91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    De a régebbi virágbótiak is darabolnak! ;)
  • LeonSilver
    Azért csinál csak ekkorát, mert nem virágbóti :) Ott a felvétel tetején a fraps vízjel ;)
  • Solt

No ez már alakul mint púpos gyerök a prés alatt! :D

( Fraps 4GB-s "szeleteket" csinál... tölts le újabbat, azokban már beállítható, hogy egyben vegyen fel mindent )
  • sakkay
    Szóval nagyon fa*án fut.
  • sakkay
  • sakkay
    Persze ez nekem eddig sem volt nagy kérdés.
    Kész az első videó, bár nem tudtam , hogy csak egyszerre alapból ennyit vesz fel.
  • Zpogi
    [URL=http://kuruc.info/r/2/99651/]"Kizárható a német szabotázs" - tisztázták Horthy István halálának körülményeit[/URL]
  • sakkay
    Ja..én nem értek ezekhez.
  • zmok

Van úgy, hogy naphosszat nézegetem a DDW-t, nem tudom megunni.
  • Relax99
    Lehet, hogy volt már, most akadtam rá:

• LeonSilver
    :D Nem. Az LCD monitornál ez a képfrissítés kicsit mást jelent, mint a crt monitoroknál.
  • Solt
    Az durva, nem is gondolná az ember! :S
  • sakkay
    Ezt tudja a monitorom..amúgy miért 60 hz használod? Nem megy szét a szemed?
  • LeonSilver
    Azért kisebb ám a felbontásod, meg a fraps elég sok fps-t elvisz. Nálam ha megy, akkor olyan -15 néhol -20 fps!
  • sakkay
    Yes. Videót meg este rakok fel(csak megnézem aztatat, hogyan kell.
  • sakkay
    Itt a beállításom, remélem ez az.
  • sakkay
    Huh! Ez gyalázatos az enyémhez képest, 8 giga a ramom, neked?
    Meg mondjuk nv,de ezt csak tényleg halkan..nem azért mert jobb, hanem mert talán inkább ennek kedveztek. Tennék fel vidit,de nem szoktam, nem tudom , hogy kell. Amúgy az én teszt pályám a Dover közeli gyors misszió, ahol, radar és vár is van.
  • PLackó
    *most látom hogy már lentebb vetted utána.
  • PLackó
    Kissé túlvállaltad szerintem magad, bár jó kártya a 6970, de sokat gtx680-al sem nyomják maxon. Leginkább a building/forest kombónak sok szerintem a max, azok zabálnak legjobban.
    Valamint a legnagyobb javulás akkor van ha visszaveszed az effektet közepesre. Tény hogy ebben a formában nem optimalizáció, de legalább már jobban skálázható.
  • V Domino #56679
    Bétát csak simán kitömörítem a játékkönyvtárba,igaz?
  • Zpogi
    Ez a kolléga szívemből szólt az 1.08.18956 bug thread-ben.
  • Zpogi
    Hatalmas siker:leszallt a Marson a Curiosity
  • LeonSilver
    Érdekes...
    Kicsit variáltam a beállításon

és most ilyen lett. Mondjuk a fraps kikapcsolása után ugrott vagy +15-öt az fps.

• LeonSilver
    És hol?
    Messerrel a város fölött alacsonyan?
  • Willenbrock
    Koreai háború színesben: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?195594-Allied-Aircraft-in-Korea
  • VO101Tom
    Értem én Crumppot, meg a tesztet is olvastam, de szerintem ésszerűtlen dolgon rinyál. Legelőször is ez a dolog nem befolyásolja a gép teljesítményét. A gép nem lesz lomhább, vagy agilisebb, ami változást akar a Spit kormányzásán, az a controls menüben a különböző joy profilokkal teljesen kiszűrhető. Látszik, hogy Crumpp sem játszik a játékkal, főleg nem online. Megbukik a dolog ott is, hogy a clod pilótái botkormánnyal repülnek, a spitben anno meg ugye nem a klasszikus értelemben vett botkormány volt, mert a csűrő forgáspontja a felső fogantyú alatt, a magasságié meg a padlónál volt. Ha Crumpp az asszimetrikus bot elrendezés karakterisztikáját akarja ráerőltetni a szimmetrikus játékvezérlőkre, akkor ugyanannyira történelmileg hiteltelen eredményt kap, mint most fordítva. A harmadik dolog meg szimplán elvi kérdés, szerintem csak olyan paraméterek alapján lenne szabad a gépeket variálni, ami adat mindegyik gépre, ugyanannyira pontosan meghatározható. A meszáról én nem ismerek ilyen stabilitási teszteket (ha neked van, arra kíváncsi lennék), és akkor a játék többi gépéről nem is beszéltünk.

Ugyanezen az elven (történelmi hűség VS játszhatóság) engedném pl. a robotpilótát a bleinheimbe, mert igaz, hogy a valóságban nem volt, viszont a valóságban volt egy pilóta, akit most nem tud helyettesíteni AI. Az vezette a gépet, diktálta az adatokat, neki meg csak céloznia kellett. Most, hogy a bombázógép gyakorlatilag használhatatlan (offline is), ez szeintem sokkal nagyobb gáz, mintha kapnának egy szaros magasság és irány tartó automatikát.
  • sakkay
    A building is high, a fa medium. 8*anti aliasing.
    Az utsó' track 31 avg produkált. Előtte 20 körül, és mint mondottam nincsen microlag.
  • sakkay
    Csinálok majd track testet, az utolsóval, aztán az nem szubjektív. Nekem a building meg az effekt medium, de van v sync.
  • Zpogi
    Offline semmi problémám vele,csak online jelentkeznek a hibák.
  • LeonSilver
    Én így tolnám.

Phenom II X4 975 (~4Ghz)
    12GB RAM
    Ati HD6970 2GB
    X-Fi

• sakkay
    gtx 560 945 amd x4
    medium high és a textura originalon van. Város fölött 35-40 stabilan tengeren 75 mindez offline.
  • LeonSilver
    Milyen felbontáson és milyen beállításokkal tolod? És milyen a vas?
  • Zpogi
    Offline vagy online?
  • sakkay
    Hm.
    Nekem teljesen eltűnt. A microlag. Gyakorlatilag teljesen. Eddig ez a legnagyobb grafikai történés amióta csak kijött,a játszhatóság tekintetében. Nálam. Amúgy persze megértem a hőzöngést akinél ez épp fordítva van.
  • LeonSilver
    Én megnéztem. Ugyan úgy van mikrolag, mint előtte. A továbbiakban nem foglalkozom vele. Majd a következőnél megint megnézem.
  • Zpogi
    Szerintem egy nagy kalap szar lett,én nem tudom,hogy másnak mitől lett olyan oltári jó.

Holnap újratelepítem ezt a szart a sztímről,de azért ez is vicces,hogy minden kib@szott patch-nél újra le kell tölteni...
  • VO101Tom
    Köszi a tippet, frissítettem én is. Mostanában mondjuk már fel sem tűnt, valszeg a kevesebb kép linkelés miatt.
  • Kurfürst
    Az angliusok próbálják leszavazni hogy a Spit kezelhetőségét kicsit górcső alá vegyék a fejlesztők....
  • sakkay
    Nem nagyon reagáltok a patchre..nem értem, hónapok óta arra várunk , hogy kint legyen aztán vagy 4 hozzászólás volt.Olimpia vagy mi?!
    Ja, és éljen Krisztián!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LeonSilver
    Elhiszem Mijki, én nem értek hozzá annyira (tömzsik rajta vagy mi?). De annak örülnék ha fele ilyen jól tudnék rajzolni :)