91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Közben meg állandóan rinyálnak hogy náluk bezzeg minden jobb,egyszerűbb,ott bűnözés is alig van,ott mindent lehet kapni amit mi itt nem is ismerünk stb.Csak azt nem értem akkor miért itt dolgoznak és vásárolnak? Szlovákok...
  • artivizsla #56133
  • acidrain
  • messerharcos
  • nono55
    Köszönöm!
  • Romeo One
    Gyermekkorom egyik meghatározó könyvélménye. Jelentős, vagy inkább kizárólagos szerepe volt a repüléshez való vonzódásomban.
  • Romeo One
    Atti, mit csinálnak nálatok a jenkik? Ippeg csak megérkeztünk Borzontra, és máris egy A-10 géppár húzott el a fejünk felett...
  • LeonSilver
    Foksz:

Klikk oda:

és itt vannak a régebbi könyvjelzők:

króm:

my.xmarks.com - bejelentkezel és itt vannak a régiek:

• artivizsla #56126
    Én megfogadtam a tanácsodat és használom mind a kettőt. Viszont abban kellene egy kis segítség, hogy a régebbi könyvjelzőket hogy lehet visszaállítani ?
  • sakkay
    Azért elég nagy szopás lett volna ha minden elvész , talán érthető az öröm.
  • V Domino #56124
    Igen érdekes.
  • sakkay
    Igeeeen!!!! A megoldás:(idézet,nem én vagyok ilyen okos', csak jól keresek...
    Azt gondolhatnánk, hogy az elmentett profil visszaállítása ugyanilyen egyszerű, csak vissza kell másolni a profilmappát. De nem. Csupán akkor lehet szimplán visszamásolni az adatokat, ha a mappanevek pontosan megegyeznek, beleértve a véletlenszerű profilmappanevet is. Ha újratelepített böngészőbe, illetve levelezőbe akarjuk beleapplikálni a régi adatokat, akkor ne az egész profilmappát rakjuk vissza a fenti helyre, hanem csak annak tartalmát másoljuk bele a már meglévő xxxxxxxx.default mappába. Előtte ennek eredeti tartalmát egyszerűen kitörölhetjük. Ugyanezzel a módszerrel mozgathatjuk a profilt az asztali gépre telepített szoftverek és az USB flashdrive-on hordozható változatuk között. A Portable verzióknál a szoftver Data\profile mappája tartalmazza a profilt.
  • sakkay
    Ba*a meg!! Ne,m jön vissza! Múltkor is ez volt csak nemtom' mit csináltam akkor!
  • LeonSilver

Erről van szó! Meg kell nézni, ki kell próbálni. Ha tetszik megtartja az ember, ha meg nem leszedi.
    Én már több mint két éve használom és megszűntek a hasonló problémáim, meg az oyla, amikor elfelejtettem menteni a könyvjelzőket win reinstall előtt :/

A LastPass -t használom mellette (régebben egy szoftver volt a kettő) és megszűnt az elfelejtett jelszó szindróma is :)
  • Leon77
    Őszintén szólva fogalmam sincs. Ha van futó róka (másik gépbe tett vinyó esete), akkor próbáld meg beimportálni a rossz vinyóról (útvonal adott), majd ha ez kész, mentsd le. A jó róka könyvjelzőit se felejtsd el lementeni "heggesztés" előtt. ;)
  • sakkay
    Nem ok..az baj , hogy másolás közben ment a róka?
  • Papa01 #56118
    Köszi a tippet megnézem! :)
  • sakkay
    Töszi!
  • Leon77
    Win7 alatt a könyvjelzők: C:\Users\gépedneve\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\valaminév.default\bookmarkbackups
  • LeonSilver
    Tényleg nem azért mondom, meg ugye ízlések és pofonok, de az xmarks ezerszer jobb.
    Egyrészt én ha akarnám, akkor akár egy 2010-es könyvjelőállapotot is vissza tudnék tölteni, majd ha már nem kell akkor a mait.
    Nem beszélve arról, hogy ha ilyen mentegetést csinálsz, akkor azt megint rendszerezni kell, olyan helyen tárolni amit mondjuk bárhonnan (otthon, munkahely, mit tudom én) elérsz és nincs veszélyben egy véletlen formázás vagy törlés (például pen, vagy egy kicsit ügyetlen családtag) miatt.

Tényleg rohadt jó. VAn a foksznak is valami beépített szinkron bizbasza, de szerintem az sem ér az xmarks közelébe. ;)
  • Papa01 #56114
    Bocsi, azt hittem ezt kérdezed! :)
  • sakkay
    Ja köszi, csak a régi vinyó azelőtt halt meg , hogy ilyet csinálhattam volna.
  • Papa01 #56112
    13.01-es FF estén:
    A Firefox sárga ikonján baloldalt fent - Könyvjelzők - Minden könyvjelző megjelenítése - Importálás és mentés - Mentés. Tallózod, majd mented. Egy JSON kiterjesztésű állományt hoz létre.

