91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nono55
    Tudtam, hogy kell még egy kávé. Leesett. :) Hiába, péntek van.

Még egyszer köszi az infókat.
  • Solt
    Az ára sem felső kategória... komplett hotas pedállal ffb-vel ennyiért minden csak nem drága. Szerintem...

• LeonSilver
    Akkor utoljára és ha lehet hanyagoljuk a warez témát.

A játék amikor kijött egy kalap szar volt. Azóta vannak hozzá peccsek, amikkel a játék már nem szar.
    Ennyi.
  • LeonSilver
    A Logitech G940 olyan messze van a felső kategóriától (az árát kivéve), mint Győzike a matematikai Nobel-díjtól, és nem csak azért mert olyan nincs...
  • nono55
    Ezt most annyira nem vágom, még csak 1 kávét ittam.:) Milyen pöcsökkel?
  • nono55
    Köszi, én nagyon jó kritikákat olvastam a Logitech joy-ról, ezért rendeltem meg (12k). A Saitek-et nem ismerem és megmondom őszintén, én a küllemük miatt nem is gondolkodtam a vásárlásukon. Ettől még lehet egy nagyon jó joy, de engem inkább taszít a kinézete, nekem túl műanyag hatású. (nem mintha a Logi nem az lenne, de gondolom érted mire gondolok :))
  • lala42
    Még1. A kiadási verzióhoz képest fényéveket javul a game. A pöcsökkel.
  • lala42
    De tesó a boltosnak, meg a futárnak is meg kell élni LOL
  • lala42
    Nekem is ilyen van. Most készülök átvezetékelni, mert ami benne van, az egy gagyi. Már van vezeték, kicserélem a potmétereket. Egyébként jó. Volt extrém 3D prom is, valamint fors-os változata is. Ez jobb, csak a benne lévő madzagok xarok.
  • nono55
    Ok, köszi. Tudom, hogy 2990Ft-ért hozzá lehet jutni, csak hallottam fűt-fát vele kapcsolatban és előtte kipróbáltam. Az első benyomások inkább negatívak a szaggatás miatt, ezért bátorkodtam érdeklődni, hogy az én készülékemben van-e a hiba.

(a tiszteletről csak egy apró megjegyzés, miszerint azt a készítőt/kiadót tisztelni, amelyik kiadja úgy a szoftverét (nem 2990-ért), ahogyan benneteket szopatott, én nem tudom. ettől függetlenül a vásárlás részemről nem vitatéma vagy tisztelet kérdése.)
  • mijki
    Nem tudom, hogy milyen az a joy. Nekem ilyenem van, bár akkor még Cyborg X-nek hívták és 10 ezer forint volt. Ez szerintem jó kis joy. Kicsit drágább az X52 amit használtam már láttam 17-ért is. A felső kategória meg a Logitech G940és a Thrustmaster Warthog.
  • lala42
    A hardver elméletileg elég neki, csak a virágboltira nem tudod felrakni a javitásokat. Ezért szaggat. Az eredeti is szaggatott, szopatottt minket. ( De nem egy egetverő ára van már az eredetinek. Tessék megvenni. Ennyivel tiszteljük már meg a készítők küszködéseit.)
  • nono55
    Tegnap felraktam (bevallom őszintén a virágboltban "vettem") a Cliffs of Dovert és az az egyszerű kérdésem lenne, hogy ez a förtelmes szaggatás betudható-e a demo verziónak vagy kevés az i5-2500K, GTX460, Corsair 8GB?

Illetve még az lenne a kérdésem, hogy egy Logitech Extreme 3D Pro mennyire frankó röpzis "játékokhoz"?

