91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Orgován Winnetou megmondta, hogy ez jó a munkavállalónak. Tehát kuss, neked jó és kész.
  • artivizsla #55773
    Melóról nem sokat írtam eddig, de tegnaptól van ami kikívánkozik belőlem.
    Hétfőn lépett életbe az új Munka Törvénykönyve, ami olyan "gyöngyszemeket" tartalmaz mint, hogy a dolgozót SMS-ben ,vagy email-ban is ki lehet rúgni, vagy hogy megszűnik a passzív táppénz, hogy kirúgás elől ne lehessen átmenetileg táppénzre menni, vagy a heti munkakeret bevezetése, ami annyit tesz, hogy csak egy vasárnapot kell adni, a többi hétvégi napon korlátlanul lehet munkába osztani a dolgozókat stb.
    Hétfőn már meg is jelent a cég külsős munkaügyi tanácsadója a vállalatnál és a vezetőknek tartott egy oktatást ( 9.00-16.00 )az érvénybe lépő változásokról. Ez a kretén állat az előadás közben többször is elélvezett, annyira jól esett neki ecsetelni órákon át, hogy milyen módokon lehet hétfőtől a dolgozókat kirúgni. Nem rég a tulajdonos lecserélte a vezetőket a cégnél, mert túl "családias" volt a hangulat már, de nem eredménytelen, mert a válság két legnehezebb évében is bevételi rekordot döntöttünk, miközben a pannon puma nemhogy nem dübörgött, hanem inkább csak döglődött. Az új vezetés, kezükben az új Munkatörvénykönyv adta "szabadsággal", hogy bizonyítsa rátermettségét, gátlástalanul rendeli el a 12 órázást ( meleg üzemben ), mondván, a : A tervet teljesíteni kell ! Nekik meg persze bizonyítani. Ma először értékelte írásos formában az előző havi munkámat az új főnököm, ami alapján két pontban talált kivetnivalót. Szociálisan túl érzékeny vagyok, meg még többet kellene hajtanom. Két hónapja lépett ki - többek közt ezért - a csoportvezetőm, akinek a munkáját azóta is én végzem, tehát két ember munkáját, egy fizetésért, plusz az ő munkája egy részét is én végzem, mert új létére, nem ért semmihez és akkor még nekem kell belehúzni egy kicsit.

Egyébként, kérdeztem tőle, hogy mennyi volt a leghosszabb ideig egy munkahelyen ? 6 évet. Hát annyi idő alatt nem is alakul ki szociális érzékenység, az biztos.

Kezdem sajnálni a fiatalokat, akiknek azért kimaradtak az eddigi dolgok az életükből és egy nagyon kemény, mondhatni, durva világba fognak csöppenni, már ami a munkavállalás körülményeit illeti.
  • Leon77
    Én még a gazdaságosban vettem az IL2 1946-os lemezt, ennek az Aircraft Guide.pdf fájlja így kezdődik:
    IL-2 Series of Flight Simulations
    Il-2 Sturmovik
    Forgotten Battles
    Ace Expansion Pack
    Pacific Fighters
    Pe-2 Peshka
    Sturmoviks over Manchuria
  • Sanyo
    Kellene neki.
  • VO101Tom
    Kérdés, hoyg a Pe-2 és a Manchuria kieg gépei is benne vannak-e?
  • Willenbrock
    Ok,elküldtem pm-ben.
  • Sanyo
    A CD Galaxis verzió teljesen jó, még védelem sincs rajta. De ha nagyon nem akarsz mellélőni, akkor vedd meg a steamen, bár itt többe kerül.
  • VO101Tom
    Paint-el sehogy. Küld el e-mailban, és elmentem neked PS-el (il-2 skin lenne?)
  • Willenbrock
    Tudja segíteni abban valaki hogy lehet 8 bitesbe menteni egy bmp fájlt? Painttel nem tudtam így menteni,Photoshop-om nincs.
  • Willenbrock
    Ilyen melegben tényleg durva lehet a fizikai munka,még kimenni is rossz kivéve a vízpartra.
  • VO101Tom
    Hello. Ez az UbiSoft Exclusive verzió van meg Sanyonak is, itt ír a W7-es telepítésről: Il-2 Sturmovik: 1946 - Telepítés és futtatás Windows 7-en, amire rendben felmennek a peccsek is, ami csak akkor lehetséges, ha tartalmaz minden kiegészítőt (a Manchuria és a Pe-2 kieg hiányzik a listáról). De mivel nem az én pénzem bánná, nem mondom, hogy vedd meg, Sanyónál kérdezz rá előtte, hogy minden kieg lemezt tartalmaz-e, biztos ami biztos. (A Pacific Fighters kiegnél csinálták azt, hogy a magyar forgalmazó olyan verziót árult Magyarországon, ami nem volt telepíthető a korábbi verziókra, csak erről "elfelejtették" tájékoztatni a vevőket. Hasonló "okosság" itt is lehet, bár nem valószínű.)
  • TokraFan
    Sziasztok,