Visszaállítani is itt kell majd, csak a Visszaállításra kell kattintanod, majd kitallóznod a mentett állományt.
  • sakkay
    Ja ja már múltkor is mondtad...mert erre nem gondoltam ba*ki!
    Az életben nem halt még meg vinyó a kezem alatt. Na most már utána is nézek mi ez..
  • LeonSilver
    .. miért nem használjátok azt a retkes Xmarks-ot?
  • sakkay
    Srácok meghalt a vinyom, most próbálom lementeni a régiről az adatokat.. mit is kell és honnan a mozillából???
  • messerharcos
    Laca dobtam privit
  • Her Laca
    Küld a címet.
  • acidrain
  • V Domino #56105
    Miért lenne láma?Mi se sastojásból keltünk ki.:)

Ebben benne van minden,tanulmányozd.
  • nono55
    Köszönöm a kielégítő választ, nagyon korrekt. :)
    Tegnap vettem meg a Cliffs of Dovert (steamen 30%-al le van árazva) és igazából arra voltam kíváncsi, hogy az én joyom szarakodik-e...Megnyugodtam. :D

Lenne még egy láma kérdésem. Tudtok-e olyan oldalt vagy dokumentumot, ahol a repülőgéptípusok szerint a cockpitről van valami részletes leírás, hol mit találok meg a műszerfalon, mivel mit lehet állítani stb. (sajna még noOb vagyok a repkedéshez...:))
  • LeonSilver
    Ha még nem csapott le rá senki, akkor nekem küldheted.
  • artivizsla #56102
    Nagyon jó könyv, amolyan etalon a II. vh-ús témakörben. Nagyon jó rész az amikor leírják, hogy a japán pilóták akkor támadtak hátulról, amikor a hátsó lövész kidobja az üres rakaszokat az újratöltés előtt, mert akkor védtelen egy kis ideig a gép. Mivel a cowboypalánták sem voltak teljesen hülyék, egy idő után előbb táraztak, majd utána dobták ki az üres rakaszokat. A rárepülő japcsiknak meg volt rohadt nagy pofára esés, mikor megszólaltak az "üres" géppuskák.
  • Her Laca
    Tegnap kukáztam a szomszédtól a Hihetetlen győzelmet. Ha valakinek kell elküldöm neki. KIDOBTA a NŐŐŐŐ a könyvet!!! Meg is mondtam a magamét neki.
  • Lacusch69
    Hogy kik bukkannak fel néha...
  • Her Laca
  • Richtofen
    A nyomatékon kívül van még (leglább) két hatás ami érvényesül (legjobban felszálláskor).

1. A géptörzs körül nem egyenes vonalban halad a légcsavar keltette légáram, hanem spirál alakban, és a függőleges vezérsíkot ez mindig valamelyik oldalsó irányból fogja támadni egy picit, ami a farkat oldalra téríti.

2. Felszálló helyzetben elég nagy a gép állásszöge a haladási irányhoz képest, amikor a farok még nem emelkedett el akkor ez különösen érvényes. Ilyenkor a légcsavar lapátok a bal és jobb oldalon nagyon nagy támadási szög-eltéréssel dolgoznak. Gyakorlatilag a legefelé haladó tollak sokkal nagyobb szöget zárnak be a haladási irányhoz képest, mint a felfelé haladók (ez az arány akkor lenne egyenlő ha 0% lenne a gép támadási szöge). Ez szintén egy oldal irány csavaró hatást kelt a gép függőleges tengelye körül.
  • Svenhassel
    Ráadásul ezért (is) van a trimmelés, már amelyik gépen van :)

Tudna nekem is segíteni valaki? Már jó ideje nem voltam gép közelben, úgyhogy valaki meg tudná mondani, hogy áll a javítás a játékhoz? Van valami új béta patch esetleg kijött a teljes javítás? (kac kac :D)
  • LeonSilver
  • mijki
    Remélem ez válasz:

"A hatás-ellenhatás törvénye miatt a forgási iránnyal ellentétes irányú reakciónyomaték keletkezik a repülőgépen a légcsavar megforgatásával. A gyakorlatban a pilóta felől nézve a légcsavar forgási irányával ellentétes irányú elfordulás érzékelhető, amely hatás a legnagyobb teljesítményen – felszálláskor – érezhető a legkifejezettebben. Az egymotoros elrendezésű – a gép hossztengelyével egybeeső pozícióban elhelyezett – légcsavar egyirányú forgásából adódó légcsavarszél, aszimmetrikus megfújást eredményez a mögötte elhelyezkedő függőleges vezérsíkon. Ezek együttes hatásai a még talajon haladó repülőgép felszállóegyenesről való kitörését idézhetik elő. Ezért ezt az oldalkormány segítségével ellen kell tartani, hogy a felszálló gép megtartsa a helyes pályairányt."