Előre is köszi a válaszokat!
  • Fürtös
    Ha már autós vonal,akkor had mutassam be személyes kedvenceimet az internet legmocskosabb bugyraiból:

Szakik

Ha esetleg valaki nem ismerné eme gyöngyszemet
  • Her Laca
    Mit találtam:) Nagyon jó.
  • lala42
    Még 1. A RAM nem számit, csak tesztprogiknál. Vedda legolcsóbbat. Nem sok vizet zavar az 1333 és a 2000 közötti különbség. ( Igaz az AIDA-ban jót tesz az ember egójának XD )
  • lala42
    Ha nem használod a HT-t akkor elég a 2500K-s proci. (nem vágsz videót, nem szerkesztesz, nem használsz nagy CAD progikat.) Nem tudom,hogy mennyi most a 260K-s2500K között a különbség, de ha 2-3 ezer, akkor mindenképpen megéri a 2600-as.
  • V43 1105
    Videokártyából GTX 580 mindenképp maradjon ..
  • Fürtös
    Urak! hétvégén tervezem megrendelni a gépet, kimondottan CloD hoz.
    I72600k asus p68 chipkészlet gtx 580.
    A kérdés,hogy kell neki ez vagy beéri egy i5+gtx 560 combóval?
    8Gb kingston 2000 mhz rammal.
    Mert I7et szeretnék de nem bánnám ha pár száz fonttal több maradna a zsebemben...
  • acidrain
    +1
  • repvez
    Nem akarok belevauzni a dolgokba, de én is azért választottam AMD-t mert inteles vonalon majd 1,5x drábább egy inteles konfig mint egy AMD-s.
    Mert nem elég hogy a proci drágább de az alaplap is hozzá, az már csak hab a tortán, hogy az AMD foglalatai időtállóbbak,Ez miatt a következő feljesztést meg lehet uszni egy proci cserével.
    Annyival többet meg nem ad sebességben mint amenyit sporolni tud vele az ember.
    Játékon belül 30 helyett mondjuk 34 fps-el menne az észre sem veszi az ember.

De ez csak az én véleményem!
  • sakkay
    Tehát Buldózert senki nem ajánl?? Már csak azért mert a leggyengébb i5 2500 is drágább mint a legdrágább 8 magos fx...tényleg gyorsabb is? Értem én hogy intel, csak az a helyzet , hogy egy árban lévő intel az nem szokott gyorsabb lenni az adott amd-nél? Szerintem. Vagy?
  • Lysandus
    Volt ott minden. Spit, Typhoon és B-17-es is, ha rákeresel. :-) A KG 200 repülte őket.
  • artivizsla #56031
    Német Mustangok.
  • V43 1105
    Azért az a Phenom II X4 nem rossz cucc ..

De ha igazán nagyot akarsz "ugrani" minőségben akkor i5 2500k minimum ..
  • PhantomAss
    amd-ben gondolkodzs? miért még sosem csináltak jó procit...
    kezdődjön a flééém :D
    az én gtx 560-kártyámat egy i2500k hajtja 4ghz-n, gyári hűtővel, tökéletesen hangtalan és csak teszi a dolgát ahogy kell...
  • Her Laca
    Az a proci tökéletes hozzá. Ha már AMD:)
    Bár egy I5 lódítana a dolgon, ne kérdezd miért de pörgősebb, akáeki akármit is mond.
  • sakkay
    Szerintetek egy gtx 560 mellé milyen proci való, ami ki9 is használja? Most egy p.x4 945-van. Inkább amd-ben gondolkozom. Ja, és egyáltalán érdemes cserélni? A vid kari marad még vagy 2 évet.
  • Her Laca
    A Clod mint már írtam is az így marad szerintem.
    Nincs itt semmi új motor csak toldozzák foltozzák,majd talán a köv részt megcsinálják rendesen.
    Erre meg szarnak magasról. Ez egy vicc,hogy kinek jó kinek nem,gondolom beállítás függő is a dolog, de ami nekem eddig jó volt az most nem jó. Vagyis elfogadhatóan megy fps egekben de röcög néha. Az van hogyha a szart elkezdik paskolni előbb utóbb fos lesz belőle.
  • VO101Tom
    /off

• Feró Flex
    Írják hogy a fákkal van a gond azért röcög,kibróbálom majd "famentesen".
  • Feró Flex
    nálam sem akar javúlni ez a k@rva mikrólagszar!
  • LeonSilver
    Igen, megcsináltam. Ugyan olyan maradt nekem is.
  • Solt
    Nekem se rosszabb, se jobb nem lett sajnos. A talaj közeli mikrolag nagyon zavaró, de feljebb már nem olyan vészes...
  • VO101Tom
    Azt a directX újratelepítést megcsináltad, mit írtam itt korábban? Nekem az nagyon sokat segített, nem receg, tök simán fut. Nemtom Poginak milyen, de a vo101-ből is megcsinálta egy srác, neki is sokkal jobb lett, meg az 1C-n is nagyon dicsérik. Néhány ember írta, hogy neki változatlan (és van ugye Laca, neki rosszabb lett), de egy próbát megér. Ha rossz, akkor max a visszaállítási pontot visszatöltöd, és visszacsináltál mindent.

