd
(qrvajó zene és röpcsik!)
-
bucsher #55685 és akkor át is írtam 1-re és úgy is van :(
szóval nem oldja meg -
bucsher #55684 ja igen köszi ezt már mondtad egyszer :)
de akkor is rohadjanak meg :P -
Ez a szürke négyzeteket néha berakja egy-egy embernek, Alt-al ráklikkelsz, majd jobb klikk, és close info window. Ha többet tesz egymásra, akkor annyiszor csinálod ezt, amíg nem tűnik egy mindegyik. Ha a játékból kilépsz és visszalépsz, akkor el is menti, többet nem jön elő. Ha lefagy, akkor vissza fogja rakni a fagyás előtti állapotot.
Az eltűnő contactot megoldja az, ha a conf.iniben a MeshShowLod= értéket 1-re írod át.
20 perc és megyek reppenni én is :) -
bucsher #55682 na ez mondjuk érdekes volt, cirkálok 5500-on dover felett, jön egy spit 6000en. látom ám fordul mögém, de hopp, eltűnt, fantomizálódott. megyek le 700-al, aztán 2000en jönnek a nyomjelzők, magasságit ellőtte, aztán mindent :(
bugos szar -
bucsher #55681 na sikerült térkép bekapcsolással és nagy klikkelgetéssel becsukni mindent
de hát mégis
ezt a szart!!! :( -
bucsher #55680 wtf :( és újraindítás után is ott marad
-
Este egy nagy össznépi reppenés? Kb 8-tól? -
bucsher #55678 szerintem igen :) -
Solt, Repvez:
Felhők nélkül próbáltátok? Nekem felhővel rosszabbul fut ez a javítás, mint az előző. Viszont felhők nélkül nincs microlag. -
Thx
A fákat én is észrevettem,de annyira nem zavar.Viszont a felpattanó lövedékek fícsör nagyon bejövős.Földön-vízen,mindenütt. -
Te voltál az akit egyszerre lőtt mind a három lövész, miközben én jobb oldalt kicsit feljebb elsuhantam melletted miközben a kötelék egyik gépét lőttem? -
Küldj barát felkérést. Addig nem tudlak.
Edit: küldtem én, azt fogadd el. -
bucsher #55673 engem csak a faroklövész kostolgatott szerencsére -
Az egyik amelyik előttem volt, meg a másik amelyik meglőtt vagy rálőtt csak nem tudom, az egyik Bleinheim-eket csapdosó meszára. -
bucsher #55671 a fantom géppárt én is megkergettem, aztán lelőttem 2 blenheimet és hazamentem. spitek?!? te milyen anyagot szedsz? ;) ;) -
Mondtam már mit csinálj 

Ha érted a célzást a kis fejek színével.:)
-
Előbb olyan jót repültem. Felszállok Calais környékén Emil 1-el. Járőröztem 2-3-4-5 ezren, majd félórát semmi. Kiírta a szerver jönnek Bleinheimek, én meg gondoltam "höhö könnyű célpont elkapom mindet". Láttam egy köteléket azt hittem azok, közel mentem és eltűntek. Mondom oké. Majd haza felé vettem az irányt, hogy ott bevárom a bombázókat. Ott is voltak. A távolban már láttam hevi bomberszeket és láttam hogy valaki csapkodja őket. De köztem és köztük egy gyanútlan Spit ment a csapkodó meszára teljesen egyenesen. Mögé somfordáltam cselesen, ügyesen, össztűz. A Spit benyát kezdett húzni és leborított. Elment. Ekkor tovább folytattam utamat és találkoztam a Bleimheim-ekkel. Megcsaptam őket, 1-2 gépet megsebeztem, míg észrevettem hogy az egyik meszára rárepül egy kontakt. War Emergency Power be, repesztek 550-el, de elkéstem a németet meglőtték, a spit meg kifordult. Rálőttem a britre nem találtam el, de ő is leborított és eltűnt. Ezután még üldöztem egy darabig a bombereket, lőttem őket míg ki nem örült a tár s haza indultam, sajnos üres kézzel, de sértetlenül. -
bucsher #55668 levettem mindent mediumra, most nem szarakodik a fps
valamit megint elkeféltek, de nem baj
a nyomjelzők kárpótolnak :)
a célkereszt annál jobb, minél feljebb rakod a texturest. mediumon fos, highon elmegy, originalon tűéles. -
Ellenben ai-k ellen lövöldöztem,,hűtő megkotlott elfolyt a víz de semmi nem történt ezen kívül. Végül is ez csak a béta bétájának a bétája :) -
Istenuccse nálam nincs semmiféle lagg sem micro sem semmi.
Fákat nem néztem .
Londont néztem,full folyamatos . -
Behúznál a steam-es bandába?Ugyanaz a nevem,mint az itteni avataron. -
Leteszteltem én is, de csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz.A játék folyamatosan fut,de a microlagok és hogy a fák elöttem nönek ki játszhatatlanná teszik ,Pedig a gép elégnek kell hogy legyen hozzá. -
A fákat észrevettem én is, biztos nem fogják így hagyni. -
bucsher #55662 miért nincs hurricane a csatorna felett? :) -
Solt #55661 No a három kék csík nálam is megszűnt ( köcsög AMD! :D ) ezzel a tapasszal, de van helyette más! :) Alacsonyan város felett visszajött a mikrolag, plusz a fák kirajzolódása 50 méterrel előttem elég "érdekes"! Megjelenik az árnyék, majd utána a fa, mindezt az orrom előtt... Pedig a conf.ini átírtam amit Tom írt...
A másik, hogy a high-ról very high-ra rakva város felett hatalmasat esik az fps... gondolom az épületek miatt. -
sakkay #55660 Több apró hiba eltűnt ez igaz.
Viszont még mindig nincsen kis kala sérülés és nálam(amit a legjobban vártam) ,még mindig igen csak van microlag. Sajnos teljesen mindegy milyen az fps, 50-nél ugyanúgy, mint 30-nál.A vid kari 560, a proci 945, és van 8 giga ram. Szóval nem a készülékben van a hiba. Amúgy ha nem vagyok túl alacsonyan, nagyon ritkán reccen' csak, az is inkább rádiózáskor. -
sakkay #55659 Leon tedd a revi elé az Árnyékolót'(revitől balra) ha nappal van jobban látszik a szál kereszt. -
perko #55658 Kösz.
Nálam a v.12.00-vel csak az a probléma, hogy az SG-n görgetésnél eltünik a kép a háttérből. -
Hát nem, viszont azt vettem észre csak a belinkelt képeknél akad ki. Most itt a fórum eleje pl jó. -
perko #55656 OFF
Tom, a #55113 ban említett problémádra sikerült megoldást találni, mert nálam még mindíg ugyanolyan rossz.
-
Dankesün :) -
Elküldtem.