Talán valaki tud segíteni. Van a CDgalaxisban az alábbi verzió:
    Cdgalaxis

A kérdésem, hogy ez megegyezik-e a GOG verzióval?
    GOG verzió

A CDG-nél csak 3 kiegészítőt írnak, mig a GOG-nál 5in1 a megnevezés.
    A borító közel azonos, de a PlayON kiadáson nincs feltüntetve az 5in1 logó.
    A CDG-s olcsóbb, de ha nem tartalmaz mindent, akkor inkább a GOG-on szerezném be.
  • Solt
    Ugyan nem nagyon volt időm tesztelni, de eddig, ha felhőbe repültem, akkor leesett az fps, de most meg sem moccan...
  • mijki
    Schlacht um Stalingrad
  • Nohab
    Ahogy én észrevettem a felhőkkel még nem csináltak semmit. Valamikor az is sorra kerül majd. (Remélem a dinamikus időjárással egyetemben.)
  • V43 1105
    Amilyen dög meleg lesz ma is nem csodálom ..
  • Her Laca
    Mikor már megírtam a posztot nekem is leesett:)))) Reggel van még,és qrvára nincs kedvem melóba menni,kissé morc vagyok:)
  • V43 1105
    Pardon, nem fikázásnak szántam
  • Her Laca
    Most ez hogy jön ide?
    De tisztázzuk a dolgot.
    Nem akarok belemenni hardveres okoskodásba,eszembe sincs sztárolni a gtx et,vagy összehasonlítgatni mással.Amit írtál marhaság amúgy, de a te dolgod mit gondolsz.Amit tapasztalok az az,hogy max 68 fokos ebben a melegben,klíma nélküli lakásban. Ilde 28.
    De szvsz ne kezdjünk el ezzel foglalkozni,lévén te és senki más nem tud meggyőzni,hogy ez szar:) és más az jobb. Én sem győzködök senkit, mindenki azt használ amit akar, hogy finom legyek amúgy leszarom:) Ha rosszul értelmeztem a szándékot akkor bocsi:)
    Amúgy nem a géonek, hanem nekem van melegem:)
  • LeonSilver

Ennyi.
  • V43 1105
    GTX680 ugye ? A nyák hátulján lévő lemezen süss egy kis bacont és tükör tojást
  • Her Laca
    Az 1C fórumot olvasgatva sajnos arra arra a megállapításra kell jutni,hogy ha teljes pompályában akarja az ember élvezni a játékot, ebbe beletartoznak a felhők is, akkor optimalizálás ide,újra írt motor oda ( még mindig szkeptikus vagyok) akkor bizony komoly összegeket kell hardverra költeni. Mondjuk nem próbálgattam,mert ebben a dög melegben nincs kedvem a gép elé ülni,de majd este megnézem nálam mit csinál ha sok a felhő.
  • lala42
    Én is megyek aludni. XD
  • lala42
    Na az ATAG bexart. Lement a nap és nem is kelt fel. Tiszta koromsötét van.

• bucsher
    sajnos az idővel együtt a fps is romlik
    ez így nekem max 22, az meg semmire nem elég :(
    felhő nélkül 30-60
  • Nesu
  • Johann Wind
    Mi történik ha az il 2 1946-ból kitörlöm az összes videót vagy csak néhányt hagyok meg?
  • sakkay
    Hát gyerekek nem vagyok egy nagy gamer(csak strat.+szim) de!
    Jön a Rome 2!!!!total war. Beszarbehugyoz!!!
    bocs
  • lala42
    Megy ez
    kép3
    Nem röhög!megdolgoztam a győzelemért
  • lala42
    talán így
  • lala42
    na le van szarva az egész.
  • lala42
    felhők vannak
  • lala42
    [IMG]http://[/IMG]
  • lala42
  • lala42
    Jelentem,hogy romlik az idő ATAG-on.
    Csináltam képeket, de a noob.hu baszik feltölteni.
  • mijki
    Próbáltam javítani:
    Kép1
    Kép2
    (az Árpád-sávot azért raktam fel mert tetszett, ha ez zavarja a 102.VO-t, mivel az ő skin-ükön is megtalálható, leszedem róla, és akkor előre is bocsánatot kérek)
  • VO101Tom
    Érdekes ez a kék festés, én a világos színt is a kékhez hasonló árnyalatra változtatnám, és leszedném a sárga szárnyvég festést. Csatorna fölött jó rejtőszín lenne úgy.
  • Nesu
    Tudom ,nem valósághű ...

• VO101Tom
    De, szürke géphez tökéletes :))
    Ezek megvannak, kissé leharcolt külsőt nagyon jól lehet ezekből csinálni (A G.50 skinnél, amit Pogi linkelt tegnap, ott is ilyeneket használtam, de csak a színezés alá).

Közben találtam 1C-n generic skint svasztikával, az jó kiindulási alap lesz, a horogkereszt leugrik, és ott a sima alap skin.
  • mijki
    Csináltam egy új skint
    Melyik tetszik jobban az első vagy a második?

1, első változatLink1Link2Link3Link4

2, változat, kicsit módosítva a gép hasán a festés
    Link5Link7Link6