A clod már nemtom mennyit fejlődhet, én a keleti frontot várom, vezethető földi cuccok, csomó beígért extra, na meg persze normális térkép.

A clodon most a JG27-esek indítottak egy századoknak szervezett Storm of War Campaign-t, elvileg ez sokkal szervezettebb mint most bármi ami fut clod alatt. Rendesen eligazítással, közös TS-el, hasonlókkal, de csak vasárnaponként van repülés. Alkalmanként egy gépet, egy pilótát kapsz, és a "század" egy adott reptérről üzemel. A géppark adott, amire vigyázni kell. Ha felszálltál, onnan már nincs több próbálkozás, ha bármi miatt törik a gép, akkor már léphetsz is ki. Ezt most vasárnap fogjuk repülni először, kíváncsi vagyok milyen lesz.
    A dolognak egyetlen szépséghibája, hogy a regisztrációt már lezárták, nekem sikerült berimánkodni a VO101-et még német oldalra, ha lesz rá lehetőség ezt majd megpróbálom kibővíteni MKHL-re (ez függ attól is, hogy a regisztráltak közül mennyien repülnek ténylegesen. Ha lesz hely, akkor gondolom menni fog).
  • LeonSilver
    Mostanában én is qrva jókat repkedek vele már. Igaz egyelőre csak offilag. Már közel sem olyan szar, mint volt. Ez tény.
    És tudod mi a legfaszább?? Ennél már csak jobb lehet, és az qrva jó lesz!

A mikrolag annyira már nem érdekel, meg lényegesen kevesebb ill. kisebb, mint régen.

Egy dolog nem tetszik, a joy konfigja. Mármint az a része, ahol a dedzónt, érzékenységet, ilyesmit lehet állítani. Az elég gagyisztikus. Nekem.
  • VO101Tom
    Ok, a tankot fejlesztened nem kell, mert nem lehet, de a javítást, a lőszert, a kiegészítőket, a legénységet meg a "fogyóeszközöket" ugyanúgy meg kell venned nem? Azokat meg a játékban szerzett pénz nem termeli ki, ezért kellenek az sms-es szarok. De javíts ki ha tévedek, én egy nap után leszedtem a wot-ot, csak azt tudom amit a haverok mondanak róla (ja, vagy mindegyikük noob, ezért nem megy nekik?).

A cloddal egyébként mi bajod? Mirét várod még tűkön ülve "A" nagy peccset, neked mi nem működik benne?
  • Solt
    A párommal megyek romantikázósba... :D
  • f24sg
    Amúgy mennyivel jobbak azok, akik az 1C fórumon írják, hogy 2 clod játékot is rendeltek, (még az elején), hogy támogassák a deveket, aztán másfél éve hajolgatunk a szappanért?! Meg várjuk "A" nagy patchet.
  • f24sg
    Na, kezd kicsit gyűlni a hüleség.
    Valódi pénzért premium tankokat lehet venni, aminek az a lényege, hogy nem KELL már rá tenni semmi modult mert egy használható szerelést kap, és veszett módon keresi az in-game játék-pénzt.
    Azért nem az van, hogy minden tank a ~150-ből rögtön pénzbe kerül.

Másik. Még a béta óta keringenek az összeesk. elméletek a (személyre szabottan) előre kiszámolt csata végződésről, stb. Ezek teljesen alaptalanok, rossz szériában lévő "learn to play" gamerek sirámai.

A WoT-tal a fejlesztőcsapat a probléma, akik folyamatosan arcba fossák a community visszajelzéseit a balance-ra vonatkozóan. Ez cseszi el az alapvetően jó játék-koncepciót.